Hirdetés
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beca1990
senior tag
Ha lenne egy 4G-s telefonom és csak max. 3G-s a díjcsomagom, akkor 4G-s lefedettségi területen netezhetek 4G-re kapcsolódva 3G-s sebességgel?
(szép kérdés lett)
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Szerettem volna a telekom iphone alkalmazáson keresztül befizetni kártyával a számlámat tegnap, 2x is végigcsináltam a dolgokat, de nem ment, bankkártyámról sem emelt le pénzt. Most online próbálkozom, hogy bankkártyával fizessek, de egy olyan ablak fogad, ami ezt írja ki:
"Jelenleg a fizetési rendszer visszajelzésére várakozunk a művelet sikerességéről."
És nem nagyon megy tovább. Más tapasztalt ilyet? Sanszos akkor van egy ki gubanc a telekom online fizetési rendszerében? Csak nem akarom, hogy csesztessenek a fizetéssel, 2-3 napja lejárt a határidő. -
djculture
félisten
válasz
erdoke #47893 üzenetére
Ja ott a legolcsóbb minden mobilos dolog a környező roszágokhoz képest.
Helyi t-mobile-nál cosmote prepaid sime pl kerül 1566 forintba a mostani árfolyamon, cserébe 1 giga adatforgalom van eleve rajta
De a voida romániánál is ezek vannak..
Simen van 1 EUR: with 150 MB preloaded valid for 3 days
Lehet tölteni:5 EUR 500 MB +1 GB éjszaka 10 days
9 EUR 2 GB+ 4 GB éjszaka 30 days
12 EUR 3 GB +6 GB éjszaka 30 days
15 EUR 5 GB +10 GB éjszaka 30 daysDigi mobile állitólag a legjobb annak sime 30 napig mindenben végtelen 4.96 EUR áron de csak 3g hálózata van
-
törölt tag
Köszi, akkor ameddig haza nem érek, offline időszak lesz..
Mondjuk azt éreztem, hogy nem fogok egy nagyváradi plázában hátradőlve Youtube-ozni, de abban reménykedtem, hogy esetleg Skype-on plusz összeg befizetése nélkül lehetne sima VoIP hívást bonyolítani, videó nélkül
-
-
törölt tag
Helló,
Ha átmegyek Nagyváradra Romániába, és viszem magammal a Net & Roll S-es mobilinternetemet akkor, kell roaming díjat fizetni, vagy hogy van ez? Esetleg a román T hálózatát használhatom?
-
MaxxDamage
félisten
válasz
lord.lakli #47881 üzenetére
Az is igaz !
L
-
lord.lakli
őstag
válasz
MaxxDamage #47880 üzenetére
Nem az LTE miatt fogy gyorsan a net, hanem mert használod
-
MaxxDamage
félisten
Érdeklődnék, hogy Paletta 100S (200MB Internet) -ről csak mobilnet terén mire érdemes váltanom, mert gyorsan lefogy a 200MB LTE-n !?
/Platina szintű ügyfél vagyok, Netplusz L -t ajánlották 1.290ft /hó-ért)
Válaszokat előre köszönöm !
L
-
Szerintem újraindul az is. Én pl nem tudtam lemondani a NetPlusz csomagomat, amíg aktív volt a Music opció.
-
Mr. Teddy
őstag
Sziasztok!
Meglévő díjcsomagom mellé aktiváltam egy kiegészítő netet, amit most lemondtam. melyik kulcsszóval tudom visszaaktiválni a díjcsomagomhoz tartozó netem? Emlékszem régen már volt ilyen, hogy nem áll vissza alapból, csak most nem emlékszem melyiket is kellett sms-ben elküldeni, hogy a régi rendszer álljon vissza.
Köszi! -
válasz
St3ven #47871 üzenetére
nekem is, mivel gyakorlati ellenpéldával is találkoztam már, ahol hónapok elteltével sem törlődött automatikusan.
iptv, kábelnet...stb esetén is megszüntettem minden szolgáltatásomat januárban, és hónapokkal később is működött az a fiók is, csak meguntam aztán próbálgatni... -
válasz
tipuka #47868 üzenetére
Ha csak zene hallgatásra akarod használni a youtube-ot, akkor aktiváld szintén a Telekomtól a Music opciót, így spotify segítségével korlátlanul hallgathatsz zenét (500 MB adatforgalmat ez is tartalmaz, ami csak erre használható fel), és nem mellesleg 30 napig díjmentes. Tehát most erre az időszakra aktiválod, biztos ami biztos 29. napon lemondod és kész, nem került egy forintodba sem.
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Van egy Mob.Int. RX M csomagos, csak internetezésre használt előfizetésem, amit meg szeretnék szüntetni. Ehhez mindenféleképpen be kell mennem egy üzletbe, vagy meg lehet oldani online is? -
válasz
Nordik #47867 üzenetére
nekem a vezetékes számom adta ki anno a telekom a megkérdezésem és a hozzájárulásom nélkül; nem nyilatkoztam az általuk kiküldött nyomtatványon, nem küldtem vissza azt, így a legszigorúbban kellett volna kezelni a kapcsolódó adatokat - ez így szerepel leírva az említett nyomtatványon is -, ennek ellenére megjelent a(z online) telefonkönyvben, így gyorsan hívogatni kezdtek különböző telefonos értékesítési ügynökök...stb, akikkel szépen sorban töröltettem a telefonszámomat a nyilvántartásukból, illetve megpanaszoltam a t-nél a dolgot, és kérésemre törölték is az adataimat az online telefonkönyvből.
amennyiben sok cég megszerzi időközben a telefonszámot, úgy elég sokáig tart, mire mindenhonnan törölteti az ember, de nálam okafogyott is lett a dolog, mert időközben átmentem másik szolgáltatóhoz - főként a t-s ügyintézési hozzáállások miatt.
mobilos fronton nem találkoztam még ilyen problémával, pedig bő 17 éve azonos a t-s telefonszámom.
call center esetén, sokszor alapban nem ír ki telefonszámot a rendszer, így nem egyszerű kideríteni, és még ha tudja is az ember, akkor sem mindig lehet sokra menni azzal, olyan is van, hogy csak kimenő számokat dob a rendszer, és vissza nem is lehet hívni azokat. -
tipuka
addikt
válasz
pepe091 #47866 üzenetére
Oh köszi szépen.
Tényleg.
Hát biztos lesz " videó", mert a youtube zenecsatornákat szoktam hallgatni meg a netes rádiókat is, remélem pár szám akkor még szívja le.Ha simán lapos mellé veszek mobilnetet, gondolom a stick pénzbe kerülne Csak annyit találtam ,hogy 2 éves hűséghez ingyen van , de nyílván ez nem opció most, hogy hűséget kösseg.
-
Nordik
őstag
Mindig is titkos volt a számom, nemtudom hogyan kerülhetett a kezük közé...
Egyszer már volt ilyen, akkor elküldtem őket melegebb éghajlatra és abba hagyták. Most is megtenném, de nem tudok velük beszélni mert egyből szétkapcsol.
Telefonszámot akkor lehetetlen magánszemélyként lekérni?
-
válasz
tipuka #47864 üzenetére
Ha netezni tudsz, akkor újra is aktiválhatod..
A 1430-ra kell küldeni a "+NETPLUSZXXL" kódot SMS-ben és bekapcsolják, kikapcsolni pedig "-NETPLUSZXXL" kóddal lehet.
Attól függ mit csinálsz, ha videókat is nézel, akkor hamar lecuppan ez a forgalom, de böngészéshez simán elég lehet. -
válasz
Nordik #47863 üzenetére
titkos szám, és különböző telefonkönyvekből a telefonszám törlése - a kettő együtt jó/kell -, de ha már bekerült bizonyos cégek nyilvántartásába a telefonszámod, akkor arra ez nem megoldás utólagosan, arra csak azt lépheted, hogy ha felhívnak és tudsz beszélni az illetékessel, akkor kéred a telefonszámod törlését a nyilvántartásukból, mivel nem kérsz több ilyen megkeresést, illetve ha több cégtől is hívogatnak, akkor mindegyikkel külön végig kell játszani a dolgot.
-
Nordik
őstag
Már többször felhívott egy magán szám, a multkor csak szétkapcsolt, ma hallottam is valamit, de 1-2 másodperc és ismét szétkapcsolt. Nem szórakozik senki ebben biztos vagyok, mert ez egyáltalán nem olyan inkább valami cég vagy biztosító ilyesmi lehet.
Az ilyenek ellen mit lehet tenni? Nem lehet valamiféle tiltást kérni vagy kideríteni a számot?
-
válasz
erdoke #47859 üzenetére
Ha nem mondja le, nem tudja aktiválni mert aktív. Előbb le kell mondani, hogy másodjára is aktiválja. Legalábbis szerintem.
Különböző csomagnál működik, mert lecseréli a régit az újra, de azonosnál nem hiszem. De az a plusz 1 lemondó sms szerintem nem vesz sok időt igénybe. -
válasz
tipuka #47857 üzenetére
Ugyanannyi mint a havidíj. Tehát tételezzük fel jövőhéten szeptember 1-jén aktiválod a NetPluszXXL-t, amit tegyük fel 10 nap alatt le is forgalmazol, ezért lemondod. Ekkor fizetned kell 3090/30*10=1030 Ft-ot. Mivel továbbra is szeretnél netezni, újra megrendeled a NetPluszXXL-t, ekkor egyből kiszámlázzák majd a 3090-et, aztán mondjuk szeptember 10-től újabb 10 napig ezt ismét leforgalmazod, ekkor újra lemondod, amiért fizetsz 3090/30*10=1030 Ft-ot. Tehát a legvégén fizetned kell 1030+3090+1030=5150 Ft-ot 10GB forgalomért.
-
Tudja valaki, hogy hogyan lehet KAP pontból dominó egyenleget feltölteni? Látom a KAP pontjaimat, ott van, hogy beváltás, rákattintok, majd tovább visz, hogy mikre lehet, ott rákattintok a mobilvásárlásra, ott megjelenik a lottó, parkolás és stb között a Dominó egyenleg feltöltés, de amikor arra kattintok, ott már csak olyan van, hogy havi számla terhére...
-
tomy86
addikt
"120 volt a telo, listaaron talan 139 maximum"
Ha ez alapján megnézed, akkor LG G2 esetén jelenleg a kisker listaár (172.843) - kisker akciós lista (120.990) = 51.853 Ft a kedvezmény. Az egy dolog, hogy esetleg függetlenül sem került soha sehol 170 ezerbe a telefon (igazából nem tudom mennyi volt függetlenül). Ők a saját kisker árlistájuk alapján számolnak. -
tomy86
addikt
Kb. három éve vettem utoljára telefont hűséggel, de akkor a szerződésemben szerepelt a kötbér pontos összege. Most nem írják valahol?
Megkerestem közben. A szerződésem első oldalán szerepelt a kötbér. -előfizető hívószáma, - előfizető neve, - készülék típusa, - kötbér összege (nálam ez 60e volt,de ez csak a készülék kötbér) -
válasz
szabogabor10 #47842 üzenetére
Pontosan, csak nem tudom melyik ez a dokumentum, találtam kettőt, de fene tudja ebből bemenetel lesz.
-
Kobe
veterán
válasz
tomy86 #47845 üzenetére
Az o. Lehet en tudom rosszul de a csomag kotber az a kedvezmenyes ar es a listaar kozti difi, az igenybevett honapok szamara. Na ez azert nem lehet olyan sok fel ev alatt, kb egy 20as. Igy sem vilagos hogy miert kotberezne pl 50et egy 10ezres kedvezmenyre.
Igaz azok utan hogy a 39ezres telora 80at akartak kotberezni asszonynal, meg sem lepodok. Szerintuk a legalja kategorias htc desire c listaara 119 volt es o kedvezmenyesen kapta 40ert. Ujonnan bevezetes utan htc sem arulta 45 nel dragabban kb.....
-
Kobe
veterán
válasz
lord.lakli #47837 üzenetére
Sziasztok
Kene kis segitseg, mert nem igazan tudom kiokoskodni T allaspontjat. Februarban meghosszabbitottam elofizetesem, keszulekcserevel. Egy lg g2 t vettem, 24 havi fizetesre plusz huseg a dijcsomagra.
Dijcsomagot szeretnek valtani, ceges flottaba lepnek be, de T szerint ehhez 70e forint kotberem lenne. Csak nem ertem mibol, mert a sajat kotberutmutatojuk szerint nincs is ilyen kotber osszeg. Ahhoz igen durva kedvezmenyt kb 100e t kellett volna adniuk a telora, na de kb volt rajta 10 e ft kb (120 volt a telo, listaaron talan 139 maximum).
A telo dijat meg szeretnem fizetni a maradek idoben, csak a csomagot szeretnem atvaltani, nem tudom ehhez mert jon be a kepbe egy keszulekkedvezmeny alapjan szamolt kotber
-
válasz
lord.lakli #47840 üzenetére
De cégesnél nem, és a flotta cégesnek számít.
-
Sayuar
senior tag
válasz
djculture #47835 üzenetére
kisbetűs dolog:
-szerintem teljesen helyén való, hogy kedvezményt kapsz, ha más előfizetésed is van. Vagyis rossz oldalról közelíted meg a dolgokat: nem drágább akinek nincs más digis szolgáltatása, hanem nekik listaár van, és azoknak van kedvezmény, akiknek más digis szolgáltatásuk is van. Ez a T-nél is így van.
- a stick-es dolog: ezt nem tudtam, nekem van más digis szolgáltatásom is. -
válasz
lord.lakli #47837 üzenetére
De már voltam pár éve így bementem kaptam egy meghatalmazást kitöltöttem a flottás számla "tulajdonosa" aláírta és mehettem vissza.
Most egy kis időt meg utazást szeretnék spórolni ha van lehetőség letölteni a dokumentumot.
-
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Meghatalmazás letöltésére van lehetőség a T-nél? Csak hogy ne kelljen 2x bemennem hozzájuk?
A lényeg az, hogy flottába vagyok és én nem tudok csomagot változtatni csak ugye a fő szerződő és ehhez kell meghatalmazást írni, hogy csomagot válthassak.
-
djculture
félisten
válasz
Sayuar #47826 üzenetére
Persze csak itt is a kisbetűs dolgokat érdemes elolvasni. Ha nincs más digi szolgáltatás mellette akkor drágább a havidíj plusz 8000 pénzt kikell csengetni az usb stickért
Kész ráfizetés az egész 1-2-3 hónapra kifizetni ennyi lóvét..
Pl 1 hónapra 4 gigát kapsz igy 8000+4445 forintért a hülyének talán megéri.. -
Def26
félisten
válasz
lugosi #47827 üzenetére
Hát nem tudom. Most kipróbáltam iphone -on wifi megosztással, majd xbox -al csatlakoztam.
Voltam első is és sehol egy akadás vagy lag. 55-80 -as szervereken tökéletes nekem. Persze koránt sem jó egy 25 -ös pinghez szokott embernek de a nagy többségnek fel sem tűnik az amiről beszélsz. Ez is kb. olyan mint az amikor valaki azt mondja, hogy 100 lóerő alatt nem autóról beszélünk hanem talicskáról. -
Ja, akkor mást értünk online játék alatt. Ilyen RTS, meg stratégiák szerintem rendben vannak. Én FPS-t játszottam (már leszoktam róla), de ott ha az adott szerverre való ping 75 fölé ment, akkor az már nem volt jó. Ha most itt helyben van 40 körüli ping, akkor már ezt megkezdeni se érdemes.
Mondjuk én ha a fejembe veszek valamit akkor az csak akkor jó, ha a legjobbat ki tudom hozni (FPS csapatjátékokat játszottam). A ponttáblázatban a második hely max akkor jó, ha az én csapatom nyer, de csapaton belül első vagyok. Itt nem igazán fér bele, hogy ping miatt bénázzak. Mobilhálón meg se próbáltam volna, itt optikai háló van és így egész jó. -
Ez a ping nem lesz jó online játékhoz. Ez nem a játékszerverhez a pinged, hanem csak az itthoni, legközelebbi szerverhez a ping. Szerintem ez könnyen feljebb megy, ami használhatatlanná teheti. Mindenképp kell a próba mielőtt hűséget aláírsz.
Ha visszavált 3G-re akkor pedig be is fejezheted az online meccset. -
tipuka
addikt
Hali!
Mobilnetet szeretnék a laposomhoz, de kicsit elkavarodtam az árakkal.
Kórházban leszek, amiatt kellene kb. 2 hétre, annyira se, így hűséget nem szeretnék.
Mostani előfizum a Like 300-as díjcsomag, és kaptam még régen 1 havertól ajándékba ezt a mobilsticket, ha számít valamit. Illetve van mindhárom szolgáltatótól feltöltő kártyás SIM-em is, amit még nem is aktiváltam, vagy aktív már, de még él.
Amiben a segítségeteket kérném és elnézés a kérdésért, de melyik szolgáltatónál érdemes vennem erre a "pár" napra mobilnetet a laposomhoz? Mennyiségileg 8-20GB közt gondolkoztam, attól függ mennyibe kerülnek. Sticket ugye linkeltem, az nem tudom számít e.
Többféle megoldást is meghallgatom szívesen, aztán majd választok.
Előre is köszönöm szépen a segítséget. -
n@p@lm
őstag
válasz
erdoke #47815 üzenetére
én azért tippelem az előbb-utóbbi nyitást mert a hálózat terheltsége is kisebb lenne a sebesség miatt.
én dominon elvagyok 5-6 megabittel simán, fórumok, face, index, origo app, bőven elég, videókat meg az ilyen kis (1 gb-os) csomagokkal hanyagolom.
szóval sztem nyitás lesz, ha nem két hónap, de hamarosan igen. -
-
válasz
Drughi #47801 üzenetére
1430-ra küldd el a "-NETPLUSZXXL" kódot, természetesen az XXL helyére a saját csomagod típusát írd (S,M,L,XL,XXL). Ha lemondtad akkor törlődik a csomagodban foglalt adatmennyiség is, így mindenképp fel kell majd hívnod a 1430-at, hogy visszakapcsolják a csomagodban foglalt adatforgalmat.
Mod: Ha esetleg aktív a Music opció, akkor nem tudod lemondani a Netpluszt, csak akkor ha előbb a Music-ot lemondod, majd utána a Netpluszt.
-
Def26
félisten
válasz
djculture #47810 üzenetére
Köszi. Ha asszony telefonjára előfizetek + netet amire 4g sebességet kapok az azt jelenti, hogy le tudom tesztelni (jelenleg olyan csomagja van ami nem 4g)? Arra gondolok, hogy ugyanaz lesz az eredmény mintha mobil stick -en kapnám a netet?
Ha igen, akkor gyorsan elő is fizetek és letesztelem mit bír.Szakadás az gáz, de ma pl. vodafone 3g -n játszottam és egyszer sem szakadt meg a vonal csak néha érezhetően megnőtt a pingem.
-
Def26
félisten
Üdv.
Úgy néz ki, hogy kiszúrtak velünk és a lakhelyemen online játékra haználhatatlan lett a thome vezetékes internet. Mivel frissen kiépített 4g hálózat van (Felcsúton lakom) és a lakosok száma is kevés (kb.1800 fő) ezért arra gondoltam előfizetek egy 30gb -os csomagra és ezzel játszom online. A vezetékes net meg marad netezni.
Kérdésem, hogy a 4g már tényleg alkalmas online játékra pl. battlefield -re? Honlapon olvastam róla és abban bíztatnak, hogy ez a hálózat már teljesen ki tud szolgálni, mind sávszélesség mind válaszidőben egyaránt. [link]
-
HRicky
tag
Üdv.!
Úgy hallottam itt vannak Telekomos dolgozók, hozzájuk lenne a kérdésem.
A most aktuális akció(S5,K Zoom,G6,G2,P7) meddig tart majd?(nem találtam a honlapon). -
Drughi
addikt
Netplusz szolgáltatást hogyan tudok lemondani?
A megrendelése ki van plakàtolva, de lemondani már nem egyszerű...
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- World of Warships
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Könyvajánló
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest