Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A tehetség mindig utat tör magának. De van amikor a befolyás, és a pénz gyorsabb a tehetségnél is, és beelőzi.
Bronny tehát a Lakers-ben. Nem lepődünk meg ezen, de például a CBS Sport lehozta, hogy a Lakers nyertese ennek a picknek, mert apuci boldog.Kicsit túlzásnak érzem ezt az értékelést. Lehet, hogy mehetett volna need-re is az a pick nem?
-
saen
veterán
válasz
borges7 #14695 üzenetére
Én Mikal szurkoló lettem
Suns úgyse megy jövőre sehová, legalább nekik lehet szurkolni a rájátszásban, bár a Knicks se lesz bajnokesélyes, annyira azért nem jók. Bár a fél Villanova bajnokcsapat már a Knicksben van, szerintem élvezetes játékot fognak tolni.
Én úgy tudom, hogy Anunoby-t nagyon meg akarják tartani, csak valamelyik centerüket nem biztos, hogy meg tudják.
-
saen
veterán
Mikal Bridges -> Knicks, Nets újrakezdi nulláról, Houstontól is visszaszedték a pickjeiket.
Egy kicsit Knicks szurkoló is leszek -
borges7
aktív tag
Siakam és Malik Monk is 4 évre szerződött újra, előbbi 189, utóbbi 78 milláért.
Ez a maximum, amit a Kings adhatott neki, várható volt. -
saen
veterán
Josh Giddey vs Alex Caruso csere, semmi pick, csak simán csere. OKC lerabolta a Chicago-t szerintem, még jobbak lesznek jövőre.
-
diegho
nagyúr
Szerintem jó választás. Jó edző lesz belőle. A kérdés, hogy mennyire szólhat bele a csapatépítésbe.
-
saen
veterán
JJ Reddick -> Lakers edző 4 évre
-
-
.LnB
titán
válasz
marinea2 #14670 üzenetére
Így legalább mindig örülök a végeredményeknek.
Valahogy az NBA-ben nincs meg a kedvenc csapatom. Eddig a Portland-nek szurkoltam. De mióta Dame elment, valahogy a Bucks-nak annyira nem tudok. Persze Bucks sapkám is van azért.
Én nagyon örültem volna egyébként a Timberwolves és a Thunder döntőzésének, győzelmének is. És vannak csapatok bőven, amiket jóval jobban nem csípek mint a Mavs.szerk.: Mondjuk így átgondolva, ezzel a Timberwolves, Thunder, Celtics trióval még jobban ráerősítettem a "divatdrukker" jelzőmre.
-
.LnB
titán
Megnéztem én is a döntő meccset.
Én teljes mértékben elégedett vagyok azzal, hogy az alapszakasz győztes, egyik legjobban védekező, legszebben játszó csapat lett a bajnok. Ráadásul az év elején is favoritok voltak. Szóval, szerintem végre egy szép ívű utazásnak lehettünk szemtanúi, amibe szerencsére nem szóltak bele (jelentősen) a sérülések sem.
Nagyon örülök Brown MPV címének is.
Ezt a Boston-t egyszerűen jó volt nézni. És egy alázatos, tökös csapat. Kétségtelen, hogy az (egyik, bár szerintem idén a legjobb) csapat nyerte a bajnoki címet.
Ezt a Dallas-t meg rossz volt nézni ezen az utolsó meccsen. És úgy összességében sem nézett ki úgy a Mavs, hogy esélye lenne ebben a döntőben. Doncic egy zseni, de a (pályán látható) viselkedése nálam elég visszás. Kyrie meg jó fiú volt idén, de szerintem alapból bolond. Nekik nem tudtam szívből szurkolni.Szóval látom, hogy sokan nem, de én elégedett vagyok a Boston győzelmével. Pedig nem vagyok Celtics drukker. Jó, azért most egy Celtics sapkát rendeltem azért a döntő után.
-
-
marinea2
addikt
Mindig is mondtam hogy Tatum a liga legjobb masodik szamu opcioja. Szep volt Brown
-
nmate91
tag
Végre vége ennek is. Knicks meg a Wolves kiesés után ez az egész nem volt túl érdekes, 2020-as nba po szinten volt az egész.
-
attiati
veterán
Hívhatták volna a 3. meccsre is.
Szerintem az nba elveszített egy jó sorozatot azzal a 3. meccsel (rossz fújás és rossz Dallas mentalitás miatt).
Doncic fején egész 4. meccsen látszott, hogy mennyire bánja az elpuskázott lehetőséget. 20 pontos vezetésnél állt a büntetőnél és csóválta a fejét.
Gondolta magában, hogy "baszki, de hisz' ez a Boston verhető"Hiába mondják, hogy a nagy bajnokoknak előbb meg kell tanulni elbukni és abból felállni (még ha igaz is).
Valójában ez itt most egy "once ín a lifetime" lehetőség volt a Dallas kezében.
Nagyon sajnálom, hogy nem ilyen mentalitással mentek ki a pályára az elejétől fogva.Főleg így Porzingis nélkül.
-
saen
veterán
Hát ez vicces volt, csak egy csapat jött ki a pályára
-
.LnB
titán
Dan Woike (The Los Angeles Times) közölte azt, hogy Bronny James edzésen vett részt a Los Angeles Lakersnél csütörtökön. A Lakers a tizenhetedik, és az ötvenhatodik választás jogát birtokolja a drafton, és Bronny James atletikussága, védőpotenciálja, valamint jó dobáskiválasztása felkeltette a csapat érdeklődését, és nyitottak arra, hogy drafoltják a fiatalt, aki így az édesapja mellett játszhatna a Lakersben.
Micsoda meglepetés! -> [link]
-
saen
veterán
válasz
attiati #14651 üzenetére
Levédekezik az alley oop-ot, figyelnek rá, ezért nem működik. A Bostonban nincs rossz védő, nem kell senkit elrejteni védekezésben, szabadon válthatnak. Emellett rendkívül fegyelmezettek, nagyon-nagyon ritkán hibáznak helyezkedésben. Ez nem Kidd hibája, egyszerűen ennyit tud a Dallas, pedig nem rossz csapat. Kidd most egy rossz időkéréssel ölte meg a csapata lendületét, Doncic azon is kiakadt.
Ez a Boston nagyon sok évben simán bajnok lenne, lehet nem látványos amit csinálnak, de iszonyat jók. Én rettentően élvezem, hogy végre valaki tud hatásos védelmet játszani, ráadásul a bírók is hagyják, nem fújják szét. Nekem ez sokkal inkább bejön, mint az ilyen 143-142-es meccsek.
-
attiati
veterán
Nem értem, hogy az alley oop működött _minden_ csapat ellen.
Bostonnal szemben egyáltalán nem. Ez elemi kérdés.
Hogyan tudták elvenni? Kidd nem reagál jól?Ha annyira jó a Boston, akkor hogyan produkáltak 20 pontos leolvadást a végén?
Onnan több bírói tévedés is volt, Boston javára.Szörnyű volt ez a 3. összecsapás.
Persze a Boston egyértelműen jobb. -
-
.LnB
titán
Ez a Doncic... A feldobás pillanatától kezdve, a kipontozódásáig a bíróknak ugat, sír... És akkor meglepődik ha nem védik a bírók?!
Annyira visszás ez a viselkedés. Csak magára vethet.
-
perempe
veterán
válasz
borges7 #14647 üzenetére
Igen, pl. a harmadik meccs első Celtics kosara jó ellenpélda. Mi számít egy az egy elleninek nálam? Egy egy elleni után passz és kosár nem, a White-Tatum pick & roll se (6:30 1st), de ha pl. Tatum beleáll elzárás nélkül hármasokba, az igen. Bár több olyan kosarat láttam volna a Mavs részéről, mint a Doncic-Lively összjáték (p&r 5:55 1st), még ezeket se csinálták. Persze tetszik, ha Brown blokkol vagy nagyot zsákol, illetve az egyik legszebb megmozdulás volt Tatum betörése (5:25 2nd), elméletileg az se tetszhet. Nagyon tetszett a Washington passza utáni Lively zsákolás (1:20 2nd), szépen megvárta PJ, hogy Horford mozduljon. Derrick White passza előzte meg a második Celtics kosarat a 3. negyedben, rendkívül tetszetős összjáték volt. Lehetne vég nélkül sorolni a dolgokat.
-
borges7
aktív tag
Hát ha Tatum(4/13) nem szór rá minden egyes triplát, amit lehetett, akkor olyan 50% körül lett volna. Sose kedveltem Brown-t, de sokkal hasznosabban, és főleg hatékonyabban játszik nála.
Ez azért most szoros volt, de míg a Thunder/Wolves ellen ezeket hozta a Mavs, a Celtics más kávéház.
-
.LnB
titán
válasz
perempe #14643 üzenetére
Én pont azért szeretem nézni a Boston-t, mert jár a labda. A döntő első meccsén volt ilyen szempontból szép játék. A másodikon kicsit kevésbé talán. De Tatum akkor végzett pont 12 passzal nem?
És nem tudom, hogy vagytok ti vele, de Brown felőlem lehet a döntő MVP-je a két meccs alatt. -
saen
veterán
válasz
perempe #14643 üzenetére
Boston passzol sokat, csak a Dallas tolja az iso-t.
Doncic meg 4 perccel a vége előtt kipontozódott egy olyan meccsen ahol a bírok alig fújtak valamit és csak 3 pont volt a különbség. Abszolút nem a játékra koncentrált, védekezni nem akart, de dumálni a bíróknak azt rengeteget. Windhorst bele is szállt nagyon keményen meccs után. Elhiszem, hogy kisebb sérülésekkel játszik, de érnie kell még neki.
-
-
saen
veterán
válasz
Gabbar46 #14638 üzenetére
Félelmetesen jó ez a Boston. Ráadásul most is úgy nyertek, hogy nem kellett semmi olyan statisztika ami tarthatatlan. Pl 37%-kal dobták a hármast, ami semmi extra.
Egyébként én nem értek egyet azzal, hogy rossz a playoff, ez a Boston fantasztikus most és öröm nézni ahogy játszanak. Doncic is elfáradt fejben, iszonyat frusztrált volt végig, nem is játszott jól.
Persze értem, hogy nincsenek nagyon szoros meccsek és drámai végjátékok, de nekem nem is feltétlen hiányzik.
-
perempe
veterán
Caitlin Clark miatt óriásit nőtt a WNBA népszerűsége, de nem lesz ott az olimpián. A @WomenHooping csatornán megnéztem két WNBA összefoglalót róla, tényleg jó. Téma volt többször a thegatewaypundit.com weblapon is. Clark mellett másik két újonc -Brink és Reese- meze is a legkelendőbb öt között.
-
nmate91
tag
Denver - Wolves g7 után ez egy nagyon rossz playoff lett.
-
Gabbar46
újonc
Gratula a Bostonnak, innen már egyenes az út....
-
saen
veterán
Ma éjjel jön a harmadik meccs és KP sérült. Leírták pontosan mi a baja, nem értek annyira az orvosi dolgokhoz, de ha játszik is KP akkor jelentősen megnő a további sérülés kockázata, ennyit hámoztam ki belőle. Érdekes meccs lesz, ez a Dallasnál már mindenképp kötelező győzelem, mert 3-0-ról még soha senki nem jött vissza és ügye most hazai pálya is lesz nekik. Kiváncsi leszek, hogy a Celtics hogyan reagálja le a szezon eddigi legnehezebb meccsét.
-
saen
veterán
Közben a Lakers ajánlott Dan Hurley-nek 70 milliót 6 évre és nem fogadta el
A keresés folytatódik...
-
perempe
veterán
válasz
attiati #14627 üzenetére
How Boston held Luka to just 1 assist! | NBA Finals Game 1 analysis - Thinking Basketball
Még három percnél se tartok, de nagyon jó. A @bballbreakdown is készített egy videót az első meccs után. -
attiati
veterán
Alig volt alley-oop, könnyű kosár, labdalopás-gyorsindítás.
Nem működtek Irving betörései, mert kapott a nyakába 2-3 jó védőt. Ő nem ehhez van szokva.
Boston hozta magát a hármasról.Ennyire rossz meccset nem fog ki a Dallas még egyszer.
Nem is tudtam, hogy lehet nézni online tv csomagban a sport 1, 2-t.
Ráadásul az egyik szolgáltató ingyenes 7+14 napos időszakot kínál, így tök ingyen elő lehet "fizetni" a sporttv-re -
ben11
őstag
A LAC és OKC ellen is így kezdtek, várjuk meg a következő meccset..
-
saen
veterán
Porzingis hatalmasat játszott, egyedül eldöntötte a meccset. Öröm volt a Bostont nézni, főleg védekezésben. Dallasnak annyi az esélye, hogy KP lesérül. -
attiati
veterán
elvileg az nba legtöbbet nézett short videója lett
[link]Mármint a normál sebességű videó, de ez hangulatosabb.
-
borges7
aktív tag
"The Timberwolves have reached an agreement with president of basketball operations Tim Connelly on a restructured contract that ensures he will remain in Minnesota for the immediate future, team sources told The Athletic."
A Lakers következő edzője meg nagy valószínűséggel Redick lesz. [link]
-
hajsza
aktív tag
Olvastam itt olyat, hogy van, akinek nem szimpatikus Doncic. Talán ez a megható videó legalább egy kicsit árnyalja számukra a képet.
-
-
saen
veterán
válasz
borges7 #14615 üzenetére
Mondjuk Minnesotában már a köv év is kérdés. Egyrészt nem tudni ki lesz a tulajdonos, másrészt nagyon keményen megszaladtak költségvetésben és keményen luxusadót fizető részen vannak és a helyzet fokozódni fog, mert Ant-nak is bejön a supermax. Simán lehet, hogy olcsósítaniuk kell majd...
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #14616 üzenetére
Nemtom, engem is meglepett, csak találgatok. Azért a lelépés erős túlzás, egy 4:3-as sorozat esetén
Pláne, hogy 2-0 után 3-2-re égtek. Gondolj bele, hazamész két idegenbeli győzelemmel, a bajnok ellen ráadásul, és ezek után otthon agyonvernek kétszer gyakorlatilag.
A Denver óriási leolvadása a 7. meccsen ugyanilyen meglepő volt, Malone is ugyanezzel(mármint a fáradtsággal) takarózott, de a Nuggets-csoportban mindenki úgy vélte, ez csak kifogás.
Szerintem leginkább csak ennyivel jobb volt a Mavs most éppen, a Wolves meg nem hozott ki magából mindent.
Ha megnézed Ant az első körben még 31 pontot átlagolt, igaz a leggyengébben védekező Suns ellen, Nuggets ellen még mindig 28 pont. 50% mezőnnyel, most pedig csak 25 pont, 43%-kal, igaz Towns-nál még így is sokkal jobban teljesített(20 pont, 38%, tripla 24%). -
attiati
veterán
válasz
borges7 #14615 üzenetére
Egy ennyire fiatal csapat fáradt?
Akik lelépték a Denvert?Pont a Dallas ellen fáradtak, ahol Doncic sérült és gyenge pont a védekezésben?
Plusz több sérült is volt több meccsen.Jó, lehet kihajtották magukat az alapszakaszban (feleslegesen) és a Denver is sokat kivett belőlük. Passz.
Nagyon nagy meglepetés ez a 4-1.
-
borges7
aktív tag
-
vallas
őstag
Egy kis rajongói vidi... [link]
-
attiati
veterán
válasz
vallas #14612 üzenetére
Nem tudom mi történt a Wolfes-al...
Legjobb védő csapat nem kap 100 pontot 3 negyed alatt.
Edwards eltűnt ebben a sorozatban.Lehet, hogy a Denverrel kicsináltál egymást?
Van valami stat, hogy 4:3 utáni körben elég nagy százalékban kikap a továbbjutó.Dallas szépen behúzta a farvizen evezve. De teljesen megérdemelten.
-
borges7
aktív tag
válasz
attiati #14610 üzenetére
Egyáltalán nem, sokkal jobb dobó ő annál, mint amit addig mutatott, szóval ez már érett. Persze lehet hogy a következő meccsen megint betlizik, nála kiszámíthatatlan.
Dallasnál meg a sztároknak kell feljavulni, hogy legyen esélyük, óriási küzdelem lesz, ahogy eddig is. Ha Lively játszhat, az nagyon megdobná az esélyeiket.
-
nmate91
tag
3 to go.
-
borges7
aktív tag
válasz
diegho #14603 üzenetére
Minnesota tele van jó perimeter védővel, és mögöttük ott van Gobert, látjuk, mennyire lelassították a Dallast. Egyébként a Mavs a cserék óta, illetve a playoffban majdhogynem elit védekezést mutat be [link] , jóval erősebb csapatok ellen(pl. már az első körben a nyugati alapszakasz győztes OKC), mint akik a Bostonnak [link] jutottak.
Én meg arra leszek kíváncsi, hogy Horford mire megy a Gafford/Lively párosnak belöbbölt labdákkal ;-)
-
diegho
nagyúr
Amennyiben DAL-BOS döntő lesz, azt nem látom, hogyan fogja lelassítani a Dallas a Bostont. Bostonban viszont több jó periméter védő is van, akik meg fogják nehezíteni Luka és Irving dolgát. Meglátjuk, szerintem akár szoros döntő is lehet, de először alakuljon ki a párosítás.
-
attiati
veterán
Teljesen szimpatikusan viselkedik mostanában Irving.
Országos cimbik lettek Doncic-al. A tehetsége nem megkérdőjelezhető. Ki is egészítik egymást.Nekem a Boston lagymatag hozzáállása nem tetszett a múltban.
Érdekes kérdés a szimpátia.
Például annyira jó, hogy Green megmozdulásait nem kell elviselni a PO-ban. Vagy hogy nagyjából sportszerűen megy a Dallas-Wolfes párharc is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR