- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- Analóg fényképezés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Blackmirror #33599 üzenetére
Már rég nem ott veszünk telefont...
(Galaxy S volt az utolsó amit náluk vettem) -
válasz
Blackmirror #33597 üzenetére
nem, de viccnek nagyon jó, tekintve azon tényt, hogy például a media markt 90 e ft ellenében függetlenül adja, szintén korrekt gyártói garival.
-
Blackmirror
őstag
ez komoly?
-
válasz
pepe091 #33595 üzenetére
Engem bank szokott hívni kb 2 havonta hogy vegyek fel személyi hitelt. Amikor mondom, hogy nem kérem, akkor elkezdi, hogy miért, nincs semmi amit úgy megvennék? Nagyon erőszakosak.
Eleve nem értem, hogy miért nem érzik, hogy gáz, hogy tulajdonképpen házalnak, olyasmit akarnak rád tukmálni, amit te nem keresel, csak neki van eladó, és nem érti hogy miért nem kéred. Mintha becsöngetne reggel a pék, és megsértődne hogy miért nem veszel most tőle kenyeret. Persze olyat és akkor, amit és amikor ő akar, nem amire szükséged van. Neki most abból van felesleg, vegyél! -
válasz
raziel01 #33591 üzenetére
Igen, nálam is ezt csinálták. Kétszer mondtam, hogy nem kell, és az utolsó mondata az volt, hogy akkor aktiválom, rendben? Mondtam, hogy nem kérem, és kinyomtam a francba..
Egyébként engem csak a Telekom szokott zargatni, az összes többit lekoptattam. Ha hívtak egyből mondtam, hogy töröljék a számom az adatbázisól, és mivel felveszik a beszélgetést, muszáj teljesíteniük a kérésem. -
djculture
félisten
válasz
ÉN már az összes ilyen ögynököt lekoptattam, az ügynökök fekete listáján vagyok. Legjobb volt mikor felhivtak hogy Egyiptomi utazást ajáljanak. Mondom oké megyünk de mondja már meg a nevét meg a pontos lakcímét mert majd a maga nevét adjuk meg mint Murszi elnők magyarországi fő támogatóját.. Rekord sebességgel le is rakta vajon miért...
-
Varszegig
veterán
válasz
Igen, ezek ilyenek, én is kis híján elküldtem a picsába pár hónapja. Csak azért nem tiltom le a privát számokat, mert az ügynököket leszámítva csak egy helyről jön hívás: a kisebbik fiam általános iskolájában a vonalas telefon is privát számként jelenik meg. Még 2 év, és ő is elballag, utána az összes ilyen ügynök megy a levesbe
-
raziel01
veterán
-
djculture
félisten
válasz
lupus1337 #33588 üzenetére
Mindenkit hivogatnak ezzel..nem átverés de szerintem nem nagy valami, mint ahogy a készülék biztosítások ügye is mutatja van ezer meg egy apró betűs kitétel hogy most miért nem fizet a biztosító. Akinek meg eleve van biztosítva a vagyonkája háza stb ahhoz eleve jár ilyen legtöbbször.
[link] -
lupus1337
csendes tag
Sziasztok!
Ma délután felhívott valaki egy vezetékes számról, és azt mondták, hogy valami nemtudommilyen Telekomos ügyfél lettem, és van egy olyan lehetőségem, hogy kössek valami biztosítást, ami napi 30 Ft-ba kerül és a telefonszámlával együtt kéne befizetnem minden hónapba.
Ez szerintetek valami átverés? Titeket nem hívtak fel ilyen ügyben?
A szám: 36 1 510 xx10
-
313313
addikt
-
-
djculture
félisten
Különben jön a luxus adó amit majd az áfára tesznek rá, drágább elektronikai cikkekre pl felsőkategóriás telefonokra (telefonálni amúgy is luxus ebböl indult ki a telefon adó léte is) nem lenne meglepetés ha ráraknák, más országokban is divat ez már csak ott még azzal együtt is olcsóbbak a készülékek itt meg luxus áruk lesz.
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33572 üzenetére
Hello!
Siker!
Most nem szóltam semmit, csak, hogy hosszabbítani akarom, aztán odaadtam a diákot és szó nélkül megcsinálta az ügyintéző.
Köszi a segítséget!
Üdv. Bence
-
raziel01
veterán
válasz
Varszegig #33579 üzenetére
Egy domino-s ügyfél olyan, mint egy csótány aki csak élősködik, jól elkéne taposni.
(viccelek)Domino-nak nem sok értelme van ha úgyis havonta töltögeti az ember. Drágábbak a percdíjak is. Meg folyton az van, hogy ú basszus pont lefogyott a pénz a kártyámról. Előfizetést is lehet hűség nélkül venni.
-
Varszegig
veterán
válasz
Soulfly842 #33576 üzenetére
Amit blueye ír, abban így is van igazság. A mobilcégek érdeke, hogy a prepaidről az előfizetésre terelje az ügyfeleit, hiszen az a stabilan tervezhető bevétel. Ehhez képest épp a "bérleteseket" bünteti az "alkalmi utasokkal" szemben.
-
blueye
veterán
válasz
Soulfly842 #33551 üzenetére
"Üzleti díjcsomagban nem lesz tiltás,
- Dominora, lezárt díjcsomagokra nem vonatkozik"Tehát ha jól értelmezem, akkor az amúgy is magas havidíjat fizetőkre lesz VOIP tiltás, több mint érdekes hozzáállás.
-
BéHGT
senior tag
És a Next M-hez is ingyenes lesz az Instans E-mail szolgáltatás, +690Ft helyett? Mert ha igen, elgondolkozom a váltáson... Azzal kapnék még +1GB netet, magában az 500 MB édes kevés...
De jó, hogy most hozták ki, múlthét hétfőn írtam alá Mozaik M-re...Ha váltanék, nekem is újraindulna a 2 év hűség? Bár az mindegy, +1 hét vagy nem...
Na meg mi van, ha telefonrészlete van az embernek?
-
Sordoran
addikt
Egy gyors kérdésem lenne:
Ma megakartam rendelni SMS-ben Kapcsolat NET adatcsomagot, elküldtem szépen 1430-ra a +KAPNETAR üzenetet, és olyan válasz SMS-t kaptam, hogy az előfizetésemmel nem vagyok jogosult rá. Aranykártyás vagyok, nincs másik net csomagom, tehát elvileg minden jó, de SMS-ben mégse engedte aktiválni. Weboldalon belépve viszont szépen sikerült a művelet, és kaptam SMS-t is róla, hogy hónap 5-én lesz fordulónapom. Weboldalon alul 4 aktiválási mód van:
Itt az interneten, a My T-Mobile-ban
SMS-ben, a 1430-as számra küldött +KAPNETAR üzenettel
Telefonon a 1430-as számon
Személyesen T-Pontjainkban és partnereinknélDe a részleteknél meg ez van:
Havidíjas előfizetőink a kedvezményt megrendelhetik honlapunkon, a My T-Mobile-on keresztül, a 1430-as számon elérhető Önkiszolgáló ügyfélszolgálatunk felhívásával, valamint személyesen T-Pontjainkban és partnereinknél.Akkor az az SMS csak dísznek van? Mivel feltöltősöknek ez nem elérhető tudtommal.
Csak azért lovagolok rajta, mert már előre elkészültem, hogy SMS-ben aktiválom, mert akkor rendelem meg, ha kell a net, és akkor kell net, ha pont nincs más netem, így meg elég fail, hogy net kell a net megrendeléséhez -
Soulfly842
addikt
válasz
poczabence #33570 üzenetére
A 18. oldalon írnak egyébként a régi Like díjcsomagról is, ha véletlenül erre hivatkoznának...
-
club1
veterán
válasz
Siedrenn #33569 üzenetére
Egy év után már keresheted őket, amúgy is előbb a szervizben kellene megkérdezni, mi tart ilyen sokáig... Az alap egy év jótállásra a következők állnak: a szerviznek "törekednie kell a 15 napon belüli javításra". Mivel egy éven túl vagy, a jótállás feltételeit a plusz jótállást biztosító határozza meg. Esetleg még azzal próbálkozhatsz, hogy a kicserélt fődarabok vonatkozásában a jótállás újraindul. A fődarabok felsorolását a jótállási jegyen találhatod meg.
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33568 üzenetére
Hello!
Köszi a választ ismét! Megpróbálom majd ezt a kártyát előhúzni, csak a kedves ügyintéző mindenáron azt szajkózta, hogy neki már az új tanévre vonatkozó matrica kell, vagy pedig iskolalátogatási papír.
Üdv. Bence
-
Soulfly842
addikt
válasz
poczabence #33567 üzenetére
-
poczabence
tag
válasz
Soulfly842 #33566 üzenetére
Hello!
Köszi a választ! Én is így gondoltam és kb 1 hónapja be is mentem meghosszabbítani, viszont, akkor erősködött az ügyfélszolgálatos, hogy így már nem fogadja el... Megpróbálom valamelyik nap újra, hátha másikhoz kerülök, aztán az már nem fog akadékoskodni.
Üdv. Bence
-
Soulfly842
addikt
válasz
poczabence #33565 üzenetére
Október 31-ig kötelesek elfogadni és két évig jogosult leszel még a díjcsomagra!
Érdekes írás, bár az extra kapcsolat programos kedvezményt nem kalkulálja bele az összevetésekbe
-
poczabence
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy a Like díjcsomagom a napokban fog lejárni. A diákigazolványom október 31-ig érvényes még, de mivel már nem vagyok diák, ezért új matricát nem fogok már kapni. Felmutathatom a diákomat még meghosszabbítani a díjcsomagot, vagy már nem fogják elfogadni?
Köszi a választ!
Üdv. Bence -
club1
veterán
válasz
Siedrenn #33562 üzenetére
1 éven túl abszolút a gyártó határozza meg a garancia paramétereit. Cserélni pedig készüléket egy éven belül sem köteles (rommá javíthatja), csak a vásárlástól számított 3 napon belül (akkor is csak akkor, ha a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza).
-
Siedrenn
csendes tag
Sziasztok!
HTC One X telómat 2012. 05.hónapban vásároltam, volt egyszer egy kijelzősárgulásos gondom, megcsinálták, most megint előjött. Viszont már 1 hónapja ülnek a telómon.
Milyen lehetőségeim vannak ilyenkor? -
n@p@lm
őstag
válasz
Blackmirror #33525 üzenetére
2 év hűséggel....
nooooormális? -
Logeeen
senior tag
válasz
Blackmirror #33525 üzenetére
"Kapcsolat hűségprogram kedvezménnyel,
a díjcsomagra vállalt 2 éves hűséggel"Szóval, ha van egy nemrég kötött hűségem, ami a Mozaik S-re is szól, akkor nem válthatok át, vagy átválthatok, de újrakezdődik a 2 év a díjcsomagra?
A hűségprogram kedvezmény meg azt jelenti, hogy legalább aranykártyás kell legyek? -
válasz
smileismarci #33549 üzenetére
A t-mobilnak lassan nem is kell piackutatást csinálni csak olvasni ezt a topikot, jól összerakjátok itt a jövendő tarifacsomagokat.
-
bopeti98
őstag
válasz
Frenky25 #33540 üzenetére
Békéscsabán.
Szerintem nálam a SIM kártyával lehet a baj mert a Net & Roll S kártyámmal tökéletesen megy a mobilnet telefonon viszont a telefonos sim kártyámat amin Go!Net L csomag van beraktam az USB Stick-be és azon így sem volt internet. A stick felcsatlakozott a hálózatra de internet nem volt. A Windows 8 is kijelezte hogy nincs hálózati hozzáférés.
-
Soulfly842
addikt
Ennek azért örülök, sok reklamációt generált volna, ha erre nem biztosítanának lehetőséget.
A novembertől elérhető Next M és S csomagok esetében a versenytársakhoz (illetve elsődlegesen a Vodafone-hoz) viszonyítva fontos különbség, hogy a Telekom a régebbi, drágább Next díjcsomagokról engedélyezi a migrációt az újabb, olcsóbb tarifákra, jóllehet ennek pontos kereteit és feltételeit egyelőre nem közölte a szolgáltató. A cég az új díjcsomagokhoz kapcsolódóan "kivételes" készülékkínálatot is ígér - itt a leginkább lényeges kérdés, hogy a készüléktámogatást milyen formán építi bele az árakba a szolgáltató, ám erről is csupán később derülnek majd ki részletesebb feltételek.
hwsw
-
Soulfly842
addikt
A korábban szóba került Voip tiltással (skype/viber/stb) kapcsolatban néhány információ.
- 'Chat' nem lesz tiltott,
- Üzleti díjcsomagban nem lesz tiltás,
- Dominora, lezárt díjcsomagokra nem vonatkozik,
- Ha adott egy mobilinternetes csomag akkor automatikusan nem kerül rá a tiltás, hanem csak díjcsomag váltással, illetve az internetes csomag váltásával. Új aktiválásoknál nov. 1 után természetesen alapértelmezés szerint tiltott lesz,
- Önálló mobilinternet csomagokra (Net&Roll díjcsomagok) nem vonatkozik a tiltás (Ez alatt természetesen nem értve a net&roll opciót), a Nagyobb mozaikokra és talán az Ikon díjcsomagokra (utóbbiban, most így fejből nem vagyok biztos), természetesen az új Next díjcsomagok esetében természetesen később lesz állásfoglalás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest