-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
buca84
őstag
Az aplikációból díjmentesen aktiválható 3GB -s és 50MB -s csomagokat hogy lehet lemondani? Az aplikációban nem lehet, nincs "Lemondás" gomb.
Csupán azért kérdezem, mert ez a szöveg van ott: "Amennyiben egyenlegeden elég összeg áll rendelkezésre, ezt a szolgáltatást megújítjuk a fordulónapján." Én nem szeretné megújítani. -
zsoltzsolt
addikt
válasz
norberto_th #100389 üzenetére
Hányas verzió?
Valahol be kell ezt állítani? -
Ateszpapa
addikt
válasz
Igen, épp tegnap néztem.
Tetszetős, szerintem jobban átlátható.
S8 -
norberto_th
aktív tag
Gondolom hogy egységes lesz és készülékfüggő
-
törölt tag
válasz
A Samsung Galaxy S7 (azaz Android) alatt nem (pedig jobb lenne az AMOLED miatt, ahol lehetséges, mindenből a dark fut), viszont a Windows 10-es MS Lumia alatt igen, megújult és jobb így. Tetszik.
-
betyarr
veterán
domino fix mellett van olyan akinek megújult az ingyenes 50 mega?nekem még nem egyelőre.
-
MittuDomain_
őstag
válasz
szabogabor10 #100392 üzenetére
Miért?
A legnagyobb hülyeség, amit tehetnek, az app no1 funkciója (volt?). -
embe
nagyúr
válasz
Samu S7
-
-
válasz
szabogabor10 #100390 üzenetére
Igen, adott az opció.
-
válasz
Időpontfoglalásra Telekom üzletbe még van lehetőség?
-
norberto_th
aktív tag
Másnak is megújult a telekom app? Nagyon fain ez a sötétebb design!
-
ablack
senior tag
Ha még van 3 hónap hűség a mobil előfizetésemen és csomagot váltanék felfelé akkor a hűség mindenképpen újra kell hogy induljon legalább 1 évre?
-
törölt tag
válasz
enginev3.0 #100383 üzenetére
Számhordozás: [link]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
enginev3.0 #100383 üzenetére
Nem.
-
enginev3.0
félisten
Számhordozást meg lehet neten csinálni?
-
the.odzsy
aktív tag
Üdv!
Egy kérdés a hozzá értökhöz. Létezik az, hogy a Domino Web előfizetésem sim kártyája elavult /kb 3 éves/? Ha berakom az usb-s modembe, csak HSPA+ sebességet tud, pedig régen ment az LTE is. Van egy Domino fix előfizetésem is Maraton opcióval és ha azt a kártyát rakom be az USB-be egyből tudja az LTE-t. -
törölt tag
válasz
norberto_th #100376 üzenetére
Szívesen.
Volt róla tapasztalatom, több ismerősnek is aktiváltam mostanság.
-
zoli62
addikt
válasz
vpanangin #100368 üzenetére
Igen, az is eltűnt. Be is jelentettem. Azt mondták, hogy okozhatja ezt az, hogy most volt a harmadik negyedéves nagy frissítés, de ez is csak találgatás. Ami a lényeg, hogy a érdekes módon a Telekom appban helyesen szerepelnek a hívásadatok. A hónap elejére leszek kíváncsi, hogy sikerül-e rendbe tenni. Az nem megoldás, hogy mindenre azt mondják, használj Telekom appot. Sok olyan telefon van, amin nem megy.A Telekom fiókban kellene működnie elsősorban.
-
PainKiller13
őstag
válasz
South Velen #100366 üzenetére
Én is voltam így, kb 1 hónap volt, de semmi kötelezettségem nem volt.
-
törölt tag
válasz
norberto_th #100370 üzenetére
Egy kis időt várjál és frissülni fog az app felületén az állapot. Külön sorban fogja mutatni a 3 GB mennyiségét.
-
norberto_th
aktív tag
Akkor honnan látom mennyi van vagy valami?
-
válasz
norberto_th #100370 üzenetére
-
norberto_th
aktív tag
Beaktiváltam a 3GB netet de csak az alap 6GB-ot mutatja, a 3GB-ot nem adja hozzá?!
-
thomas77
senior tag
válasz
dptrsk #100365 üzenetére
Valaki mintha írta volna, hogy szeptember 1-től lesznek új csomagok. Persze itt mindenki azt ír, amit akar.
Amíg a digi nem tud elindulni, addig én sem számítok semmi jóra. Persze az is lehet, hogy utána se lesznek jobb csomagok.
Ahogy nézem a publikus csomagok percdíját, egyre inkább abba az irányba mennek a szolgáltatók, hogy a korlátlanul beszélgetős előfizetésre tereljék át a népet.
Én is egyre jobban ezen gondolkodom. Már havi 5e Ft-ért nekem is lenne rá lehetőségem. Persze létezik ettől is jobb ajánlat, de számomra most ez érhető el... -
South Velen
addikt
Hali!
Hosszabbitottam hűséget készülék vásárlással egybekötve, majd a kiküldése napján lemondtam. Sajnos így is a boltba került a telefon, de a webshop azt írta visszaküldik a raktárba aztán visszáruzásra kerül, és 2-3 munkanapot fog igénybe venni. Na ennek már 8 munkanapja, sőt pár napja már az át nem vett készüléknek az első részlete is megjelent a számlák között.
A vállalt minimum havidíjnál is a magasabb összeget mutatja, bár azt írja a hűség hosszabbítása folyamatban van.
Ez így normális, minden vissza fog állni csak ennyire lassúak ugye? Legjobban a kiszámlázott részlet zavar..
-
Új mobil csomagok mikor várhatók? Vezetékes szolgáltatással együtt holnap debütálnak a mobil csomagok is?
-
válasz
freelanced #100359 üzenetére
Szia,
Nekem van arany és platina kiemeltségű előfizetésem is, de azt kell mondanom, nem érdemes külön nézni, mert árazásban nem lesz mérvadó különbség (leginkább semmilyen) a nem kiemelt, vagy akár új előfizetéshez képest.
Másban mutatkozik meg az arany/platina kiemeltség előnye, például a legdrágább készüléket is kihozhatom 0 Ft-ra úgy, hogy nem kérnek mobil előleget, szemben a nem kiemelt, vagy új előfizetőkkel, ahol az előleg elég húzós. -
freelanced
addikt
Üdv !
Van itt esetleg olyan kolléga aki arany szinten áll és ellenőrizni tudja milyen kedvezményeket lehet kapni a készülékekre ezzel a szinttel?
Köszönöm előre is !
-
válasz
Lehiñito #100352 üzenetére
Szia,
Megkapod, én többször is töltöttem már fel úgy családi előfizetést és mindig megadta a rendszer.
Troy: Szia, Működik, ma is többször beléptem már és használtam.
prozodus: A promóciók direkt úgy vannak kiírva, hogy csak az alkalmazásban aktiválhatók, ezért web felületen nem véletlenül nincs díjmentes 3 GB (sem).
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Nálatok működik a Telekom app? Napok óta nem tudok bejelentkezni.
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha a telekom alkalmazásban töltöm fel a domino egyenlegemet, akkor is megkapom a feltöltés után járó bónusz netet meg a bónusz perceket? -
törölt tag
Határozott idejű röghözkötés... Különben jön a bünti.
Újabb finomságai az appnak:
Telón az 50 mega 7 napra érvényes, gépen 29-re.
Telón létezik a 3 giga, gépen nem.
Telón átállítom a sorrendet, gépen nemcsak, h nem lehet, de már nem is áll át a teló után sem.És még rengeteg egyéb bug az elmúlt percekben...
-
törölt tag
válasz
qnadam #100194 üzenetére
Ó, azt nekem is behazudták anno, h az átadó cég szúrta el, csak éppen felhívtam őket is, és ők elmondtak minden részletet, időponttal, adatokkal, tokkal-vonónal, és abból egyértelműen kiderült, ki a ludas...
Most meg a webes üfsz akasztott ki megint...
Anyám fixmostos másodkártyájáról tűnt el az emeltdíjas mms-fogadás tiltása nemcsak nyom nélkül, de még csak aktiválni sem engedi: mindig kiírja, h sikeresen aktiválva, aztán uúgy nincs.
Nem sok vizet zavar, mert anno megvette (ma sem értem, miért), mindjárt lejár, 0 egyenlege van, és nem is akarja feltölteni, úh megy aludni a kártya, és édesmindegy.
De ezek után ellenőriztem a többi kártyát is, és a felénél random eltűntette ezt a beállítást... -
goop
őstag
Reggel a Vodafone hálózatból elérhetetlen volt a telekom számom, másnak is volt ilyen gondja?
-
thomas77
senior tag
Amióta frissítették az online rendszert, azóta nem látszik, hogy hány percet beszéltek a családi csomagba bevont kártyák. Persze a 3000 órát nem lépjük át, de azt szoktam ellenőrizni, hogy egyáltalán megéri-e nekünk. Tehát a minimumot lebeszéljük-e. Na most ez nem látszik.
-
Bferibörs
addikt
válasz
zsoltzsolt #100344 üzenetére
Nem de lényegesen olcsóbb az amire nekem szükségem van.
-
Robi_73
őstag
válasz
Watto1991 #100339 üzenetére
Én meg azt nem értem, hogy 20+ év hűség után miért nem ajánlanak kedvezőbb percdíjakat. Sajnos mikor a Dominó Most még aktiválható volt nem tudtam váltani a hűség miatt. Ha előfizetőknek is adnák a 9/19 Ft-os percdíjakat mindenki maradna, és még több új előfizetőjük is lenne. Rengeteg előfizetést cseréltek le kártyásra, ezért is szüntették meg a Most opciót. Év végén pedig az előfizetők csak egy köszönő sms-t kaptak, a dominósok meg x GB internetet. Mondjuk most nem hagytak ki minket a nyári akciókból már szerencsére, de előtte évekig nem volt semmi...
-
bucihost
senior tag
válasz
Robi_73 #100337 üzenetére
Nekem csak kedvezményes csomag kell. Készülék nem érdekel. Most fizetek 8-9 et. Hálózaton belül korlátlan 150 máshova és 2gb net. Konkurenciánál hálózaton belül korlátlan , 100p más irányba, 5Gb net, 10Ft percdíj lenne 2990. (Flotta). Ha itt kitudnék alkudni hasonlót maradok. Ha nem nem...
-
Robi_73
őstag
válasz
bucihost #100335 üzenetére
Nem lehetetlen, de nem is egyszerű! Két évvel ezelőtt egy P8 Lite-ot és 4500 Ft (1500 és 3x1000 Ft) havidíj kedvezményt sikerült kialkudnom. Akkor is flottára akartam váltani, de a kapott kedvezmények és havi minimális 2000 Ft-nyi különbség miatt maradtam. Most elég vicces ajánlatot adtak, és az ügyintéző is felkészületlen volt...
Én most a flottán és a dominón gondolkodom. Nagy valószínűséggel flotta lesz a befutó, mert 3200 Ft-ért kapok 175 percet (flottán belül 0 Ft), 1,5 GB netet és 10 Ft-os percdíjakat. A szám az enyém marad és a szolgáltatóval én intézek mindent és nekik is fizetek. Az egyik előfizetésre lesz 10GB net és korlátlan adat, így a 4db előfizetés 13.560 Ft-ba fog kerülni. Ha a mostani árhoz viszonyítom, akkor még 350 percet, az ő ajánlatukhoz viszonyítva pedig 724 percet beszélhetünk még azonos költséggel. Ami mellet labdába sem rúghat a Mobil S 80 perce és az 1GB adata a 3090 Ft-os árral, még a 20%-os kedvezménnyel se...
-
bucihost
senior tag
Sziasztok. T-nél van normális ügyfelmegtartás? Lehet normális csomagot emberi áron kialkudni? Mik a tapasztalatok?
-
Robi_73
őstag
Sziasztok!
Egy hónap múlva lejár a hűségem és a múlthéten már jelentkezett is nálam a Telekom ügyfélszolgálata a felülmúlhatatlan ajánlatával. Eddig kevesebb mint 16.000 Ft-ot fizettem a 4db előfizetésem után (Next M ATK,, 2db Mobil S 1gb, Mobil S 3gb). A meglévő előfizetésekre lehengerlő ajánlata 20.800 Ft volt, plusz egy tablet a 22 éves hűségemet is figyelembe véve. Persze a Next M ATK Mobil XXL-re változna.
Kérdezném, más is ilyen lehengerlő ajánlatot kapott, akinek mostanában jár le a hűsége?
-
válasz
enginev3.0 #100330 üzenetére
Köszi! Akkor várok még türelemmel
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fox Mulder #100329 üzenetére
Otthoni szolgáltatásban igen, elvileg magenta 1 is megújul ezzel, és hallottam olyat is hogy a mobil részlegen is lesz változás
-
-
Keem1
veterán
Csak balszerencsés vagy, 58 percet késtél a dologgal
Tervezett volt a karbantartás:"Kedves Ügyfelünk!Karbantartás miatt 2018. augusztus 28-án 20 órától várhatóan másnap reggel 9 óráig weboldalunk és önkiszolgáló felületeink korlátozottan érhetőek el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségért elnézésedet kérjük!"
-
betyarr
veterán
az új magenta mikor derül ki?csak jövő héten,vagy már ezen a héten?
-
r3dsnake
nagyúr
Végre lejárt a hűségem előfizetésről, át szeretném vinni domino-ba. Ezt online is el tudom intézni, vagy mindenképp be kell mennem?
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt valaki esetleg bármilyen szolgáltatás kiesést a mai napon? Állítólag nem voltam elérhető egész délőtt, pedig én ebből semmit nem vettem észre (térerővel nincs gond)... -
Huroq
senior tag
Sziasztok!
A készülékbiztosítással kapcsolatban tud esetleg valaki információval szolgálni?
Olvastam, hogy első körben javítják a készüléket amivel nincs is gond, de nem egy mai készülék (P9 Plus).
Ha esetleg nem tudják javítani és csere lenne belőle, akkor mi alapján ajánlanak fel készüléket? Az aktuális ára vagy a vásárláskori vételárat veszik figyelembe vagy teljesen más alapján? -
válasz
qnadam #100220 üzenetére
nos, az internet azóta se működik. ugyanezekkel a beállításokkal másik domino kártya működik, a kérdéses kártya másik telefonban sem, és 4g-re se jelentkezik fel. ma ellátogattunk hozzájuk megint, szó nélkül adtak új kártyát. meglepetés: azzal se. egy óra múlva visszamentünk, nemjóanemjó. adtak még egyet
újabb meglepetés a sorban: azzal se. az ő készülékükben se. másik kártya gond nélkül. hűha, hát ez érdekes, hosszas telefon a háttérrészlegnek (igen, újraindítottuk, igen, jók a beállítások, helyileg hol? anyád hátán meg egész budapesten is...), arra jutottak, hogy náluk minden jó. akkor miért nem megy egymás után 3 kártyával? 72 órán belül kivizsgálják.
vicc ez a cég.
-
tylerddd
veterán
Leadtam rendelést a webshopban készülékre. A folyamat végén azt írta a webshopban, hogy sikeres megrendelés. SMS-ben azt írták, hogy hamarosan megkezdik a feldolgozást. A megrendeléseknél azt írja, hogy a teljesítése folyamatban van. E-mailben viszont egy Internal Server Error tartalmú levelet kaptam egy linkkel, ami egy oldalra visz: A vásárlási tranzakciók száma a vártnál ... próbálja újra később. Most akkor a rendelést sikerült leadnom, csak a sok leadott rendelés miatt kell majd várnom a további feldolgozásra vagy próbáljak újra rendelni? Mire értik ezt?
-
Predator2
addikt
Helló
Mobilinternetet szeretnék apámnak. Olyat keresek amit nem kell havonta töltögetni hanem átvihető a következő hónapra amíg el nem fogy. Maraton 4GB-ra gondoltam. Ismertek hasonlót a piacon ami jobban megéri?
Domino Fix tarifacsomagban van, (ez van a sim kártya tartóra írva) Melyik a legolcsóbb feltöltőkártyás tarifacsomag Telekomnál ami a legjobban megéri jelenleg?
Aktiváltam neki a 7 nap 3GB mobilnetet. Ha letelik automatikusan kikapcsol vagy figyelni kell, nehogy trükközzön?
THX
-
gzbotii
nagyúr
Szaisztok,
Van bármilyen issue a Telekom hálózatával (főként XIII)?
2G alig van nekem a telefonon, kb 30p kezdődött.Vagy a telefonom a ludas?
Szerk.: most újra full 2G van
-
tylerddd
veterán
válasz
#77646080 #100302 üzenetére
Köszi! Meg is találtam azt a dokumentumot, amit esetleges visszaküldés esetén ki kell töltenem, f***án le van írva minden. Még annyit, kicsit visszakanyarodva az eredeti kérdéshez: ha webshopból rendeltem, de bolti átvételt kértem, akkor is vissza lehet küldeni?! Mert ugye ez a 14 nap csak netes rendeléseknél él és végül is ez az.
-
törölt tag
válasz
tylerddd #100301 üzenetére
Internetes vásárlás esetén 14 napig jogod van a szerződéstől történő elálláshoz, indoklás nélkül. Sértetlen eszközt kell visszaadnod, dobozzal és minden tartozékkal.
Ilyenkor visszakapod a pénzed, a szerződés pedig megszűnik és minden visszaáll az eredeti, szerződés előtti állapotra.
-
tylerddd
veterán
Ezzel kapcsolatban érdeklődnék, hogy ha részletfizetéssel kérnék egy készüléket, hűség hosszabbításával és néhány napi használat után el akarnék állni a vásárlástól, az mennyire lenne macerás (visszaszolgáltatással nincs gond, de pl. paperwork) ?! Ha elállok, akkor a 2 év hosszabbítás is visszavonásra kerül?!
Ha kibontom a telefont, mindent szépen, gondosan, tartozékokhoz nem nyúlnék, ajándékot sem bontanám ki, csak a telefon elejéről húznám la a fóliát, beletenném egy belebújtatós tokba. Használnám néhány napig és ha nem jön be, akkor visszaküldeném. Mennyire gyíkság ez?! iOS-ről térnék át, Note 9-et néztem ki, minden szinten kompromisszummentes telefonnak látom, de félek, hogy rendszer szinten nem jönne be, még ha a hardver pazar is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest