Hirdetés
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
Ma lejárt a hűségem az előfizetésemről.
Hogyan tudom megszüntetni?
Nem akarom Domino-ra átváltani. Telefonon lehetséges?Köszi a választ előre is.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Okostelóval próbálom elérni a t-online.hu email fiókomat. Bejövő beállításoknál a szerverhez, illetve a porthoz mit kell írni? Illetve a kimenőhöz? pop 3 , vagy a imap kell majd nekem? Elején ezt a kettőt kínálja fel. köszönöm.
-
törölt tag
-
313313
addikt
válasz
Soulfly842 #98170 üzenetére
Az a kemény...
Vámosoktól hozam el lefoglalt, majd visszaadott terméket egy sima 2 tanús meghatalmazással, ami nyomtatott volt és csak az én adataim/aláírásom volt eredeti... -
mzso
veterán
Helló!
Mit kell akkor csinálni ha kimaradt az adategyeztetés. SMS-ben megadtak egy kódot (amivel új előfizetői szerződést lehet kötni) meg telefonszámot/url-t ahol ezzel nem lehet kezdeni semmit...
-
-
Szeretnék segítséget kérni, lehet, hogy rossz a forum, de egy próbát megér.
A google play áruházban eddig tudtam vásárolni a mobil számlám terhére. De most azt írja nem vagyok rá jogosult. Próbáltam kitörölni a fizetési módok közül és sikerült is, most viszont nem tudom visszatenni a lehetőséget. Van ugyan olyan, hogy Magyar Telekom használata számlázáshoz, de ha rámegyek azt írja Hiba
fiókjának használata kockázatos, próbálja meg 30 múlva. (OR-DVASA2-04)Persze 30 múlva sem történik semmi. Felhívtam a telekom ügyfélszolgálatot, de nem tudtak segíteni. Szerintük a google-nál van valami gond. De nem jöttem rá mi. Találkozott valaki már ilyennel?
-
törölt tag
-
thomas77
senior tag
válasz
vwpolopg #98182 üzenetére
Én a múltkor nagyon ráfaragtam az ingyenes időszakkal az előfizetésées kártyámmal. Ha jól emlékszem olyan 50 perccel éjfél előtt kikapcsoltam az adatforgalmat, mégis több 100 MB-ot levontak az egyenlegemből, mondván, hogy előbb van a zárás ideje.
Reklamáltam és kaptam is valamiféle jóváírást. Azóta nem kísértem az ördögöt. -
vwpolopg
őstag
Nektek meddig tartott a hetvegi ingyen dominó net? Nekem 3 perce lőtték le
-
válasz
Soulfly842 #98168 üzenetére
Szia!
Köszönöm a választ! Úgy gondoltam én is, hogy először kifizetem, túl sok lenne még egy részlet.
-
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Soulfly842 #98174 üzenetére
Akkor viszont jó nagy BS...
-
RAZR_v3
tag
Üdv!
Dominos előfizetést mennyiért lehet átiratni egy másik ember nevére? -
Soulfly842
addikt
válasz
fahrii #98171 üzenetére
Két tanús Meghatalmazás. Viszont ennek eredetinek kell lennie és nem nyomtatottnak/fénymásoltnak/scanneltnek. Viszont ez csak a listaár szerinti cserére jogosít fel, korábbi szerződésállapot visszaállítására, ill. elállásra, összeg visszatérítésre nem. Arra csak az előfizető jogosult, vagy közjegyző általi meghatalmazás (vagy ügyvéd által készített és ellenjegyzett) szükséges.
(#98172) Lackooo84
Jogilag ez le van védve, hogy hogy milyen formában ruházható át, s hogy a szerződő fél mit tehet és mit nem és azt ő is elfogadta a vásárláskor az aláírásával. Hidd el, hogy a Telekomtól durvábban levédve a folyamatok kevés helyen vannak. Ő nem a szerződő fél. Kész. Pont. Sajnos.
-
hurenzon
senior tag
Samsung Tab s3 kártyafüggetlen?
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Olyan nincs, hivatalos adásvételit figyelembe kell, hogy vegye.
-
válasz
Esetleg van bármiféle írásos felhatalmazás amit írhat a tulajdonos?
-
Soulfly842
addikt
válasz
Lackooo84 #98169 üzenetére
Azzal sem tudna. A Telekom számára közömbös egy papír, s tévhit az, hogy bármit is befolyásol.
Az csak egy papírfecni, ami névlegesen jól mutat egy eladási tranzakcióban. Nem ő a szerződő fél és a Telekom csak a szerződő féllel tud ilyet intézni. Ilyen papírral elmehet egyéb szervekhez, ha pl. pereskedni akarna, de a Telekom nem tudja hivatalosan ezt figyelembe venni.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
fahrii #98166 üzenetére
Adásvételit kell(ett) volna írni, azzal már tudnád intézni. Hivatalosan ez az eljárás nem csak használtautó vásárlásnál...
Ha tudod a nevét meg a címét az eladónak, akkor tudsz okoskodni (nem mondom meg hogyan,de eléggé logikus
), ha nem, akkor sajnos fel kell keresned.
-
Soulfly842
addikt
válasz
Oposzumtoszó #98167 üzenetére
Szia!
Csak akkor, ha kifizeted hamarabb...
Egyidejűleg legfeljebb egy ilyen törelesztő lehet.
-
Sziasztok!
Platina előfizetés mellé vettem egy konzolt 10 havi részletre. Azt mondta az ügyintéző, hogy mivel "tartozékként" csatolták az előfizetéshez, nem változik a hűségidő.
Ha visszafizetem, ugyan ehhez az előfizetéshez lehet elhozni más eszközt is? -
válasz
dptrsk #98164 üzenetére
Nagyszerű. Szóval, hogy lesz e telefonom helyette az a több mint 2 éve vásárolt készülék eladójának puszta jóindulatától függ, egyébként lesz egy szép papírdarabom. Ha ezt előre tudom megbarátkozom a rengeteg repedéssel, ami a készülék típushibája
Feltételezem ez semmilyen módon nem megkerülhető, mondjuk ismerős T-s által.
-
vpanangin
senior tag
válasz
Soulfly842 #98161 üzenetére
Azért azt ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy 5500-5800 munkavállalóról van szó. Bizonyos vezetői szint fölött a Dunaferr is ad, de azt nem tudom, hogy korlátlant ad-e.
Ez a munkáltató széles körben adja a kártyát ami a munkavállaló nevén van és a díjait is a munkavállaló fizeti, ellenben nincs belépési díj, adminisztrációs díj, flottafenntartási díj, stb ... Hűségnyilatkozatot sem iratnak veled alá, talán csak ha készüléket is vásárolsz részletre.
-
válasz
fahrii #98163 üzenetére
Keresd meg az eredeti tulajdonost, csak tőle fogja elfogadni a Telekom a csereutalványt.
Az üzletben megmondják a vásárláskori listaárat.
Annak ismeretében választhat a Telekommal régebben szerződést kötő az aktuális készülékpalettából.
Ha egyik készülék sem tetszik, akkor a készülék vételárának visszafizetése lehetséges, ha ez akciósan 5.000 forint volt, akkor annyit kap vissza a szerződő, ha 60.000 akkor annyit. -
Telekomos LG G3 készülékem története végül egy csereutalvánnyal zárul. A készüléket (2015 januári vásárlat, dominós) használtan vettem valamikor 2016 közepén egy lepecsételt garanciajeggyel egyetemben, ami elégnek bizonyult számla nélkül is garanciáztatáshoz.
A kérdés, hogy számíthatok arra hogy belém kötnek a jóval garanciaidőn túlnyúló csereutalvány beváltásán? A számlát elkérhetik, vagy elég egymagában amit kapok az LG-től?
Egyáltalán mi alapján történik a csere? A készülék 3,5 évvel ezelőtti kisker árát veszik figyelembe (foglalmam sincs mennyi lehetett), esetleg a jellemzői alapján kapok egy hasonlót (pl LG Q6)?Előre is köszönöm, ha tud valaki ezekre választ.
-
válasz
rothfb #98160 üzenetére
Maradhatna, olyan nagy adatcsomagok nincsenek Domino csomagban, bár tippem több is lenne, hogy miért van még korlát (például viszonylag sokan VPN trükközhetnek még olyan Domino opcióval, ami havi díjas előfizetésekre már nem elérhető, vagy egyszerűen csak a Domino rendszer technikai háttere ilyen és nem éri meg most változtatni rajta).
Korlátlan mobilinternetem van, még a tavaly aktivált, ami így csak 8898 Ft, bár az az igazság, hogy nem mindig használom ki, sokszor elég lenne a 15 GB, néha még a 6 GB is, de nem éri már meg leváltanom, mert akkor utána ha kell ismét a korlátlan (nyáron pláne esélyes a nyaralás...stb. miatt), akkor már csak a 10.000 Ft-os lenne aktiválható.
Annyiban jó a korlátlan, hogy sosem kell aggódnom és nézegetnem a keretet, nem kapcsolgatok át még itthon sem a wifi hálózatra, meg a mobilinternet a lakásban is gyorsabb, mint a 120/10 Mbps vezetékes net.
Mobiltelefonon is vannak olyan helyzetek, amikor netezés közben is érezhető és látható a különbség a 30/10 Mbps és a többszöröse között, még ha általában utóbbi, lomhább sebesség is elég jó szinte mindenre. -
Soulfly842
addikt
válasz
zoltan6 #98157 üzenetére
Tudod, a legtöbb cég ad olyat, amit nem is a dolgozó fizet, hanem cég... elköltségelés szempontjából sem lehetnek ezek a típusú szerződések magán néven
Te mondtál egy általános igazságot, hogy nem kell, ami így nem igaz.
Az egyes eset nem cáfolat, hanem csak részigazság, de az egyes esetre vonatkozó csak.
Egy-egy munkáltató olyat ad csak, ami magánnéven van s aminek a költségeit a flottába belépő viseli, de az esetek 95%-ban azért adnak egy olyan kártyát is ami a cég nevén van, s aminek a költségeit a cég fizeti... (akár a munkavállaló nevére köthető előfizetéseken túl). -
Akár maradhatna is a sebesség. Ha a korlátlanság nem is. A korlátlan adat azért még Magyarországon kuriózum és drága. Igazából szerintem nincs is nagy szükség rá. A sebesség sem létfontosságú, csak jó lenne, ha olyan lenne, mint az előfizetősöknek. Azért érezhető, ha 30/10-nél több. Talán valami fejes olvassa a Telekomtól ezt a forumot.😗
-
zoltan6
addikt
válasz
Soulfly842 #98156 üzenetére
2013-ban ráíratta a cég a dolgozók nevére az előfizetéseket.de továbbra is flottás csomagban vagyunk:
" További változás, hogy az új szerződés szerint a munkavállaló lesz az elő- és számlafizető is, ezáltal a cég készfizető kezessége megszűnik. "
"a szerződések aláírását követően a további ügyintézési folyamatról tájékoztatni fogja a munkavállalókat. Fontos, hogy amennyiben 3 hónapon belül nem történik meg az előfizetések átíratása a munkavállaló nevére, úgy az átírásra nem került előfizetéseket az ISD Dunaferr Zrt. megszünteti, és a megszüntetés időpontjáig felmerülő összes költséget (számlák, kötbérek, telefonkészülékek részletei, stb.) a munkavállalóra terheli."
Díjcsomag640628Pdolgozó
-
-
Frenky89
addikt
Sziasztok!
Flottás SIM-kártya cseréhez használhatom ezt az oldalt: [link]
Vagy van valami turpisság - pl. kell a flottakezelő engedélye, stb. -, ami miatt csak személyesen és esetleg mindenféle papírok birtokában lehet cseréltetni?(Micro SIM-ről szeretnék nano SIM-re váltani.)
-
válasz
bkiky01 #98148 üzenetére
Nem mindegyik telefon jelzi ki külön, még ha tudja és kezeli sem, ezt 3CA 4G+ hálón mértem, de a telefon csak 4G-t írt: Link
Halkan megjegyzem, ez a Telekom sara lehet, mert ha beteszek egy másik szolgáltatóhoz tartozó SIM kártyát, máris ott virít a 4G+ kijelzés.ubyegon2: Külföldi hálózatról is lehet rendelni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
thomas77 #98138 üzenetére
Nálam csak ennyi a korlátlan Dominós net sebessége:
második mérés a lakás másik részén:
http://www.speedtest.net/result/a/3950398217 -
Sziasztok!
Előfizetéses T kártyám van, tudom ezt használni ha Németo-ba kiutazok, GPS, internet, teló....nem kell figyelnem valamire?
-
válasz
gyula38 #98130 üzenetére
És tényleg. Ezt eddig nem is figyeltem. Ráadásul korlátlan. Tehát a hálózat technikailag bírja. Rendes a Telekomtól, hogy ezt így megcsinálta. Kár, hogy holnaptól visszaáll a régi net. Legalább a sebesség megmaradhatna, a korlátot azért jobban megértem. Egyszer talán a dominosoknak is rendes sebességük lesz.
-
gyula38
tag
Üdv Mkinek! Érdekes, hogy most, a korlátlan Domino netes hétvégén 30/10 helyett 160/50-el hasít a net. Így azért mindjárt más...
Jó lenne, ha ez így is maradna.
-
rétisün
veterán
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98096 üzenetére
Igen, 3G viszonylag stabilan, csak az elején villant az E, meg néha tűnik fel a H.
-
RoSSo3
senior tag
Akkor ide a mobil tokipba írom a fejleményeket függetlenítés ügyben (miután átirányítottak a Telekomos-internetes topikból):
2 hét letelte után tegnap írtam a Telekomnak, hogy mi a helyzet. Szerintem nagyon sok embernek lehet ilyen Huawei E3372-es stickje, mégis ilyen sokat kell várni függetlenítésre. Azt válaszolták, hogy folyamatban van - ma délelőtt pedig meg is érkezett a kód. Hogy a levelem és az időpont között van-e összefüggés, azt nem tudom, de lényeg, hogy megvan, és sikerült függetleníteni a kütyüt. -
mayday00
őstag
Sziasztok. Szép napot mindenkinek. Következő lenne a kérdésem. Domino sim kártyát egy magánszemély maximum mennyit birtokolhat? Hány darabot?
Köszönöm.
-
válasz
dragon1993 #98117 üzenetére
Egyeztethetsz anyukád adataival.
30 nap ebben az esetben az egyeztetési idő, nem azonnal jön a sikerességről SMS. -
dragon1993
őstag
Adategyeztetésnél lehetséges más nevét beadni és ezzel átírni a kártyát?
(Apám nevéről Anyáméra szeretném tenni)
A kereső nem volt a barátom -
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #98113 üzenetére
Persze, tudom, csak ez a mindenáron erőltetős dolog nem tetszik. Mindig is olyan voltam, hogy rám senki semmit ne erőltessen. Úgy gondoltam, hogy csak bekattintom a telefont, a 2 év hűséget és kész.
De mindegy már, megkötöttem a szerződést, mivel vidéki a nagybátyám, kértem neki ingyen kiszállítást is. -
Keem1
veterán
válasz
Soulfly842 #98111 üzenetére
Na remek... Azt tudtam, hogy lezárt, de gondoltam, hogy amíg azon a díjcsomagon van, addig még megtarthatja.
Ok, váltok neki azt is.kali: S9+-t akarok neki rendelni, 2 év hűségre. (pontosabban ő akarja, hogy rendeljek). A nagybátyám, nagy netes, de soha életében semmit nem rendelt interneten még.
-
Soulfly842
addikt
A 400MB-s csomag már nem létezik/lezárt. Arra már nem fogsz tudni. Hasonló áron (minimális árdifferencia) van már az 1 GB -s csomag is... Főleg, ha azt nézzük milyen díjcsomaggal szerződött (akkori 18%-os ÁFA tartalommal) ill. most az 5%-os áfatartalommal minimális az eltérés.
(Az akkori árakat nézve és a mostanit 90 Ft az eltérés (akkor volt 1000 Ft, az 1GB 1090 Ft kedvezmények levonása nélkül))
-
Keem1
veterán
Ismerősnek hosszabbítanék. De nem látom a "továbblépés díjcsomagváltás nélkül" gombot. Biztos hogy csak nem szúrja ki a szemem, meg még kicsit másnapos is vagyok, de komolyan nem látom, csak azt hogy mindenképp csomagot váltatna velem. Fölösleges, ismerősnek ez tökéletes, már új csomagja van.
Szóval, az 1-es és a 2-es pontot ugranám át. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
radio100jozs #98102 üzenetére
Máskor ha bármint online T-pontra rendelsz akkor inkább a GLS nyomkövetést nézzed, mert a Telekom oldalon a rendelésnél nem nagyon szokott frissülni a státusz ha üzletbe kéred.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #98103 üzenetére
Ad szumma: Az adategyeztetés hiánya miatt, az egy dolog lenne, de sikeres adategyeztetés után vágta ki sorra a tré a blue-sokat...
-
Soulfly842
addikt
válasz
radio100jozs #98102 üzenetére
Eset 1, Bizonyos technikai azonosítóval rendelkező akinek tényleg kell lennie ahhoz, hogy megcsinálják. Én megkérdeztem volna, hogy mikor kapnak és időponttól állással visszamentem volna. (Eleve első körben is gyorsabb lett volna
Eset 2, Számhordozás tényleg komplex folyamat, de valójában kb 10-15perc.. de max 25 perc. Havidíjas kb ugyanannyi idő. Sajnos ez így nekem nem kérek, de konklúziót nem fogom levonni...
Eset Szumma: adategyeztés miatt eddig idén szinte senkit nem vágták le.... Most volt az első komolyabb lekapcsolás adategyeztetés hiánya miatt... De sajnos tömegesen... Az ott dolgozóknak se egyszerű ilyenkor hidd el.
-
radio100jozs
őstag
A Telekom ma 70 percet elvett a semmire az időmből.
Történt az délután, hogy egy számot szerettem volna áthordozni egy új Domino sim vásárlásával. Fél órát vártam a Bp, Westend hivatalos T pontjában, ami az emeleten van a végében. Mire sorra kerültem, kiderült, hogy nincs egyetlen Domino sim sem, így nem tudnak kiszolgálni. Ezek után lementem a földszinten a bejáratnál lévő partner Telekom üzletbe, itt is fél óra várakozás, mire sorra kerültem. Az értékesítő meg azt mondta, hogy ez 1,5 óra, mármint egy új Domino előfizetés megkötése számhordozással. De tud jobbat, ha kötök előfizetést, csak sim, majd 30 nap után beválthatom kötbér nélkül Dominóba, az gyorsabb. Jót nevettem rajta, hogy az újabb fél órás várakozás, meg a havi díj kifizetése az miért is jobb nekem. Na meg a Vodánál online tudok venni Tuti sim-et, és online számhordozással, az egész nem több 2 percnél, akkor a nagy Telekomnál miért is nem lehet ezt meg tenni csak 1,5 óra alatt, és csak személyesen. De nem is érdekelt a már a válasz, léptem is le az üzletből, és a Telekomtól, ez egy égi jel volt, hogy semmiféle kapcsolatot ne létesítsek egy ilyen céggel.
Ezek után már nem is csodálkozom, hogy a routerbe akartam használni, és ezért 05.07-én online csatornám megrendelt új Domino Fix Extra sim kártya a bizonyos +10 GB-al nem érkezett meg, azaz 05.09-én szerdán megkapta a futár, majd egészen 05.18-ig volt szállítás alatt a Köki Termináli Telekom üzletbe, mire megérkezett. Miközben közölték, hogy az átvételi idő 05.14-én amúgy lejárt. Így 3-ból nulla alkalommal tudtam Dominó kártyát venni a Telekomnál.Ó, és nem is mondtam, hogy ma mindkét üzletben voltak cirkuszok, mert kikapcsolták az adat egyeztetett dominó kártyákat az előfizetőknek, és elég paprikás hangulat volt.
-
törölt tag
válasz
lugosi #98099 üzenetére
Szted én értem?
Mintha nem is a telszámos reget akarták volna anno annyira átnyomatni emailes regre... Én jól elvoltam a telszámos reggel, amíg hagyták, de eccer vót vmi, h muszáj az emailest megcsinálni... Most is a telszámos reget használnám, de most már olyan baromságokat kell végigcsinálni a belépéshez a telszámosnál különösen, h csak muszájból lépek be, pl a számla miatt.
De a másik örök bosszantó a trénél, h amíg a blue-s ügyekben mindent el tudok intézni emailben, és képesek az emailre emailben válaszolni, az anyaszörny csak postai levélben hajlandó válaszolni, amit meg szinte soha nem kapok meg, pláne nem időben.
És mikor egyszer szóvá tettem, arra hivatkoztak, h emailben nem vagyok beazonosítható... Ja, persze... Azzal az emaillel, ahova évek óta mégis képesek kiküldeni a számlát, amivel mégis regelve van a fiókom, stb, stb...freeknight: Kiderül a végén, h diszlekszijás vagyok, és a november mostantól május???
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Petíció a Modern Warfare 2 dedikált szerverekért
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Cipő topic
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
- World of Tanks - MMO
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest