Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perempe
veterán
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15197 üzenetére
Innentől fogva szerintem 40-et fog dobni minden egyes Dallas elleni meccsen
Mondjuk az még talán valahol érthető szerintem, hogy miért nem "vitte piacra" a Mavs Doncic-ot, mert abból óriási felfordulás(botrány?)lett volna, mikor kitudódik, de hogy miért adták oda ennyiért a Lakersnek, akik valszeg mindent is megadtak volna érte, az tényleg érthetetlen.
-
.LnB
titán
Mindeközben Dallasban.. : [link]
-
saen
veterán
Igen, ez a fura, hogy Davis se arról híres, hogy sose sérült. Luka mondjuk olyan szempontból hátrányban van, hogy nagyon korán kezdte a profi pályafutását, 17 évesen EU-ban már a csúcson volt. Kicsit hasonlít ez nekem Rubio-ra, csak több sikerrel. Ő is szenvedett bőven a sérülésekkel és nem is lett emiatt nagyon hosszú karrierje.
Ha van esze akkor odamegy Lebronhoz és lemásolja azt amit ő csinál. Pénze van megfizetni mindent ami ehhez kell, de a tudás ott van, a többi meg rajta múlik.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Szerintem a legtöbben így gondoljuk, hogy itt valaminek lennie kell a háttérben Doncic-csal kapcsolatban. De ha van is! Akkor is ki kellett volna tenni a piacra. Nézzétek meg, Fox ért három elsőkörös draft cetlit. Ráadásul a Dallas-nak 2030-ig nincs első körös pickje. De a 2030-as pickjük is swap jogos a Spurs számára..
Most sokat olvasgatok. Mindenki értetlenkedik csak. Ahogy mi is. Ilyen cikk címek vannak: "The Luka Doncic Trade Is the Dumbest NBA Move I’ve Ever Seen" - The Ringer
-
saen
veterán
Ezt a hivatalos, aztán ki tudja mi ment a háttérben. Célozni viszont célzott már Luka arra, hogy el fog menni.
Nagyon fura az egész, mert az időzítés nagyon rossz volt Doncicnak. A supermaxot egyébként is aláírta volna és utána is kérhetett volna cserét, akkor is hatalmas piaca lett volna. Én arra gondolok, hogy ők tudnak valamit amit mi nem. Lehet egészségével van gond, vagy csak egy idióta a színfalak mögött.
Az eredményt fogjuk pár év múlva látni, hogy kinek érte meg. Én továbbra is kételkedek abban, hogy AD nagyon oda tenné magát Dallasban.
-
diegho
nagyúr
Na most ez a sok teória azért fura, mert a Dallas akarta a cserét. Kifejezetten AD-t akarták. Nem tárgyaltak senki mással.
-
.LnB
titán
Bill Simmons podcast (YT link), a legjobb reakció a Doncic cserére: [link]
He could've been smoking cigarettes bringing the ball up the f*cking court and I would still be like, 'When can we sign you to the supermax?
-
perempe
veterán
Szerintem ez rá a legjobb magyarázat, nbaguy1 hozzászólása a lap alján.
-
.LnB
titán
Ma van időm rendesen utánaolvasni a dolognak. Már az megy, hogy James-t is cserélné a Lakers, csak neki van no-trade clause a szerződésében. Ő meg megmondta, hogy nem megy sehova. (Egyébként ő nagyon berendezte az életét LA-ben. Szóval szerintem kitölti a szerződését, és a Lakers megköszöni neki, ennyi volt. Nekik már nem kell Lebron star power-e, ott lesz Luka.)
Én nagyon félek tőle, hogy Doncic-csal komoly a baj. Más magyarázat nem lehet erre a cserére.
Pletyka: A másik, hogy elvileg a Dallas megkereste előbb a Bucks-ot, hogy cseréljenek sztárt. De a Bucks kiröhögte őket.
Egyébként tegnap, tök véletlenül a kezdo5.hu olvasásával kezdtem az ipad-en a reggelt. Nem azzal szoktam, de most valamiért így tettem. Olvasom a trade-et, és hangosan megszólatlam, hogy "Úristen!". Párom meg jött be gyorsan, hogy mi a baj?!És esküszöm az volt az első gondolatom, hogy nincs is április 1. Ez tényleg az a trade volt, amit senki sem hitt el elsőre.
És a végére egy személyes kis kifakadás: Én remélem, hogy ezt a Butler-t elküldi valami süllyesztőbe, mert egyre bosszantóbb amit leművel. Most a Warriors-nak intett be, hogy eszük ágában se legyen mozdulniuk érte.. Nem értem, hogy mit képzel az a pali. Ennyi idősen, ilyen viselkedéssel, teljesítménnyel. Pedig én eddig kedveltem..
-
nmate91
tag
Fox Spursben wow, Az érdekes páros lesz Wembyvel.
-
.LnB
titán
San Antonio Spurs get:
De’Aaron Fox
Jordan McLaughlinSacramento Kings get:
Zach LaVine
Sidy Cissoko
2025 first-round pick (via Hornets)
2027 first-round pick (via Spurs)
2031 first-round pick (via Timberwolves)
2025 second-round pick (via Nuggets)
2028 second-round pick (via Bulls)
Their own 2028 second-round pickChicago Bulls get:
Zach Collins
Tre Jones
Kevin Huerter
Their own 2025 1st-round pick (via Spurs) -
nmate91
tag
Éppen tolják le méteres kékerest a Dallas torkán
-
saen
veterán
válasz
attiati #15174 üzenetére
Szerintem lehet bajnokcsapatot építeni köré, csak még nem sikerült.
Persze neki is akarni kell, de minden idők egyik legjobb támadójátékosa még ilyen dagadtan is. És még így is tudtak egy jól védekező csapatot építeni vele. Persze a Bostonnál nem voltak jobbak, meg szerencséjük is volt nyugaton, de azért ez nagyon túl van dimenzionálva.
-
szebe
addikt
válasz
attiati #15167 üzenetére
Szurkolóknak mi a reakciója?
Ezzel remélhetőleg megalapozták a post-James korszakot, már csak csapat kell köré(jük). A testet rendbe kell tenni, de amúgy a srácnak a kisujjában van a játék. Ne feledjük hogy európában mindent megnyert, mire átkerült az NBA-be, és még így is kételkedtek benne egy csomóan...A videók se semmik, ahogy a többi csapat átékosai meccs közben értesülnek róla.
Egyébként kemény, hogy jó 10 éve még a Szent István kupán néztük, most meg a kedvenc csapatomba kerül
-
attiati
veterán
Úgy értem, hogy bajnok csapatot nem lehet köré építeni.
Cipeli a labdát, lassú, nem védekezik, drága. PO-ra kikészül fizikailag huszonévesen.
Alapvető változásokat kell mutatnia.Tavaly szerintem nagyon jó szelet fogtak ki. 10-ből 9szer verte volna őket OKC/Mini/Denver.
Jól takarítottak előttük a másik ágon és egy erejével kikészült Minit kaptak a konf.döntőben. -
attiati
veterán
válasz
diegho #15170 üzenetére
Ezeket mondta Bazska is. Inkább az a kérdés, hogy ez volt-e az oka, hogy csak a Lakers jöhetett szóba? Csak velük lehetett csendben üzletelni.
Vagy tényleg mindenáron Davis kellett.#15168saen
"Egyelőre mindenki értetlenül nézi őket."
Aaaz biztos!
Bárkit kérhettek volna Doncicért. Alig pár játékos lett volna, aki nem mozdítható érte.#15171saen
Első körben Doncicot kéne beépíteni a csapatba. Dallas sem tudott köré csapatot építeni, (pedig mostanában jók abban).Akklimatizálódnia is kell, mert nem ő akart váltani.
Ráadásul eddig mindig ő diktált. Lakersben máshogy lesz.
A hiszti is mehet a kukába. -
diegho
nagyúr
Hogy miért LAkers és miért nem tudta senki? Harrison a Nike-nál dolgozott és nagyon jó kapcsolatot ápolt Kobe-val, akinek az ügynöke Pelinka volt.
A LAkers a deadline-ig szerintem hozni fog egy igazi centert, Reaves feláldozható lett. A kérdés, hogy ez a szezon mennyire fontos. Ha nem, akkor akár nyugton is maradhatnak. Nagy érdekes napok jönnek most. -
saen
veterán
válasz
attiati #15165 üzenetére
Davis nem center, ő a 4-es poszton szeret játszani és ez a terv. Emellett azért kaptak ennyit érte, mert Davist akarták, nagyon. Nem max értéket akartak kihozni, hanem megvolt a kiszemelt. Idő eldönti, hogy mennyire volt igaza a Dallasnak, egyelőre mindenki értetlenül nézi őket.
Az biztos, szerintem most mindkét csapat nekiáll cserélgetni, mert felborult a csapat, pl Lakersnek csak egy egészséges centere van, az azért sovány. Szóval lesz még csere a csütörtöki deadline előtt, legalábbis szerintem.
-
attiati
veterán
válasz
perempe #15166 üzenetére
Mindkettőnél.
De egy kicsit kevesebbet, mint eddig a saját csapatában.
Ehhez az kell, hogy Doncic lefogyjon és labda nélkül is használható legyen.
Doncic hosszútávú projekt lesz a Lakersnek. Addigra kevesebb perc kell James-nek.Szurkolóknak mi a reakciója?
Na és Doncicnak?
Ilyen kaliberű tradeket nem így szokás. -
perempe
veterán
Kinél lesz a labda LA-ben?
-
attiati
veterán
Az nem lep meg, hogy Doncic-ot elcserélték. Ő tényleg egy zsákutca a Dallasnak, mert nagy a gravitációja és ilyen hozzáállással nem tudnak rá építeni. Ahhoz meg túl drága.
De Doncic jóval többet ér ennél. Nem balhézott, nem romlott áru. Nem terjedt el róla a piacon, hogy tartós sérülése lenne.
Miért nem vontak be több ajánlatot?
Mert csak a Lakers-el tudták fű alatt megoldani a tradet?
Vagy ennyire Davist akarták?
De a posztok sem stimmelnek. Van két jó centere a Dallasnak és nem illik oda Davis.Kár lenne, ha Gaffordnak menni kéne. Lively-t szerintem nem adják.
-
attiati
veterán
Állítólag a csomagtartóban várja a chips.
Amúgy Doncic nem sérülékeny, csak formán kívüli. Illetve a forgolódós játékstílusa darálja a testet. A csávóból top3 játékost lehet csinálni diétával és edzéssel.Pont múltkor írtam itt, hogy Doncic-ot edzőterembe kéne küldeni teljes alapszakaszra. Aztán majd beszáll a PO-ban. Így bajnokesélyesek lennének. Hát ennek annyi.
De hogy ennyit érjen baszki? Egy Davis jön érte?
Dallasban legendásan nem tudnak mit kezdeni a rossz fizikumú játékosokkal.
Porzingis, Doncic. Erre idejön Davis? Akiben James tartja a lelket....Kleberért nem kár. Katasztrófa lett az utóbbi másfél évben.
diegho:
Piszok jól járt a Lakers. Tavalyelőtti sérülésekor alig ért volna valamit Davis. Erre kaptatok érte egy Doncic-ot.....Kérem Butlert a Mavsbe
-
diegho
nagyúr
Nem értem mit várt a Mavs. Mr laposföldet sikerült mellé hozni... Doncicnak kell egy példakép, aki terelgeti, a LAkersben ott lesz James, meg a rengeteg régi nagy név. 100% biztos vagyok, hogy Magic már fel is hívta. Szerintem a legjobb helyre került.
-
diegho
nagyúr
OMFG!? Ez mi? Luka? Ezt hogy?
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #15157 üzenetére
Though Doncic was relatively svelte by his standards when he reported to camp, his weight ballooned to the high 260s early this season, sources said. He sat out five games in late November, when the Mavs listed him with a sprained right wrist, an extended absence to allow Doncic to focus on his conditioning. He had a similar early-season layoff in the 2022-23 season.
Számítsátok át, hogy az mennyi.
-
.LnB
titán
Hát én tényleg nagyon nem értek az NBA-hez..
Davis-t nem sajnálom. Porcelánbaba, én is már rég elcseréltem volna.
De az, hogy Doncic-csal mi van?! Az durva. Ha igazak ezek a hírek, hogy lusta és nem érdeli az egész.. Mert szerintem az NBA top5 játékosa között van tudásban. Én elképzelni se tudtam volna eddig, hogy Lulu problémás. Valaminek viszont tényleg lennie kell a háttérben, mert őt így a hülye se tradelné el. Ez a tény pedig aggasztó.Ha problémás, akkor meg remélem James felpofozza és rendet tesz a fejében.
Durant nyilatkozata kemény: "Players are held to a different standard of loyalty and commitment to a program but the organizations don't get held to that same standard from the outside."
Pont ő mondja..
-
borges7
aktív tag
Nico Harrison meg is indokolta, hogy a Mavericks miért lépte meg a cserét: „Úgy vélem, hogy a védekezéssel lehet bajnoki címet nyerni. Hiszek abban, hogy egy All-Defensive center és egy védekező mentalitású All-NBA kaliberű játékossal jobbak az esélyeink. Úgy építkezünk, hogy most és a jövőben is tudjunk nyerni.”
Doncic a szezon folyamán mindössze 22 meccsen tudott játszani, jelenleg is vádlisérüléssel küzd, és a Mavericks-et aggasztotta a fizikai állapota, illetve az, hogy nem követte szigorúan a neki előírt edzéseket és diétákat. Az ESPN értesülései szerint a szezon elején 118 kiló körül mozgott a súlya, és amikor novemberben csuklósérüléssel ültették, azért is hagyhatott ki többet, hogy a fizikai állapotán dolgozzon. Egészen eddig úgy tűnt, hogy Doncic a nyáron 5 éves, 345 millió dolláros szerződést írhat alá Dallasban, de ebből már nem lesz semmi. [link]
-
saen
veterán
Váratlan csere az biztos.
Mavs oldaláról az a kérdés, hogy mi ment a háttérben, hogy úgy döntöttek, hogy el akarják cserélni Lukát. Ennyire lusta? Ennyire zavaró, hogy sosincs formában? Ez azért elgondolkoztató... Ehhez jön hozzá, hogy többször célzott rá, hogy el fog menni. Értem mit akarnak Davis-szel, csak ez nem egy számítógépes játék. Egyrészt Davis már bajnok, másrészt ő nem akart ide jönni, nem fog totál hajtani...
Lakers oldaláról meg abszolút érthető a dolog. Davis már így is szar volt nekik, most kaptak egy nagy fiatal sztárt, hülyék lettek volna nem elfogadni. Ők ezen nem buktak semmit, akkor se ha Luka továbbra is formán kívül és sérülékenyen folytatja a karrierjét.
-
nmate91
tag
Bizonytalan volt elvileg a Mavs, hogy Doncic franchise player tud-e lenni ilyen állapotban, ennyi sérüléssel. Ők keresték meg a Lakerst. Luka nem tudott semmit, LeBron Knicks meccs után tudta meg (elvileg).
Baszki, tavaly döntőztek, úgy, hogy a keret fele fakezű gligás. Erre porcelán AD jön, de a pad soványabb maradt.
Nem hiszem el, hogy itt nem szólt bele valami felsőbb erő. -
nmate91
tag
Mondjátok, hogy Shams részeg, ilyen trade nincs. Ez borzalmas.
BREAKING: The Dallas Mavericks are trading Luka Doncic, Maxi Kleber and Markieff Morris to the Los Angeles Lakers for Anthony Davis, Max Christie and a 2029 first-round pick, sources tell ESPN. Three-team deal that includes Utah.
-
borges7
aktív tag
Grizzlies-Rockets rangadó utolsó 4:14, nagy meccs volt! [link]
-
borges7
aktív tag
válasz
borges7 #15146 üzenetére
Tessék, megint majdnem elpuskáztak egy meccset, mikor 13-mal mentek úgy 4 perccel a vége előtt a Hawks ellen, és egyszerűen nem tudtak pontot szerezni percekig! Enter Fox, a liga egyik legjobb clutch pontszerzője, és probléma megoldva.
Nem csak én mondom
"If Sacramento is going to trade Fox to a non-desired destination, the Rockets are the most logical partner. The Kings would acquire Fred VanVleet as a replacement point guard -- a modest downgrade from Fox - along with some of Houston's promising young talent and stockpile of draft picks." [link] -
saen
veterán
De'Aaron Fox piacra került, mert nem akar szerződést hosszabítani a Kings-szel. San Antonio-ba szeretne menni a hírek szerint, de majd kiderül mi lesz itt is.
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15141 üzenetére
a 2., és nem laza, hanem lusta, gyűlölöm őket, már többször elgondolkoztam rajta, hogy lemondom a league pass-t, mikor ilyen balfaszul játszottak, de akkor a mai celtics-rocketset se láttam volna...mindegy, majd nézem a Thundert helyettük, azok legalább mindig hajtanak
-
borges7
aktív tag
Rockets nagy meccsen nyert Bostonban, ucsó 5:44 [link]
Thompson karrier csúcs 33 pont, és győztes kosár, Brooks 10/15 tripla, 36 pont
-
saen
veterán
Jimmy megkapta a harmadik eltiltását, most nem adtak dátumot a visszatérésre. Gondolom bárhogy is lesz, ennyi volt a Miami pályafutása.
-
borges7
aktív tag
Az NBA kirakta Thompson 37 pontos negyedéről a teljes, vágatlan videót [link]
Tíz éve volt, és mit mond a riporter az elején: "I think the issue is too many threes"
Ráadásul Klay az első 2:15 percben még nem is dob pontot! -
perempe
veterán
válasz
borges7 #15124 üzenetére
megnéztem a hivatalos oldal hármas összefoglalóját: Green (26 PTS), Şengün (26 PTS), & Amen (triple-double). Sengun csinált
benne 1-2 dolgot, ami elég megalázó a Cavs magasaira nézve. -
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15128 üzenetére
Igen, elsősorban a védekezésük miatt ilyen jók, felállt védelem, illetve jól védekező csapatok ellen néha szenvednek támadásban. Igen, tényleg bármi lehet nyugaton,
a Clippersbe most visszatért Kawhi, ők is egy sötét ló lehetnek, akár a Lakers is okozhat meglepetést, teljesen kiszámíthatatlan(szerencsére). -
attiati
veterán
Találós kérdés:
Lehet 5-ből 5 sikeres büntetőt dobni egy támadásban?OKC-Mavs meccsen összejött. Technikai + flag 2 + labda és abból újabb 2 büntető Amúgy ennek a Mavs-nek nincs szüksége Doncicra. Furcsa kimondani. Dinwiddie jól helyettesít és az újoncok is jók. Magabiztosan verték az OKC-t.
Korábban pedig a Lakerst úgy, hogy 3 kezdő is hiányzott (Doncic, Irving, Gafford).Vagy alapból pihentetném Doncicot az alapszakaszban, mert a PO-ra kidöglik.
Járjon inkább konditerembeKleber 11 milliós fizetése is túlzó, habár volt kulcsmomentuma a meccs végén, de 20 perc alatt 3 pont, 3 kísérletből
-
nmate91
tag
válasz
borges7 #15127 üzenetére
Még csak most kezdtem el Rockets meccseket is nézni hébe-hóba. Nekik talán egy scorer kellene leginkább, de a védekezésük az nagyon tetszik. Amen DPOY szintű dolgokat művel. Jabarit meg szerintem még egyáltalán nem láttam játszani, szóval passz.
Nyugat szoros lehet idén, őszintén, fingom nincs ki fut be, főleg hogy sok csapatot abszolút nem láttam még játszani egész meccsen. Keleten Celtics - Cavs elég valószínű. Knicks ha nem esik szét fizikálisan, még kellemetlen lehet, de Thibs az Thibs, nyert meccseken is 40 percet kell robotolni Hartnak.
-
borges7
aktív tag
válasz
nmate91 #15125 üzenetére
Lehet, bár az a Jazz nem is volt ligaelső sosem, még az alapszakaszban sem szerintem, 50-32 volt a legjobb eredményük. Vagy hasonló példa a Horford-Millsap-féle Hawks, nekik volt 60-22-es szezonjuk is, és csak a Lebron-féle Cavs ütötte ki őket a keleti döntőben(igaz ott 4-0-ra).
És a Rockets, bennük hiszel? Ha Jabari visszatér, még jobbak lehetnek. Érdekes lesz nyugaton ennek a három fiatal csapatnak a vetélkedése, Thunder-Rockets-Grizzlies trió mindegyikében komoly potenciál van még.
-
borges7
aktív tag
Rockets a pár nappal ezelőtti hazai győzelem után idegenben is megverte a Cavs-t,
már 19 ponttal is vezettek, de a vége szoros lett, ott kicsit meginogtak ugyan, de csak behúzták, jó meccs volt [link]Amen Thompson: His 2nd career triple double in back to back wins vs the 1 seed Cavs.
23 PTS | 14 REB | 10 AST | 2 BLK | 1 STL | 8-13 FG | 7-10 FT | 0-1 3PT | +12 | in 41 minutesEzzel a Thundernek már fél meccsel jobb mérleg van összesítésben, mint a Clevelandnek.
-
-
borges7
aktív tag
Jokictól már sok mindent láttunk, ilyet még nem, egész pályás buzzer beater a 3. negyed végén [link]
Mondjuk a 35 pont, 22 pattanó, 17!!! gólpassz, 1 stl, 2 blokk egyetlen TO-rel se gyenge
Nuggets-Kings 132-123, Sabonis 23,19, 8-cal majdnem tripla-duplázott
-
borges7
aktív tag
Eight surprise players of the first half [link]
-
saen
veterán
válasz
borges7 #15106 üzenetére
Most arról beszélnek, hogy Beal megy a Bucks-hoz, Middleton meg Portis a Miamiba és Jimmy a Sunshoz. De ehhez még legalább egy csapat kell, hogy meg tudják csinálni.
Emellett így talán van esély megszabadulni Nurkictól is, attól függően, hogy mi lesz az ára.
A tulaj nem akarja feladni, próbálkozik tovább...
-
borges7
aktív tag
The Phoenix Suns on Tuesday traded their 2031 first-rounder to the Utah Jazz for three first-round picks, it was announced.
The trade triples the Suns' allotted first-round draft capital as the franchise pursues upgrades to its roster -- such as Miami Heat star Jimmy Butler. Butler, who requested a trade from the Heat earlier this month, has the Suns among his preferred trade destinations, sources said.The Phoenix Suns on Tuesday traded their 2031 first-rounder to the Utah Jazz for three first-round picks, it was announced.
The trade triples the Suns' allotted first-round draft capital as the franchise pursues upgrades to its roster -- such as Miami Heat star Jimmy Butler. Butler, who requested a trade from the Heat earlier this month, has the Suns among his preferred trade destinations, sources said. [link] -
nmate91
tag
Dallast néztem egy darabig, Gafford gyerek komolyan nyomja. Knicks meccset már nem bírtam volna nyitott szemekkel, de reggel pótoltam. Az nem volt rossz, ebből a szériából jöhet playoffra is, szórakoztató lenne.
Többit eredmény alapján kihagyom.
-
nmate91
tag
Egész jók ráadásul. Ez az első g-liga, de a késő esti meccsek érdekesek lehetnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.