Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubi92
őstag
válasz
TheProb #13411 üzenetére
én papíron közgazdász leszek (ha a fránya gazdaságimatek leszáll rólam), 24 éves vagyok. 21 évesen kerültem egy 800 fős irodaházba diákmelózni. gépek pakolása, telepítése, stb. olyan melók amiket más nem csinált meg. aztán felmondtak az emberek, és felvettek teljes állásba. az egy olyan rendszer volt, amire korábban nem sajnálták a pénzt, egészében láttam egy tökéletesen működő rendszert. aztán államosítás, nisz, újra desktop támogató pozíció... államosítás előtti főnököm vitt tovább magával az ő új helyére. ő rendszergazda papíron, viszont osztályvezető pozícióban van, nem nagyon jut ideje már a valós feladatokra, inkább a bürokráciával birkózik. Így minden feladat rám hárul. itt gyakorlatilag az a helyzet volt, hogy "ennél szarabb már nem lehet" szabad a kezem. ennek köszönhetően, hogy az a szarból fel kellett építeni a várat, illetve volt a szemem előtt egy példa(előző hely) így eljutottam oda, hogy rendszerszinten át tudom látni a dolgokat. most nagy erőkkel próbálom tukmálni magam ismerősök cégeire, akik panaszkodnak, hogy ígyúgy szar náluk az informatika. eközben meg aktívan tanulok, most pl. ccna-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest