Új hozzászólás Aktív témák
-
jegenye77
addikt
Erre a karira milyen hűtőt javasoltok ami nagyon csendben de hatékonyan teszi a dolgát?
-
tylerhun
tag
Sziasztok,
egy kis tanácsot szeretnék kérni. Van egy Gigabyte 5770-es kártyám. Azt vettem észre - gpu-z -, hogy ennek a ventije ha kell, ha nem 2400 körül pörög. Ami nem volna gond, ha nem lenne relative hangos.
Van/lesz egy zalman zm-mfc2-es ventiszabályzóm, azt szeretném megoldani, hogy a kártya ventije legyen az egyik amit szabályoz, de ahogy megnéztem, ennek mini 3-pines csatlakozója van, nem pedig olyan ami kompatibilis lenne a nagyobb, zalman által szabályozható 3 pinesekkel.
Valakinek valami ötlete van esetleg, hogy tudnám megoldani ezt a problémát?
Más megoldásokra is nyitott vagyok; ati ccc-vel lehet esetleg a venti fordulatát szabályozni? Vagy esetleg valami halkabb (és jobb teljesitményű) venti 5770re?
Kösz előre is
-
varsam
őstag
Ez még elfogadható hőmérséklet, esetleg próbálj kicsit jobb szellőzést kialakítani a házadban, illetve portalaníts. Milyen házad van?
Ezt az Aerocoolt semmiképp ne vedd meg, nagyon régi és gyenge hűtő. Én anno egy 3870-re akartam ilyet (még 3 éve kb) de nem bírta el, azonnal 90fok fölé ment. Gyenge a felfogatása, instabil nagyon, és kicsik a bordák, csak a képen látszik nagynak. -
dajani
tag
Sziasztok.
Gigabyte HD5750 (GV-R575D5-1GD) videókártyám hűtését gyengének vélem és egy AeroCool Video Magic (VM-102) + cooler -el helyettesíteném a gyárit. Szerintetek ez a hűtés elegendő lenne rá?
Hogy miért?
Jelenleg a NFS:Shift-et nyomom FullHD-ban és 2óra játék után a kártya hőmérséklete 74C fokig is felmegy úgy ha a ventillátor sebességét 85%-ra állítom az ATI Catalyst-ban. Nem tudom mennyire elfogadható ez a melegedés, azért cserélném le a hűtését. -
Sziasztok!
Zalman VF3000A rámegy a RADEON 6950-re? 68xx-re gond nélkül, csak sehol sem látok normális VGA hűtőd a 69xx sorozathoz. Vki?
Üdv,
Vik -
Khan13
senior tag
Sziasztok!
Haverom gépében megállt a GeForce GT130-on a ventillátor, garancia "természetesen" 2 hete járt le kb, milyen hűtőt érdemes tenni rá helyette? Nem szeretne másik kártyát venni. -
umnapista
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Arctic cooling accelero xtreme 2900-as VGA hűtőt. Teljesen új, webáruházból rendelt. Miután felraktam a kártyára normálisan, mindent az útmutató szerint követve szomorúan vettem észre, hogy a ventik nem forognak rajta, Egy helyben remegnek jobbra-balra, vagy ha meglököm őket kézzel, akkor beindulnak, de nagyon lassan és ha megfogom őket, akkor nem indulnak el újra. A lényeg, hogy nem működik rendesen. A táp nem lehet a hibás, mert egy szintén nullkilóméteres Chieftech 500W-os táp hajtja a gépet. Az áruházban azt mondták, hogy kicserélik nekem ha tényleg nem tudom működésre bírni, de attól félek, hogy a másikkal is ez lesz. Kérem, ha valaki tud valami megoldást, vagy találkozott már ilyen problémával akkor írjon, mert fontos lenne! Sajnos nem engedhetem meg magamnak, hogy csak úgy kidobjak az ablakon 10k-t. A gépemben van a hiba, vagy a hűtés rossz?
Üdv, Pisti
-
korcsi
veterán
válasz
sestertius #4089 üzenetére
A gyárilag pasztázott bordán jelentős mennyiségű a hővezető anyag, ezt bátran összenyomják, a felesleg távozik, a kártya össze is ragad, a csavarok csak biztosítják. Én csak összeraktam először és betekertem a csavarokat fél fordulatonként, de az úgy látszik kevés volt. Ma jön az MX-2, azzal teszek egy próbát még, most már úgyis 10 percen belül szedem szét és rakom össze a kártyát
.
-
-
korcsi
veterán
válasz
sestertius #4082 üzenetére
Így néz ki.
Úgy néz ki sikerült megoldani a dolgot, néhány alátéttel, így nagyobb leszorító erőt sikerült létrehozni, 1 óra crysis (850/4800) 1920x1200 4xaa magas beállításokkal 75 fok a maximum hőmérséklet. -
kutga
félisten
-
varsam
őstag
válasz
molnaRm #4083 üzenetére
Kis javítás (amúgy itt lényegtelen): a Sapphire nevezi a vga hűtőit Vapor-x-nek, nem az MSI.
A hűtők minden esetben csavarokkal vannak felfogatva, méghozzá legalább néggyel (a vapor-x hűtő is), így el nem tudom képzelni, hogy tudott csak úgy magától leesni az egész, azt is kétlem, hogy letört volna. Az, hogy forró volt a kártya, az természetes, mivel semmi nem vezette el a hőt, így vissza se rakd a gépbe.
"hűtőbordát visszaforrasztottam" Ezt mégis hogy csináltad?
A 4870 vapor-x hűtője két részből áll, van egy nagyobb borda ventivel, ami a gpu-ra van feltéve, és egy sima hosszű keskeny borda, ami a VRM részt hűti. Mind a kettő leesett, vagy melyik? Tudtommal minden borda csavarokkal van rögzítve, nem tudom hogy eshettek csak úgy le, de azokkal rögzítsd őket vissza. Figyelj, hogy használj új pasztát mielőtt visszateszed. -
molnaRm
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagyon fura dolog történt a videókártyámmal.
A gépemben tiszitást végeztem, szokásos modón szétszereltem ,minden óvatosan , és letisztitottam a dolgokat az ismét csak szókásos módokon. Összeraktam a gépet, és utána 1 perc után leesett a videokártyám hűtője, de nem cask a ventillátor, hanem az egész hűtőborda mindenestül, azt is tudni kell h nem semmi hűtőről és vgaról beszélünk, hanem egy msi ati hd 4870 VAPOR X videokártyáról, miután hallotam h leesett a vgaról, a gép 1 perc alatt le is állt, és akkor vettem tudomásul h a hűtő úgy olvadt le a vga-ról, emellet a videokártya pedig tűz forró volt szó szerint, még a kezemet is megégette..
A hűtőbordát visszaforrasztottam, de a gép természetesen még midnig leáll, és még mindig tűz forró a kártya 1 perc után.
Srácok a segítségeteket kérném, mit tehetek ..
Üdv Balázs -
korcsi
veterán
-
syberia
veterán
válasz
sestertius #4077 üzenetére
Egész biztosan nem kell "fabrikálni" mivel kompatibilis vele
Nézd meg ezt a video-tesztet, részletesen bemutatja a hűtőt. -
sestertius
őstag
Üdv!
Igaz az, hogy az AC Accelero Xtreme GTX PRO hűtőt "fabrikálni" kell a 285-ös vga-ra? Ha van valakinek, árulja már el, valóban vannak-e ilyen gondok vele...
Köszönet!
-
BudaiZoli
tag
Hello,
rajta hagyjam az AC L2 Pro-n az alap pasztát vagy kenjek rá újat? Sima egyszerű pasztám van csak.
-
sgteam
aktív tag
meg van a hiba
mivel átalakítottam a musashit egy kicsit a végéből 2cm levágtam és a pci-e slot felé amik kinyúltak lamellák azokat elkellet görbítenem egy kicsit na most ezek a lamellák hozzá értek még így is az alaplaphoz és zárlat túlfeszültség keletkezet (csodálkozok, hogy nem tiltott le vagy szált el valamim
) ezeket a lamellákat most levágtam 8-10 fokkal hidegebb lett minden vga kari, alaplap, északi híd, déli híd stb....
-
sgteam
aktív tag
már egy párszor újra raktam de szerintem te valamit félre értesz
nekem nem az a gondom, hogy a vga mag felmelegszik hanem a hűtő is felmelegszik 60-70 fokosra az elejétől a végéig és a 2db 10cm ventri 1500rpm fordulaton nem akarja lehűteni és nem tudom miért pedig csak alapon hajtom a kártyát 850/1200mhz amíg az asus 4870 karimon volt 930/1300mhz tuningolva volt furmark alatt sem ment 67 fok fölé most meg az asus 5770 cucore karimat alapon nem hajlandó lehűteni
nem értem miért
-
cyber86
őstag
Helló. 8800 GTX hez milyen hűtőt érdemes venni?
-
sgteam
aktív tag
Üdv
srácok van egy asus hd 5770 cucore vga-m vettem rá egy musashit (kicsit barkácsoltam, hogy ráférjen) kurva jól hűt(ene) de volna vele egy kis bibi a hűtő teljes egészében tűz forró és nem értem, hogy a ventrik miért nem hűtik le pedig több mint 1500rpm-el forognak.
valakinek valami ötlet?
a kártya alaphelyzetben 41fokos de amint elkezdek játszani azonnal felmegy 75-80 fokra
-
varsam
őstag
válasz
vonnak94 #4065 üzenetére
Hivatalosan ez a venti való hozzá: Turbo modul Gyárilag nincs más hely kialakítva a hűtőn, neked kell megoldanod a venti felfogatását pl egy madzag, damil vagy kábelkötegelővel. Nem feltétlen szép megoldás, de sokkal hatékonyabb mint a turbo modul és akár kettő db 12 centist is fel tudsz rá szerelni (bár a 9600gt-hez elég egy is). Én a külön légkavaró(ka)t ajánlom. Akár azt is fel tudod tenni amit linkeltél, jó fajta venti az.
-
vonnak94
csendes tag
Bocsi hogy értetlenkedek de ebben a témában nem vagyok otthon, szóval az accelero S1 rev.2-höz milyen 12 cm venti tudok rakni??
Pl ez megfelel erre a célra
[link] -
varsam
őstag
válasz
vonnak94 #4062 üzenetére
AC Accelero L2 Pro
vagy Accelero S1 rev2 megtámogatva egy 12es ventivel. Ez kicsit drágább megoldás, de hatékonyabb. Amúgy az L2 is megfelel ehhez a kártyához, nem nagyon fogod hallani azt sem. -
vonnak94
csendes tag
Sziasztok!
Geforce 9600Gt-re milyen hütőt tudok venni mert a gyári nagyon hangos lett mert letört az egyik lapátja.
Ez a karim van :
[link] -
TBone
tag
sziasztok! az utóbbi időben felerősödött a vga-m ventijének a hangja, eléggé morgó, daráló hangot ad
nem tudom mi baja lehet, por ment bele egyéb...annyi a kérdés hogy cseréljem le róla a ventit vagy van más megoldás? vga: galaxy 8800gt
Köszi
-
korcsi
veterán
Sziasztok!
Egy általános jellegű kérdésem lenne.
Eddig egy Sapphire 4830-asom volt accelero S1-el és egy 800rpm-es sflex ventivel, a vrm-en volt borda így nem aggódtam a hűtése miatt.
Jelenleg egy VTX3D 6850-em van aminek a 3db drmos vrm-jén nincs borda de a gyári hűtés valamennyire átszellőzteti ezeket. (furmark alatt azért izzad rendesen, a pcb túloldaláról megtapogatva) csak kicsit hangos, valószínűleg nagy teljesítményű ventilátor van benne és alacsony fordulatszámon is ilyen kerregős hangja van.
Tehát egy aftermarket hűtés esetén gondoskodnom kell egy bordáról a vrm hűtéséhez.
És a kérdés:
Jelenleg 3 pines ventilátor van a gyári bordán de nem jelezem fordulatszámot, tehát nagy valószínűséggel csak a táp a föld és a pwm jel van bekötve. 33%-tól 50%-ig vezérli a ventilátort a kártya. Egy után gyártott hűtéssel ez a fordulatszám túl alacsony lenne, ezért át kellene valahogy programozni (driver vagy bios) de mivel sokat használok Linuxot így csak a BIOS marad, bár érdekesség, hogy windowsban nem a bios szerint szabályozza a ventilátort (50 fokig 22% kellene mennie, de már 40 foknál elkezdi felpörgetni 33%-ról)
Az S1-et azért nem szerettem mert nagy volt semmihez nem fértem hozzá az alaplapon alatt.
Most egy accelero twin turbo pro-n gondolkozok, de akkor a venti vezérlést és vrm hűtést meg kell oldanom.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Előre is köszi!
-
vonnak94
csendes tag
Sziasztok
Segitséget szeretnék hogy galacx geforce 9600Gt-re milyen hütőt ajánlatok, nem akarok nagy plusz hűtést rá gyárinál! Csak a gyárinak az egyik lapátja letört és nagyon hangos emiatt és meg akarok szabadulni ettől a hangtól mert idegesít játék közben
Köszi szépen előre is !! -
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Tudnátok abban segiteni, hogy egy 8800 GTS-re milyen hűtőt érdemes venni a gyári helyett?
Köszönöm a válaszokat! -
triklin
tag
Sziasztok! új hűtőt szeretnék a vgam-ra venni, amit kinéztem az egy accelero s1 rev2 (+rá 2 db venti) ami elviekben jó a 3850-es vga-ra. Visztont az enyém az agp-s. Vajon jó rá? Elviekben ref nyákos, de pontosan nem találtam róla adatokat. Kompatibilitási listában nincs se az feltüntetve hogy jó rá (csak annyi, hogy 3850) se az hogy nem.
Ötlet?
köszönöm -
varsam
őstag
válasz
gyugyo1010 #4052 üzenetére
Először szerintem mindenképp szedd le, tisztítsd meg a kártyát és a hűtőt, majd új pasztával tedd vissza és tegyél rá vmi ventit. Ha ezután is csinálja, akkor lehet hogy már nem lehet segíteni a kártyán, elképzelhető hogy valami megadta magát rajta.
-
gyugyo1010
tag
Sziasztok.
Van egy fx5500-asom passzív vga-m.
Sokáig használták, és egyszer csak megadta magát.
A hibajelenség, hogy megáll a kép, mintha lefagyott volna, egy pillanatra feketeség, azt visszajön. Pár másodpercig jó, azt megint ezt csinálja, amíg ki nem kapcsol a vga, mert nem lesz kép, de a gép működik tovább.
Raktam rá egy kis ventit, de a jelenség nem szűnt meg, csak most nem kapcsol ki.
Ha tennék rá egy másik hűtőt az jó lenne?
(már, ha ezt le tudom választani erről, mert sztem picit rákötött)Várom a hozzászólásokat.
Köszi. -
Nospa
tag
sziasztok
egy Gigabyte RAdeon5770-es videókarira milyen hűtőt javasoltok?
erről a kariról van szó
[link] -
ponuda
csendes tag
Radeon 5850es kartyara esetleg AC huton kivul valami ertelmeset tudtok ajanlani? nem talatam sehol AC hutot az aproban...
-
GNKING
tag
Szeretnék még 1 kis segítséget kérni. Adott 1 Sapphire 4850 Toxic kártya, vettem rá 1 Zalman VF1000 hűtőt. Hogy tudom rákötni a kártyára a ventiét?
-
GNKING
tag
Erre lenne szükségem!!!
-
GNKING
tag
Hali.
Keresek Zalman VF900, VF1000 vga hűtőhöz távtartót.
Ha van valakinek az legyen szíves írjon!!!Kösz. Gábor.
-
Hali!
Van egy 5770es kártyám, aminek a gyári ventije (AC L2 Pro alacsonyabb változata [link]) üvölt, mint a sakál! Azzal 50 fok körül volt idle állapotban
Vettem egy Twin Turbo (nem Pro) hűtést. Sajnos 1 cm híján nem volt jó rá, így lecsíptem a végéből, passzentos lett. Ám Ezzel idle 60-70 fok! Mindenhol jól érintkezik...Ennyire szar lenne a sima Twin Turbo?
-
proof88
addikt
Üdv!
Hol tudnék venni valamilyen tuti hővezető ragasztót? 2 oldalú matricában nem bízok, már próbálkoztam vele, de csak leesett 1-2 kis borda a memória chipekről, pedig rendesen alkohollal tisztítottam meg előtte a felületét! Ezért inkább valami jobban ragadó dologra gondoltam, mint pl a Zalman 2 komponensű ragasztója, de olyat sehol nem találok! A PCGearben láttam, de az messze van, nekem holnap kéne.
Nem kell feltétlenül a Zalman, mindegy csak jó ragadjon és vezesse a hőt mint állat! -
-
kenwood3
addikt
válasz
Success555 #4039 üzenetére
Az s1 biztos felmegy mert irta vki , hogy azzal használja !
-
-
kenwood3
addikt
Üdv all !
Gondoltam felteszem ide is mert az 5750/5770-es topcban nem kapok rá választ !
Van 1 Msi Radeon 5770 Pmd1g ilyen típusu karim , amire venni akarok vmi spécciibb hűtőt ! Tudom , h a Twin Turbo Pro jó rá tettem is fel körözést rá apróba , de senki nem jelentkezik , hogy lenne neki eladó ! A kérdésem az lenne van más fajta hűtő ami felmmenne rá ?
A válaszokat köszönöm ! -
varsam
őstag
válasz
Gergosz2 #4033 üzenetére
Arctic coolingnak van 5970-hez, volt a 4870x2-höz is, tuti lesz 6990-hez is.
(#4034) pumesz83
AC Twin Turbo Pro
Scythe Musashi -
pumesz83
csendes tag
üdv!
fejlesztettem a gépem,vettem bele 1 gts 250 palitot.
marha hangos!!!mit vegyek ami jó lehet rá,és csendes?
előre is thx
-
Gergosz2
veterán
Üdv!
Most decemberben jönnek az új ATI csúcskártyák amik 2 GPU-sak lesznek.
Van olyan VGA hűtő ami 2 GPU-ra van?
-
varsam
őstag
válasz
BudaiZoli #4029 üzenetére
Mint ahogy a Speed(R) is írta, 3 slotot foglalna el a hűtő, maradna még helyed.
(#4028) puttonyos
AC Twin Turbo Pro
Scythe MusashiEzek később is jók lesz.
-
Speed®
titán
-
Dr. Gonzο
senior tag
Sziasztok!
NVIDIA GeForce 9600GT videokártyára keresek hűtőt, ami egy esetleges videokari fejlesztés után is kompatibilis marad. Cooler Master 690II Advanced házba gondolom belefér egy nagyobb darab is. Megköszönném a tanácsaitokat!
Köszönettel! -
BudaiZoli
tag
hát az a baj, hogy szegénység van, de akkor L2 lesz, elférne a twin turbo.. de most nincs rá keret
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
Eljött az idő a VGA hűtő cseréjének.. Van egy Sapphire HD4850 Toxicom. Az öreg Zalman VF900 jól hűt, de hát hangos.. Néztem 2 hűtőt rá: AC L2 Pro és Gigabyte V-Power. Alapból bizonytalan vagyok a V-Powerral kapcsolatban, mert nem tudom, hogy rámegy-e a kártyámra. Elvileg rá, de hivatalosan nem íírja a Gigabyte oldala.. De viszont sokkal jobban néz ki.. Meg ahogy nézem a teszteket, gyengébben hűt mint a Zalman
Szóval bizonytalan vagyok. A lényeg nekem, hogy csendes legyen meg le tudja hűteni a karit ameddig kell. Tanács? Előre is köszi!
-
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok ,vettem egy Accelero Xtreme Plus hűtőt HD5850-re.A doboza szerint jó erre a kártyára,természetesen a DVI csatlakozó útban volt ,maradt a barkácsolás
Kérdésem lenne ,hogy amit a HD5870-re adnak ez nem jó véletlenűl HD5850-re?
-
endalon
csendes tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen a segítséget, kártyát nem tudtam szétszedni, nem is igazán akartam, de a ventillátoron keresztül sikerült kitakarítanom a hűtőbordákat. Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a por, de a régi alapjárat (70fok, 50%os ventillátorsebesség) helyett most könnyed 10 fokkal lett hidegebb az egész kártya, és a ventillátor is minimumon pörög. Ez is már haladás. A tanácsot pedig megfogadom, néztem azt az ac twin turbot, ahogy láttam, 7000-8000 forintért már kapni, az pont jó lesz.
Mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
varsam
őstag
4870-hez már kevés az S1 passzívan, mindenképp kellene rá valami venti. Hogy ez a Turbo modul, vagy magad raksz rá 1-2 db 12 centis ventit, azt döntsd el te. 12-es ventik halkabbak és jobban hűtenek.
Ha nem akarsz szerelni, akkor AC Twin Turbo Pro-t ajánlom vagy Scythe Musashi-t, halk és hatékony hűtők, jók lennének a 4870-hez.
(#4008) endalon
Neked is AC Twin Turbo Pro-t ajánlom, vagy Scythe Musashi-t, esetleg ha több helyed van, akkor Alpenföhn Heidi-t (ez 3 slotot elfoglal, de nagyon jó, nekem 4890-et hűt hangtalanul). -
Gerisz
addikt
-
kertsa
senior tag
Sziasztok!
Van egy 285Gtx-em. Szeretnék rá egy halk és hatékony hűtést.
Tudna valaki valami igen jó ajánlani?
üdv.
-
-
endalon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, és finoman szólva sem értek annyira a hardverekhez, mint szeretnék.
Szóval van egy Sapphire Radeon 4870es videókártyám, gyári hűtéssel. A probléma ott kezdődik, hogy a gpu memIO (everestből néztem, sry) alapjáraton 70 fok körül mozog, terhelés alatt ez az érték elég rendesen felmászik 80-85 fokra, 75-80%os ventillátorsebesség mellett. Na most szerintem ez nagyon magas. Ezt részben annak tudom be, hogy elég poros a kártya, részben meg nemtudom... Szeretnék rá venni valami hűtést, körülbelül 8000-9000 forintom lenne rá. Szerintetek aktív vagy passzív hűtéssel járnék jobban? Meg hallottam ilyen kártya alá szerelhető ventillátorokról is (kb 2 kártyányi helyet foglal el, nem tudom van e rá kifejezés), megérné e esetleg egy olyat venni? Már pár fokos hőmérsékletcsökkenéssel is elégedett lennék.Előre köszi a válaszokat.
-
mepet
addikt
Hő és áramlástan szakértők figyu!
Szerintetek ha a házamban alul van a táp és a 2. videokarin a Scythe Musashi 2 120milis ventijének alja és a táp teteje között 3-5mm lenne, az problémát okozna? Hangos lenne? Jelentősen csökkenne a légáram? -
sith7
félisten
Sziasztok
Ehhez 4870 - re mindenképpen kell a turbo modul, vagy csak mondják, hogy jó rá, de igazából anélkül is megvan, működik, nem melegszik túl stb.
-
csomi1977
aktív tag
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy van e valakinek Accelero Xtreme Plus hűtője?
Most vennék,kiváncsi lennék hogy HD5850-en mennyire jó és halk. -
dj.flex
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy nvidia geforce gts250-em. A gyári hűtőmmel nem vagyok megelégedve mivel inno3d. Nem ez a legfőbb probléma. Inkább az,hogy nagyon hangos a hűtése. Be van állítva,hogy teljesítményhez mérten állítsa a fordulatot,de ígyis nagyon forgatja. Kinéztem most egy Zalman VF700AlCu -t,és két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Mégpedig,hogy kompatibilis e vele a felfogatása,másik pedig hogy nem kis teljesítményű kártyáról van szó,és hogy tudná ez a hűtő annyira hűteni,hogy ne legyen baja a vga -nak?
Aki segít,annak előre is megköszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest