-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Col3*
újonc
Tavaly év végére mondták, hogy fokozatosan engedik fell őket SA-ra, de mivel mindig csúsznak úgy gondolom ősszel lesz valami legkorábban. Legalább a netre felengedi a telókat.
Aztán lehet arra gyurnak, hogy az 5G hangal együtt engedi csak fel az arra alkalmas készülékeket. Ki tudja?! -
*Col3*
újonc
9
Tatabányán is kb 1 hete jelent meg.
Úgyan gyorsan eltűnt (vagy én néztem cellmapper-re későn)és ezért nem tudtam képernyő mentést készíteni, de Kecskéd és Környe között a B28- on is 5g-t jellzet a cellmapper.Meg mint érdekeség eddig N78+B3 volt a legtöbb amit összefogott a telóm, 2 napja meg 4-et. (N78+B3+B1+B20) Gondolom itt is állítgatott valamit a yettel.
Visszont valamit jól csinálnak mert 500 alatt nem sikerült még mérnem útóbbi hónapba. Előtte sokszor és még vissza is dobált 4g-re.
-
leslien
nagyúr
Oppo Find X8 Ultra kinai piacra .. Product Details
sokkal jobb vétel van mint a S25U nak .. ott is van 5G ahol a S25U csak 4G látott.. -
PedroPascal
őstag
Ahol jelzi a Yettel zölden az valós 5G terület én úgy tudtam. Ezen belül van még más is? Nem minden zöld tudja az SA-t? Telekom térképen a sötét magenta az ami valós 5G, ez ritkább mint a Yettel zöld területe. A Telekom világos magenta viszont sok helyen van ami a "kamu 5G". Eddig azt hittem ahol a Yettel jelölte az 5G-t ott mindenhol az valós 5G.
-
SztiviVander
addikt
Gondoltam hogy valami ilyesmi van
Végülis én drukkolok hogy a 3. az ne olyan random generált bullshit legyen mint az összes többi mondás, mert ha nálad kiderül hogy ez véletlenül igaz akkor kihozok alzából pár napra egy "támogatott" (haha, hát már ez is mekkora egy vicc bemondás) telefont hogy "aktiválódjon" az sa a küf kártyán -
SztiviVander
addikt
De nem ugy lenne a normalis ha sa-n csak a feltoltes csokkenne es a letoltes nem lenne ennyivel tobb?
Visszafogja a 4g baseband vagy mi? Na de mier? Az is feltunt amugy hogy 1-2 hettel ezelottig a speedtest letoltesnel mindig rogton felugrott a max sebessegre es azon ment vegig, most meg kb 4g sebessegen indul olyan 30-50Gb-rol es a teszt vegere kuszik fel szep lassan 250-300-ra. Tokmindegy b1, b3 vagy b8 az alapsav. Mintha lepockoltek volna az allando n78 hasznalatrol es igy olyan lett mint a tobbinel azaz nem 5g+4g hanem 4g+5g(ha kell a savszel).
-
SztiviVander
addikt
-
martongunar
tag
-
Landsmann
addikt
Ezen az SMS dolgon még biztos finomítanak. Az RCS üzenetek sem érkeznek meg?
Gondolom majd később jön a titkos lehetőség, hogy aki jól pedálozik, annak az előfizetésről leveszik a tiltást aztán mehet az SA hálózatra. Emlékszek, a VoLTE esetén is egyik alkalommal a harmadik ügyfélszolgálatos volt hajlandó levenni a tiltást. -
Landsmann
addikt
Redmi telefonokon is bekapcsolható. De hiába, ha a szolgáltató meg előfizetői szinten tiltja, ugyanúgy mint korábban a VoLTE-t. Ott is a telefonon hiába kapcsoltuk be, ha a SIM-hez nem volt a központban engedéylezve. Az SMS az viszont érdekes. De tegyük fel a telefon SA hálózaton van. Jön egy SMS. Nem kap a készülék valami értesítést, hogy hé, van itt neked egy üzenet, mássz már le az 5G-ről 4G-re érte?
-
MadMancs
veterán
Ezt eddig is tudtuk. Írtam pár HSZ el korábban higy ezt a kört már lefutottam. Yettel írta nekem hogy teló szoftvertől függ hogy felmegy e SA hálóra vagy sem. Mivel samsungom van (S21U, S24U, A55 5G), őket is megkérdeztem , onnan meg az a válasz jött nincs információjuk arról hogy lesz e, ha igen mikor SA val kapcsolatos szoftver frissítés.
-
Landsmann
addikt
Tehát ha jól értem,.akkor megint az van mint a VoLTE esetén volt, hogy a szolgáltatónál kell pedálozni, könyörögni, hogy kapcsolják be az elérést. Nem automatikusan megy és nem alanyi jogon jár a hozzáférés, hanem majd megint, ha támogatott készülékről van szó. Miközben lehet,.hogy az eladott 5G-s készülékek közül a felében működne a szolgáltatás ha az SA aktív a készüléken
Tegnapi napon mikor a telefon NR Onlyban volt, látott cellákat, de mivel vezettem, tesztelni nem tudtam. De pár óra múlva tudok tesztet csinálni. -
Landsmann
addikt
-
pdr755
aktív tag
Nem tudom h ez milyen kiterjedésű volt területileg de nálam is reggel újra kellett indítani az otthonnetes routert h ráálljon a hálózatra, a telefont pedig repülő módba és vissza h EDGE-ről visszaálljon 4/5 G-re. Északnyugat-Bp.
Az alattam lévő kommentre meg annyit hogy ez a téma legalább a topik céljának megfelelő, ellentétben a folyamatos politizálás/sírás amivel tele vannak a szolgáltatós topicok.
-
Stauffenberg
nagyúr
Nekem is OnePlus volt a korábbi telefonom és tőled jött a tipp, hogy az IPv6 letiltása lehet a megoldás és meg is oldotta, onnantól betonstabil volt. Most viszont iPhone-hoz hiába telepítettem az IPv6 letiltó konfigot, nem segített.
Nekem már annak idején is a teljes hálózatot eldobta, nem csak a mobilnetet és most megint ez a gondom, megszólalásig pontosan ugyanazt produkálja és ugyanazokon a helyeken (csak kevesebb helyszínen, de ahol igen, azok régen is problémások voltak).
-
csaszi75
senior tag
Lehet vannak olyan emberek, akik egy kicsit túlértékelik az 5G esetén a sebességet.
Persze nekem is jó lenne, ha a másik kettőnél is nagyobb sebesség lenne elérhető, de tök elvagyok az elérhetővel.
Ha 5G-n forgalmazol töltesz bármit nagy sebességed van, ergó gyorsabban elfogyhat a rendelkezésre álló adatmennyiséged, ha olyan letöltést végzel.
Vagyis csakis a korlátlan csomagoknál van jelentősége a nagyon nagy elérhető sebességnek.
Erről készített kimutatást a hatóság, hogy az országban hányan használnak korlátlan díjcsomagot?
S ahogy itt olvasom, írták már, hogy ugye sok cella már telített.. és nem adnak ki FWA jellegű csomagot, vagy kisebb sebességgel (?)
Amennyiben neked van információd sztem szívesen olvasna a fórum egy statisztikát a torlódó cellákról is -
osonte
őstag
Elismerték, hogy náluk van a hiba. Amúgy az ÁSZF szerint az én helyzetemben 30 napjuk van. Illetve mentségükre legyen, hogy most változtattak a megrendelési felületen és tapasztalatból tudom, hogy amikor informatikai változtatás van, az hozhat ilyen előre nem látható hibát, ezenkívül nem tömeges hiba, mivel akkor más is beirná ide szerintem. Amúgy meg pont azért mentem a Yettelhez, mert a másik két szolgáltatónál nem túl jó a kapcsolatom (nem az én hibámból, csak kimondtam az igazat...), ezért szeretnék inkább "jó" ügyfél lenni, ha kell várok 25 napot is, addig is van másik előfizetésem szerencsére.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged