- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Köszi a választ! Ezeken sajnos csak 2 tűs ventilátor van, anno még a vga bios-ban is turkáltak a kollégák, de úgyse se tudták módosítani a fordulatszámot. Azért megnézem ezt a programot, kitudja hátha fejlődött a technológia azóta.
Igen tudom, hogy ezek csak házhűtő ventik és csak olyan kb 30-50 fok közzé kalibrálják őket, ezért se bízok nagyon az automatikus hőmérséklet szabályzásban. Oké a pwm-est elfelejtem, a tc-sben nem bízok annyira, akkor marad a hagyományos venti.
Amit linkeltél az egy régebbi típus ha jól nézem. Összehasonlítva a sima ac F12-t az ac AF.12025L-el, az újabbnak lehet-e technológiai előnye annyiból, hogy ugyanolyan légszállítást érjek el alacsonyabb fordulaton vele? Vagy esélytelen, hogy észre vegyem a különbséget? (amúgy lehet azt veszem meg amelyiket könnyebben betudom szerezni).
Tudsz esetleg ajánlani nekem egy ilyen pci-s hátlapi szabályzót, amit könnyen be lehet szerezni az országban? Mert nézegettem őket láttam, hogy van ami csak 7-12V-ig szabályoz van ami 5-12V-ig, de nem tűnt úgy, hogy túl nagy lenne a kínálat. Előlapi szabályzóra meg nincs szükségem, mert nem akarok több ventilátort szabályozni, no meg nem tudom akkor becsukni a ház ajtaját
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest