-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
luci87
tag
válasz
dptrsk #97865 üzenetére
Jo kerdes, pont ezt akartam kerdezni...uj simhez 10 gb net ajandek, mennyi idon belul lehet aktivalni?
Azt tudom,h 60 nap alatt lehet elhasznalni,de ha nem teszem be a telomba csak 1-2 het mulva? Akkor annyival kevesebb idom lesz hasznalni? Mert ugy irjak,kezhezveteltol szamit a 2 honap,mashol meg,az aktivalastol szamitva.Nekem nem egyertelmu...
-
punky10
addikt
válasz
tsteve #97891 üzenetére
Hát(tudom,háttal nem kezdünk mondatot,ezért gyorsan megfordultam)nekem erről a Szerencsejáték Zrt Kenó játéka jut eszembe...Így kezdődik:"akár 1 milliárd forintot is nyerhet"...Ez így van,de csak akkor,ha 1000 forintos téten(200 az alap),és 10 számmal játszol.Ja,és persze kihúzták mind a 10 számodat...
Még megy a reklám.Ha beperled a T-t,szerintem,ha lúd legyen kövér,pereld a Szerencsejátékot is...Hajrá...
-
tsteve
senior tag
-
válasz
tsteve #97887 üzenetére
Hát igen. Lehet ezt magyarázni bárhogy, meg, hogy egy szolgáltató nem szeret bizonyos ügyfeleket. Luxus nem szeretni olyanokat, akik fizetnek. Bárhogy is teszik. Igen, ahogy mondod ez lenne a megoldás. Bosszantó, hogy évtizedek óta vagyok az előfizetőjük és így állnak hozzám. De a többi szolgáltató sem jobb.
-
4Grider
félisten
válasz
rothfb #97885 üzenetére
A "csak" után írtad le, hogy miért nem szeretik a szolgáltatók a prepaid előfizetőket. Üzleti tervet ui. "én határozom meg mikor mennyit használom/fizetek" hozzáállásra elég nehéz alapozni. És pont ezért egy átlag hazai prepaid előfizetés nem közelíti meg egy átlag postpaid előfizetés EBITDA-ját.
Maraton adatbővítő opciót pedig bármilyen netcsomagra lehet igényelni. Tehát már lezártra is. -
válasz
4Grider #97882 üzenetére
Olyan domino előfizetés van csak, aminek ha van hozzá net kapcsolva, 30Mbit-es a letöltése (fix, surf). Tehát bármelyikhez is választok maraton opciót, az biztos, hogy annak is 30Mbit lesz a sebessége. Akkor miért írják a honlapon, hogy akár 300Mbit is lehet? A jó fenét lehet. Ez az ügyfelek megtévesztése. Nem nagy dolog, de ettől még átverés. Amúgy sem értem, miért kell büntetni a kártyás előfizetéseket, amikor kb fizetek annyit, mint egy előfizetéses, csak én határozom meg mikor töltök, mennyit, mikor mennyi netet használok. 9 Ft-ért telefonálok, ezért is maradtam kártyás.
-
4Grider
félisten
válasz
Bferibörs #97881 üzenetére
A Maraton adatopciók használatának feltétele, hogy a SIM kártyán aktív netszolgáltatás legyen. Ennek a netszolgáltatásnak a limitei döntik el, hogy a Maraton-t milyen sebességgel lehet leforgalmazni.
A Domino Fix-eknél alapból bekapcsolt technikai neten lesz tehát a 30/10. -
Baliqua76
csendes tag
Sziasztok!
Galaxy S4 LTE telefonomról nem tudok hívást kezdeményezni. (Telekom dominós, több mint 4000 ft felhasználható egyenleggel)
A tárcsázás után, a következő szöveg hangzik el: "Ön ebben az irányban nem indíthat hívást".
Észrevettem, hogy a hívás beállításokban, a híváskorlátozásoknál le vannak tiltva a kimenő hívások.
A megváltoztatáshoz viszont egy 4 karakteres, számokból álló jelszót kér.
Az összes szóba jöhető variációt próbáltam, de nem jártam sikerrel.
Lehet valami gyárilag beállított, vagy szolgáltató által beálított jelszó?
Valakinek valami ötlet?Előre is köszi a válaszokért!
-
Már majdnem hívtam a 1430-at. Ugyanis a domino net díjcsomagoknál 30/10-et ír. De a domino maratonnál akár 300Mbit-et. Akkor ne hívjam őket? Felesleges? Mert ez akkor egy becsapás. Igaz a dominosoknak nemrég van egyáltalán 4g.
Hozzáteszem, hogy mivel általános használatra kell, ezért aztán hogy most 100mbiten jönnek az adatok vagy 30-on, nem különösebben oszt vagy szoroz, csak jó lett volna látni egy komolyabb sebességet, de már a lefedettség miatt érdemes volt megújítani a simkártyát. Talán a közeljövőben változtatnak ezen is és lesz gyorsabb sebesség is.
-
válasz
radio100jozs #97873 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/internet/mobilinternet/domino-mobilinternet-csomagok/domino-maraton-csomagok/4gb
Ezzel nem tudok egyet érteni.
-
Pcgamers
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. A mai nap folyamán lett egy új előfizetésem új sim kártyával. Azt mondták nekem csak belerakom a telefonba a sim kártyát és menni is fog. Bele is raktam, de már több órája a telefonom csak azt írja ki hogy sms lekérése. Mi ilyenkor a teendőm?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Sziasztok.
Most cseréltettem ki a sim kártyámat, mert olyan régi volt, hogy csak max a 3g-t tudta. Dominós vagyok, domino fix díjcsomaggal, maraton 4gb-os nettel, amit 4g-n is használhatok. Az új kártyával már csatlakozik is, tehát megvan a 4g-s sim, 4g-s net előfizetés és egy Galaxy s4-es telefonom van, ami tudja is a 4g-t 150/50-ig ha jól emlékszem. Szóval csatlakozik, működik, tökéletes, sokkal jobb a lefedettség is.
A kérdésem az lenne, hogy mennyinek kellene lennie a sebességnek, mert elvileg itt Oroszlányon (nincs 4g+ még) sima 4g-vel 150/50-nek kellene lennie. Nekem 30/10. Igaz az stabil, de mégsem annyi, mint írják. Végül is mennyinek kellene lennie? Ez normális, hogy ennyi? Nem vagyok ebben jártas ezért kérdezem. Nem gond, hogy nem 150, végül is nem akarok torrentezni, vagy mit tudom mit letölteni. De azért egy kérdést megér, mert többet vártam, ennyi volt 3g-n is. Igaz nem volt ilyen stabil a lefedettség.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
törölt tag
válasz
Watto1991 #97868 üzenetére
A folyamatot tudom, hogyan zajlik, a kérdés az lenne, hogy ha van már hűségidős szám, akkor arra mehet-e a flotta? Mert az én esetemben pl. olyan volt, hogy megtarthattam a számom, csak a csomagot váltották, nem kellett új SIM. De nem emlékszem, hogy pont a 2 év lejárata után váltottam vagy közben?
-
Watto1991
senior tag
válasz
#54715584 #97867 üzenetére
Nem minden cégnél van kapcsolattartó, csak ha nagyvállalati besorolásban van a cég.
Szerintem flottába nem fogsz tudni átmenni, mert céges keretszerződés fogja a számodat, de érdemes megtudakolnod, hogy ki tud ebben neked segíteni.
Ha kisvállalkozás, akkor az aláírótól kell meghatalmazás + aláírási címpéldány és a t-pontokban tudnak infot kiadni. -
meroly
veterán
Koszonom.
Tudok mindent igen -
meroly
veterán
Srácok, magánszemély nevén hány domino kártya lehet?
Arra gondoltam a 10 gigás akcióban vennék párat. -
törölt tag
Sziasztok,
Van egy T-s előfizetés és most a cégnél van lehetőség átmenni flottába. Viszont a jelenlegi előfizetés ha jól tudom februárig hűségidős. Lehet időközben váltani február előtt vagy ilyenkor kötbér van?
-
4Grider
félisten
válasz
_Lacos_ #97849 üzenetére
Itt nagyjából mindenki tudja, hogy csak új sim online rendelése esetén jár az ajándék 10 GB. Viszont a kép alapján egyértelműen igazad van, ott az van, hogy váltsd át a díjcsomagod erre... ...most 10 GB adatot adunk online rendelés esetén... És te online váltottál. Én a helyedben panaszt vetetnék fel...
-
_Lacos_
tag
válasz
radio100jozs #97852 üzenetére
Ez jó vicc... felajánlja a váltást, meg hogy mit ad mellé, de az nincs odaírva sehova megjegyzésnek, hogy te marha előtte nézd meg az ÁSZF-et...
-
_Lacos_
tag
válasz
radio100jozs #97850 üzenetére
És ez hol van leírva a képen?
Mert ezt simán úgy értelmeztem, hogy csomagváltásnál is adják... -
_Lacos_
tag
Helló!
Szintén a +10GB ajándék mobilnettel kapcsolatban kérdeznék. Belépve a telekom online ügyintézésbe a díjcsomagomnál felajánlotta a domino fix-re váltást és hozzá a 10GB netet. Ráaktiváltam egy 200MB-os maraton netet, de most abból fogy az adatmennyiség. Most akkor mégse adnak 10GB-ot, ha csomagot váltok? -
brumicica
tag
válasz
gabor9991 #97837 üzenetére
Én is megerősíthetem, hogy nem mutatja a Telekom fiók a 10 GB-ot, illetve azt is, hogy biztosan nem forgalmazható le az EU-ban. EU Roamingban nekem az új kártyáról először elfogyott az alap 1 GB (azt mindvégig jól mutatta), majd nem volt több adat, de ahogy hazaértem, megint ment a net :-).
-
UHHH
őstag
válasz
gabor9991 #97843 üzenetére
Kicsit forgalmazz vele, és meglátod az 1 GB fogy-e. Ha nem, akkor a 10 fogy...
Egy usernek azt mondták, hogy NEM lehet követni a 10 GB fogyását!
"Sajnos a Telekom applikációban nem jelenik meg, csak az adatmennyiség 80 és 100%-ának felhasználásáról küldünk SMS értesítést. Készüléked számlálóját állíthatod be esetleg"Tehát nem volt még hívás indítva róla?
-
UHHH
őstag
-
törölt tag
Van vki Óbudáról? Szintén ilyen tré a net? Tud vmi bővebbet?
Hetek óta folyton szakad, hullámzik. Állítólag vmi központi hiba, és már szerelték is, de nem jó még most sem. Csak már nincsenek hosszabb kiesések. És amikor megy, akkor se túl fényes... Nagyobb a feltöltés, mint a letöltés.
Érdekeseket mutat a speedtest. Most pl 0,68 és 9,69... És most még nem is ugrál már vagy félórája...
Tévét nem nézek, nemtom, ott is van-e gond, a vonalas megy.
De még a mobilon is látszik, h vmi igen tré a környéken, folyton villog.
És mindezért van pofájuk 13ezret elkérni... (Nem is értem a bnőm szüleit, h voltak képesek ezt megrendelni, mikor a flip is 3700-ért van a környéken.) Nem járna ilyenkor vmiféle kártérítés? Komolyan használhatatlan a net a nap nagyrészében. -
rushty
őstag
Az éves terrorellenes adategyeztetést, hogy mettől meddig kell, hol tudom megnézni?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#73820095 #97831 üzenetére
MobilOtthon és MobilOtthon Prémium díjcsomag esetében a hívásátirányítás díja a következők alapján kerül számlázásra:
Telekom mobil és vezetékes irányba történő átirányítás 50,8 Ft/perc
Más mobilhálózatba történő átirányítás 56,896 Ft/perc
Hangpostára történő átirányítás Díjmentes -
törölt tag
Egy kérdés az átirányításról:
A mobil otthon díjcsomagban mennyi az átirányítás? Nem tudtam az ismerősnek megmondani
Azt tudom, h az előfizusoknak ált ingyenes, de a mobil otthon elég kivételes más szempontból is. És úgy rémlik, mintha fizetős lenne.
A honlapon csak ezt találtam:
Hívásátirányítás percdíjai:
Telekom belföldi mobilhálózatába / Vezetékes belföldi hálózatba / Más belföldi mobilhálózatba
Havi díjas díjcsomagok esetében: díjmentes / 13,208 Ft / 56,896 Ft -
313313
addikt
-
rétisün
veterán
ja, majd' elfelejtettem, ha Dominoról előfizetésre váltok, a számom megmarad, vagy új sim --> új szám?
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok!
1 ev utan le kellett mondanom az otthoni net elofizetesemet, mert atkoltoztunk masik keruletbe, ahova a telekom nem tudta a szerzodesben alairt savszelesseget biztositani. Teljesen korrektek voltak, egesz gyorsan zajlott, bar az uzletben kozel 1 orat kellett varnunk a sorunkra.
-
anadroid
senior tag
válasz
lockdown90 #97781 üzenetére
A (p) a hordozott számokra menő hívásokat jelzi (p=portolt)
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
tothferenc #97819 üzenetére
Legyen ott a régi kártya cserekor(akár a régi készülékben), nem kell leadni, de a kártya jelenléte bizonyítja, hogy nem elvesztetted.
Rongálásnak minősül, de nem kell kiemelni, hogy megvágattad, szerintem ki fogják adni simán az új SIMet. -
tothferenc
aktív tag
Sziasztok. Flottas sim kartyat cserelnenk, mert telovaltas volt. Ilyenkor le kell adni a regit? Normal sim volt, es megvagattuk microra, de az uj teloba nano sim kell. Ha jo a sejtesem, max kifizettetik az uj arat rongalas miatt.
-
RoSSo3
senior tag
akkor itt kérdezek, a Telekomos internetes topikból ide irányítottak.
Jártatok már úgy USB stick router függetlenítésnél, hogy a Telekom az online kérelmet követően SMS-ben azt a választ adta, hogy ehhez a készülékhez még nem áll rendelkezésre kód, és felvették a kapcsolatot a gyártóval? Nevezetesen egy Huawei E3372-es modemről van szó.
-
rétisün
veterán
ha Domino-ról előfizetésre váltok, akkor a kártyán lévő pénz levonják az első havidíjból, a mobilinternet adatmennyisége meg hozzáadódik az előfizetéssel járó adatmennyiséghez?
-
adam1400
tag
válasz
radio100jozs #97810 üzenetére
én flottába vok és nem megyek ezért át a upchez,voltam már nálunk is nekem a netrádiónál állandóan szaggatott.
a 20 GB korlát csak arra vonatkozik aki megrendeli a korlátlan net opciót. aki eleve abba van ott nincs korlát.
-
radio100jozs
őstag
válasz
adam1400 #97800 üzenetére
5,5 K-ért Telenornál hűség nélkül megkapod. De ha neked jó az UPC-s 6K-s, akkor hajrá. Csak szólok, hogy max 21 Mbps a tempó 20 GB-ig, utána lassít max 1 Mbps tempóval a számlázási ciklusban, csak 3G hálózaton megy, és még a HSPA+ azaz a 42 Mbps-re sem engedi fel a Voda.
-
TomMusic
őstag
Hali,
Egy őskövület telóm van (Galaxy Ace2, Android 2.3.6-al), és korábban kipróbáltam már a mobilnetet rajta, jól működött, a jelenlegi SIM-emre aktiváltam is egy maraton csomagot. Viszont azon agyalok, hogy nem kell APN-t beállítani? A telefonban a beállításoknál van ilyen, hogy hozzáférési pontok (itt lehet APN-t megadni), és most itt 2 opció van: "Web (wnw)", illetve "T-mobile MMS (mms)", ebből a kettőből a Web van kiválasztva. Akkor ez lenne az APN, és ezt magának állította be? És jó ez így?
Előre is köszönöm a választ! -
schulc99
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi dologban kérnék tanácsot/segítséget.
Történt egy online feltöltés (internet bank) , de mint kiderült a szám idő közben Dominóból előfizetős lett.
Hogyan lehetne a pénzt jóváíratni?
Akár a feltöltést kezdeményező fél bankszámláján, akár a mobilelőfizető havi számlája egy részében?Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Ingatlanos topic!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest