Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lazika
senior tag
Hali!
Hello data start előfizum van. 67 forintot kell majd plusszba befizetnem. De nem tudom mi ez. Azt mutatja a mytelenor, hogy 1 smst küldtem, pedig nem küldök, vagy ha küldök, akkor online. Ez most mi?
Számlát mindenképpen elektronikusan kell befizetnem? Vagy betudom a telenor üzletben is? Köszi
-
spanglee001
addikt
igen egy laptop, mondjuk visszamondtam volna a mobilnetet a telóról mert ezt a 2 eszközt kellett volna ellátni, de ha csak 1 akkor 1. viszont antennával már nem annyira kompakt. az antenna csak vész esetére kellene, ha ettől gyengébb jelet fogna, mint a b525 asztali ketyere.
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor0610 #47692 üzenetére
Semmiféle jelszót nem találok a 2006-os szerződésben.
De én úgy emlékszem, hogy ez működött korábban már.
Talán amikor az új my.telenor jött, akkor lehetett ez a keverés. Amikor volt valami átállás.
De nem 100.
Lényeg, hogy most nem megy.
Ha nincs más, akkor bemegyek. -
Fifi
őstag
válasz
spanglee001 #47679 üzenetére
Külső antenna valóban nem alkalmazható a zyxelhez.
Egy géphez akarod csak használni? Akkor lehet jobban járnál csak egy stickkel, amihez lehet külső antennát csatlakoztatni és fele annyiba kerül, mint a mifi.
-
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor0610 #47689 üzenetére
Köszi.
Az egyik oldalon valóban ír olyat, hogy nincs jogosultságom blabla, ami azért vicces, mert én lennék az előfizető.
Ergo ezt hogy lehet gatyába rázni? -
antal750
aktív tag
válasz
pellesmartin #47685 üzenetére
MyChat
-
-
papen
csendes tag
válasz
spanglee001 #47679 üzenetére
Közben megoldódott felhasználói név: admin /jelszó: amit megadtál ugyanis itt nem a wifi jelszót lehet megváltoztatni hanem a böngészőből való belépést. Mindenesetre nem túl egyértelmű
már azon voltam hogy kivágom az egész routert az ablakon
-
nfsu17
veterán
Újabban nem lehet mytelenor alól rendelni gombnyomásra, mint a képen?
csak mert nekem olyan gomb nincs
-
Somatom
veterán
válasz
pellesmartin #47680 üzenetére
1GB + Deezer csomag. 32/32 -re lassít.
-
Zeki
nagyúr
válasz
pellesmartin #47680 üzenetére
van.
Netplusz L a neve.
-
z67
őstag
TV újdonságokról még senkinek nincs infója?
-
pellesmartin
tag
Üdv! Telenornál van olyan feltöltőkártyás mobilinternet csomag mint a Telekomnál,hogy ha egy hónapra rendelek pl 1Gb netet,és ha az lejár akkor még továbbá is van internet,csak korlátozott?
-
spanglee001
addikt
amit ajánlottatok huawei 5377 sajna sehol nem tudom beszerezni.
viszont találtam ezt a leírásba is benne van hogy 10wifi és 1 vezetékes netkapcsolat usb-n keresztül. meg a régeben linkelt zyxek ami szintén rádugható a gépre, de erre sem megy antenna, viszont a tplink csak ismertebb (mondjuk ettől nem feltétlen jobb is)
viszont erre nem csatlakoztatható antenna, vagy legalábbis nem találtam róla infót.
vajon van e legalább akkora jelerőssége mint a huawei b525nek? mert ennek le vannak írva az adatai de a huaweinek sehol sem találom ezeket a specifikációit.viszont a tplink 2100mhz LTE a huawei 2600mhz LTE ez is számít valamit? sajna nem értek hozzá nem fontos a sebesség egy 10/1 net is bőven elég csak a pingem legyen a lehető legkissebb és legstabilabb, emiatt kábellel menjen a géprecsatlakozás és kompakt legyen usbről kapja az áramot is, valamit tudtok ajánlani ami beszerezhető magyar boltban
papen: nemtudom én is szívtam vele semmit sem engedett állítani ujraadta a gyorsbeállítás menüt mindíg, aztán egyszer végigmentem minden lépésen és az utolsó oldalon azt a jelszót használtam amit az ügyfélszolgálaton megadtam 4db számjegy és aztán már nem adta újra a gyorsbeállításokat, és személyre tudtam szabni mindent amit akartam, azóta se tudok belépni a routerbe rossz felhasználói név/jelszó
de be van állítva minden, nem is foglalkozok vele tovább
-
papen
csendes tag
válasz
spanglee001 #47677 üzenetére
De melyik a my.telenoros mert azt se fogadja el.
-
gabor9991
addikt
válasz
PistiSan #47674 üzenetére
Invitel tudna adni 2/0.2😂 netet valami havi 5000 körül 2 év hűséggel, telekomnál van rendes kábeles net aranyáron, ha jól tudom a 10/0.5 2 év hűséggel 5700körül van, meg van egy mikrós szolgáltató náluk 1 év hűséggel a 10/0.4 havi 4000.
Ezért használok hűség nélküli korlátlan telenor mobilnetet havi 4300-ért😀 hogy ne csak off legyek -
papen
csendes tag
HUAWEI-B525 router gyorsbeállításában tud valaki segíteni. A gond az hogy az 5. lépésben amikor a wifi jelszót kéne megváltoztatni nem fogadja el az eredeti router alján lévő jelszót.
-
gabor9991
addikt
válasz
hemaka #47671 üzenetére
Ez felénk sincs másképp, a ginop pályázatokon oda osztottak pénzt, ahol nem volt normális hálózat, ahol volt normális sebességű net/kábel tv, ott nem kaptak fejlesztésre támogatást a szolgáltatók.Így most az a helyzet állt elö, hogy a városban, ahol lenne fizetöképes kereslet a normálisabb szolgáltatásra, ott maradt a kábeles net ami volt, a város mellett a kis falvakban, ahol nagyrészt idösek és a szegényebb emberek élnek, oda meg a pályázat keretében kiépítik a ftth hálózatot 😂, csak ugye nem lesz kinek szolgáltatni...
-
taki01
őstag
válasz
hemaka #47665 üzenetére
Nálam hasonló a helyzet igaz "csak" ennyi jön 4g-n
, de még mindig gyorsabb az Invitel hulladék DSL hálózatától amin szintén csak 10/0,5 Mbps-et adnak.
-
Bferibörs
addikt
-
hemaka
nagyúr
Falusi korlatlan 4G nem rossz.
Ugyanitt a telekom ad 10/0,5megabitet rezen...
-
psg5
veterán
Sziasztok!
A Mytelenorban latom az elerheto adatkeretet ez ok, de alatta van hogy aktualis fogyasztasom (most pl 191.-ft). Mi ez az aktualis fogyasztas? Van egy csomagban levo 400mb en pedig egyszer szoktam hozzavenni egy 500mb os adatjegyet. Mit szamlaz akkor ha egyszer fix? -
Fifi
őstag
-
Faterkam
addikt
Sziasztok!
A My Telenor oldalon hol látszik az adat egyeztetve pipa? Én nem találtam sehol. -
Fifi
őstag
válasz
spanglee001 #47642 üzenetére
Szia!
Nekem van egy Zyxel WAH7706. Tökéletesen működik és lehet úgy használni, ahogy szeretnéd: azaz a notebook USB portjára kötve a notebookon, mint LAN port jelenik meg és dhcp-n kap IP-t a routertől, melynek a mobil netjét tudod használni.
Bye, Fifi
-
Bferibörs
addikt
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #47657 üzenetére
Remek.
-
-
St3ven
addikt
válasz
Viktor0610 #47655 üzenetére
Nem baj, hogy ez a felület számlás előfizetőknek szól? Illetve a "Jelszó (szerződéskötés során megadott, ügyintézéshez szükséges jelszó)" a négyszámjegyű általam választott kódot takarja?
-
St3ven
addikt
A Telenornak nincs online felülete a feltöltőkártyás egyenleg visszaigénylésére? Sehol nem találom.
-
asdf_
veterán
válasz
yuri90 #47646 üzenetére
Nezd meg itt https://www.nyilvantarto.hu/ugyseged/OkmanyErvenyessegLekerdezes.xhtml Ha itt elhasalsz, akkor valamit rosszul irsz be. Mondjuk szuletesi hely helyett akarsz lakcimet beirni?
Nekem nem remlik, hogy kert volna lakcimet...
-
spanglee001
addikt
válasz
bepe79 #47645 üzenetére
az okés de nekem homenet l van, és nincs telenoros mobilom sem, szerintem egy telefon méretű csak netre kihegyezett ketyerének jobb kell legyen legalábbis remélem, plusz még ottvan a plusz antenna csatlakoztatási lehetőség, ezért keresek ilyet mert online játszom és ott nagyon nem mindegy. ezzel az asztali modemmel meg vagyok elégedve, viszont mivel hordozom így jobb lenne kompaktabb, amit rádugok a gépre kapja az áramot és a netet is, és nem kell a nagy dobozt lan kábelt meg a töltőjét hordoznom
-
yuri90
tag
Az lenne a kérdésem,hogy az online adategyeztetésnél sehogy se akarja elfogadni a lakcímemet. Valakinek volt ilyen problémája?
-
bepe79
addikt
válasz
spanglee001 #47636 üzenetére
Nekem most a HelloData Start sokszor megy a nagy asztali PC alatt is, úgy, hogy a telefont rádugom a gépre USB-n, beállítások->internetmegosztás->megosztás USB-n, leveszi a PC-met a WiFi-ről, ahonnan amúgy kapná a netet, és átmegy LAN-ra (USB-s Telenoros HelloDataStart).Működik szépen, 13ms-es ping, le olyan 50-60 Mbs, fel 20-30.
-
Bferibörs
addikt
válasz
passz én nem tudom, soha nem szoktam USB-ről netezni mifiről
-
Viktor77
titán
válasz
Az általam mutatott Huawei 5377 mindent tud amit szeretnél.
-
spanglee001
addikt
válasz
Bferibörs #47641 üzenetére
ugye én is ezt vettem le a zixelnél hogy lant ir az usb portra is
bár az angolom eléggé nulla, de a képeken is úgy vettem ki vezetékkel is mehet a gépbe és rádión fogja a netet a feljebb linkelt használati 8. oldalán. de ha ez nem ilyen akkor esetleg tudnátok olyat linkelni? az sem baj ha csatolható rá külső antenna 50k ig elmennék maximum
-
Bferibörs
addikt
válasz
cserélhető akkumulátorral ellátott hordozható wifi (mifi)
az USB töltésre és kommunikációhoz való
-
zzola
titán
válasz
Ez egy hordozható modem, szerintem az USB csak töltésre való...nekem van egy hasonló (Huawei), azon is csak töltésre való a port...
Amúgy itt a használati útmutatója... -
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Jön majd a roaming díj eltörlése... vajon céges előfizetésre is érvényes? Vagy ott mások a szabályok ilyen téren is.
-
spanglee001
addikt
erre valaki?[link]
-
válasz
PRDZsolesz #47633 üzenetére
Már a régebbi csomagok mellé is csak az alap Deezer volt megrendelhető. Úgy tudom, ez nem változott azóta sem.
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47628 üzenetére
Telenor azt mondta nem volt aktiv hiaba irta a neten az volt. Bekapcsoltak. Már jó
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #47632 üzenetére
És ennek mi az oka?
-
válasz
PRDZsolesz #47631 üzenetére
Bocs, a MyMusic Deezert szerintem nem tudod majd megrendelni, csak a "sima" Deezert.
-
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
Viktor0610 #47630 üzenetére
Nagyszerű, köszönöm!
Szerk.: És ha jól értelmezem, akkor így a hipernet adatkeretem sem fog fogyni, ha a deezert használom?
-
válasz
PRDZsolesz #47629 üzenetére
Úgy van, ahogy írod.
Levonja a kedvezménykeretből a díj egy részét.
-
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Ha a Hipernet Home M csomagom mellé aktiválva van az éjszakai 100GB net, akkor elvileg még van felhasználható kedvezményem 1500 forint értékben. Namost, ha aktiválom a mymusic deezert 2290-ért, akkor nekem az plusz 790 lesz havonta, vagy nem vonja le a kedvezménykeretből?
-
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47626 üzenetére
Igen. Aktiv
Egyelöre a play aruhazbol a ki be jelentkezest sem talalom. Letezik? -
-
bigdady
nagyúr
válasz
Viktor0610 #47596 üzenetére
Hol? Mert neten engedélyezve van.
Nem tudom kétkártyás-e de csak egy sim van benne -
-
törölt tag
válasz
Atesz 666 #47621 üzenetére
A további hsz-eket kérném ide írni: Milyen volt az első mobilod?
-
azbest
félisten
válasz
Viktor0610 #47610 üzenetére
elnézi, hogy másik 3 millió emberrel is kapcsolatban van. Igazán nyitott a kapcsolatuk
-
hemaka
nagyúr
Most szerintem kivarasra jatszik. Nyar vegeig jo neki a promo, aztan majd ha ugy latjak van ertelme, akkor lepnek. Igy is rengetegen turbozgatjak a netjuket egy csomo penzert agyatlanul, hazzajuk nem hiszem, hogy eljut fejben, hogy van masik szolgaltato is, korlatlan mobilnettel.
A masik, hogy most a csomagvaltas miatt sok mindenkit megfogtak a 2 ev ujrainditasaval, ok eleve nem is tudnak lepni... -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #47610 üzenetére
Úgy, ahogy írtam. Nem keresett meg a képviselőjük azzal, hogy X évig garantálnak hiperszuper feltételeket azért, hogy náluk maradjak. Miért csak én vállalhatok kötelezettségeket? Sztem egy szolgáltató is lehetne elkötelezetten hűséges az ügyfeleihez (tudod, az az eset, amikor nem csak egy új szerződő kap fantasztikus kedvezményeket). De, ha nem, hát nem.
-
-
Somatom
veterán
válasz
reddoors #47599 üzenetére
Egy új, 2110 -es Nokiával vettem a mostani számomat, és már előtte is Pannonos voltam. Nincs okom váltani, de nem írt alá a Telenor hűséget nálam, úgyhogy ha találnék jobbat, akkor már venném is a kalapomat. De, jelenleg a dual SIM teló egyik slot -jában korlátlan, flottás net , a másikban kártyás MyMinute számomra a legjobb konstrukció.
-
zzola
titán
Viszonylag új a csomag, több fajtája is elérhető, szerintem év végéig kitart, hacsak a többi szolgáltató nem lép valamit.
Más!
Tegnap délelőtt kint voltam dolgozni (egy multi. energiaszolgáltatónál dolgozom) és egy Telekomos műszakis emberrel egyeztettem. Kérdeztem tőle, hogy lép-e valamit a T a korlátlan data csomagra? Meglepődött a kérdésemen, mert szerintem semmi sem korlátlan illetve a T-nek is van jó csomagja-szerinte. Felvilágosítottam, hogy 6k-ért a T nem sok mindent ad....
-
tsteve
senior tag
válasz
Viktor0610 #47600 üzenetére
akkor újabb jó pont részemről a Telenor-nak... az előzőt azért kapta a céged mert sokkal törvényesebben műveli az adategyeztetést a másik 2-nél... a harmadikat pedig azért, mert lezárt csonagok esetére is biztosítanak roaming-ot a keretek terhére és ezt időben nyilvánossá is a Telenor...
-
8
senior tag
Szerintetek meddig lesz érvényes hello data ajánlat a jelenlegi formájában? (ár + 0 hűségidő)
UPC korlátlan eu adatroamingot ad júni 1-től aug 5-ig, és külföldön nincs sebességkorlát, megy amennyivel a csövön kifér, azt még kihasználom és aug 6-án viszlát upc, hello data
-
zzola
titán
válasz
Remekelek28 #47597 üzenetére
Nem.
"Fontos, hogy 2017. jan. 1-e után vásárolt feltöltőkártyás SIM-ekre az adategyeztetést 2017-ben már nem kell elvégezni!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 gamer laptop 15,6" 144Hz, AMD Ryzen 7
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest