Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Úgy látom favorit az AMD a Patriot gondokkal mostanában...Adott egy Patriot Viper 2X8GB RAM. Ez már a 2. doboz, a hibaforrást keresve kértem egy cserét. Hibátlanok, de... Bármelyik memóriát bárhova rakhatom. Egyenként működik, viszont párban el sem indul. Vinnyog a lap és semmire sem hajlandó 2 rammal. A lap X370-es, 3600X-es Ryzen procival.
Nem vagyok ismerős az AMD-s dolgokkal kapcsolatban, csak tanulom még. Az AMD oldalán ezt a ramot megtaláltam a support résznél de csak 8Gb-ig. Van ahol erre azt mondják hogy nem feltétlenül jelenti azt hogy nem megy csak 8-al.
Van erre valami BIOS beállítás? Vagy adjam fel a harcot és adjam el a ramot?Még a memória sebessége sem igazán hat meg, csak 16Gb kellene. Az viszont nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest