Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam1400
tag
telekom felkötheti mert mostmár 6K-ért a upc is ad korlátlan netet (nem 1 mbit)
-
Watto1991
senior tag
válasz
enginev3.0 #97798 üzenetére
Ha nem ír alá újabb hűséget, csak csomagot vált, akkor nem.
-
enginev3.0
félisten
Barátnőm movexs díjcsomagban van, aminek a felmondási kötbére 5ezer ft
Ha átvált egy újabb fajta díjcsomagba, akkor változik a kötbér összege? -
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #97795 üzenetére
Előfizetéses csomagok ÁSZF:
4.1.3. Átirányított hívások díjai
A hívásátirányítás díját az átirányítást kezdeményező előfizető fizeti.
Vezetékes hálózatba történő átirányítás díja 13,208 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás díja 56,896 Ft/perc
Belföldi Telekom mobil hívószámra történő átirányítás Díjmentes -
goop
őstag
Sikerült a magenta 1 ben lévő mobil korlátlan + net 6Gb csomagot átváltani mobil xxl + net 15 Gb ra a 1414 en, remélem kötbér nem jön róla, bár többször rákérdeztem, és azt mondták, hogy megy így is a dolog. Tuti.
-
Sziasztok.
Tervezem, hogy rendelek egy új domino sim-et (ajándék 10 giga nettel), viszont a telefonom csak 1 sim-es!
Van arra lehetőség, hogy az összes bejövő hívást és sms-t átirányítom az új számomra (arra a két hónapra míg érvényes az akció)?
-
válasz
E.Kaufmann #97788 üzenetére
Budapesten mozgok most csak, amerre eddig jártam, nincs/nem volt gond.
Igaz, 4G-ről tudok csak nyilatkozni, mert nem csak a net, hanem a telefonálás is azon megy. -
thomas77
senior tag
válasz
E.Kaufmann #97788 üzenetére
Pár napja írtam, hogy 4G-n nem megy ki a hívás az irodában, ahol dolgozom. Tegnap már az épület előtt se ment. 2-3 pálcika térerővel (a 4-ből). Gyakorlatilag nem tudok telefonálni.
-
E.Kaufmann
veterán
Hívási/kapcsolatfelépítési problémák Nádudvar körzetében. A 4G kapcsolat sem az igazi, mintha vacakolna itt a torony, vagy máshol is vannak gondok?
-
meroly
veterán
Sziasztok!
A 10 GB-ot az új kártyán valahogy be kell kapcsolni?
Telekom app-on nem látom csak az alap 1-et.köszi
-
fornettisuti
veterán
Ezen a nyomorult hálózaton már megint nem tudtam hívni ( előfizető nem elérhető), pedig de.
Sms átment + a rögtön előtte 5x hívás értesítő egyszerre.😡😠 -
rétisün
veterán
válasz
zsoltzsolt #97782 üzenetére
ha jól rémlik, én is írtam zárójelet 2 napja, és elfogadta.
-
lockdown90
senior tag
Sziasztok!
Esetleg meg tudná mondani valaki, hogy a számlaismertetőn mi a különbség a Telenor és Telenor (p) hívások között? Miért van külön sávban feltültetve?
-
UHHH
őstag
Rendeltem hétfőn domino sim-et, nézem az e-mailt, mert megérkezett a sim az átvevőhelyre:
"AZ ELŐFIZETÉS JELLEMZŐI Díjcsomag: Domino iWiW " Még mindig itt tartunk?! -
thomas77
senior tag
válasz
Soulfly842 #97770 üzenetére
A 19 igen!
-
tusik
tag
válasz
radio100jozs #97769 üzenetére
Hétfőn rendeltem én is, ma jött meg. Időközben a 1414-en megtudtam hogy alapban benne van, és 48 órán belül aktiválódik és látható lessz az kalmazásban is.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #97764 üzenetére
Ez olyan, mint a Most 9/19-e, nem? Az sem működött külhonban.
-
zsolt19900
őstag
köszi mindenkinek
-
tusik
tag
A +10GB hogyan kell aktiválni? Vagy automatikusan aktiválódik?
-
UHHH
őstag
válasz
zsolt19900 #97763 üzenetére
Az 1 GB az ami EU-s, a 10 nem EU-s! Ennyi.
-
Soulfly842
addikt
válasz
zsolt19900 #97763 üzenetére
Nem. Az neme tartozik bele a leforgalmazható "benne foglalt percbe és adatforgalomba és percbe"! Az egy kiegészítő időszakos promóció akárhogy is akarjuk facsarni
(alapban nem a leforgalmazhatóság része!)
-
zsolt19900
őstag
sziasztok "bocsánat" még egy kérdés
érdeklődtem pár napja e felől az akció felől és azt írtátok, hogy ti úgy látjátok, hogy csak belföldre jó a +10gb internet amit adnak
én azt olvasom most az "apróhbetűsben" hogy
"Jó, ha tudod
A benne foglalt perc és adatforgalom belföldön és az EU-ban használható fel az adott SIM aktuális rendelkezésre állási idejéig.
(....)
1)Az ajánlat 2018. május 7-től június 6-ig vehető igénybe. Az online megrendelt új Domino SIM-kártyához járó extra 10 GB az aktiválástól számított 2 hónapig használható fel oly módon, hogy a Domino Fix Extra SIM-csomagban foglalt 1 GB mobilinternet adatforgalma előtt kerül leforgalmazásra."
e szerint, akkor mégis feltudom én ezt használni pl. Bulgáriban?
mert akkor "gonosz" módon vásárolok 1-2 simet a családban és akkor megvan oldva az internetem?
bocsi, hogy megint felhozom, csak végigrágtam ismét mint opciót és hát ha
-
viktorhu
veterán
válasz
Soulfly842 #97755 üzenetére
Nagyon nehéz rendszereket egyesíteni, főleg, ha hasonló szolgáltatásról van szó.
Egymást kiegészítő rendszerek esetén kicsit könnyebb a helyzet.
A rendszerek egyesítése itt is évekig fog tartani. A Telekomnál is nagyon sokáig tartott a négy különböző szolgáltatás integrálása, de attól még közös csomagokat tudnak nyújtani akkor is, ha azok elemeit még külön rendszerekben érik el.
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #97757 üzenetére
500ft-al olcsóbb a Telekomtól, cserébe 2-3* annyit fizetnék az otthoni szolgáltatásokért
(most Flip-es vagyok, de lehetne Digi is, van az is a lépcsőházban...)
-
Soulfly842
addikt
hmm.. onnan, hogy az engedélyek meg vannak szerintem nem húznák annyi ideig... a rendszerek készen vannak a vezetékes szolgáltatások kiszolgálására is, hiszen ezirányú voda tapasztalat már van. Mindenesetre meg lennék lepve. Nem lehet, hogy ott egyfajta tesze-toszaság miatt húzódott addig?
-
Kbali
nagyúr
válasz
Soulfly842 #97753 üzenetére
2019 közepére várják az engedélyt a fúzióra - addig versenytársként kell működniük. Bank esetében voltam részese ilyen fúziónak, ott is évek kellettek, mire mindent összetoltak (és ott is egy év volt a versenyfelügyeleti jóváhagyás a fúzió bejelentésétől).
idézet az index cikkből: "A Wall Street Journal úgy tudja, hogy a Liberty Global 10,6 milliárd euró készpénzt kap a cégeiért. Az üzleti lap viszont azt is megjegyzi, hogy a felvásárlás hosszadalmas versenyhatósági vizsgálatot fog eredményezni. Az üzleti lap szerint valamikor 2019 második felében várható az ügylet lezárása, a Vodafone arra számít, hogy jövő év közepéig lezárul a vizsgálat. " -
Soulfly842
addikt
Ezt a 2021-et - amit egyedileg hozzátettél - nem tudom honnan vetted. Ez már csak önkreálmány
Nem kötekedésként, de mindenhol úgy írják, úgy taglalják, hogy 2019 nyarára Befejeződik. S nem úgy, hogy majd akkor elkezdik a tervezgetést és a hogyantovábbmerrét, persze, a gyakorlati megvalósulás kreálhat időeltolódást, de kicsit vadul dobálod itt az éveket - erős ez így univerálzis tényként közölve, amit te hozzáteszel saját elhatározásból
-
Kbali
nagyúr
válasz
zsolt19900 #97747 üzenetére
Mivel flottás vagy és ott lehetnek extra hülyeségek, korlátozások, nem ártana, ha felhívnád a flottakezelőt, mert itt max. a publikus lehetőségekre kapsz ötletet, ezek nem biztos, hogy nálad, a ti flottátokban működőképesek.
-
313313
addikt
Hoppá-hoppá végén lesz egy normális verseny Digi nélkül is?
-
zsolt19900
őstag
válasz
Donki Hóte #97744 üzenetére
és 4Grider
köszönöm szépen, így már tiszta
szóval kérek egy kis pluszt a (jelenleg 2gbm van, de az 2 hétre sovány lesz) csomagomhoz és azt akkor le sem kell mondjam? pl. 1 hónapra kérem, elfogy és akkor utána megy tovább a dolog? ez jól és "érdekes" módon egyszerűnek hangzik
szokatlan az ilyen, de ez jó hír
köszi szépen nektek!
-
válasz
zsolt19900 #97741 üzenetére
A Napospart Bulgáriában olyan, mint nálunk a Balaton déli partja, a 4G lefedettség 101 %-os.
Ha az előfizetésedben van internet elérés, akkor azt a Naposparton ugyanolyan feltételekkel használhatod mint Magyarországon.
Ha úgy érzed, hogy kevés lesz az előfizetésedben foglalt adatkeret (mondjuk 1 GB kereted van és azt itthon is elég sok wifi-zéssel egészíted ki), akkor ajánlott egy plusz adatkeretet venni, pl. kiváló a Domino FIX csomaghoz kérhető 4 GB-os Maraton csomag.
A vodafone is akciózik nyáron, ők is adnak 3 GB EU-ban felhasználható adatkeretet a TUTI kártyákhoz.
-
4Grider
félisten
válasz
zsolt19900 #97741 üzenetére
Rendelsz egy extra x GB-os adatcsomagot az előfizetésedre. Elmész az EU-ba és használod. Amikor elfogy a megvásárolt adatkeret, akkor leállítják, tehát nem lesz plusz költséged. Van még kérdés?
U.i.: "Külföldi'" adatcsomag már csak EU-n kívül kell. EU-ban a hazai adatkeretedet tudod használni.
-
zsolt19900
őstag
válasz
Donki Hóte #97739 üzenetére
őőőő nem igen vagyok ebben jártas bocsánat, így kérdeznék:
lehet kérni -1hónapra is akár- direkt "külföldi" internet csomagot az előfizunkhoz (üzleti flottában vagyok benne, amennyiben ez számít)
akkor ennek semmi értelme úgymond?
azt szeretném elérni -mivel ott szinte semmi internet nincsen csak plusz pénzért-, hogy a szobában tudjam bonyolítani az ügyes bajos munkával kapcsolatos ügyeimet
Konkrét kérdésemmel tavaly már fordultam a telekomhoz, ott a válasz annyi volt: amennyiben van lefeldettség nyert ügyed van, amennyiben nincs úgy kifizetted potyára azt a 7-8eft ot.... (akkor annyit mondtak nekem)
Szóval értem én itt, hogy EU meg minden, csak azt szeretném elérni -röviden tömören- hogy ha használni szeretném a netet, akkor kövi hónapra ne jöjjön ki ilyen "százezres" számla ez végett
-
válasz
zsolt19900 #97736 üzenetére
Csak a vodafone ad plusz kedvezményt a roamingban, ha külföldön is vodafone csoporthoz tartozó hálózatra jelentkezel fel.
Ha telekomos kártyád van, akkor az EU-ban teljesen mindegy, hogy melyik szolgáltató hálózatára csatlakozol fel, ergo tök mindegy, hogy a Telekomnak milyen a lefedettsége Bulgáriában.
-
válasz
meroly #97733 üzenetére
Szia,
Az online rendelt SIM kártyákat aktiválják és úgy kapod meg, ezért az én olvasatomban csak a rendelés időpontjával tudsz variálni, viszont a promóció 2018. június 6-ig él, legkésőbb akkor tudod megrendelni és adott időponttól fog futni a 2 hónap.
Nem találok leírást, hogy magára a 10 GB promóciónak az aktiválására gondolnak külön, de az logikátlan és problémás is lenne is lenne, mivel feltételnek írják, hogy a csomagban alapban adott 1 GB leforgalmazása előtt kell azt felhasználni.
Amíg keresgettem a lehetséges eltérő leírásokat, addig le is írták a lényeget. -
Soulfly842
addikt
válasz
meroly #97733 üzenetére
Nem működőképes koncepció. A számlázást követően megtörténik az aktiválás is, attól függetlenül, hogy egy készülékbe ezt beleteszed-e, vagy sem. Ez nem egy Quick-es 'instant' kártya, amit majd regisztrálsz valamikor, s a telekom rendszerektől függetlenül számlázott egy partner...
-
zsolt19900
őstag
sziasztok
valaki jártas közületek olyan témában, hogy Bulgáriában a Napos parti részen mennyire lehet lefedettsége a Telekomnak?
Mennénk ki nyaralni és állíttatnék be itthon mobilnetet külföldre, de ugye annak akkor lenne értelme, ha van ott "térerő" is a nethez
-
meroly
veterán
Sziasztok!
Van ez a telekomos domino fix-es sim kártya akció 990 és 10 GB net jár hozzá. Azt értem hogy 2 hónap alatt kell elhasználni, de ezt a két hónapot olyan formán tudom "választani", hogy aktiválástól él és mondjuk július elején aktiválom?
-
Mi5u
tag
válasz
rétisün #97723 üzenetére
Én nemlétező hátralék miatt szívok velük. Az ügyfélszolgálat is csak travoltázik... még szerencse hogy már nem köt a hűség
-
válasz
rétisün #97726 üzenetére
Igen és az SMS-t is.
Megpróbáltam most az utolsó lehetőséget, tényleg megpróbáltam egy emulátorban egy win10-et és rajta edge-t meg Firefoxot, tök ugyanaz lett, úgyhogy a mi céges dominó kártyáinkat nem lehet online adategyeztetni és kész.
Azt mondjátok még meg, ha beküldök valakit egy telekom üzletbe megcsinálni, akkor ott kell hogy legyen nála az összes kártya, vagy nem?
-
Bornie127
aktív tag
válasz
azigazimoris #97728 üzenetére
Csak belföldön használható fel, amennyiben a 10GB-ra gondolsz.
-
azigazimoris
aktív tag
Ez nem is annyira rossz, mondjuk nyaraláskor
[link] -
NY_A
őstag
Sziasztok.
Hamarosan lejár a 2 év hűségem. Jelenleg egy Mate 9-em van amit még nem szeretnék lecserélni. Meg akarom várni amíg kijön a Mate 20 (?). Ha most 1 évre kötök hűséget, akkor fogok tudni venni részletre telefont fél év múlva ugyan erre az előfizetésre? Vagy csengethetem egyben az új Matet?
-
Ákinard
aktív tag
válasz
fornettisuti #97656 üzenetére
Én nem értem ezt a hozzáállást, de mindegy. Mitől rettegnek egy rejtett szám esetén? Ha zaklatja valaki/nyomulós marketinges/akármi, a piros gombbal még mindig kérdés nélkül letehető...
Igazából engem sem izgat fel annyira. Az ügyfél kér visszaigazolást, ha nem veszi fel vagy hovatovább, egyenesen tiltja a telefonja, akkor így árt. Őt éri kár nem engem/céget...
Utána meg lihegve hívja az Ügyfélszolgálatot, hogy Ő "még nem kapott visszajelzést" -
törölt tag
A weben belépés után megnyitva az egyeztetős linket simán ment mind a 3. V tán be se léptem mindhez, vmelyiknél csak utána? De gond nem volt, az biztos, ment mind a 3 elsőre. Az egyetlen bosszantó csak az volt, h hülye trékom az egyeztetés alkalmából leválasztotta a számot a fiókról. Tavaly óta ezt SEM bírták kijavítani... Állítólag csak a boltban egyeztetettnél nem választja le.
Lugosi: Gyere ide, itt megy
-
rétisün
veterán
akkor lehet hiába mondta az ügyfélszolgálatos csajszi, hogy készen is vagyunk, mégis elbangázott valamit? mert kb. 3 órája voltam bent, még mindig nem kaptam sms-t.
(meg úgy is rémlik, hogy amikor tavaly csináltam online, akkor meg is kaptam fél percen belül)
amúgy ez az adategyeztetés csak itt nálunk van, vagy az egész EU-ban, és muszáj volt átvenni?
-
milenda
tag
A sikertelen adategyeztetőknek üzenem, hogy a https://www.telekom.hu/shop/adategyeztetes?s=e1s1 linken tegnap elsőre sikerült, sms-t és e-mailt is küldtek.
-
Soulfly842
addikt
válasz
RoSSo3 #97695 üzenetére
Erre már leírtam a választ.
Ha látja a weboldal adhatóként az iptv-t akkor azt priorizálja csak! Satot fel sem hozza.
Sat tv-vel lentebb van az az ár szerintem. Úgy első ránézésre az IPTV-s ár...
(#97699) feca126
Felhívod a 1414-et kiválasztod szépen a műszaki segítség nyújtás menüpontot és kérsz egy nem NAT-olt IP-t.
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97708 üzenetére
Szívesen.
-
lubrinczerik
csendes tag
válasz
lubrinczerik #97705 üzenetére
Már át is állítattam! Köszi a segítséget!
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97705 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97703 üzenetére
Nem kell újrakötni. Ugyanis ha felfelé váltasz, akkor nem változik a hűségidő vége.
-
vpanangin
senior tag
válasz
lubrinczerik #97700 üzenetére
Megkaphatod. Váltanod kell pl 1414-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest