- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- 3DMark (2013) eredmények
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Everest / AIDA64 topik
- Hővezető paszták
-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
palee69
senior tag
Üdv!
Biztos nagy hülyeséget kérdezek,nézzétek el nekem.
Egy adott hívószámhoz kérhetek-e 2db sim kártyát?
Mondtam...
A másodiknak micro simnek kellene lenni. -
válasz
Onderon #34898 üzenetére
akkor vedd biztosnak az ügyintéző által mondottakat, ha már megtörtént, mert sokszor mondanak olyat - tévesen -, ami leírva bizony nem úgy van...
nem csak ios, hanem más oprendszerek alatt is van hasonló funkció, például android alatt a hangouts, erősen probléma lenne, ha nem működne minden csomagban akár a videotelefonálás is, mivel nem külsős alkalmazásról van szó, így leszenk még ebből problémák. -
Onderon
senior tag
válasz
Onderon #34897 üzenetére
Közben felhívtam a 1430-at, azt a választ kaptam, hogy mindenképpen tiltva lesz az S-es csomagokban a VoIP, függetlenül attól mikor lett rá előfizetve. Arra viszont egyelőre nem tudnak választ adni, hogy az iPhone-ok esetében a Facetime tiltva lesz-e. Van rá esély, hogy nem, hiszen az a telefon egy funkciójának a tiltása lenne, aminek úgy gondolom az Apple sem örülne.
-
polonic
félisten
Az új rendszerfrissítésről nincs valami info? Mindjárt november vége. Az első előtti hírben az volt, hogy 3 lesz. A következő ebben a hónapban. És az is várható, hogy közös számla lesz. Ez is mikortól? Aztán a távszámla oldalának megújításáról is esett szó. Erről sincs hír.
-
Vangelis
félisten
Nagyon dolgznak a webshopon valamit!
-
Nescafé
őstag
üdv
Adott egy teló 2-évre lett véve részletfizetéssel.
Még van 1 év, ha az embernek van egyösszegben annyi pénze, még ami hátra van ki lehet fizetni a telót? -
djculture
félisten
válasz
szilvaspet #34889 üzenetére
Azért legalább illene ezt az oldalt átfutni, előtted írták be: [link]
-
szilvaspet
tag
Üdv!
Van valakinek infója arról, hogy a Next díjcsomagnál le van-e tiltva a voip kommunikáció? -
djculture
félisten
Haver is így járt megvette rá 3 hónapra letiltották, nem érdemes ilyenekkel kínlódni mert garantáltan nem hiába adják el. Nagyon kevés az olyan ember aki csak azért adja el mert szereti cserélgetni a telefonját, jellemzően inkább már eleve rájött a tulaj hogy ugyse tudja fizetni a törlesztőjét vagy az előfizetési díját igy mielőtt letiltanák eladja.
-
válasz
Ferrarer #34879 üzenetére
több tétel/oldal is van/lehet a számlából, illetve megnézendő a hozzátartozó szerzdés (szerződés-kiegészítés kedvezményes készülékvásárláshoz), abból kiderül, hogy 1 vagy 2 év hűség, milyen konstrukció...stb.
amennyiben részletre lett vásárolva, úgy van részletfizetési melléklet is.
sok eladó szokott úgy trükközni, hogy csak a bevételi pénztárbizonylatot mutatja meg a számla helyett, és ha előbbin kevesebb összeg szerepel mint a számlán, akkor például egyértelmű a dolog, hogy részletre lett vásárolva, a számlából ki is derül, hogy a vételár x ft, az induló részlet y ft, a bevételi pénztárbizonylaton viszont csak utóbbi összeg fog szerepelni, hiszen csak azt lett kifiztve a vásárláskor, a többi a későbbiekben kell. -
punky10
addikt
Azt vegyétek figyelembe,hogy 9500 ft,amiből 2000 ft lebeszélhető,ha Domino5-öt választottál.Tehát mit kapsz 7500 ft-ért?Nemegy alsókategóriás droidos telót állítottam be idősebb családtagjaimnak,mind elégedett a telefonjával.Egy modern telefont használnak,aminek egyszerű a kezelhetősége,egyedül azt kellet megszokniuk,hogy "simogatni"kell a nyomogatás helyet.Fb,Maps,Market és társait töröltem/tiltottam,mobilnet kikapcsolva,és van egy érintőkijelzős normál telefonom.
-
válasz
-secret- #34863 üzenetére
szerintem nem, mindig adott értékhez van párosítva.
Ferrarer; szia, lehetséges a tiltás, akár a számlával történő elmaradás esetén is, mivel nem domino konstrukcióról van szó.
más kérdés, hogy a fun egy társkártyás díjcsomag, tehát tartozik egy előfizetéshez, így összetettebb kicsivel a dolog. -
Ferrarer
tag
Sziasztok!
Bocs a hülye kérdését, de dominos voltam mindig is, nem vagyok képben az előfizetéssel.
Vettem egy használt telefont ami Fun dijcsomagban lett vásárolva.
Az eladó azt mondta, hogy nem előfizetéses, viszont a T-mobile oldalán rákerestem és havidíjasként volt jellemezve.
Az lenne a kérdésem, hogy van rá esély, hogy letiltják az általam vásárolt telefont IMEI alapján?Előre is köszönöm a választ!
-
Vangelis
félisten
válasz
sarkanyolo2 #34864 üzenetére
Most rendeltem még valamit... akciósan. Ha majd státusz váltás lesz akkor beírom
Nem kiabálom el!
-
telekom weboldalán múltkor kreáltam jelszót írták, hogy küldenek postán egy levelet amiben bent lesz a megerősítő kód, megjött az a levél csak nem aktiváltam egyből, tegnap megint be akartam lépni nem engedett kreáltam másik jelszót, megint írták, hogy küldenek levelet... ez még nem jött ugye meg, az előzővel tudom én aktiválni a belépésemet?
-
313313
addikt
válasz
313313 #34860 üzenetére
Idő sajnos lejárt, szerkeszteni nem tudtam...
Vicces a webshop már rég nem ott járok, mikor a böngészőben a link még mindig másra mutat....
Szóval LG l3 II kártyásan 9.500 huf, mozaik xs-el 2 év hűség a díjcsomagra 27.000 ft...
Alcatel Idol s mozaik xs-el 2 év előfizetésre 51.500ft, Alcatel Idol mozaik xs-el 2 év előfizetésre 55.300ft...
Biztos lehetne még szemezgetni... -
313313
addikt
Elég érdekes ár képzés van azért a cégnél...
Kártyásan, 3200 ft-s előfizetésre 3*annyiba kerül előfizetésre, mint feltöltősen
De van itt olyan, hogy a jobb készülék olcsóbb a rosszabb tudású drágább ugyan abban a konstrukcióban...
Gondolom lehetne még csemegézni... Nem tudom ezek direkt lettek így kitalálva, vagy valaki/valakik ennyire jól végzik a munkájukat... -
Hunter2
addikt
online lehet like csomagot hosszabbítani , mik a tapasztalatok erről?
-
whitezo88
nagyúr
gyors kérdés, inkább elméleti. mintha már olvastam erről, hogy van ilyen.
platinakártyás vagyok. lehet-e olyat, hogy 0% thm-re veszek egy telefont, de "végtörlesztek" idő előtt? a 2 év folyamatos fizetés helyett.
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Note 3 vásárlásán gondolkodom T-nél, vagy kamatmentesen vagy kp, ha találok valami kiskaput.
Tudtok mostanában valami akciót vagy bármi okosságot? Szerintetek érdemes egyáltalán várni a vásárlással (Karácsonyi akció v bármi)?
Nem szeretném ha a vásárlásom napját követően 150.000 lenne..másnap. -
savoo
addikt
Tegnap én is átvettem a még csütörtökön megrendelt SD kártyát.
-
lord.lakli
őstag
válasz
cris78 #34845 üzenetére
Erre én sem jöttem rá, de sajna így van, pedig pont a fonepadnál lenne logikus, hogy hangcsomagban olcsóbb. Van saját fóruma itt a prohardveren. Én is mostanság szereztem be egyet gyorsan net&roll s-es csomaggal, mert aranykártyával 45600 Ft és ebből még lejött aranypontok na meg a 10000 Ft-os akcionekem kupon.
-
cris78
őstag
Nagyon szemezek az Asus Fonepad-del. Azt nézem, hogy egy olcsóbb net csomaggal olcsóbb, mint egy drágább mozaik csomaggal. Ez meg, hogy, miért?
-
tomi613
aktív tag
Ez a Business Net M 3708 Ft 7GB megéri? Ez már LTE képes? Felajánlja a választható csomagok között.
-
Vangelis
félisten
Mi változik már a dominovak 12.01-től?
-
Varszegig
veterán
válasz
smileismarci #34837 üzenetére
A beépített akksival rendelkező telefonokat gyártó cégek megoldják: mindenre egy év a gari, azt jónapot
-
válasz
lord.lakli #34834 üzenetére
De járható, ha nincs hűség a mostani előfizetésén.
-
tomy86
addikt
válasz
smileismarci #34837 üzenetére
Annál nem hiszem, hogy így van, de a telefonhoz adott "Fontos tudnivalók" című Sony (SE) irományban (nem a T-s jótállási jegyen) szerepel ez a szöveg a garancia kapcsán:
"Ez a korlátozott jótállás a mobiltelefonra a termék megvásárlásának eredeti dátumától számított két (2) éven át, az eredeti tartozékokra (például az akkumulátor, a töltő vagy a kihangosító) pedig a termék megvásárlásának eredeti dátumától számított egy (1) éven át érvényes."
De nekem kivehető akksim van. -
tomy86
addikt
Ha nem lennének német rokonok, már rég lemondtam volna a vezetékes telefont.
(#34792) V.Stryker: hallottam erről is. Inkább nem kommentálnám
Nem pont ide való kérdés, de hátha tudja valaki. Jól tudom, hogy telefonok esetén az akku tartozéknak minősül? Döglődik az akku a telefonomban (T-nél vásárolt SE Xperia Ray), de már lassan két éves lesz és a második évben a tartozékokra már nem vonatkozik a garancia.
-
cserry193
tag
Van arra lehetőség, hogy megmaradjon a jelenlegi T-s számom, és váltsak Like díjcsomagra?
Tudom, hogy csak új előfizetéssel igényelhető, de nem lehet valami számhordozhatásos módszerrel trükközni?Köszi előre is!
-
Vangelis
félisten
Megjött a kártya
Iaz így 1840 volt....de még ennyit is megért.
-
polonic
félisten
Azért az szánalom, hogy itthon mobilról egy osztrák mobilt felhívva 180 Ft-be kerül egy perc. De ha roamingolok, akkor 90 Ft körül van Ausztriából vagy bármely más EU államból ugyanazt az osztrák számot felhívni.
-
törölt tag
Sziasztok!
Hogy tudom lemondani a GO napinetet, ami 10 MB 195 Ft?
-
lord.lakli
őstag
válasz
atillaahun #34822 üzenetére
Nem ismerem sajnos a céges előfizukat. Az elmondott 3 teljes korlátlan + 4 hálózaton belül nem üzleti előfizetésben 51600 Ft lenne és ehhez kell egy másik főszám amely arany/platina szintű és még készülék sincs hozzá. Így tényleg nem rossz a 44 eFt/hó. Az új Next csomagokban ha kérsz telefont, akkor Next S 5490 helyett már 7990 Ft lenne.
-
atillaahun
veterán
válasz
lord.lakli #34807 üzenetére
Céges előfizuról van most szó, múlt héten kaptunk ajánlatot képviselőtől. 44e lenne 3 teljesen korlátlan szám (főnököknek és központba), plusz 4 hálón belül korlátlan kollégáknak. Mindegyikre 2 éves hűség meg asszem 500 MB net. Ez így korrekt szerinted?
Amit viszont nem értek, hogy csak egy telefont választhatunk melléjük összesen? Nem kéne, hogy 7 előfizetéshez 7 telefont ajánljanak fel kedvezményes áron? -
Vangelis
félisten
válasz
smileismarci #34818 üzenetére
Ha t-mobile platinád van akkor lehet venni bőven társkártyát.
de fő számnak meg kell mradnia nem tárkártyásnak. nevében is benne van. -
Vangelis
félisten
válasz
smileismarci #34735 üzenetére
Simát biztosan lehet... de aranyárkártyá(k)hoz kell egy fő szám ami arany.
t-home ban vagy platina akkor vehetsz két társkártyát a t.home előfizetéshez. -
smileismarci
tag
ma nekem is megjött a hordóztató aksim az akció nekem-ből
Lehetne több ilyen ha máshogy nem így nőhetne az előfizetői elégedettség
Erre nem vágjátok a választ nem találtam meg a Tré honlapján.
[link]
-
cris78
őstag
Sziasztok! Letelt a 21 hónap a hűségemből (előfizetésre +gonet m), most szeretnék egy új telefont, részletre, de mozaik xs-szel.A gonettel tudok most valamit kezdeni? Lemondani? Vagy meg kell várnom a két évet?
-
raziel01
veterán
válasz
lord.lakli #34811 üzenetére
Irigység rulz.
Nem csak ott hirdetem. Abszolút korrekt áron adom, alkudni is lehet belőle.
Az egyik benne van a telómban, a másikra meg nincs szükség így eladom.
Semmi nem tiltja, hogy olcsón vett terméket eladja valaki drágábban.(én csak össz-vissz 2 kártyát raboltam, más ismerős meg 4-5 terméket is.)
-
Vangelis
félisten
Akkor a kupon akció végszva nálam:
Futár kiszállításra átvette.
Azonosító
55xxxxx
Termék
Samsung 32GB MicroSD memóriakártya OSAM-MB-MPBGC/EU1.840Ft
-
lord.lakli
őstag
válasz
atillaahun #34806 üzenetére
Jól tudod, viszont csak akkor 9900 Ft, ha arany/platina társkártyás számot kérsz, azaz egy főszámmal nem fog menni 9900 Ft-ért, akkor drágább.
-
atillaahun
veterán
Jól tudom hogy a 10k-s korlátlan csomag nem csak mobilhálózatba korlátlan, hanem vezetékes irányba is?
-
dptrsk
Topikgazda
válasz
#99546112 #34803 üzenetére
Én speciel online rendeltem 9 hónapos előfizetés mellé laptopot részletre a 4300as csomaggal, és 49990 volt a kezdőrészlet, de ha ipadra azt irja 0ft es tenyleg becsuletesen fizetted eddig akkor odaadják 0ftért. A 2. Telefont előfizetés hosszabbítással nekem odaadták 0ftért, részletre
-
törölt tag
Vett már valaki iPad-et innen úgy, hogy volt már készülék pl telefon amit vett, kifizette rendesen és egy idő után bement a telekomhoz, mert szeretett volna egy iPad-et? mennyit kellett kezdőnek befizetni, mondjuk egy 4300Ft-os előfizetési díjnál? 0Ft kezdőt írnak, de sztem akkor is kell befizetni, bár tudom egyénfüggő a dolog és valamennyit biztos kell befizetni kihozatalkor. Van ilyen kapcsolatkártyám, azzal megyek valamire náluk vásárláskor?
Köszi a válaszokat.
-
Vangelis
félisten
Nekem is olyan számom van (vezetékes).
Volt egy jó számom, de mivel költöztem hoztam a szolgáltatásokat is... persze, hogy másik számot adtak.
Csodálkoztam is miért keresnek állandóan egy hölgyet rajta. Mindenféle tartozás miatt.
De még a rendszerben is a hölgy neve van! Miért nem tudják kiadáskor átírni.?
-
aicon
senior tag
válasz
tomy86 #34791 üzenetére
Nekem meg olyan számot (vezetékes) osztottak ki amit pár hónapja adtak vissza és a létező összes adatbázisban szerepelt. Meg is találtuk több helyen.
Akkor megkérdeztem a trét:
- ha én megrendeléskor minden publikus megjelenést letiltok mégis hogy lehetséges ez?
- egyáltalán mi értelme van és hogy tudják garantálni az adatvédelmet, ha ilyen módom kerülnek kiosztásra a számok?
Még virtuális vállrántás sem volt a másik oldalon...amiből azt vettem ki hogy nekem kuss!
Számcsere lett belőle, amit először természetesen kiszámláztak.
Majd az NMHH-t megkeresve kegyeskedett jóváírni a tré. Elég idegőrlő és hosszú huzavona.
Korrektebb volt minden amíg nem tették be a lábukat ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest