- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Microsoft átépítette a ROG Ally-t
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Ezt a cserét szerintem a szerviz fogja kezelni, s nem egy új értékesítés/új vásárlás - ezeknél a listaárhoz viszonyítva szoktak felkínálni készülékeket.
Azt nézted, hogy webshopos 10% kedvezmény már nincs?
(#33886) atillaahun
A telekom ebből nem szokott problémát csinálni. Ha nincs meg jó a számla is, ha az sincs meg, akkor a számlát az üzletben pótolni tudják/kézi jótállási jegyet is tudnak adni.
-
Prof01
veterán
Sziasztok!
Milyen esetben kérhetek ingyen sim cserét a T-nél?
Meghibásodásnál ingyen cserélik (ha nincs külsérelmi nyom)?
Az új készülék nano sim-es, és használtan vettem, szóval, ha jól informálódtam így 4500ft lenne a csere. -
313313
addikt
A nevében benne van, hogy csere utalványt kaptál, lehet kerítenek egy ugyan olyan készüléket, esetleg kapsz egy lte képest. Mindenesre készüléket fogsz másikat kapni, hűség marad
Webshoppos kedvezmény miatt meg ne aggódj, október 1 óta megszűnt, 1-2 készülék akciós, de az hetente változik.... -
tomy86
addikt
válasz
atillaahun #33886 üzenetére
Elvileg elég a számla is.
"A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási jogot tehát ilyen esetben is lehet érvényesíteni, a vásárlás tényét és időpontját azonban természetesen ekkor is igazolni kell, hiszen a jótállás csak a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított meghatározott időn belül érvényesíthető. Erre a célra a vásárláskor átvett nyugta, blokk, számla alkalmas, ezeket tehát fontos megőrizni, annál is inkább, mivel a jótállás megszűnte után érvényesíthető szavatossági jognak csak ezek birtokában lehet érvényt szerezni."
link -
dns86
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne, a helyzet a következő: vásároltam készülékváltással februárban egy Samsung Galaxy S3 telefont. Hűség lett vállalva 2 évre az előfizetésre, a készüléket webshoppon keresztül vettem. Sajnos a telefon tönkre ment, a Samsung ad egy csereutalványt. Ezzel beballagok a T-Pontba. Visszatudják állítani a februári vásárlás előtti állapotot? Tehát a hűség törlését, illetve hogy a webshopon keresztül újra jogosult legyek készülékváltásra? Hiszen ha a helyszínen kell másik telefont választanom, így elesek a webshopos kedvezménytől, és sokkal drágább minden. Mik a lehetőségek? A 1430 csak hebegett-habogott, érdemi infót nem kaptam. -
atillaahun
veterán
Sziasztok, jól emlékszem, hogy a kereskedő nem köteles a jótállási jegy pótlására, viszont anélkül is ki kell cserélni a készüléket - tehát a jótállás érvényessége nem a papír függvénye? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Tudniillik fogalmam sincs hova tehettem. -
1430
senior tag
válasz
n@p@lm #33830 üzenetére
Nem a havidíjasok vannak lesajnálva, hanem a Domino-sok olyan mázlisták, hogy nem tudnak olyan feltételt beállítani a Domino rendszerben, mint a havidíjasoknál. Szerinted a marketingesek mennyire lennének kiakadva, ha látnák, hogy itt a fórumon már mennyien tudnak erről a kiskapuról?
Melack
Előbb is lesz infó, csak a bevezetés lesz november 1-től (de én korábbi bevezetést sem zárnék ki).anderledani
Ha így engedi, rendeld így, legfeljebb ha visszahíváskor belekötnek, törölteted a rendelés.
Olyan vizsgálat tudtommal nincs a háttérben, ami a társkártya számot ellenőrizné, ezt majd a Házhozszállítási csoport ellenőrzi, mikor visszahívnak. Attól mert Telekom szintű Kapcsolat Program regisztrációd van, a meglévő Fun számod nem lesz platina, mert mobil oldalon ez szerződésenként értelmezett, ugyanakkor a mobil online rendszer nem vizsgálja a vezetékes ügyfél szintedet (se azt, hogy egyáltalán van e), csak azt a számot, amivel belépsz. -
Bocs letelt a szerkesztés.
1. Láttátok ezt? Kint van az új díjszabás.
2. Kérdés:
ha megrendelném ezt: office365
akkor a szoftver letölthető változatát is megkapom, vagy csak a böngészőben használható változatot? Jól értelmezem, hogy a letölthető, normál szoftvert ugye, mert azt írja, hogy "Az előfizetéses licenccel mindig az Office asztali alkalmazások (Word, Excel stb.) legújabb verzióját használhatja." és a böngészős lehetőség az csak kiegészítő opció.A legjobb lenne ha valaki biztosat tudna ebben mondani, esetleg tapasztalatból.
-
Soulfly842
addikt
válasz
anderledani #33879 üzenetére
A készülékekre már nincs webshopos kedvezmény. Persze, ha valamilyen akciót találsz, akkor élj vele nyugodtan (szerdai akc., speciális egyszeri akciók) nyugodtan. - ez esetben marad a 1430 által leírt megoldás.
Viszont, ha nem ilyen egyedi akcióról van szó, akkor egyszerűbb lesz T-pontban. Bemégy szépen, mondod, hogy mit szeretnél, 10-20 perc optimális esetben, s már mehetsz is haza a kiszemelt készülékkel
(#33878) anderledani
A webshop szempontjából lehet külön kezeli a rendszer a hagyományos Fun-t és az integrált (T-home-hoz rendelt) Fun aranytárskártyát, de erről majd 1430 bővebben, h. a gyanúm helytálló-e
Én megoldom az ilyen dolgokat azonnal (T-Pontban), s nem abban bízok, hogy jól feladja-e/feladható-e egy igény egy rajtam kívülálló rendszeren
-
anderledani
őstag
válasz
Soulfly842 #33829 üzenetére
De igénybe akarom majd venni az esetleges online kedvezményt. Ha nem lesz akkor természetesen bemegyünk egy T-Pontba.
-
anderledani
őstag
De tudok társkártyát rendelni, mert az előzőt is ahhoz vettem. Ha belépek a t-mobile oldalán a rendszerbe, a mobilszámommal, amire már van egy fun díjcsomag de semmilyen kártyás, kiválasztok egy telefont, kiválasztom, hogy fun díjcsomag (mert engedi) berakja a kosárba és már csak arra kéne kattintani hogy megrendelés. (csak még nem akarom) Ezután már csak nem írja ki hogy mégsem lehet. De a kérdés lényege: Ha a t-mobileba lépek be a t-mobilos mobilszámommal, ami már egy számlán jön a t-home számlával, akkor az online rendszer érzékeli-e hogy patinakártyás vagyok? (és ebből kifolyólag engedi-e még egy fun díjcsomag kötését.) (A t-home oldalról nem is tudnék mobil előfizetést kötni, ha rákattintok átdob a TMO-s oldalra és ott mobilszámmal be kell jelentkezni.)
-
erdoke
titán
válasz
djculture #33874 üzenetére
Tökéletesen mutatja a valódi verseny hiányát a vásárlói igények figyelmen kívül hagyása. Ideális estben saját magadnak tudnád összelegózni, hogy mennyi beszélgetésre, adatra és SMS-re fizetsz elő. Sőt, tovább megyek, az ideális az lenne, ha utólag fizetnél mindenért előre meghatározott darab árat, és az árazás természetesen egyre kedvezőbb lenne, ha többet használnál valamiből. A versenyhelyzet pedig jól látszana, ahogy a szolgáltatók fokozatosan haladnának ebbe az irányba, illetve a db árak folyamatosan csökkennének. Amikor technológiai ugrás van, egy ideig nyilván megkérhetnék a magasabb árat azért, ami egyedi/kiemelkedő a piacon. Ezt hívnák versenyelőnynek...
-
-
djculture
félisten
válasz
erdoke #33869 üzenetére
Ja mer a szolgáltató azon nyerészkedik hogy a díjcsomagba foglalt szolgálatások felét ugyse használja ki senki, én ezt se hagynám különben hogy amit egyik hónapban elveszik a csomagból azt ne lehessen felhasználni. Olyan mintha elmennél a boltba csak 10 kiflit meg 1 kiló szalámit vehetnél egyszerre azután amit éjfélig nem fogyasztasz el azért csöngetne a boltos és elvinné. Azután hogy neked éppen 15 kifli kellene meg nem kéne ennyi szalámi az kit érdekel.
-
tothl
addikt
A kék meg a piros rablóbanda is ilyen ? Vagy érdemes körülnéznem ?
Igazából most úgy fölb.sztam magam, hogy simán váltanék, ha máshol lenne értelmes csomag.Hmm..és ha vennék egy hotspotot meg egy dualsimes készüléket és a hotspot simjéről menne az adatforgalom ? Mondjuk nem tudom tudnak-e ilyet ezek a masinák és igazából ezek általában lassú vackok szoktak lenni...
-
én csak azt az erőlködést látom ki belőle, hogy amennyiben mobiltelefonon szeretnél sokat netezni, úgy fizess elő drágább díjcsomagra...
ja, és köss még egy nagyobb adatcsomagos előfizetést, azt külön csak mobilinternetre, amit külön eszközben használsz majd...
lefogadom, ha 10 ügyfél betelefonál, hogy van például mozaik xs előfizetése, és kevés az abban foglalt 200 megabyte adatmennyiség, akkor a legtöbb esetben nem azt fogják javasolni, hogy + 1000 ft ellenében bővítsen 1 gigabyte adatforgalmat, és így 3200 + 1000 ft = 4200 ft mellett 200 megabyte helyett lesz 1.2 gigabyte adatmennyiség, hanem terelik a mozaik s felé, ami 5400 ft, de csak 500 megabyte adatforgalmi keret, hiába mondja, hogy neki csak adatforgalomban kellene több, de arányos felárral.erdoke; ott a pont, jól írod, ez a számomra - és sokak számára - nem megfelelő üzletpolitikai irány, amit a szolgáltatók céloznak meg mostanság...
-
tothl
addikt
válasz
djculture #33868 üzenetére
Hát ja én is arra használtam, hogy nonstop legyen adatkapcsolat, levelezés kinti internetes voice chat, navi, böngészés. Utazás közben, napközben melóban tökéletes volt, a 4Giga elég erre az 1 meg kevés ennyi..
Otthoni netet nyilván nem váltja ki.
Mondjuk abban sincs sok logika, hogy hotspotként lehet neted, hangcsomaghoz meg nem kapcsolható, ha egyszer ilyen készülékek vannak már amik tudják mindezt egyszerre.
Illetve van logika, de csak egy. Nevezetesen, hogy megcsapoljanak.
És megint oda lyukadunk ki, hogy férgek. -
erdoke
titán
válasz
djculture #33868 üzenetére
A Telekomtól is kapok 30 GB LTE(!) netet 8500 Ft-ért, nem ezzel van a baj, hanem a beszélgetést is tartalmazó (okostelefonhoz választható) díjcsomagok aránytalanul kicsi adat tartalmától. Havi 3 GB-ért jelenleg közel 18e Ft-ot kell fizetni egy Mozaik XL + bővítés formájában, miközben a beszélgetési szokáshoz esetleg elég lenne az L. Erre jön a még aránytalanabb Next S/M, és ez egészen egyszerűen a valós igényekkel éppen szembe megy!
-
djculture
félisten
Szerintem meg csak egyet kell megtanulni itthon a hordozható eszközök és használatukkal járó dijcsomagok arra vannak hogy maximalizálják rajtuk a profitot. Tehát ha nagyon muszáj akkor szabad csak őket használni másként kifizetheted te a havi fizetésedet is akkor se fog kiváltani egy fix összegű korlátlan otthoni internetet amit a reklámokba hazudnak egész nap. Haver kiment németbe elsejétől vett egy nyavaja eldobható érintős 3g-s sim kártyás csomagot, 30 giga internet jár hozzá meg 200 perc europában 30euro volt. Kint ezeknek nincs ára az összes élelmiszerboltos multi ezeket árulja.
-
tothl
addikt
Asszem ebből nagyot tanultam.
Azt nem tudja valaki mi az egészben a ráció ? Hiszen így jóval kevesebb a T bevétele.....
Én speciel direkt megszerettem a csúcskategóriás androidos telókat, mert szinte mindent megcsinálok velük amit egy tablettel tennék és használtam is azt a nyomorult netet rendesen. Tök fölösleges egy tablet és nem is fogok venni ezért. Mérgemben kihajítom mindjárt az egész vackot a kukába és elmegyek a Bükkbe remetének.. :/ Úgyis afelé tartunk, ha a szolgáltatások romlanak, és nem javulnak. -
nem vagyok t-s illetékes, így azt nem tudom, hogy mi kellene egy lezárt díjcsomag újbóli aktiválásához úgy, hogy annak ismételt aktiválási ellehetetlenülését szerződési feltételekben is rögzítették, illetve a rendszert is annak megfelelően állították be, de biztos vagyok benne, annyira nem lenne egyszerű az ügymenet, hogy azt csak így simán megugorják a szabályozott tiltások ellenére...
nekem is volt anno 5 és 3 gigabyte adatmennyiségű net a hangalapú előfizetésemen, bosszantott is a dolog a későbbiekben, hogy csak 500 megabyte lett a legnagyobb, de mivel nem csak én háborodtam fel, hanem nagyon sok előfizető, újságcikkek is születtek a témáról - különös tekintettel a Mobiltelefonos(Táblagéphez/Notebookhoz) internetezéshez ajánljuk szóhasználatra, hiszen nem csak ajánlják, de konkrétan csak azokhoz adják az ott szereplő díjcsomagokat -, ezért bevezették az 1 gigabyte kereteset, de alapesetben az a plafon.
nagyon utána kell járni, ha már lezárt díjcsomagot használ az ember, hogy mire módosítsa, mert nincs visszaút!
neme is van jelenleg több társkártyám olyan díjcsomagokkal, amiket már régen lezártak, és bizony nem módosítottam azokat eddig, mert csak drágább alternatívák lennének, erősen meggondolom majd, hogy mire ugorjanak, ha eljön az idő a muszájra. -
polonic
félisten
Szóval akkor a nokia dt-900 vezetéknélküli töltőt el tudom hozni részletre?
Mennyi ennek a kezdőrészlete, tudja valaki? -
tothl
addikt
Vágom, hogy tévúton járok, de azt nem vágom, hogy ha már beszoptam miért nem lehet visszacsinálni.
Ott szoptam be, hogy engedte a rendszer aktiválni ezt a csodát, nem tudom hogy részletezhetném még..
Nem először használom az online ügyfélszolgálatot és soha ilyen bajom nem volt, kisebb csomagra nem is váltottam volna. Nem sejtettem, hogy ha ezt aktiválom, ha már lehet, akkor a régi csomagomnak kampó.
Nem volt még ilyen gondom, nem sejtettem, hogy ennyire körültekintőnek kell lenni, ennyi.Semmiből nem állt volna felhívni az ügyfélszolgálatot belátom, de mondom, nem sejtettem...ez van.
Ettől még meg lehet a kialakult véleményem.
Azt pedig, hogy a mai világban egy tévedésből és félreértésből elrontott műveletet nem lehet visszacsinálni egy adatbázis rekordban egyszerűen felháborítónak tartom, még akkor is, ha az a csomag amit megszüntettek már nem létezik. Ez amúgy is csak egy lufi, hiszen ha nem történik ez a malőr, akkor létezne. Egy beállítás a T rendszerében semmi több. Szóval nekem ne magyarázzanak. Értem én, hogy miért nem lehet, de a véleményem ettől még meglehet. Meg is van.Nem csak hülye, de béna kacsa is lettem ezzel a hurka nettel..
-
amilyen neked korábban volt (relaxnet), olyan mellé még annak aktív állapotában sem mehetett (volna) ilyen bővítés, illetve kifejezetten írják is, hogy;
Fontos tudnivalók a limitbővítő opciókról
A Net&Roll 1 GB LTE, Net&Roll 1 GB, Net&Roll 200 MB és Kapcsolat NET opció más mobilinternet díjcsomaggal nem vehető igénybe.
neked már volt másik (relaxnet) mobilinternetes díjcsomagod, tehát konkrétan tiltós a dolog, linkeltem korábban, hogy relaxnet mellé milyen bővítés adott; link
utóbbiaknál külön írják is, hogy a lezárt relaxnet csomagokhoz is mehet, tehát ez kellett/lehetett volna neked aktiválni, és akkor marad a relaxnet előfizetésed is!
jobban már tényleg nem lehet részletezni, hogy miért jársz tévúton... -
tothl
addikt
válasz
dptrsk #33855 üzenetére
Mivel nem is olyan burkoltan lehülyéztél tessék :
Nyilván ott van, hogy milyen díjcsomagokhoz való, de gondoltam mivel az enyém már zárt csomag, nem szerepel a listán és ha a rendszer hagyja, nagy bajom nem lehet.
Az kiváló ismertető nagy részén a "bővítés" és az "LTE" kulcsszavak dominálnak.
De valóban, béna és hülye kacsa vagyok ez van.
Utólag lehetsz atom okos, de nagyon vigyázz, hogy egyszer se kerülj ilyen helyzetbe, ha már ilyen nagyarc vagy.
-
erdoke
titán
válasz
djculture #33856 üzenetére
Mégis mit vársz a korlátos, vagy irreálisan alacsony szinten tartott, GPRS sebességre lassított hazai csomagoktól? Akiknek többre van igénye, már korábban váltottak nagyobbra, amibe beleférnek, vagy mindig hagyják belassítva, amikor elérik a maximumot. Külföldön sok szolgáltató ad a most nagy csinnadrattával beharangozott korlátlan csomagok árában több GB, vagy akár korlátlan net forgalmat. Úgy nem nehéz egyre többet forgalmazni. Itthon mit csinálsz majd a 10-11e Ft-ért kínált 500 MB-ból? Főleg ha eddig 750 MB-ot kaptál Mozaik M-ben és 1 GB-ot az L-hez.
-
djculture
félisten
Szeptemberben a forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a T-Mobile piaci részesedése 46,58 százalékról 46,65 százalékra emelkedett, a Telenoré 31,28 százalékról 31,34 százalékra nőtt, míg a Vodafone részesedése 22,14 százalékról 22,01 százalékra csökkent.
Az adatforgalom alapján a T-Mobile piaci részesedése az egy hónappal korábbi 44,28 százalékról 44,15 százalékra csökkent, a Telenoré 38,43 százalékon maradt, a Vodafone-é 17,30 százalékról 17,42 százalékra emelkedett.
Szeptemberben a T-Mobile ügyfelei 1 millió 116 ezer GB adatot forgalmaztak az előző havi 1 millió 130 ezer GB után, a Telenor ügyfeleinek forgalma 972 ezer GB-ra mérséklődött az augusztusi 981 ezerről, és a Vodafone ügyfelei 440 ezer GB adatot töltöttek le és fel az előző havi 442 ezer GB után.
Az egy ügyfélre jutó átlagos adatforgalom a Telenornál a legmagasabb, szeptemberben 1,07 GB volt, a T-Mobile előfizetőinél 0,83 GB, míg a Vodafone-ügyfelek átlagosan 0,69 GB adatot töltöttek le.
Október elején mindhárom mobilszolgáltató meghirdette új, adatforgalmat is tartalmazó korlátlan csomagjait. A hasonló tartalmú, azaz valamennyi belföldi hálózatba korlátlan beszélgetést és SMS-t tartalmazó csomag mindhárom szolgáltatónál fél gigabájt (500 megabájt) adatforgalmat tartalmaz, és az áruk is hasonló, 10-11 ezer forintba kerül. Nagyjából fele ennyiért, 5000 és 6500 forint között kínálják a szolgáltatók, szintén 500 megabájt adatforgalmi kerettel az olyan csomagjukat, amellyel hálózaton belül lehet korlátlanul beszélni.
A nagy mobilnet őrület közepette a világ összes országában növekszik a havi mobilnetes adatforgalom itthon csökken, ebben is jól teljesítünk...
-
dptrsk
Topikgazda
Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor előbb kellett volna utánajárni, hogy neked milyen csomagod van és utána LTEsíteni HA lehet, a 1430 felhívása ingyenes és pár mp alatt tájékoztatnak, hogy vehetsz igénybe csomagokat. Ha felhívtad volna és ott mondták volna hogy nyugodtan lehet és 5GB-d lesz megérteném a panaszodat, így viszont csak azt tudom mondani, hogy ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye....
Én próbáltam segíteni..
A többiek is próbálták megértetni veled, hogy másik szolgáltatónál is ha egy kifutó csomagot használsz és lemondod/módosítod, ott se fogják visszakapcsolni.
-
dptrsk
Topikgazda
A hotspot egy mobil wi-fi router(akkumulátorral), amit a telód wi-fijével bemérve használsz, akár utcán sétálva hasnálhatod.
Nehezen tudom elképzelni a mai világban, hogy egy LTE képes készülékben nincs wi-fi(mert ugye abból indultunk ki, hogy azért aktiváltad az LTE opciót, mert tudja a telód). -
metaksza
tag
Sziasztok! Tavaly májusban vásároltam két éves előfizetésre egy telefont a T-Mobilenál. A kérdésem az lenne, hogy mikor vásárolhatnék új telefont úgy, hogy az előfizetésemet megújítanám? A válaszokat köszönöm.
-
adam3
aktív tag
De értsd már meg végre könyörgöm, hogy ha időközben módosulnak a szabályok, akkor egy általad történő lemondás után (a szolgáltató magától nem vette volna el a relaxneted, mert nem teheti) természetes, hogy már rád is vonatkoznak ezek, és nem aktiválhatod újra az új szabályok szerint a csomaghoz már nem aktiválható szolgáltatást.
-
club1
veterán
Az egyedi díjcsomagokhoz mindenütt egyedi szabályok tartoznak. A ti egyedi csomagotokhoz ezek szerint megrendelhető volt a limitbővítő opció annak ellenére hogy a te díjcsomagodban nincs alapból net. Ez kinek a hibája? Ja hogy te nem tudtál róla. És nem is kérdeztél. Tényleg aljasok, férgek, meg ilyesmi.
Én egy másik szolgáltatónál vagyok flottaadmin. Ha ott valamelyik tag kérdés nélkül elkefél valamit természetes, hogy segítek helyrerakni, de lezárt csomagot sehol nem lehet visszacsinálni, mert lezárták. -
dokee78
félisten
válasz
Soulfly842 #33838 üzenetére
Köszi!
Aranykártya alap,az csak üzletben történő érvényesítést és egyéb részleteket közölte is a nő,
a minimum árat azt nem tudtam. -
Soulfly842
addikt
válasz
dokee78 #33835 üzenetére
Csak üzletekben érvényesíthető ez a kedvezmény, interenetes felületen nem (hűségidő nélkül érvényesíthető). Általában a 10-15 Ezer feletti tartozékokat/eszközöket lehet elvinni kamatmentes részletre arany, illetve platinakártyás ügyfeleknek. Általában 10 hónapos kamatmentes részlet van, de e tekintetben pl. az NX300-as kivétel (24 havi kamatmentes részlet). Fényképezőgépek, dockolók, fejhallgatók, stb. - elég széles szokott lenni a paletta.
Publikus listát erre vonatkozóan a neten nem fogsz találni, de az üzletekben tudnak segíteni ezzel kapcsolatban.
-
tothl
addikt
Oke nezd meg mit domboritanak ki a net&rollnal majd vedd szamba mim volt mim lehet utana dontsd el te ki az aljas. Elhiszem hogy ide csak nagyon okos emberek irnak akik nem ulnek fel semminek, de nekem szivem joga elmondani, hogy atom tisztessegtelennek tartom ami velem tortent meg akkor is ha naiv letemre belesetaltam a csapdaba es nyilvan en is hibas vagyok.. Ennek nem errol kene szolnia.
-
dokee78
félisten
A minap voltam a T-nél és közölte az ügyfélszolgálatos,hogy lehet már tartozékokat is kamatmentes részletre vásárolni.
Viszont nem kérdeztem meg melyeket?
Ezeket mindet vagy van külön lista? -
Melack
veterán
Az új Next csomagokról van már bővebb infó, vagy csak nov 1 után lesz?
-
Land
veterán
Egy telefon megjelenési dátuma titok ha már a hamarosan megjelenő készülékek között van?
-
Mindegyik a nyereségre hajt, de a T-nél *102#-vel mindig le tudom kérni az egyenlegem, univerzális egyenleggel tudok lottózni (heti 1 szerelvény), havi 490-ért 500 mbyte netet ad, 3 kártyát váltogatva a 90 nap sem gond. Ha megszűnik a Domino net trükközés, akkor megyek másik szolgáltatóhoz. Nekem jelenleg ez a leggazdaságosabb, a hanghívásokat meg máshogy intézem.
-
Soulfly842
addikt
válasz
anderledani #33818 üzenetére
Platinakártyás ügyfélként egyszerűbb, ha bemégy egy üzletbe és akkor pikk-pakk kész is van a második aranytárskártya... T-home-os platinakártyás ügyfél, kiemeltségi szint mellett két fun aranytárskártyára jogosult.
1430, azért egy integrált társkártyánál ez azért így nem túl egyszerű
-
parkasz
senior tag
Sziasztok!
Használtan vennék telefont, t-mobil-os elvileg. Azt tudom ellenőrizni, hogy nincs-e letiltva, blokkolva?
Nagyon nem szeretnék lyukra futni.
Köszi a segítséget. -
-
1430
senior tag
válasz
n@p@lm #33803 üzenetére
Ha 90 napon belül nem használtad (nem volt aktív) és ha korábban használtad is, de nem 2013.03.01. után aktiváltad az adott Go!Net adatcsomagot, akkor most igénybe veheted promóciós áron.
punky10
Idézném a díjszabás ide vágó részét (2.1.5.): "...érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány bemutatásával. Érvényes magyar felsőoktatási diákigazolvány hiányában a felsőoktatási intézmény által kiállított, a hallgatói státuszt igazoló Igazolás is elfogadott. Ez esetben az Előfizető felelőssége, hogy a felsőoktatási diákigazolványa megérkezését követően azt haladéktalanul bemutassa személyesen valamely T-Pontok vagy T-Partner üzletben."anderledani
Otthoni szolgáltatáshoz sajnos nem tudsz társkártyát rendelni. Esetleg próbáld meg azt, hogy tarifahűség nélkül (tehát csak az előfizetésre vállalt 2 éves hűséggel, részletfizetéssel) rendeld meg a készüléket EcoSurf díjcsomaggal. Mikor felhívnak egyeztetni, akkor jelezd, hogy neked igazából (integrált) Fun díjcsomag kellene. Ettől a rendelésben még EcoSurf-öt fogsz látni, de a szerződést Fun-nal is ki tudják állítani. Ha netán mégsem menne, a vásárlást követő hónaptól lehet díjcsomagot váltani, és ügyintéző be tudja állítani a(z integrált) Fun-t is (ha EcoSurf-ben van a szám). -
anderledani
őstag
Sziasztok
Hogy ha T-Home (tudom már nincs olyan) platinaszintű ügyfél vagyok, és T-Mobile-ba belépek mobilszámmal, jelszóval, akkor érzékeli a t-home platina jogosultságom? Tudok köti online egy második fun díjcsomagot, új készülékkel, részletfizetéssel? -
tothl
addikt
válasz
Vangelis #33815 üzenetére
A tapasztalatom az, hogy mielőtt bármit tesztek menjetek be az ügyfélszolgálatra, vagy legalábbis hívjátok fel őket, mert ha valamit nem jól gondoltok marha rosszul sülhet el és átalakulhat egy olyan kelepcévé amiből nincs kiút. Utólag persze marha könnyű okosnak lenni és megtalálni hol hibázott az emberfia..
-
erdoke
titán
Az két különböző eset.
Viszont arra kíváncsi vagyok, mi lesz a Next L és XL csomagokkal? Mert nekem még 12e-ért is jó lenne egy Next M + 1,5 GB adat VoIP tiltás nélkül...(#33815) Vangelis
Nem, ő még a Relaxnetről beszél, amire nem tud visszaváltani, mert egy ideje megszűnt, és így "újként" nem választható. Ő lemondta, amikor Net & Rollra váltott, viszont akik korábban 16-20e Ft-ot fizettek az ilyen-olyan korlátlan csomagokért (Next L és XL), azokkal szemben elég durva kitolás lenne a Next S és M 5500 ill. 10e Ft-ért. Éppen ezért engedik majd őket váltani valamilyen formában. -
Hikvision
senior tag
Köszönöm, Átolvasom!
-
Hikvision
senior tag
Üdv Mesterek.Adott egy telekom előfizetés, Júniusban telefonos ügyfélszolgálaton keresztül Mpzaik díjcsomagról váltottam Next L díjcsomagra (2év) aminek a havidíja 15.900Ft és ugye telekom irányba korlátlan, más hálózatba 1000perc. Most November 1-től kihozza a telekom az új Next díjcsomagot Ami 9.900Ft és teljesen korlátlan. Tehát 6ezer forintal olcsóbb és sokkal jobb mint ami nekem van. Az a kérdés, hogy hogy tudnék arra a díjcsomagra váltani? Mert azért kicsit durva, hogy évi 72ezerrel többet fizetek a szarabbért.
-
punky10
addikt
[link]
Erre senki sem tud választ?Bementem egy szerződéses Magentás boltba,de eltérő választ kaptam,attol függően,hogy melyik eladóval beszéltem... -
n@p@lm
őstag
-
n@p@lm
őstag
most beszéltem az üsz-el, sajna már nem működik az internetes csomagok közötti váltogatás....
vissza akartam váltani egy több hónapja használt akciós 100 megás csomagra és nem lehet....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Linux kezdőknek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest