-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
PhoenixSzG #99190 üzenetére
Mondtam az egyik flottás haveromnak ezt.
Felhívta az ügyfélszolgálatot, be is kapcsolták neki azonnal. Hibátlanul megy! -
air
nagyúr
válasz
PhoenixSzG #99190 üzenetére
Végre.
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Több éve előfizető vagyok a telekomnál, de sajnos a korlátlan netet egy másik szolgáltatótól kell igényelnem. Még így sem érik el a kiadások a 6000Ft-ot.
A hűségem ezen a héten járt le. Létezik kedvezmény amellyel hasonló összeg jönne ki, egy újabb két éves szerződéssel? (A korlátlan net elsődleges szempont.)
-
csontfox
csendes tag
van egy előfizetésem telekomnál, már több mint 2éves, lejárt a hűség és volt egy készülék részlet is ami lejárt, most ha hosszabítom + új telefon részletre, gls-el házhoz kérem, akkor a csomagban lesz valami amit alá kell írni és visszaküldeni? vagy így 2év után már nincs ilyen?
-
PhoenixSzG
tag
Ha már VoLTE: [link]
-
thomas77
senior tag
Ha valakinek a keze ügyébe kerülne egy Nokia 8110 4G, akkor nézze már meg, hogy a VoLTE működik-e rajta telekomos kártyával. Köszi.
-
DDA40X
aktív tag
válasz
Soulfly842 #99161 üzenetére
Írtam a Vodának. Beleírtam minden a tartozásról, plusz ugye az akkori azonosítómat, stb.. Ha akarnak, megválaszolják. Bár amennyire az országot ismerem, tipikus magyar szívatás lesz ebből is.
-
Tegnap beszéltem pont valakivel aki Harkányban van, ugyanez a hiba! Egyébként a telefonja máshol tökéletesen működik. Harkányban pedig mint ha víz alól beszélne, vagy időnként másképp torzul a hangja, illetve néha egyáltalán nem hallani semmit. Erős a gyanúm akkor hogy ez valamilyen helyi hiba lehet és nem a készülék hibája.
-
-
8
senior tag
válasz
betyarr #99152 üzenetére
A levéltitok miatt nem írhatom le nekem mit válaszoltak, de a lényeget kiemelve az volt az írásos válasz, hogy a dominó előfizetők közül csak a megújuló adatopciót használók igényelhetik az 50MB-ot.
A pozitív tapasztalatom a dologban, hogy gyorsan, 1 nap múlva reagáltak, thumbs up! -
válasz
Victoryus #99173 üzenetére
A telefonon próbáltál kézi keresést és csatlakozni az elérhető hálózatokra? (Vannak olyan országok, ahol több szolgáltató hálózata is elérhető, de nem mindegyikre csatlakozik fel, vagy nem minden hálózati módban, gondolom ez együttműködési megállapodás kérdése.)
A hálózati módoknál minden (2G/3G/4G) engedélyezve van? -
Pesten felhívtam a.*104# -et, jóváhagyta. Mióta átléptük az osztrák határt semmi térerő. szerencsére van wifi a vonaton.
A telefonom folyamatosan dobálja fel a com.android folyamat leállt hibát, zárképernyőn kiírja hogy telekom at, utána meg semmi térerő, nincs sim kártya felirat. Na ez akkor mi?
Redmi 3s -
dokee78
félisten
Van egy alap biztosításom a Honor 8 készülékre.
Ha például leejtem és össze törik,akkor cserélik a kijelzőt vagy új készüléket kapok? -
-
csontfox
csendes tag
valaki tud mérni 4G feltöltés/letöltés sebességet herend-bánd-márkó -nál?
-
-
goop
őstag
válasz
fornettisuti #99159 üzenetére
Nem hiszem, bt füles.
-
DDA40X
aktív tag
válasz
#77646080 #99151 üzenetére
Értem. Én is erre gondoltam nagyjából.
Volt már édesanyám nevén is előfizetés. És akkor is kértek előleget, pedig akkor neki nem volt tartozása semerre sem. Mégis vagy fél évnyi díjat le kellett csengetni.
Soulfly842: Látom neked is eszedbe jutott az hogy vajon levettek-e a listáról. Azt hogyan tudhatom meg? Felhívjam a volt szolgáltatót (voda)? Vagy írjak nekik? Ilyenkor vajon kinél kell rákérdezni?
-
Soulfly842
addikt
válasz
DDA40X #99150 üzenetére
Szia!
A szolgáltatóknak is van közös adós listája (TSZA - Távközlési szolgáltatók adós listája), ha a tartozásodat rendezted, akkor arra célszerű rákérdezni, hogy lezárták-e onnan is a folyamatot... ha nem, akkor csak annyit fognak mondani, hogy nem tudnak szerződést kötni veled.
Ha levettek, akkor valószínűleg nem lesz gond. Persze, előleget akkor is kérhetnek, de ez már a választott készülék kategóriáján is múlik.
-
goop
őstag
Új fejlemény, leadtam hibára asszony számát, közben most beszéltem vele, és füles nélkül ugyanaz a hiba jött elő neki, mint ami nála volt, azaz elmegy a hang, elnémul, stb, mondom jó, bedugom a fülest erre megint tisztán hall,kiveszem megint szar, bedugom megint jó. Most akkor mi van?
A huawei / honor vonal ennyire kaka volte fronton vagy a microfon rossz mindkettő telefonban? -
betyarr
veterán
nnna,én is írtam egy panaszlevelet a trékomnak,hogy milyen már,hogy nem használhatom domino fixes előfizetőként az ingyenes 50 megás netet.tűkön ülök,hogy mit fognak válaszolni...
-
törölt tag
válasz
DDA40X #99150 üzenetére
Valószínűleg egyedi elbírálás alá esik a helyzeted, tehát nem lesz automatikus a legsimább út, de ahogy írtad, ilyenkor előleget szoktak kérni (extrém esetben pedig nem is szerződnek, de nálad nyilván nem olyan súlyos a szitu, hisz' rendezted a korábbi tartozást). Biztos, hogy megnézik az előéleted.
-
DDA40X
aktív tag
Üdv!
Lenne egy kérdésem a Telekom hitelképességi vizsgálatáról. Mi van akkor ha mondjuk szeretnék előfizetésre váltani és elhozni egy készüléket részletre, de egy másik társáságnál volt tartozásom, amit átadtak behajtásra, de én azoknak kifizettem? Szóval elvileg, és hát gyakorlatilag sincs már tartozásom.
Erre hogyan szoktak reagálni? Kérnek valamennyi előleget, vagy egyáltalán nem engedik a részletfizetést?
Ráadásul több havi díjat már előre ki tudnék fizetni magamtól is. Ez számít valamit?Köszi!
-
Domino fix sim kártyám van. Ez így ahogy van használható eu tagországokban, vagy kell még valamit beállítani? Tudok netezni is, vagy csak roaming csomaggal? (Blue mobilos voltam, ott kellett)
-
válasz
icecave #99138 üzenetére
Szia,
Simán válthatsz korlátlanra, majd később vissza valamelyik kisebb adatcsomagba (a vállalt minimumot figyelembe véve), naptári havonta egy alkalommal van rá lehetőség.
Régebben én is ugráltam az adatcsomagok között aszerint, hogy melyik hónapban mennyire volt szükségem, csak január óta nem teszem, mert nekem még a 8898 Ft-os korlátlan van és ha leváltanék valamire, majd később vissza korlátlanra, akkor már a 10.000 Ft-os aktiválódna, így pedig összességében nem érné meg. -
atees
őstag
Sziasztok! Van egy huawei mobil routerem es benne egy dominos sim, be kell vmit kapcsoltatni hogy a 4gigas netet tudjam horvatba hasznalni? Mert halozatra csatlakozik, de net nem megy. Koszi!
-
Lackooo84
nagyúr
Tavaly ilyenkor már dúskáltunk a coop kuponok adta örömökben, istenem de jó is volt...
-
Sziasztok!
Van egy mobil előfizum, Mobil L, hozzá 6 GB-os net (ami most ugye 12 GB), az előfizun vállalt minimum hűség 3900 ft.
Olyan helyre megyek egy hétre, ahol nincs net, de van ugye mobilnetem. Kérdésem,hogy kotlátlan mobilnetre át tudok-e menni pl. egy hónapra, majd utána visszaváltani a 6GB-osra, ha már nem kell annyi adatforgalom? Vagy ha egyszer "felváltok", már nem tudok visszamenni?
-
Zeki
nagyúr
Gearbest lesz a Telekom?
----
Tegnap szórólap volt a postaládában, hogy keresett egy Telekomos üzletkötő,mert személyre szóló ajánlata van.
Csodák nincsenek, Magenta vagy Magenta 1 csomagot tudta csak ajánlani.
Mondtam hogy köszi nem, én VOIP telefonálok, az asszony is, a lányom meg üzenetküldőzik.
Nem mi vagyunk az ajánlat célcsoportja. -
8
senior tag
Egybként leszóltak a modik, hogy a telekomról nem illik negatív tapasztalatokat megosztani, mert rombolja a felhasználók szolgáltatóba vetett bizalmát, így a jövőben kizárólag pozitív tapasztalatokat osztok meg, a negatívakat, mint amikről az elmúlt napokban fröcsögtem, inkább megtartom magamnak
-
Írta, hogy milyen díjcsomagja van, többen és többször is leírtuk korábban is - akkor még Telekomos illetékes is -, hogy annál mennyi a vállalt minimum - ezt olvasná el a szerződésében, más kapcsolódó nincs -, meg azt is, hogy az új díjcsomagoknál miként kell számolni, így nyitott kérdés nincs.
Vagy akar olyat is hallani az ügyfélszolgálatostól, amit itt majd esetleg kijavítunk, mert nem úgy van?(Nem szívesen poénkodnék ilyesmivel, ha nem történt volna meg többször is...)
-
-
Akkor nem értem a problémát, mert x idejű hűség és x Ft vállalt minimum költési szint van aláírva, a hűséget csak a havi díjas hűség felmondásával lehetne ilyen tekintetben megszegni, a vállalt minimum költési szin alá lépésre meg előzetesen figyelmeztet az oldal, de azt magától is tudja az előfizető, szóval ezek miatt nincs itt mit telefonálgatni.
-
-
-
törölt tag
Ha vkinek elkerülte volna a figyelmét:
Kedves Ügyfelünk!
Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy a Magyar Telekom Nyrt. által az otthoni internet/mobilinternet-szolgáltatás mellett díjmentesen biztosított e-mailfiókok közü l(minden t-online.hu/t-email.hu/emitelnet.hu/emitel.hu/tiszanet.hu/mail.tiszanet.hu/szmail.tiszanet.hu/netquick.hu végződésű emailpostafiók) töröljük azokat, amelyekbe nem történt belépés az elmúlt 366 napban, azaz egy éve inaktív fiókok.
Amennyiben a jelenleg nem használt e-mailfiókjára továbbra is igényt tart,kérjük 2018.szeptember 1-ig jelentkezzen be fiókjába, így annak használata a továbbiakban is biztosított marad az Ön számára!
Fontos!
Azok az ügyfelek, akiknek automatikus levéltovábbítás (autoforward) van beállítva, nem érintettek a törlésben.
Továbbá tájékoztatjuk, hogy a postafiók törlésével a fiókhoz kapcsolódó adatok végérvényesen törlésre kerülnek, és a törlést követően nem áll módunkban a fiók, illetve az azon tárolt adatok visszaállítása.
A díjcsomagja részeként – amennyiben arra szüksége van a későbbiekben– továbbra is biztosítunk az Ön számára e-mail fiókot, melyet ügyfélszolgálatunkon igényelhet.
Az e-mail szolgáltatás speciális szabályai megtalálhatók a Lakossági ÁSZF 10. sz. mellékletében. -
thomas77
senior tag
Ma érdekes dolgot vettem észre. Felhívtam az egyik haveromat, aki 20-as telekomos. Ez idáig nem nagy kaland, viszont volt HD hang.
Én VoLTE-n, ő 3G-n és 12650 WB amr-en ment a hang. De annyira érezhető volt, hogy az első szónál meg is akadtunk ezen mind a ketten.
Szóval talán lesz fejlődés ezen a téren is! -
válasz
lugosi #99106 üzenetére
Együtt kell nézni, szóval igen, válthatsz.
(A Next S-ben is van mobilnet, nem? Vagyis úgy fizetsz, hogy beszélős rész + net, csak annyi a különbség, hogy nem választhattad meg az alap mennyiséget)
(#99107) r3dsnake:
Ha a telefonnal kaptad -> 1 év Apple
Ha külön vetted náluk -> 0,5 év Telekom (üzletben cserés)
-
Díjcsomagváltással kapcsolatos kérdésem lenne.
Jelenlegi csomag: Next S, fennálló hűséggel. (6055.- Ft)
Váltani szeretnék: Mobil L csomag (5500.-) + 3 GB net (2290.-) összesen 7790.- Ft
Kötbérmentesen válthatok-e erre?
-
ElektrikusDE
senior tag
-
thomas77
senior tag
Nézegettem az 50 MB-os ingyen net megrendelést megint.
Azt vettem észre, higy csak azokhoz a kártyákhoz tudtam megrendelni, amik előfizetésesek és van megújuló net hozzájuk, illetve dominósok és éppen van hozzájuk megrendelt megújuló net (a 4x-eződés miatt 😀).
Nyilván nem így kellene működnie, de nálam ez van.
Olyan kártyához, amihez nem volt még soha net rendelve, vagy csak maraton, azokhoz nem is tudok 50 MB-ot rendelni.
Kérdésem azokhoz, akik próbáltak rendelni 50MB-ot: ti mihez tudtátok rendelni és mihez nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest