Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
lubrinczerik
csendes tag
Sziasztok!
Április közepén kötöttem egy Mobil M+2Gb csomagot, idő közben a 2Gb helyett már 3Gb-ot adnak ugyanannyi pénzért.
Valahogy megkaphatom én is a 3Gb adatot, vagy ezt benéztem?Köszi!
-
feca126
csendes tag
Sziasztok! Nem NAT- olt mobilmettel kapcsolatban tudnátok segíteni?
-
RoSSo3
senior tag
válasz
#08205312 #97696 üzenetére
ott = off akart lenni!
kábeles alatt TV-t értünk? egyszerre került bekötésre a sat tv, vezetékes telefon, illetve vezetékes internet. azóta változás nem történt, csak lejárt a hűségidő.
most rákérdeztem, ajánlották az új nevű SAT csomagot, de már drágábban, így ha megújítom 1 évesre a hűséget, akkor az eddigi 8900-ról 10500-ra nő a havidíj. igaz, hogy a csatornák száma bővülne, nem is kevéssel.
na de tényleg befejezem akkor itt ezt ebben a topikban, bocsi, hogy rossz helyen lábatlankodtam!
-
KisTücsök
addikt
Üdv!
Adatot szeretnék egyeztetni a honlapukon, de napok óta, több gépről, böngészőből, miután beírom a kódot, ezzel dob tovább:
Az oldal nem működik
A(z) www.telekom.hu túl sokszor irányította át.
Próbálkozzon a cookie-k törlésével.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTS -
törölt tag
válasz
RoSSo3 #97695 üzenetére
nem lehet, hogy azóta adott címen lett kábeles Telekom szolgáltatás?
-
RoSSo3
senior tag
válasz
radio100jozs #97686 üzenetére
igen, igazatok van! volt dolgom T-pont közelében, rákérdeztem, és azt mondták, hogy továbbra is elérhető. de akkor miért nem adja be ezt lehetőségnek a mi címünkre, ahol jelenleg is megy? nekem ez a rejtély, és erre vonatkozóan kerestem az ászf-ben részleteket.
de ha ott, akkor bocsi, téma lezárva.
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #97691 üzenetére
2018.03.20-án már tudják azt, hogy 4 év múlva kitől fogják igénybe venni a szolgáltatást
-
Zeki
nagyúr
válasz
Közben meg nincs ember szamócát szedni...
-
gyuromoj
veterán
válasz
Még annál is olcsóbb, mert kifizetjük nekik...
-
Soulfly842
addikt
Légyszi', politika mentesen!
Kerüljük el a felesleges figyelmeztetéseket! Szigorúan csak a közbeszerzési csomaghoz kapcsolódva: nekik biztos olcsóbb volt az iphone X, vagy a Samsung felső kategória...
[link] -
Soulfly842
addikt
válasz
RoSSo3 #97683 üzenetére
Ez itt Off,megfelelő topic: [link]
ED3 (Koaxos terület), ill optikai területen nem támogatott csak a sat, rézkábeles területen még engedélyezik (ahol hagyományos vezetékes telefonról megy), de a weboldal az iptv-t preferálja csak!
1414-et tessék felhívni, vagy irány egy üzlet.
Ha egy lábat viszont kivesztek a csomagból, drágább lesz a másik kettő (főleg, ha lokális/regionális ajánlat van). Érdemes lenne végre egy ügyintézővel kokettálnod.
Az alap/szupercsaládi+hd csomagoknak ezernyiféle variánsa volt már, ahelyett, hogy ÁSZF-t bújod már el lenne intézve
(100%-ban csak jó indulatból írom!
)
(#97689) Donki Hóte
Telekom oldalán 1500 Ft felett 100Ft-ra kerekítve bármilyen összeggel feltölthető.
[link] -
válasz
PhoenixSzG #97688 üzenetére
Köszi, de hol és hogyan érhető el ez a feltöltés (netbankom 4000 Ft alatt nem ad lehetőséget mobilfeltöltésre
)
-
PhoenixSzG
tag
válasz
Donki Hóte #97687 üzenetére
2500 Ft
-
Melyik a legkisebb összeg, amivel Domino kártyát egy évre lehet feltölteni
-
radio100jozs
őstag
-
rétisün
veterán
az ügyfélszolgálatos telefonról.
felhívtam másik számról, kiderült hogy a kb. 2 hónapja elvégzett adtaegyeztetés mégsem volt olyan sikeres, plusz online nem tudom elintézni, mert nem fogad el valami adatot, ami nem egyezik a nyilvántartásukkal.
telefonon nincs türelmem sz***kodni ezzel, úgyis járok arra, elintézem személyesen. -
RoSSo3
senior tag
válasz
radio100jozs #97681 üzenetére
Én azt találtam az ÁSZF-ben, amit fentebb linkeltem, hogy már nem rendelhető ugyanazon feltételekkel. Gondolom ebben a földrajzi hely és még egyéb gondok is benne vannak, mert beléptem az MT azonosítónkkal, nálunk annak ellenére nem hozza fel elérhetőként, hogy most is az megy.
És, nagyváros (nem BP) ellenére nem ajánl fel más opciót, csak az IP TV-t, de abból is csak az alap csomagot!! Tehát nincs is mire váltani, ha nem szeretnénk lemondani a csatornákról, amit nyilván nem szeretnénk.
Szóval a kérdés továbbra is az, hogy ha lemondom ebből a 3-as csomagból csak az internetet, arra van-e lehetőség. Szerintem bemegyek egy T-pontba és megkérdezem.
SZERK:
Éppen az általad linkelt helyen írja, ahonnan bemásoltad, amit írtál a SAT TV_ről, nevezetesen, hogy ennyi meg annyi forint, pont ott írja 2 bekezdéssel feljebb, hogy:"4.1 Alapkínálati csomagok
Az egyes csomagokkal elérhető csatornák részletes listája jelen ÁSZF 2/D függelékében találhatóak meg.
Az Alap csomagra és a Szuper Családi HD csomagra 2017. október 20. napját megelőző feltételekkel új előfizetői szerződés nem köthető, az értékesítés lezárásra kerül. A csomagokra 2017. október 20. napját megelőzően vonatkozó feltételek áthelyezésre kerülnek a „Lakossági ÁSZF 5/d. tv – lezárt – melléklet”-be."Ezt linkeltem be az előbb - ez pont ott van, az 5/d-be, 13. oldal, 4.1-es pont.
-
-
radio100jozs
őstag
válasz
RoSSo3 #97680 üzenetére
A T-Sat él és virul, és rendelhető ott, ahol nincs kábeles Telekom szolgáltatás. De ha már ÁSZF, akkor néz utána jobban az 5d-ben, mert ilyet találsz:
Csomag neve
2017. október 20-tól elérhető díjcsomagok
Havi előfizetési díj
Sat Alap csomag 2 600 Ft
Sat Szuper Családi HD csomag 5 040 Ft -
RoSSo3
senior tag
válasz
punky10 #97678 üzenetére
Igen! Pont ez a helyzet nálunk is! Az oldalukon kerestem rá, és nem működik, holott már 3 éve megy.
És kb. 1 éve járt le a 2 éves hűségünk, akkor bementünk, és az volt a válasz, hogy hűség nélkül megy tovább minden, ugyan ezen az áron, amit eddig fizettünk. És valóban, eddig minden u.a.
Viszont most, hogy esetleg szeretnénk módosítani ezt a 3-as csomagot, aminek része a SAT TV is, félek, hogy bemondják, hogy ezt így már nem lehet (ráadásul azt hiszem, hogy a netcsomagunk sem élő már, mert talán 30-as lehet, és ahogy nézem, 50 minimum).
Szóval nehogy az legyen, hogy akkor egy teljesen új csomagot kell összeállítani, amivel viszont buknánk a SAT TV-t, mivel már nem értékesítik, vagy már nem rendelhető.
Szerk.: bizony, most olvasom az ÁSZF-et:
"Az Alap csomagra és a Szuper Családi HD csomagra 2017. október 20. napját megelőző feltételekkel új előfizetői szerződés nem köthető, az értékesítés lezárásra kerül. A csomagokra 2017. október 20. napját megelőzően vonatkozó feltételek áthelyezésre kerülnek a „Lakossági ÁSZF 5/d tv – lezárt - melléklet”-be. " -
válasz
Lackooo84 #97098 üzenetére
Úgy tűnik valami elátkozott dominó kártyánk van. Ezzel a linkkel, és minden cookie és egyéb törlését követően próbált chrome és firefox böngészőben is túl sok az átirányítás. Egyszer nem ezt a hibát adta ki, hanem azt, hogy a weblap betöltése hosszabb időt vesz igénybe, frissítsem az oldalt, persze ugyanúgy nem működött.
A chrome ezt írta ki:
Az oldal nem működik
A(z) www.telekom.hu túl sokszor irányította át.
Próbálkozzon a cookie-k törlésével.
ERR_TOO_MANY_REDIRECTSInternet Explorerrel is próbáltam, túl hosszú időt vesz igénybe az oldal betöltése, frissítsem, ugyanúgy nem működik. Azt hiszem a kör bezárult, nincs több oprendszerem és nincs több böngészőm. Esetleg még emulátorban tudok futtatni win10-et, Ha azt mondjátok hogy azzal működik, megpróbálom, de már tragikomikus ez az egész.
Na míg ezt megírtam, "továbbment" az explorer is, ezzel az új hibaüzenettel:
Ez a lap nem jeleníthető meg
•Ellenőrizze, hogy helyes-e az internetes cím (https://www.telekom.hu ).
•Keressen rá a lapra a keresőprogramban.
•Néhány perc múlva frissítse a lapot.Megpróbáltam letiltott bővítményes explorerrel is, természetesen az eredmény ugyanaz.
Tudjátok mit, én egyszerűen nem hiszem el, hogy volt olyan, akinél működött ez a dolog. Majd valaki a cégtől beballag személyesen és elintézi, mintha mondjuk 1998 lenne.
-
punky10
addikt
válasz
RoSSo3 #97677 üzenetére
Fussunk neki mégegyszer...
Hol nem érhető el a SAT TV?Szerkeztés : bocs,a honlapjuk szerint pl nálunk sem érhető el a szolgáltatás.Ezt most csak halkan,szinte suttogva írom,nehogy meghallja a kb 10 éve nálunk működő 3 Sat Tv beltéri egység valamelyike,mert ha ők is megtudják,hogy valójában ők nem is tudnak nálam működni,akkor kikalcsolnak,és sohasem tudom meg,mi lesz Rosalina-Marina-Esmeralda és José-Almaro-Estefan szerelmének a következménye...
-
RoSSo3
senior tag
Illetve még egy kérdés:
ha a jelenlegi csomagunknál lejárt a hűségidő, de elméletileg a benne foglalt SAT TV, és talán az internetszolgáltatás is változott (talán meg is szűnt), akkor van-e lehetőség arra, hogy a 3-as csomagból egyet (internet) lemondjunk, és a kettő az internet árával és persze a kedvezménnyel csökkentett áron fusson tovább?vagy, mivel már nem érhető el a sat tv, ezért ha megbolygatjuk a csomagot, az szinte már új előfizetésnek minősül, és a jelenlegi csomagokból (pl. magenta 1) lehet választani?
remélem, nem voltam nagyon bonyolult megfogalmazásban.
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy ha a családban van vezetékes telefon + internet + Sat tv családi előfizetésünk, amihez úgy tudom, van ingyenes TV GO szogáltatás is, akkor a TV GO adatforgalma levonódik, ha út közben, pl. belföldi nyaraláskor, stick+router segítségével megosztott nettel veszem igénybe?
Mert ha csak 25 gb-os keretem van a nyaralóban, akkor nagyon nem mindegy, hogy a TV GO ezt fogyasztja, vagy korlátlanul nézhetjük.
Köszi! -
punky10
addikt
Ez a moilnet-duplázás csak 1 előfizetés/ fő limittel van,vagy ahány előfizetés van a nevemen,mindhez jár?Mert a 15G-ás mobilnetemen nincs változás,de egy másik előfizetésemnél dupláztak.
-
-
Meddig marad a duplázás?
-
8
senior tag
válasz
rétisün #97645 üzenetére
Mármint köszi a tippet hogy hívd fel az ügyfélszolgálatot, akik érdemben tudnak segíteni, ahelyett hogy egy fórumban kérdezel, akik érdemben biztosan nem tudnak neked ügyintézni az előfizetéseden?
De ha a 1414-et sem tudod hívni akkor, gáz van. Újabb hasznos tipp, csak neked, csak most, tőlünk: hívd fel egy másik számról vagy menj be az ügyfélszolgálatra
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #97656 üzenetére
-
troland26
őstag
A Telekom mobilapp csak nekem nem működik vagy tényleg kb 1 hete le van lőve ?
-
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
A Magenta1 -es csomaghoz adott adat duplázó az meddig él? Pontosabban ha 2 év hűséget aláírok, akkor ez idő alatt végig meg lesz ez az opció? Nemcsak pl. az első 3 hónapban? -
Ákinard
aktív tag
válasz
4Grider #97636 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
Sejtettem, hogy nem egyszerű a dolog. Mondjuk nincs túl nagy baj, marad a rejtett szám. Aki nem veszi fel a rejtett számot, az magára vetVoip és hasonlók: Az a baj, hogy amikor a rendszereket kiépítették a cégnél, nem gondoltak, hogy itt ilyenre szükség lesz, hogy az ÜFSZ-től messzi ember hívogat aránylag ritkán ügyfelet.
Ezen a "beérkező hívást ÜFSZ számára átirányít" megoldáson elgondolkodom, ez nem hangzik rosszul.
-
rétisün
veterán
sziasztok,
a domino-s telefonomon a telekom alkalmazás szerint elfogyott a mobilinternet havi adatmennyisége (a telekom oldala szerint még van ~90 mega)
létezik az, hogy emiatt nem tudok hívni semmilyen számot erről a telefonról, pedig van még rajta ~1400 ft? lehetséges, hogy a rajta lévő pénz 'le van foglalva' a következő havi internet díjára?
járt már így valaki?
-
Cilindrik
aktív tag
Szia
Nekem 3 előfizetés van a számlámon. Aznap este amikor megláttam a hírt hogy vannak az új csomagok és a duplázás, az egyik előfizetést (amivel a Magentát kötöttem annó) már raktam is 2 ről 3 GB-ra (kemény 200 Ft-ért) ott egyből jött az sms hogy dupláznak. A másik előfizetésnél (500Mb-al) tegnap szólt a feleségem hogy jött az sms a duplázásról és neten le is csekkoltam. Viszont a 3. előfizetést amin cdsak egy 6 Gb adat van azt nem duplázták. Vélelmezem itt az a baj hogy nincs hang előfizetés, de ennek még nem néztem utána.
Ja igen az 500-as csomag magától duplázódott be.
-
thomas77
senior tag
Az elmúlt hetekben tapasztalható volte hiba (vagy fejlesztés) után azt vettem észre, hogy ha felhívom az ügyfélszolgálatot, akkor hd-ben megy a hívás. Persze a gépi hang nem hd sajnos, ügyintézővel meg nem beszéltem, de a hang codec már 23850-en megy.
-
Ákinard
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagy cégnél dolgozom van külön ügyfélszolgálatunk, és vagyok külön én műszaki területen. Bizonyos okból alkalmanként szükségem van arra hogy az ügyfeleket felhívjam. Erre a célra van egy céges 30-as telefonom, amelyről rejtett számmal telefonálunk hogy ne menjen ki a telefonszám. (A telefon folyamatosan nálam van ezért akár hétvégén is engem hívogatna az az ügyfél aki akar valamit)Érdeklődni szeretnék hogy létezik-e olyan szolgáltatás a Telekomnál hogy bizonyos céges ügyfeleknek - nyilván megfelelő szerződéssel és díjazással - egy adott számtól eltérő szám menjen ki az ügyfél részére.
(Pl. 06/301234567 hívószámról hívva az ügyfélnek a 06/30 000-0000 menjen ki. )
Ez a szám célszerűen az ügyfélszolgálatunk telefonszáma lenne, amiből van 30-as is, szükség esetén.Nyilván van a cégnél kontaktszemély a Telekom felé csak egy picit nehézkes az emberke alapból, ezért itt érdeklődők az elvi lehetősége után, hogy érdemes-e ezzel őt zaklatni.
(Azt megjegyzem hogy egész pontosan három ilyen telefon van a cégnél aminél azt meg kellene csinálni)
-
South Velen
addikt
válasz
South Velen #97564 üzenetére
ez csak engem érdekel?
persze a májusi számlával júni elején megtudom majd, de azért kíváncsi lennék, hogy hirtelen elestem -e vagy 40 ezer forinttól.
azaz, hogy a net 15-re és a korlátlanra eddig adott havi 2000 FT kedvezmény eltűnt -e ezzel a duplázással a meglévő magentásoknak is? Mert a honlapon már nincs nyoma.. A duplázás nagyon király, de 15 GB-t se használtam ki egyszer sem.
cserébe ahogy látom a mobil S-re csak 100Ft a havidíj magenta1-ben ha nincs vezetékes telefon.... vajon ez is az összes előfizura vonatkozik majd, vagy csak az egyikre? és csak akkor ha legalább net 6GB van mellette?
kíváncsi leszek a számlára.
-
glacious
addikt
Beugrottam vásásárlás közben egy tpontba és aktiváltattam a duplanetet. De hogy az xxl csomagra váltásnál kötbért kéne fizetni, az szégyen. Nem olcsóbban akarom megúszni, elég lenne, ha annyiért kapnám, mint a mostanit.
-
N0R
csendes tag
Nekem bevált ez a Magenta1 akció, 1900 forinttal fizetek többet mint előtte, de megéri
az egyik előfizetésre +1GB mobilnet és a +2x3GB mobilnet duplázás,
az 5000 perc/hó vezetékesről belföldi hívás, és
a családi kedvezmény max. 5 hívószámra. -
N0R
csendes tag
#97567 -secret-
#97569 goopKöszönöm a válaszokat! Nos, nem volt könnyű intézni a Magenta 1-et, ahány ügyintéző annyi variáció... Adott volt: IPTV Szuper Családi HD csomag, egy Hang Alap vezetékes, Otthoni Internet 100, Mobil L 3GB, és Mobil S 3GB.
Alleeban pénteken azt mondta az 1. üi., hogy csak egy mobilra jár a net duplázás, ezért kérdeztem tőletek #97566-ban. Szombaton szintén az Alleeban a 2. üi. azt mondta mindegyik Magentába bevont mobil előfizetésre jár a net duplázás annak ellenére, hogy a kinyomtatott ajánlaton csak az egyik mellett volt feltüntetve, viszont ő csak úgy akart Magentát intézni, ha rendelek hozzá Mozi Klubot, mert azt kötelező... 1414-en egy 3. ügyintéző azt mondta, hogy nem kell a Hoppá Plusz, maradhat a Hang Alap vezetékes, de net duplázás csak az üzleti előfizetésekre jár. Végül (szintén 1414) a 4. ügyintézőnél szerződtem, aki azt mondta jár mindegyik Magenta 1-be bevont mobil előfizetésre a duplanet, kell a Hoppá Plusz, Mozi Klub nem szükséges. Még aktiváltattam a két mobilra és egy Dominosra a családi kedvezményt. Most ott tartok, hogy van egy IPTV Szuper Családi HD csomag, Hang Hoppá Plusz, Otthoni Internet 100, Mobil L 3GB (ehhez adtak duplát), és Mobil S 3GB, amihez tegnap 21 óra óta nem jött SMS a duplanetről. Telekom fiókba belépve is ugyanezt látni. Fogalmam sincs miért nem duplázták a második mobil előfizetés netet. Szerintetek várható még? Kinek mikor aktiválódott az ügyintézést követően?
-
viktorhu
veterán
válasz
nyuszó #97617 üzenetére
Ha nem változtatsz, nem emelkedhet, de itt változtattál (megszüntetted a kedvezmény alapját). Megpróbálkozhatsz azzal, hogy belengeted a felmondást, de a telekomra nem jellemző az ügyfélmegtartó kedvezmény. Szerintem nem kell félni a váltástól, ez egy üzleti döntés neked is, a Neked megfelelőbb ajánlatot kell elfogadni.
-
-
nyuszó
tag
Sziasztok! Tanácsot kérek. Hűség nélküli Next M atk csomagom van, amiért eddig 8055 Ft-ot fizettem. Az otthoni szolgáltatások megszűntek, így elvették a társkártya kedvezményt (1500 Ft-ot). Ez ugyan jogos, de nem teljesül az a feltétel, miszerint nem emelkedhet az előfizetésem díja, ha nem változtatok rajta. Belátom, hogy ezt elvették, de nem lehetne egy egyedi ajánlatot kicsikarni, hogy megmaradjon ez az ár?
A legújabb korlátlan csomag + 1 GB tarifa - 10.000Ft.
A voda új Red S tarifája ettől többet ad 8.000Ft-ért. Azzal még külföldi számokat is tudok hívni a tarifa terhére, ha jól értelmezem.
Nem szeretnék a telekomtól elmenni, de 2000 Ft elég jelentős különbség. -
Deck
titán
Egyik ismerősöm Telekomos és dominos. Tudna valahogy valami korlátlan net lehetőséget aktiválni? Csak böngészéshez kell neki.
-
polonic
félisten
Az RCS működik már valakinél?
-
törölt tag
válasz
Soulfly842 #97586 üzenetére
Mármint en bloc?
Vmiért terjed újabban ez az
unblockmagyarul, csak nem sok értelme, max kissé vicces. -
Zeki
nagyúr
válasz
Soulfly842 #97610 üzenetére
Akkor bankja válogatja. Én megmondtam a banknak a lakáshitelnél, hogy tizensok éve sem nekem, sem a feleségemnek nincs előfizetős vagy vezetékes telefonja, szóval csak Dominót használunk. És lám, az is jó volt.
Brutál sokan feltöltősök, fura lenne, ha a bankok csak a havidíjas mobilos/vezetékes ügyfeleknek akarnának hitelt adni.
Az már inkább lehet, hogy azt mondta előfizetéses, és akkor kérnek számlát. Ahogy tőlem kértek víz/gáz/villany számlát. -
törölt tag
válasz
Soulfly842 #97610 üzenetére
Pontosan, így ahogy leírtad. Lehet presztízs kérdés is, de sajnos kérik a bankok a számlát...
-
Soulfly842
addikt
válasz
#08205312 #97609 üzenetére
Ó, dehogy. A bankoknak feltétele manapság több hitel-variánshoz, hogy tudakozóban lekérdezhető legyen az adott hívószám. De van olyan is, hogy konkrétan számlát kérnek hívószámmal... Nem vicc.. Sokan jöttek ügyfelek ilyen miatt, hogy nyomtassak nekik egy számlát, mert vidékről nem akarnak még egy kört futni. Ez nem presztízs kérdése, hanem tényleg tények...
Egy időben a Voipos vezetékes szám miatt is hisztiztek, hogy csak az A-s szám volt kint és a bank azt nem fogadja el, tollal rávéstem lebélyegeztem aláírtam, s azzal már nem jöttek vissza
-
törölt tag
válasz
#74774528 #97607 üzenetére
Mert? Szerinted amikor hitelt intézel, akkor a banknak kiadja a telekom adott számról az infót, hogy az előre avagy utólag fizetős?
De ha ki is adná, akkor szerined a bank ászfje tiltja a hitelnyújtást a feltöltőkártyásoknak.
Fejtsd ki légy szíves mire gondoltál.Látom még mindig presztizst csinálnak egyesek abból, hogy utólag fizetős ügyfelek....
-
szalai112
senior tag
Váltotam díjcsomagot 2x ingyen
mobil xxl 6675 -
Robi_73
őstag
Szia!
Igazad van, mert mindenki a saját szemszögéből nézi a dolgokat!
Én csak azt nézem, hogy feleslegesen fizetek ki olyan dolgokat, amit nem is használunk fel.
Az egyik előfizetésem például korlátlan (Next M ATK) 1GB nettel, ezért 8055 Ft-ot fizetek havonta. Mindig is tudatosan használtam a mobilnetet, így mindig elég volt az 1GB/hó nekem, mivel a környezetemben mindig van hadra fogható wifi hálózat. Ezt figyelembe véve egy 4GB-os maratonnal minimum 4 hónapig elleszek (én 6 hónappal kalkulálok). Az eddig havonta fizetett 8055 Ft-ért 25 Ft/perccel számolva kapok 322 perc lebeszélhetőséget, ami 1,5-3 hónapig elég lesz nekem. Szerintem egy átlagos beszélgetés nem tarthat tovább 3-5 percnél, és 5 perccel számolva ez 64db hívást jelent.
A másik dolog pedig ez. [link] 4800 Ft-ért nálunk mikor lesznek ilyen csomagok, és mi miért fizetünk többet a kevesebbet nyújtó szolgáltatásokért a szolgáltatónak?
Bocsánat a gondolatmenetemért, csak hangosan gondolkodtam...
-
válasz
Robi_73 #97593 üzenetére
Szia,
Ez így nem teljesen igaz, én például minden hónapban bőven ráfizetnék, ha feltöltős lennék.
Domino esetén a hangra minimum +990 Ft lenne havonta, hogy korlátlanul beszélhessek hálózaton belül, a mobilinternetet meg nem is számolom, mert a sokszorosa.
Aki keveset beszél és netezik, annak megéri a Domino, de van egy (nem is túl magas) határ, ami felett már nem.
A másik, hogy nem csak a Domino előfizetők kapnak ilyen vagy olyan ajándék mobilinternetet vagy lebeszélhetőséget - még ha a szolgáltató szemszögéből érhető is, hogy azokat próbálja a gyakoribb/nagyobb mértékű használatra rászoktatni -, az egyéb előnyökről nem is beszélve, ami csak a havi díjas előfizetőknek jár.
Nem szabad általánosítani, előfizetésre levetítve kell összességében nézni, hogy kinek jobb a havi díjas előfizetés és kinek a Domino. -
GLOCK34
aktív tag
válasz
Soulfly842 #97601 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés: Ha sikerül a díjcsomag váltás,akkor az internet duplázódik,tehát 12Gb lesz?
Magenta1-ben van a Next díjcsomagom is tudtommal.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Intel Core i7 és 7. 6. 4. 3. 2. generációs procik
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest