-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Szia, elnézésedet kérem, én hivatkoztam a Kasperskys orosz tagra aki promót árult itt, egy hsz-ben veled, de ez így pont nem jött át: nem a tiédet tartom problémásnak, hanem az övét, mégis arra senki sem ugrott, míg a te esetedre igen. Nekem semmi bajom sincs a promóddal
-
twollah1976
őstag
A kereskedelem pont arrol szol amirol te irtal.
Mit gondolsz a sarki fuszeresnel miert olcsobb a kola, mint a Tescoban?
Megmondom miert, mert kedvezmenyt kap a fuszeres azert, hogy teleragasztja a boltjat az adott kola reklamjaval.
A Tesco is teleragasztja, sot mennyisegi kedvezmenyt is kap, de inkabb lenyeli a kedvezmenyt, annyiert adja amennyiert van pofaja es neha napjan nagy kegyesen leakciozza.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest