-
PROHARDVER!
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
-secret- #110747 üzenetére
Lehet, nincs erre vonatkozó korlátozás. (A korlátlan net bevezetését követően volt ilyen, hogy tiltva volt a tethering, aztán megcsapkodták a Telekomot, hogy a szabad felhasználás jegyében ezt nem kéne.)
kchris78: A mobilhálózatok nem úgy működnek, hogy a 2G-re csak úgy "ráteszik" a 4G-t.
-
kory24
őstag
válasz
-secret- #110119 üzenetére
Ilyen nekem is volt már többször.
Mikor pl új előfizetést vittem be magentába vagy amikor díjcsomagot módosítottam.Sms kaptam a magenta duplázásról, de sehol nem jelezte.
Ekkor én kipróbáltam, hogy fogy-e a keret, pl erről az oldalról: [link]
Nem jelezte sehol magenta + keretet, de létezett mert előbb az fogyott é scak utána alap.
majd betelefonáltam és volt mikor átkapcsoltak magentás kollegához aki ráfrissített és máris jól jelezte, de volt mikor nem tudták megoldani, felvették hibajegyre és pár nap múlva az is jó lett.
Annyi, hogy így van olyan előfizetésem, ahol nem azonos az alap net és az ajándék dupla net fordulónapja.
(kicsit fura, hogy előbb ajándék fogy, miközben az alapnak sokkal hamarabb eljön a fordulónapja)
-
atosan
veterán
válasz
-secret- #110113 üzenetére
Most hogy már a legkisebb S csomagban is hálózaton belül korlátlan, biztos kell a családon belül opció? Igaz én annó a Telenornál, de belefutottam abba a hibába, hogy fizettem ezt a kedvezményt, aztán mikor jobban belemerültem, kiderült hogy hálón belül korlátlan a beszéd, így feleslegesen fizettem.
-
válasz
-secret- #108208 üzenetére
Én is csak az App-ban láttam, de ez folyamatosan változik, de ott most lehet aktiválni.
German_TD
Úgy kezdődött a kérdés, hogy előfizetéses.....arra is válaszoltam.
Ugyanott van a bekapcsolás, de nem a lista alján, hanem a lista tetején a free 50MB felett. Bekapcsolható adat/Egyszeri szolgáltatások. Mindkét előfizetés tipust megnéztem.(#108211) German_TD
Sajnos én csak a saját számaim között tudok garázdálkodni.
-
válasz
-secret- #107172 üzenetére
Sokban eltér a kettő, a régi 80 egységesnél nincs mellé hálózaton belüli korlátlanság és úgy 2000 Ft (e-pack kedvezmény nélkül 2300 Ft).
Az is változott, hogy az új díjcsomagoknál már nem csak mobilos hálózaton belül korlátlan, hanem otthoni alapdíjas irányba is, továbbá az M-nél a 90 egység EU irányba is belföldről és EU roaming helyzetből is.
Gyakorlatilag elcsúszott egy kategóriát minden, a korábbi legolcsóbb nincs már, a második olcsóbb lett most az első legolcsóbb, de az ár és benne foglalt szolgáltatások is változtak persze. -
MadMancs
veterán
válasz
-secret- #102483 üzenetére
De lehet hogy új szerződések esetén már fix hónap utolsó napja. Mert mindkét előfizumnál tegnap kezdődött újra a 6Gb, Mostmeg telekom app azt írja Nov 30-ig használható fel, webes telekom fiók meg azt hogy még 27 napig.
Egyébként számlarészletező általában mennyi idő mire feltöltik? Mert valahogy én keveslem az összeget. 6900Ftx2 + 1490 egyik karin extranet 1gb + sim 1 1270Ft halón kívüli hívás/sms + sim 2 1124Ft hálón kívüli hívás/sms + egyik simen korlátlan zene opció 990Ft. Nekik kijött erre 11217Ft
-
válasz
-secret- #102100 üzenetére
Kérni kell külön, automatikusan nem aktiválják, mondjuk egy fizetős opciónál - még ha mondhatni filléres tétel is - nem is lenne ildomos.
Be is kell majd azonosítani külön adott hívószámot/előfizetést is az ahhoz tartozó jelszóval, illetve annak meghatározott töredékével.Fr3eWar: Szia, Adott díjcsomagból csak akkor váltanak át muszájból új típusúra, ha a jelenleg használtat kivezetik, de eddig még csak lezárva lett 2017. május 1-jével.
Szerintem nem megy tovább automatikusan minden extra kedvezmény, az új díjcsomagoknál ha több előfizetés van, akkor az egy meghatározottat kivéve, a többire a 20%-ot viszont kérés nélkül megadja a rendszer, az felel meg a korábbi társkártyás kedvezménynek.Ateszpapa: Az nem sima tag miatt volt... (Viszont részben jót tett a 1.5 éves önkéntes pihenőm.)
-
Samtya
senior tag
válasz
-secret- #100760 üzenetére
Geez, tudom, hogy ezzel indítom, de végigzongoráztam a lekérdezéseket és az egyenlegnél nincs ott a percegyenleg csak a forintos.
A 80 percről induló kezdeti percegyenleg maradékát szeretném megnézni, a forintegyenleg jelenleg 0, mert nem volt még feltöltve. Beszélni még lehet róla, mert valamennyi még van a percekből.
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
-secret- #97459 üzenetére
Sok esetben akkor se fogadja el, ha teljesen megegyezőek az adatok.
Volt, hogy printscreen-nel lementettem és kinyomtattam az adategyeztetés után a telekom részéről visszaigazolt adatokat és két emberrel is ellenőriztettem, hogy azok betűről-betőre egyeznek a személyimben lévő adatokkal.
Hiába volt egyező az adat minden egyes karakterre (mielőtt valaki belekötne: természetesen a születés hónapja a személyiben betűvel van írva, az adategyeztetős oldalon pedig számmal kell kiválasztani a legördülő menüből
) a telekom nem fogadta el az adategyeztetést.
Csakis telefonhívással sikerült abszolválni az adategyeztetést.
Másik szolgáltatónál egy SMS küldésével letudható volt az adategyeztetés, szerintem a telekom túltolja ezt az egyeztetősdit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged