- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
- Steam Deck
- 3DMark (2013) eredmények
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkanyolo2
őstag
"Lényeges, a kisebb értékű mobilos díjcsomagokra újonnan előfizető, vagy azokra váltó ügyfeleket érintő további változás november 1-től, hogy a szolgáltató az adott tarifáknál letiltja az internetalapú hang- és videohívásokat (VoIP-tiltás). Az érintett havi díjas díjcsomagok körébe tartozik a Mozaik XS, S és M, az Ikon 200 LTE, valamint a Net&Roll 200 MB és 1 GB/LTE opciók.
A Telekom eddig egyetlen havi előfizetéses díjcsomagja esetén sem alkalmazott hasonló forgalomkorlátozást." -
Onderon
senior tag
üdv, Next S-ben most végül korlátozva lett a VoIP alapú kommunikáció? Sehol nem találok erről információt a telekom honlapján.
-
djculture
félisten
válasz
Hauptmann #34795 üzenetére
Ott van az oldalon feketén fehéren a rublika : Díjcsomagra vállalt hűségidő: 1 vagy 2 év illetve semmi. Minél kevesebb a dijcsomagra vállat hűség annál drágább a havidíj.. Pl készülékkel együtt ha 2 évet válallsz a dijcsomagra akkor 7 990 Ft a havidíj ha nem vállalsz akkor meg 10 990...
Ha a dijcsomagra nincs hűség akkor csak annyi a megkötés hogy 2 évig az előfizetést nem mondhatod le, dijcsomagot úgy váltasz ahogy akarsz. -
Hauptmann
veterán
Sziasztok,
Nézegetem ezt az új Next S csomagot. A hűséggel kapcsolatban lenne kérdésem. Ha aláírok egy, vagy két évet, akkor ez azt jelenti, hogy a hűségidőn belül nem is válthatok díjcsomagot, vagy ezt szabadon megtehetem, csak magát az előfizetést nem mondhatom le?
-
Derrewyn
senior tag
válasz
Daniel Alves #34793 üzenetére
2. Akárhány szerződésed lehet, de ez ugye még egy hívószám és havidíj is.
1. Ha a szerződéseddel együtt telefont is vettél, akkor leghamarabb a hűségidő lejárta előtt 3 hónappal vehetsz újabb telefont.
Tabletet és notebookot mobil hang szolgáltatás mellé nem vehetsz, csak mobil net mellé. -
Daniel Alves
őstag
Lehet láma kérdés de inkabb itt kérdezem meg.
Februárban kötöttem egy 2eves mozaik XS szerződést.
1. Új telefont,tábort esetleg notebookot tudok úgy venni ,hogy ismét hosszabbítom a szerződést?
2. Csak 1 vagy 2 élő szerződésem lehet? -
tomy86
addikt
"betették például az online telefonkönyv adatbázisába az adataimat (név, lakcím és telefonszám), pedig ahhoz nem járultam hozzá."
Ezt nálam is eljátszotta a T vezetékes üzletága. Amikor felhívtam a T-t, hogy miért szerepel a titkos számom az online telefonkönyvben, akkor egy virtuális vállvonogatás volt a válasz. Azóta nem érhetők el az adataim, viszont még nem sikerült még az összes debil üzletkötőt lekoptatni. A legjobb az, amikor rákérdezek, hogy melyik cégtől telefonál és honnan tudják a telefonszámot, akkor egyszerűen leteszi a telefont a spermaszökevény. -
Varszegig
veterán
Jól látom, hogy a Net&Roll 1 GB LTE már csak Mozaik L-től felfele rendelhető, és Nextnél is csak M-től felfelé? Komolyan ennyire leépül a telekom?
-
válasz
St3ven #34779 üzenetére
persze, lehet így is, de akár még más irányban is, viszont ezek már azok a lépések, ahol a telefonos ügyintézés nem vezetett eredményre, és az azért elég ritka.
nekem jellemzően elég, ha egy rögzített beszélgetésben nyilatkozik az illetékes a vonatkozó kérdésekre.
nekem pont van a t-vel ilyen problémám, de még nem léptem benne, várom a novembert, amikor lejár a hűség és lépnem kell, hogy legyen ütőkártya a tarsolyomban.
betették például az online telefonkönyv adatbázisába az adataimat (név, lakcím és telefonszám), pedig ahhoz nem járultam hozzá.
néhány héten belül kezdődtek a telefonhívások, hogy meghívnak rendezvényekre (egészségnap, főzőshow, nyaralás...stb, amiknek ugye mindig az a vége, hogy vegyen az ember ezt, meg azt...), persze idővel sorra töröltettem a telefonszámot szinte mindenhonnan, de akkor is bosszant a dolog! -
St3ven
addikt
válasz
St3ven #34779 üzenetére
Érdekes, a törvény adta lehetőség még a 21. § szerinti "tiltakozás személyes adat kezelése ellen", "ha a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik".
Erre a tiltakozásra "legfeljebb 15 napon belül" írásban válaszolnia kell az adatkezelőnek, és ha kértük az adataink törlését, ezzel jó eséllyel lerövidíthetjük a fentiek szerinti 30 napos határidőt, hiszen akkor már rendszerint egy füst alatt törlik is adatainkat.
Továbbá:
(3) Ha az adatkezelő az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.Azaz akinek már továbbították az adataidat, azok is kötelesek a tiltakozási jogodnak érvényt szerezni, tehát - az én értelmezésem szerint - minimum zárolni az adataidat.
-
natë
nagyúr
Sziasztok,
ECO díjcsomagom van, hűséggel, amihez nincsen mobilnetem. Ahogy néztem, jobban megérné mondjuk a Like-ra váltani, mint az ECO-hoz mobilnet csomagot venni. Megtudom ezt tenni? Jól tudom, hogy a kötbér csak akkor jön a képbe, ha alacsonyabb havidíjjú csomagra váltanék?
Köszi!
-
St3ven
addikt
Csak kiegészítésképpen: mivel a másik fél onnantól fogva, hogy rendelkezik az adataiddal, adatkezelőnek minősül, ezért kikérheted tőlük a saját adataidra vonatkozó, kötelezően vezetett adattovábbítási nyilvántartásuk kivonatát. (Infotv. 15. §)
Ebből kideríthető az, hogy kitől szerezték meg az adataidat, és esetleg kinek továbbították még, megkönnyítve az Infotv. 17. § (2) b) szerinti adattörlési kéréseid célba juttatását. Érdemes erre egy sablonlevelet tartani, és a "zaklatóktól" csak egy cégnevet és címet kell elkérnünk, ahová ezeket a kéréseket megküldjük.
15. § (1) Az érintett kérelmére az adatkezelő tájékoztatást ad az érintett általa kezelt, illetve az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá – az érintett személyes adatainak továbbítása esetén – az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről.
(2) Az adatkezelő az adattovábbítás jogszerűségének ellenőrzése, valamint az érintett tájékoztatása céljából adattovábbítási nyilvántartást vezet, amely tartalmazza az általa kezelt személyes adatok továbbításának időpontját, az adattovábbítás jogalapját és címzettjét, a továbbított személyes adatok körének meghatározását, valamint az adatkezelést előíró jogszabályban meghatározott egyéb adatokat.
(3) A (2) bekezdés szerinti adatok adattovábbítási nyilvántartásban való megőrzésére irányuló – és ennek alapján a tájékoztatási – kötelezettség időtartamát az adatkezelést előíró jogszabály korlátozhatja. E korlátozás körében személyes adatok esetében öt évnél, különleges adatok esetében pedig húsz évnél rövidebb időtartam nem állapítható meg.
(4) Az adatkezelő köteles a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 30 napon belül, közérthető formában, az érintett erre irányuló kérelmére írásban megadni a tájékoztatást.
(5) A (4) bekezdésben foglalt tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. A költségtérítés mértékét a felek között létrejött szerződés is rögzítheti. A már megfizetett költségtérítést vissza kell téríteni, ha az adatokat jogellenesen kezelték, vagy a tájékoztatás kérése helyesbítéshez vezetett. -
Nescafé
őstag
válasz
lord.lakli #34774 üzenetére
Szóval akkor a fő számomat nem tudom 5490-ért csak ha van másik számom azt tudom 5490-ért?
-
Nescafé
őstag
üdv
Nézegetem ezt a next S dijcsomagot.
Érdemes lenne váltani mozaik xs-ről, mert ugye látom ingyenes a beszélgetés hálózaton belül meg a net is 500 mb.
Családba haveroknak telekom van..
Ha most átváltok és később telót is veszek hozzá ugyan ugy 5490 lesz.?
2013.11.28-án lejár a hűségem.
Aranykártyás vagyok. -
tudok olyan telefonszámról, amit már 6 hónap után újra kiadtak.
felléphetsz hivatalosan, bár kitartás és alaposság kell hozzá, de sikerre vihető;
jellemzően rögzítik a beszélgetést, és bár erre nem mindig figyelmeztetnek - pedig jogszabályilag előírva, hogy kell! - erre mindig kérdezz rá külön, még akkor is, ha látszólag mobiltelefonszámról hívnak, mert sok olyan céges központ van, ahol célszoftver eszközli a kapcsolást, mobiltelefonszámot mutat kifelé - valósan -, de az jellemzően vissza nem hívható, viszont pont úgy rögzítésre kerül a beszélgetés, mint amikor call center...stb hívás történik.
a rögzített hívás a későbbiekben fontos jelentőséggel bír, és az már eleve a te malmodra hajtja a vizet, ha te kérdezel rá a rögzítésre, amire igen a válasz, de a beszélgetést nem úgy kezdte az illetékes, hogy neked a rögzítés tényére felhívta a figyelmedet.
mutatkozz be név szerint akkor is, ha nem téged keresnek, tudatosuljon az illetékesben, hogy kivel beszél - illetve nyoma lesz ennek a rögzített beszélgetésben - ez pláne fontos akkor, ha ha név szerint keresett valakit, de az nem te vagy.
amennyiben nem mutatkozott be, úgy kérdezz rá, hogy kivel beszélsz, hiszen te is bemutatkoztál, illetve azt is tudd meg, hogy milyen cégtől - vagy annak képviseletében/megbízásából - hív, ez is fontos, pláne rögzített beszélgetés során.
közöld az illetékessel, hogy nem te vagy az általa keresett személy, nem ismered nevezett személyt, a te neveden van már a kapcsolódó előfizetői telefonszám, ezért ne hívjanak többet ezen a számon, töröljék azt a rendszerükből/nyilvántartásukból, ellenkező esetben zaklatás miatt jogi útra tereled a dolgot.
érdemes felírni, hogy mikor, ki, melyik cégtől és miért hívott, mert amennyiben a fentieket végigcsinálod, úgy ha a külön kérésed ellenére is keresnek a későbbiekben is adott cégtől, úgy valóban jogi útra terelhető a dolog, bár ilyenkor már az elég szokott lenni, ha az illetékestől számonkéred a korábbi kapcsolódó beszélgetést, és a vonatkozó kérésedet, mert sokszor nem merik eljátszani, ha látják, hogy ismered a vonatkozó jogszabályokat.
amennyiben az ügyintézők butának hiszik az ügyfelet, vagy maguk sem kaptak kellő oktatást, akkor mondanak téves dolgokat, de ezekkel nem kell foglalkozni.
lassú víz, partot mos alapon, idővel elfogynak a telefonálgatók.
amennyiben olyan adatbázisba kerültél be, ahol simán csak értékesíteni akarnak valamit számodra, egészségnapra próbálnak meghívni - ott is értékesítési szándék lenne a vége, de az már a helyszínen -, nyaralást nyertél...stb, úgy elég csak annyit mondani, hogy nem kérsz több ilyen megkeresést, és kéred a telefonszámod törlését a rendszerből.
kötelesek törölni, bár itt is hallotam már olyan kifogásokat, hogy a hajam az égnek állt, például x összegért vették a telefonszámos adatbázist - valóban van ilyen -, ezért nem törölheti, pedig de, ekkor is köteles törölni!
a szolgáltatók is értékesítik az adatbázisukat, illetve a cégek egymásnak is továbbadják bizonyos feltételek mellett, így előfordulhat, hogy sok helyről hívogatnak egy telefonszámot különböző ajánlatokkal, ekkor sajnos minden cég esetén külön eszközölni kell a telefonszám töröltetését az adatbáziból, mert mindig csak a sajátból tudják törölni, máséból nem.
a telefonszámod cseréje is megoldás lehet, de előfordulhat, hogy ismét problémás számot kapsz, ezért sokszor érdemesebb felvállalni, hogy a meglévőről lekoptatod a telefonálgatókat. -
Nimda
addikt
válasz
djculture #34768 üzenetére
Ilyen esetben ingyen cserélik a számot?Előfizus vagyok, de azt sem szeretném ha minden eddigi kedvezmények elúsznának.
Nekem valami cukrász vagy pékség, esetleg fagyizó alapanyagai miatt kerestek.De volt már több olyan is aki bele sem szólalt, vagy úgy nyomta a rizsát, mintha ismerne.
-
djculture
félisten
Telefonszám váltás segít csak, nekem is volt ilyen minden reggel jött valamelyik banktól hogy ennyi meg annyi a hitelszámla álása. Azon kívül néha hívás hogy a matrózokat elengedhetik e szabadcságra, meg egyéb hajós szövegek.Először azt hittem valaki baromkodik de egyszer mikor megint felhivtak ilyennel rákérdeztem.. Mondták a kapitány nevét meg hogy melyik folyami uszályon dolgozik. Szerencsére nekem világ életembe csak feltöltős simem volt, igy ledumáltam róla és hagytam lejárni, mert a hajózásos zaklatás nem akart leállni.
-
Nimda
addikt
Az esetben mit lehet tenni, ha évek óta (jelen esetben a szerződés kötés óta) "zaklatnak" olyan emberek, akik az előző (szám) tulajdonost keresik? Valami céges megrendelések, bankok különböző felszólitásai stb.Nem győzöm elhajtani őket, hogy ez már egy magánszám és rossz helyen kopogtatnak.Megkérdeztem az ügyfélszolgálaton, ahol azt mondták, hogy ez furcsa eset, mert a megszűnt szerződések telefonszámait, 1-2 év mire újra felhasználják.Ahhoz képest hetente kapok ismeretlen hívásokat, sms-eket.
V.Stryker több mint 6 éves a szám, egy kicsit ritkább lett ugyan, de az elején szinte mindennaposak voltak az ismeretlen hívások.Lehet valami hiba csúszott a rendszerbe és nem hibernálták a számot.
-
válasz
kavics325i #34764 üzenetére
jobb helyeken vigyáznak rá, hogy nem hívogatnak túl sűrűn, nehogy zaklatásnak minősüljön, illetve sokszor nem is keresnek név szerint, hanem bárkit megpróbálnak beszervezni, ilyenkor érdemes megkérdezni, hogy honnan van meg a telefonszám, illetve indokolt esetben megkérni, hogy ne hívjanak többet, nem kérsz több ilyen megkeresést, töröljék a számot a nyilvántartásukból.
amennyiben indokolt a dolog, mert külön regisztrált valaki valahová, amivel elfogadott bizonyos feltételeket, és a szolgáltató nyilvántartása alapján valóban a nevére szól a telefonszám, és az adatait a regisztrációkor meg is adta, ráadásul az eszközölt regisztráció kapcsolódok - akár közvetve - a szolgáltatóhoz, ott már más kicsit a helyzet... -
erdoke
titán
Én is régen regisztráltam, de engem rendszeresen szoktak hívni. Talán más információt is átadott a kedves szolgáltató, pl. előfizetések számáról, a telefonszámla átlagos alakulásáról, stb...
Nem hiszem, úgy sokat ér, ha törli az ember, egy ideig még biztosan maradnak a hívások. -
savoo
addikt
válasz
erdoke #34751 üzenetére
Nem értek semmit félre, tudom hogy működnek a dolgok. Tisztában vagyok mire mennek ki ezek a hűségpontos, nyereményjátékos "ajándékok". Annyit írtam, hogy engem nem kerestek meg még soha semmilyen reklámmal, porszívóval telefonon. (Ráadásul mint mondtam én még az induláskor regisztráltam, nem most az ingyé' cucc dolog miatt.)
-
Vangelis
félisten
válasz
kavics325i #34756 üzenetére
?
-
raziel01
veterán
válasz
kavics325i #34756 üzenetére
A felhasználói szerződés tiltja a kártya eladást, nem?
Max átíratni lehet az előfizetést.St3ven: sose tudni, lehet lesz még ilyen akció.
-
Vangelis
félisten
válasz
kavics325i #34754 üzenetére
Egy gombnyomás az egész!
-
lord.lakli
őstag
válasz
sarkanyolo2 #34745 üzenetére
Egyszer volt Budán kutyavásár, egyszer volt kishazánkban SD kártya vásár
-
erdoke
titán
válasz
raziel01 #34738 üzenetére
A két dolognak semmi köze egymáshoz. Másrészt fontos ügyfelek szoktak rejtett számról hívni. A kéretlen reklámozót le tudom rázni fél perc alatt, de a főnökömet egy elszúrt százmilliós üzlet miatt fél óra alatt se.
(#34749) savoo
Talán félreértitek: NEM a Telekom hív, hanem akiknek átadják a számot, amivel regisztrálsz az akciónekem.hu-n! Elolvastákok, amit el kellett fogadni a regisztrációhoz, vagy csak nyomtatok, mint az őrültek, és a szemetekben a kupon pörgött, mint a Tom&Jerryben? -
válasz
djculture #34747 üzenetére
sok call center van még, ahol központilag nincs küldve a telefonszám, de a szolgáltató, bank...stb szerencsére ráállt már, hogy legalább a központi számot láttatják.
igaz, engem a mobilon nem keresnek felesleges akciókkal, egészségnapokkal...stb, hiába van meg bő 16 éve adott telefonszám, erre kényesen vigyázok. -
sarkanyolo2
őstag
válasz
lord.lakli #34742 üzenetére
Sajnos véget ért a móka.
-
jurijkot
csendes tag
válasz
sarkanyolo2 #34415 üzenetére
Bocs ha tolakodó akérdés de hol lehet ilyen kuponhoz hozzájutni?
-
djculture
félisten
válasz
raziel01 #34738 üzenetére
Nem szoktak soha rejtett számmal hivni ezek az ügynökök. Régen volt az divat pár évvel ezelőtt.
Vangelis: Majd fognak nyugodj meg először felmérik hogy mivel hívhatnak az ötezer féle adatbázisból összerakják. Postán futároknál stb megkell néha adatokat adni ezeket mind összefésülik
-
smileismarci
tag
lehet egy platina kártyához 2 Next S venni nem találtam sehol le írást vagy vak vagyok
-
sok esetben adott sms kód is, csak korábban nem írtál konkrétumot, ezért is kérdeztem, meg javasoltam az ügyfélszolgálatot, ők minden módozatban tudnak segíteni, általában akkor is, ha bizonyos díjcsomaghoz más mód nincs.
amennyiben domino go!net l, úgy -GONETL küldendő a 1430 telefonszámra. -
DiVaD
senior tag
válasz
Vangelis #34726 üzenetére
Hát annyira nem fontos még, csak eljátszottam a gondolattal. De mivel kevesebbet beszélek "idegennel" (tehát nem a családi opción belül), ezért szerintem marad az, hogy váltok Mozaik XS-re, az elég (az adatforgalmam is kb. 300MB-nál megáll, hogy a metrón frissítem az app-okat amiket engedd (max. 30MB/db)).
szerk: T-s dolgokból lesz még "akció" szerintetek? Érdemes még regisztrálni az akcionekem.hu oldalon?
-
pcnet
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, Telekomnál, hogy tudom kikapcsoltatni a mobil internet szolgáltatást? Mit kell elküldeni és hova SMSben? Se perc, de adat alapű netet nem szeretnék, továbbiakra csak telefonálásra szeretném használni a kártyám "buta"telefonnal. Telekom oldalán próbáltam az online ügyfélszolgálatot, de mindig megszakad időtúllépéssel. Topicban rá kerestem, de nem találtam választ.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
szia,
két különböző konstrukciót linkeltél, így nincs értelme összehasonlítani.
nem az a lényeg, hogy új előfizető, vagy régebbi és újabb hűséget ír alá, nézd meg azonos feltételekkel az árakat, és nem lesz különbség.
az elsőnél az előfizetésre és a díjcsomagra is aláírsz 2 év hűséget, a második esetben pedig csak az előfizetésre, a díjcsomagra viszont nem, így nyilván drágább!
amennyiben 24 hónap hűség van/volt, úgy az teljesen letelt, vagy 21 - 24 között jár, de legalább arany kiemeltség miatt már enged újra aláírni hűséget?
mert ekkor lehet még különbség, ha 21 - 24 hónap között történik a vásárlás, akkor a még nem letelt néhány hónap ellenében kérnek néhány ezrest, az új előfizető, vagy a letelt 24 hónap árához képest, de ez nem/sem minden telefon esetén igaz. -
DiVaD
senior tag
Sziasztok,
Az alap, hogy hűség után drágább egy telefon a T-nél, mint ha új előfizető lennék?
Ikon200-ban vagyok, de nincs hűségem.
Új előfizetőként
Jelenlegiként -
egoistus
tag
Na ma reggel elhoztam a debreceni t-ből a memókarit, az ügyintéző srác nem lepődött meg tulságosan, csütörtök este rendeltem kp-val fizettem. Köszi T!
-
Vangelis
félisten
Nekem most írtak e-mailt, hogy legközelebb legyek figyelmetlenebb.
Inkább valami melót ajánlottak volna
-
Logeeen
senior tag
Valaki nem tudna csinálni Call Meter 3G-hez egy szabályt, ami a Telekom Next S dijcsomagját tartalmazná?
Próbáltam, de nekem ez túl bonyolult... -
St3ven
addikt
válasz
raziel01 #34712 üzenetére
Engem egy kali által ajánlott Sennheiser füles érdekelt volna még.
-
szab13
aktív tag
Ma én is átvettem a tegnapi kóddal a 32GB -os Samsungot.
semmi gond nem volt.
Akkor a tegnapi regisztrációkra ne is várjam a kódot?sebaj, ennek is örülök
-
pepe10.10
tag
Hát várhatom ezt a maradék 5 kódomat amit tegnap regisztráltam. De legalább benyeltem egy hangszórót 700 forintért
szerintem a T programozója nem sokáig fog ott dolgozni... fattális hibaa .. mármint a T részéről..
-
sede7
tag
válasz
erdoke #34572 üzenetére
Viszont arra készülj fel, hogy a társkártyás Next tarifákhoz más lesz az "akciós" készülék ár is. Gyakorlatilag úgy van belőve, hogy amit nyersz a sima Nexthez képest a társkártyás verzióval, azt bukod a készüléken. Gyakorlatilag ugyanaz, mint a Vodafone Rednél volt, hogy ha készülék nélkül veszed, kisebb a havidíj, viszont ők ráadásként ezt a kedvezményt nem minden T-Mobile-osnak adják meg, csupán a társkártyásoknak. (Pl. hiába hagyott valaki náluk 14 év alatt bő kétmillió forintot a szolgáltatásaikra...)
-
fenyvesik
csendes tag
Kösz Telekom
-
Huroq
senior tag
No ma bementem a T-Pontba és más ügyintézőhöz kerültem. Ez nem szórakozott azonnal odaadta a két hangfalat, darabját 710 Ft -ért. Egy szót nem szólt. Így lett 3 darab. Jó kis ajándék lesz belőle.
Tegnap a másik csávó akinél vásárolni akartunk ugyan itt, az meg csak be haluzta, hogy nincs raktáron és nem látja egyébként sem a megrendelést. Tudtam én, hogy csak ferdített. -
Vangelis
félisten
Az aranykártyás NextS-hez milyen telefon árakat kell nézni?
Mert nekem most ajánlottak egyet, de ott nem nulla a telefon hanem 5e + 24x 2-3ezer.
Vagy is több mint a 7990havidíj 0ft készülékkel.
Akkor mi a kedvezmény? Vagy csak készülék nélkül éri meg?
-
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
én is beregeltem a akciónekem.hun tegnap, a kérdésem az lenne lekéstem már a kuponos akcióról?
a másik ha netalán én is kapnék kódot, a 10k feletti összeget helyben érdemesebb kifizetni vagy online?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Hővezető paszták
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged