-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ANDROID??? #32688 üzenetére
Rohadt sokat kell telefonálni, drága díjcsomagot kell sokat használni, türelmesnek kell lenni, stb...
(Vásárlásért, parkolásért, hálón belüli hívásért nem járnak pontok.)
Itt belépsz>mobil vásárlás>egyenleg beállítások
Itt tudod kiválasztani melyiket szeretnéd.
-
Vangelis
félisten
válasz
Soulfly842 #32691 üzenetére
Vagy előfizet a RED-re.
-
Soulfly842
addikt
válasz
lugosi #32655 üzenetére
Éncégem díjcsomagokon belül szabad a mozgástér. Teljesen mindegy, hogy éncégem, Éncégem Start, vagy Én cégem prémiumban vannak a hívószámok. Teljesen testre lehet így 'szabni az előfizetéseket' - a hűségidő ezzel nem tolódik ki.
Egy fontos mérlegelendő viszont van: Az alap havidíj belföldön T-mobile és vezetékes irányba, ill. internetre forgalmazható le (ha nincs mellette Bnet, akkor egy MB durván nyolc forint). Meg kell nézni, hogy ezekbe az irányokba volt-e annyi forgalom, vagy a hálózaton kívüli volt-e annyi, hogy a havidíj különbözetet 'visszahozza' a módosítás.
Az egyetlen kötöttséget maximum az jelenti, ha egy adott Businessnet csomagra hűségidőt vállaltatok. ott is viszont szabadon lehet módosítani az éncégem, ÉncégemSt, ÉncégemPR között, csak a Bnet ez esetben értelemszerűen nem mondható le.
A keretmegállapodástól számít a két év, vagyis pontosabban 2+2 év, mivel automatikusan hosszabbodik, ha két hónappal előtte nem jelzitek írásban, ill. a soho@telekom.hu címre. (kivételt képez itt is, ha Bnet hűség lett időközben aláírva, mert hiába jár le a keretmegállapodás, ha a Bnet hűség még adott valamelyik számon).
(#32687) Stunts666
Csak bizonyos céges keretmegállapodások esetén lehet tudomásom szerint csak limitfigyelést beállítani.
Max egy next díjcsomaggal 'korlátozod' 20990-re, de azért már korlátlan ingyenes beszélgetést kapsz belföldön
-
Locutus
veterán
Létezik az, hogy sopron környékén térerő gondok vannak?
Kb 1 perc után szinte minden telefonálásom megszakad... elhallgat a másik fél, a térerő lemegy 0-ra, ki is x-eli a telefon, majd amint befejeződik a hivás, ujra felugrik normálisra... -
ANDROID???
addikt
Hogy a fenébe lehet feltolni az arany szintet platinára, mindig azt írja ennyi pont kell még...
Aztán nyomok egy vásárlást parkolok, feltöltök domino-t stb. és mindig először a pontokat veszi le, van lehetőség arra, hogy ne a pontokat vegye le hanem csak pénzt? -
Stunts666
őstag
Sziasztok.
Egy szamlan van ketto elofizetes. Az egyiknek korlatozni kellene a hivasok maximalis keretet. Ez megoldhato lenne? A t-mobile azt allitja, hogy nem lehet. Ez mennyire igaz?
Telenornal be van allitva maximum keretnek 26000 es azon tul nem tudok telefonalni.
-
BéHGT
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
-
BéHGT
senior tag
Ha most decemberben jár le a hűségem, csak akkor tudok új készüléket kihozni még 2 év hűséggel, vagy kicsit előbb is lehet?
-
erdoke
titán
válasz
lesaux #32679 üzenetére
Tényleg leállítják (utoljára tegnap és tegnapelőtt próbáltam).
24 órán belül legutóbb még le kellett mondani (-SURFS/M/L a 1430-ra), csak akkor lehetett újat beaktiválni. 24 órán kívül, tehát ha már magától inaktív, simán megy az új aktiválás. Ez utóbbi történhet +SURF (a végére az igényelt csomagtól függően S-M-L kell) 1430-ra küldésével, vagy a Travel&Surf alkalmazásból is. Az app akkor is működik külföldön, ha nincs aktív roaming net csomagod!
Ha másik számra akarod aktiválni, akkor +SURFM 12345 301234567 formátummal lehet megoldani, ahol az 12345 az adott előfizetés jelszója, a 301234567 pedig maga a hívószám. -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Lehet, hogy elsőre ostobának tűnő kérdésem lesz.
Ha külföldön vagyok, és nem tiltottam le a netet, akkor tudok böngészni, jól gondolom? (Csak sokba fog kerülni...)
Tfh megrendelem a Travel and Surf díjcsomagot, amire azt ígérik, hogy a benne foglalt adatforgalom elérésekor
leállítják a mobilinternet szolgáltatást. Vajon a végén tényleg leállítják, és addig nem tudok külföldön netezni, amíg nem veszek egy másik díjcsomagot, vagy visszaáll defaultra, és aranyáron méri a bájtokat, mint a legelején? -
válasz
#40993792 #32677 üzenetére
Uhh tudom, durva szokott lenni. Én állandóan két telefonnal vagyok (egy szifon, egy más, most épp android kb 1 éve). És mikor megjátszom, hogy nem igazán ismerem őket, akkor adják a jótanácsot, de úgy, hogy néha fáj.
A másik kedvencem, amikor a mai napig elmondják azokat a tanácsokat akksi ügyben, ami anno a ni-mh akkuk korában volt igaz (10 éve). -
savoo
addikt
válasz
ANDROID??? #32666 üzenetére
Tényleg van olyan aki megveszi ezt a borzalmat?
-
ANDROID???
addikt
Minek egy Samunak két előlapi kamera? (igazán odafigyel aki ezt az adatlapot feltöltötte)
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=611572 -
válasz
h1ght3chzor #32664 üzenetére
szia,
odaát írtam, ezért itt csak annyi; a számla megtekintésével ellenőrizhető.
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Hogy tudok ellenőrizni, hogy egy készülék részletre lett-e vásárolva a T-mobile-ban? (iphone)
Üdv
-
dokee78
félisten
Adjon már valaki egy Közvetlen letöltési linket az akciós készülék arlistához.
Mobilról nem tudom meg keresni.
Előre is köszönöm. -
pinnacle
nagyúr
Ezek az ősi trükkök mindig bejönnek, igaz lehet, hogy addigra már mi is elfelejtjük, hogy ezek az "akciós" árak voltak már.
-
pinnacle
nagyúr
Mi ez az áremelés (készülék) a Telekomnál? Most emelnek, majd gondolom Karácsonyra visszaállítják az árakat?
-
Éncégem start-ban van az összes előfizetésünk. Még messze a hűségidő lejárta, de eggyel feljebb szeretnénk lépni minden előfizetésben, éncégem (sima, nem prémium) csomagra. Megéri, 1500-zal több úgy látom és sokkal jobbak a percdíjak.
A kérdés az, hogy ha mondjuk még van 1 év a hűségidőből, és módosítjuk a csomagot felfelé, akkor a hűségidő kitolódik-e. Azaz, ha most aláírjuk a felfelé váltást, akkor innentől fogva 2 év lesz, vagy az aláírás napjától számít a 2 év? -
jazzkifli
tag
Sziasztok!
A Next XL csomag esetében engedélyezett az internet megosztás?
Elnézést és átirányítást kérek, ha nem jó helyen kérdezek!
-
Chabi
aktív tag
Ebben a témában nem vagyok otthon, meg én nem tom értelmezni remdesen a T honlapán leirtakat, de az lenne a kérdésem hogy most fun díjcsomagom van, és 500mb netet szeretnék. Nem az én nevemen van még a kártya de ha bemegyünk és megmondjuk akkor dijcsomagváltás nélkül lesz netem?
-
Hanon
tag
válasz
Soulfly842 #32632 üzenetére
Hűségidőm nincs, most vállalati kedvezményes Partner3-ban vagyok. Akkor erről lehet úgy Dominora váltani, hogy megtartsam a számom és utána át Like 300-ra? Nem értem ha ez így lehetséges akkor miért nem ajánlották fel.
-
djculture
félisten
válasz
Tibee86 #32641 üzenetére
Azért született hogy lehet téged nemérint mert megbizható embertől veszed aki nem vág át. De pl nemegyszer valaki egy ilyen beirás utána 1-3 hónap múlva ugyanez topikban elsírja hogy letiltották a készülékét és milyen genya a telekom. Pedig ő volt meggondolatlan. Vaterán pl ezer meg egy ilyen nemtudom fizetni az előfizetési díjakat de előtte jól eladom hirdetés van.
ferikek fórumtárs amit írt az is igaz hogy a tiszta készülékeket se nagyon lehet aladni az ilyen nyavajaházi csalók miatt. Már ha valaki eladóként problémázik a garancián az már eleve gyanús. -
-
válasz
Tibee86 #32638 üzenetére
itt csak a vonatkozó jogszabályt teszem be, a többit odaát leírtam;
link
4. § (1) A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
amennyiben mást/számlát is kérnek, és alapesetről van szó, úgy;
1. § (2) Semmis az a megállapodás, amely az e rendeletben foglaltaktól a fogyasztó hátrányára tér el. Az érvénytelen megállapodás helyébe e rendelet rendelkezései lépnek. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Vangelis #32636 üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha veszek egy használt T-s iPhone-t, ami előfizetésre lett mondjuk véve, és van még fél év garancia rá, akkor elég egy jótállási jegy is ahhoz, hogy ha esetleg gond lesz vele, akkor beadhassam garanciáztatni? Vagy kell ehhez majd az, aki a telefont vette eredetileg? -
djculture
félisten
alakul a helyzet: [link]
2014. július 1-jétől tilos lesz az EU-n belül utazók bejövő hívásaiért díjat felszámítani. A távközlési társaságok előtt két választási lehetőség lesz:
1.az Európai Unió egész területére érvényes díjszabást kínálnak („barangolj belföldi hívásdíjakkal”), melynek árszintjét a belföldi verseny diktálja, vagy
2.lehetővé teszik előfizetőiknek, hogy a két szolgáltatást szétválasszák, azaz külön barangolási szolgáltatót válasszanak, alacsonyabb díjakkal (új SIM kártya vásárlása nélkül) -
ferikek
aktív tag
Sziasztok,
május óta éncégem díjcsomagjaink vannak. előtte mindenféle lakossági volt, de rábeszéltek, hogy ez így jobb és olcsóbb. azóta havonta 20-30-cal fizetünk többet... a lényeg, hogy van ez a telemátrix, amivel ugye többek között egymás között 0 ft-ért beszélünk. hívásrészletezőben és a telemátrix felületén sem találtam meg ezeknek a statisztikáit. meg is kérdeztem az ügyfélkapcsolati menedzserünket, hogy ezt hol találom, de szerinte ez nem nyilvános, a telekom sem tartja nyilván. ezzel az a baj, hogy nem tudok így viszonyítani. próbálnám összehasonlítani a váltás előtti ft/perc átlagot a mostanival, de mivel nem tudom mennyit beszelünk 0 ft-ért így nem tudom (lakosságinál a családbarátot feltüntették, így ezt látom).
vhogy nekem ez bűzlik. nem törvényellenes ez kicsit? ha már mindenféle statisztikát le tudok hívni (amik persze tök feleslegesek), akkor ezt miért nem? -
slice14
veterán
Sziasztok
Újra húztam a telót. Első indulásnál a TELEKOM HU-t írt kt, de újraindítás után már T-Mobile H-t írt ki. Mikor lesz ez már végleges? Android OS-ről van szó.
#32634 savoo: Nem
Volt egy kis katyvasz, így ez volt a legcélszerűbb.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Kolondrum #32615 üzenetére
nem lehet, hogy több, mint 1 éve töltötted fel? Vagy ha 2500 forinttal, akkor több, mint 180 napja (vagy ilyesmi mennyiség)
nekem 1180 forintot számláztak ki dominóra (!), mert szerintük igénybe vettem valami 1Ft-os szolgáltatást 190 és 990 alkalommal
Persze a számlából nem derül ki, hogy mi ez -
-
törölt tag
-
raziel01
veterán
hwsw.hu/cikk.php?id=50363
-
válasz
#99546112 #32620 üzenetére
miért ne tilthatnák?
ki és mikor tiltotta meg?
ászf; link
7.5.2.4. Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti. -
-
nem értem a problémát?!?!
amit idéztél, abban világosan leírták, hogy új előfizetés, ami számhordozás útján, domino konstrukcióból átlépve, és like díjcsomagból like 300 változatba átlépve is lehetséges.
számhordozáskor már van egy számod, tehát nem adnak új számot.
meglévő domino átváltásakor szintén van már egy meglévő hívószámod, tehát akkor sem adnak újat, illetve like -> like 300 ugráskor is ez a helyzet.
mozaik esetén nincsenek ilyen kitételek. -
Hanon
tag
Ma azért vártam fél órát egy t-mobile boltban hogy aztán kiderüljön, hogy a Like 300-hoz mindenképp új számot adnak. Most üssetek meg, de én ezt sehol nem láttam a díjcsomag leírásánál, sőt:
"A díjcsomag új előfizetésként (akár számhordozással), Domino előfizetésről számlás előfizetésre való áttérés, valamint Like 50 díjcsomagról Like 300 díjcsomagra való áttérés esetén igényelhető."Most akkor a Mozaik S-nél is ugyanez van? Semmiképp nem akarok számot váltani, akkor inkább maradok a mostani flottában.
-
Turbomann
tag
Ha azt vesszük, hogy 3 számlám volt előfizetésben és használtam is párszor, hogy arany legyek és megemelték a pontokat. Ez etikátlan, de megtehetik Ő adja a kedvezményt. Sebbaj akkor ez úgyis lejárt egy előfizetésem, akkor szüntessük meg az egyiket. Dőlnek a jobbnál jobb ajánlatok, de köztük iphone-t nem akartak adni nem kértem a sokkal jobb ajánlatból egyiket sem. Most jár le az utolsó előfizetésem. Bementem a T be Rózsa színű ködött szerettem volna látni, hogy jobbnál jobb ajánlattal elködösítsenek, de sajnos évről évre azt veszem észre, hogy kínálat óriási, de áruk nagyon túlzottan magasak. Lényeg, hogy lehet, hogy az elöbbi megszüntetésemből hasznot húzva kapok egy jó kis ajánlatott, hogy ott maradhassak. Kérdeztem miből csemegézhetek, hogy a meglévő előfizetésem hosszabodjon plusz 2 évvel és már karikázta be a 194 ezres tételt, amiben túlárazott részlet konstrukció volt és egy picit erőlködést sem láttam volna, hogy engem meg akarnának tartani mint hülye kuncsaftnak. Most kérdésem, hogy ez az előfizetésem iphone 4S vettem mikor indult. Ezzel az összegel indítottam jobb kezdő részlet jó díjj csomaggal kínálgattak. Jelenidőben most túl nagy kezdő részlet és ugyan azt kapom, mint ha új belépő lennék. Semi kedvezmény csak akkor kapok extra kedvezményeket, ha már meg akkarom szüntetni a számomat. Akkor inkább kivárom azt a napot és megláttom mit kapok kedvezményt, mert hátha iphone 5S ben is kapok kedvezményt, hamár meg akkarom szüntetni és jó üzletett fogok kötni, de ahogy láttom reménytelen a dolog így inkább maradok ex T hülye, hogy ezzek után én fogok lenni itt ennél a cégnél. Max internet rendelek max feltöltősként.
Egy volt hülye írását látták és aki zava r a hejesírás az lapozon.
-
Fiúk én lefagytam az imént. Telót teszteltem és fel akartam hívni a 30-as számomat. Amúgy is nagy a csend körülötte. Tárcsázom, erre ilyet szól a szám ideiglenesen ki van kapcsolva. Mi van?? A kari érvényes novemberig! Dominos. Akkor meg? Azért mert 0ft van rajta? Az meg a másik. Hol a pénz róla? A szekrényen pihen és csak azért van, hogy a teló ébresszen. Akkor miért tűnt el a pénz? (Nokia 7650-ben van, az meg nem netezik)
1 éve már volt ilyen, pénz hopp elillant. Lényegében töltöm évente és nem telefonálok, de a pénz elvándorol. A *** kivan ezzel a szolgáltatóval. A voda meg a b***i SMS-eket küldi. -
PhoenixSzG
tag
Sziasztok! Májusban volt egy készülékváltásom (részletfizetéssel) 2 év hűséggel (tarifahűség nélkül). A szerződésben "kötbér összege (ft)" címen szerepel x forint. Ez most készülékkötbér vagy sem? Felmondhatom a szerződést a november elsejei díjszabás módosítására hivatkozva a fenti kötbér nélkül, csak a fennmaradó készülékrészleteket fizetve?
-
aero.
veterán
válasz
#99546112 #32612 üzenetére
Magára a készülékre gondolok, tehát, hogy letiltják a hálózatról, nem az egyirányúsításra. Rákerestem itt a topikban, láttam olyat, hogy lehet kérvényezni a visszaállítását utána. Júliusi számlától nem lett fizetve és még maga a készülék nem lett tiltva. A SIM-et kikapcsolták 1,5 hónap után.
-
Azt hogy tudom megnézni, hogy egy éncégem üzleti előfizetésnél az egyik számunknak mikor van adat szempontból a fordulónapja? Édesapám tegnap szólt, hogy sms-eztek hogy elfogyott a 7 gigája, kicsit furcsállnám 11 nap alatt
-
aero.
veterán
Számlaelmaradás után mennyi idővel kerül letiltásra a készülék?
-
Killing
addikt
A Telekomnak milyen hálózatai vannak? Van HSPA+ vagy csak HS(D,U)PA?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest