- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
scope2007 #9818 üzenetére
Próbálgatta valaki működés közben a korábban linkelt AutoStandByPro progit?
Mondjuk én most nem "ugrottam rá", de rémlett, hogy korábban összefutottam már vele [link], ami, mint a linken olvasható nem aratott osztatlan sikert részemről. Megkérdezném, hogy javították-e esetleg a linken olvasható tapasztalt "problémákat" azóta?
Most akadtam bele egy érdekes infóba (persze ez sem mai csak én még eddig nem találkoztam vele). A Google "Helyi idegenvezetők" programjában most 2TB online tárhelyet lehet szerezni 2 évre [link]
Hivatalos oldal [link]
Az oldal alsó részén a "Fedezze fel az előnyöket"-re kattanva olvashatóak részletesen a ponthatárok [link]Hátha valakinek jól jön az infó
-
C. s.
addikt
válasz
scope2007 #9818 üzenetére
Bocsi, hogy belekotyogok, de nézegettem a képet, amit belinkeltél, és azt hiszem, ezt érdemes volna elolvasnod.
Ezért:
"A WinPcap egyébként nemcsak egyszerűen bejut a rendszerbe, hanem böngészős átirányításokat is indít, kéretlen felugró hirdetéseket jelenít meg, valamint megfigyeli a felhasználót." -
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
scope2007 #7168 üzenetére
Nem pont neked, csak az adblock témához kapcsolódóan.
Nincs véletlen egy adblocker topik? Jó lenne nem OFF-ban társalogni a témával kapcsolatban. Bár nem tudom, hogy a fórum szabályzathoz mennyire illeszthető egy ilyen téma
főleg, hogy ez a terület már rég túlmutat a reklámblokkoláson és átcsap a védelmi, biztonsági területre
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Linux felhasználók OFF topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Fallout New Vegas Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő