Hirdetés
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
Viktor0610 #46698 üzenetére
Tudom, csak már lusta voltam beleírni
Azért rosszabb hosszú szöveget tableten gépelni, mint rendes billentyűzettel
Csak így meg a Telenor esik el egy készülékvásárlástól, meg hűségidőtől. Na nem mintha hajlandó lennék még egyszer belemenni bármennyibe is, az utolsó alatt 2-3 alkalommal történő áremelések miatt. -
313313
addikt
válasz
Viktor0610 #46698 üzenetére
Ezt pedig ismét a kisemberek szívták meg.
Mert ugye még mindig tudnak emberek (általában kisebbség) olcsoórt drága telefont kihozni és azzal seftelni... -
-
zseko
veterán
válasz
azbest #46693 üzenetére
'Vicces' ez a forgalmi előleg nevezetű hülyeség. Kíváncsiságból az S8+ telefont érdeklődtem meg az új helló alap csomaggal és 6 havi részlettel. ~114e az előre befizetendő és fél évig havi ~29e a részlet, meg persze a 6e havidíj, ez oké. De hogy fizessek még +100e 'előleget' rögtön, az röhejes. Így már 230e-nál járunk azonnal helyszínen kp-ban, akkor már megveszem rögtön egy összegben máshol függetlenül, és a szolgáltatói zárral sem kell törődnöm
Igaz hogy utána közel másfél évig nem lesz havidíj, de akkor is.
-
-
Carline
őstag
Nem hagyott a kisördög és megkérdeztem a 1220-at. Ügyintéző 5 napot mondott.
Rettentő felkészültek.Boltban azonnal adnak modemet kártyát ha van készleten? Mert akkor nem szenvedek már az online felülettel és bemegyek a legközelebbi Telenor boltba és elintézem helyben.Kicsit körülményes ez meg én is..
-
azbest
félisten
válasz
Carline #46690 üzenetére
nem tudom hogy sikerült neked úgy megadni a címadatokat(S)nekem a szerződés megkötése előtt megnézhető pdf-en az állandó lakcímem szerepel. A kiszállítási cím nincs benne.(/S)A felületen a kiszállításnál átvétel adott címen és alatta a másik címre kérem a csomagot lehetőséget választva adhattam meg azt és az időpontot.Lehet te a számlázási / levelezési adatokat akartad a munkahelyedként megadni.Ó bakker igazad lehet. A szerződés véglegesítése előtt megnézhető pdf contract summary az valóban a kiszállítási címemet írja a "Lakóhely, tartózkodási hely, vagy székhely" mezőben. A megkötés utáni ugyanilyen kinézetű contract sumarry pedig már az állandó lakhelyemet tette oda.
Visszakerestem, mert elmentettem mindkettőt.
-
k3nnny
csendes tag
(#46680) Zeki, (#46681) Viktor0610
Köszönöm!Az ilyen jellegű ISPk ismeretében nem vagyok otthon és azt gondoltam valahogy korlátozzák a hozzáférést (mint asszem a voda pl a routerhez köti a simet), hogy ne lehessen sima mobilnetnek használni.
Bár már a korlátlan csomag mellet nem tudom ennek mennyire lesz számomra jelentőssége de elgondolkoztam ezen mint mobilnet alternatíván. A kínált adatkerethez képest olcsóbb mint pl a trénél 4gb mobilnetet kötni és túl szép volt, hogy igaz legyen.
Így legalább nem tök hülyén megyek be az üzletbe -
Carline
őstag
válasz
azbest #46689 üzenetére
Csak tudod szerződőként a weboldaluk alapján és a tőlük kapott szerződési anyagokból tudok tájékozódni.
Másodsorban a tőlük pdf-ben kapott anyagon az adatok sem voltak megfelelőek. Elsőnek a postára kértem és a posta címe, másodjára meg a munkahelyre kértem a modemet és akkor meg a munkahelyem címe lett az én "lakóhely, tartózkodási hely, vagy székhely"-em).
Így inkább visszahívást kértem és majd az ügyintézővel lezongorázom a megrendelést.
Lehet nem nagy ügy de én úgy érzem, hogy így nyilvánvalóan téves adatokkal nem kellene megkötni a szerződést.Amit te linkeltél ott is boltra 5 napos visszavételt ír, Viktor0611 itt meg oda is 30 napot írt, hogy a honlap rossz.
Nem tudom kinek lehet hinni. Ebben is káosz van. -
azbest
félisten
válasz
Carline #46685 üzenetére
Sajnos a sok telenoros aloldalakon nem minden adat naprakész. Még az elektronikus rendelésnél kapott visszaigazolások vagy szerződés vázlatok sem mindig vannak szinkronban egymással. Néha még az ászf-re hivatkozás pontja sem teljesen naprakész (vagy rossz mellékletben néztem).
A 14 napos elállás valószínűleg a készülékvásárlásokról szól alapvetően, a szokásos távol lévő felek közti vásárlás kapcsán.
A 30 napos visszamondás pedig a mobil internet szolgáltatás online rendelés kapcsán van. Nem tudom biztosan, hogy ez is egy törvényi kötelezettség -e (mint a garantált sebességek feltüntetése és hasonlók) vagy telenor specifikus jófejség. [link]hmm, per pillanat valami gebasz lehet a mytelenor oldallal, mert a privát hipernet home előfizetésemnél a szolgáltatások módosítása alrészen üzleti opciókat sorol fel
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #46686 üzenetére
Közben az időkeret rég lejárt, kezdhetem újra a rendelést.
Nem hagy sok időt a kapcsolódó dokumentumok átnézésére. -
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #46684 üzenetére
-
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #46681 üzenetére
Mondjuk úgy hogy nem figyeli, de ÁSZF alapján nincs eltörölve.
Esetleg előző problémámban segítséget tudnál adni?
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Van egy nagyon jó flottás előfizetés a családban (egymást közt ingyen). Azonban kaptam egy mégjobb céges előfizetést amely mindenhova ingyen van. No de ha a cégeset használnám akkor a családban aki hív nem ingyen tenné. Dupla sim-es telefon használatán kívül más hívásátirányítási vagy valami megoldás nincs, hogy aki hív is ingyen tegye ha a cégest használom és átirányítom rá a családi flottásat? Gondolom láma a felvetés de talán.
-
-
k3nnny
csendes tag
Hali!
Valakinek van/volt tapasztala hipernet home csomagal mennyire lehet vele "mozogni"
Lévén, hogy otthoni net mennyire kötött helyhez, adótoronyhoz?
Lehet esetleg MiFi-ben vinni bárhová?
Sajnos erről nem találtam infót a telenor oldalon vagy szépen elsiklottam felette. -
sanyie70
tag
Sziasztok nagyon gondolkozom mostani smarttarifa 2-es előfizetésem mychat-re cserélni. Szinte semmit nem telefonálok szóval kb. Fele annyiba kerülne. De mennyire tartják a 32kbps-os lassítást? Most is ennyire lassítanak (elméletileg), de opera maxxal mennek a youtube videók legkisebben folyamatosan. Telefonom kiírja, hogy150-250kbps a sebesség.
-
Carline
őstag
Rettentő humoros ez a Telenor online szerződéskötő felülete.
Megadtam a szerződéshez a címem és egy másik település postájára kértem a csomagot (ahol dolgozok).
Erre a Szerződés összefoglalót olvasva a "Lakóhely, tartózkodási hely, vagy székhely:"-hez beírta annak a postahivatalnak a címét, ahová a csomagot kértem.
A számlaküldési címhez pedig az általam is megadott lakcímemet.
Hogy kell megadnom másképp az adataimat, hogy minden a helyére kerüljön?
Boltba nem akarok menni, mert ki akarom próbálni 30 napig a szolgáltatást és ha minden oké akkor marad.Valamint a Szerződés összefoglalóban szó sincs az online 30 napos visszavételi garanciáról. Itt csak 14 napot írnak, szolgáltatásminőségi kifogás miatti felmondási jogra vonatkozóan.
-
Mister_X
nagyúr
Hello Data csomagot lehet iPaddel is használni? IMEI alapján biztos kibukna, hogy nem telefon, de mivel úgy is azon neteznék, nem kellene akkor egy független 4G-s/telenoros telefont vennem, ha nem szünteti meg a telenor a számom, mert nem telefonban használom (havonta egy hívás erejéig beraknám egy telefonba).
-
Carline
őstag
válasz
radio100jozs #46671 üzenetére
A lassítás nem igazán nagy gond. Nem torrentre használnám, arra van kábeles netem.
Amit azért elvárok, hogy a MyTV normálisan, akadás menten használható legyen és Yt videókat HD-ben szintén akadás mentesen lejátsszon.
Azon kívül ha valamit nagyon le kell töltenem nem gond hogy 10 percit tölti és nem 27 másodperc alatt végez. -
radio100jozs
őstag
Igen, nekem az adatmegosztón ki van kapcsolva, és működnek hozzá még az EU netes napi/hetijegyek, benne is van a MyTelenorban. Június 15 után meg csak a Világ netjegyek lesznek elérhetőek. A fő homenet kártyán rajta van a roaming tiltás, na ott nincs is semmiféle roaming adatjegy lehetőséget választanom.
Lehet én is azt csinálom, hogy az adatmegosztó sim-et teszem az asztali routerbe, és a fő sim meg akkor megy a telefonba, és akkor megoldódik az EU romaing dolog június 15 után.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Carline #46663 üzenetére
Az ÁSZF szerint annyi van benne, hogy "Amennyiben Előfizető a szolgáltatást nem a telepítési címen veszi igénybe, úgy a Szolgáltató jogosult a szolgáltatás elérési sebességét korlátozni."
Azaz ha mégsem a telepítési címen használod (kérdés mi a telepítési cím, az előfizetői szerződésben ilyen nincs!) akkor is max lassít, ha esetleg a hálózat túlterhelt lenne, ez olyan, mint az új Hello Data csomagokban a lassítás. Ez csak egy védelem. De amióta már asztali router helyett MiFi-t is árulnak, sőt adatmegoszto sim is kérhető, és még roamingolni is lehet, kizártnak tatom, hogy a Telenor valaha bevezetné a korlátozást a Homenet csomagra.
A lényeg, max sebesség korlátozások fordulhatnak túlterhelés esetén elő, ahogy a többi netes csomagnál is van.
-
Carline
őstag
válasz
Viktor0610 #46666 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
A netes rendelés melyik fázisában tudom ezt jelezni?
Mert az adatok megadása után már csak a jóváhagyás van hátra. -
radio100jozs
őstag
válasz
bopeti98 #46668 üzenetére
Ha hűségben vagy, akkor a hűség alatt nem szüntethetik meg, jelenleg az ÁSZF szerint csak lezárják az értékesítést a My TV családi és HBO GO csomagoknak júniustól.
Lesz-e helyette új nem tudni semmit még.Nekem a Homenet L-nél jelenleg a MyTV Start+HBO GO hűség nélkül van bekapcsolva 2490-ért, mert az éjszakai 100 GB-al belefér így is a 3500 Ft-os keretbe. Érdekes volt, hogy amikor megrendeltem, az ügyintéző hölgy külön lebeszélt a hűséges HBO GO megrendelésről, lehet tudott valamit, pedig ez még január végén volt?
Az is lehet, hogy ez az NMHH ügy kavar be a netsemlegesség miatt, ami van a Telenorral szemben is.
-
bopeti98
őstag
válasz
Carline #46663 üzenetére
Most hogy felhoztak a MyTV-t lehet nekem is jobban megérné Home M csomagot kötni, mert akkor így "ingyen" lenne az HBO GO hűség nélkül, és a mostani szolgáltatónál le lehetne mondani. Ezzel közel 1500 Ft-ot spórolnék havonta.
Pár napja volt itt, hogy megszüntetik a MyTV-t. Ha a héten megrendelem tőlük ezt akkor ugye nem kell majd attól tartani hogy pár hónap múlva közli, hogy sorry HBO GO off, de azért 2 évig fizessem még a csomagot? -
Fifi
őstag
Én tegnap kaptam kézhez 2db adat SIM-et, melyek meglepetésemre 3in1, azaz a mostanában használt mindhárom méret kitörhető belőle. Fejlődik a Telenor is.
-
-
Carline
őstag
Olyat lehet kérni, hogy a Hipernet Home csomaghoz nano sim kártyát adjanak?
-
válasz
radio100jozs #46658 üzenetére
Jelenleg még nem működik, pontosabban a havidíjon felül számoljuk a roamingot, amennyiben ügyfél leveteti az alapból aktív roaming-tiltást. Ebben nem tévedtem. Abban igen, hogy nem néztem meg a majd érvénybe lépő feltételeket.
-
Carline
őstag
Vártam idáig a Hipernet Home M csomag megrendelésével, de most hogy olvastam a csomaggal még roamingolni is lehet, akkor valószínű nem fogják csak a lakhelynek megadott cellában engedni a hozzáférést.
Mert azért nem szeretném ha pár hónap múlva gondolnának egyet és mégis aktiválnák a lakhely figyelést és kössön a csomaghoz a két év hűség.
Ehhez lehet adatmegosztót rendelni és a lányomnak is el lenne intézve a netezése. 50GB-ba bőven beleférünk. Itthon van net wifin, csak úgymond házon kívül, valamint nálam melóban kellene a net. Plusz ami a Home csomag felé billenti a mérleg nyelvét, hogy az M csomag kedvezménykeretébe belefér a MyTV alapcsomag + 100GB esti net. -
geckowize
őstag
Hali,
E het vasarnaptol (05.21.) jovo het szombatig (05.27.) Olaszorszagban leszek es szeretnek mobilnetezni. Mit ajanlotok jelenleg erre?
Azert kellene par szaz MB, mert Pokemon Go + kep le/feltoltesre hasznalnam.
Az Eu duo hetijegy M megszunt sajnos, amit hasznaltam Ausztriaban meg februar elso heteben, milyen valasztasom van? 20 Ft/MB-ert csomag nelkul?
Most lecsekkoltam meg1x es latom, hogy majus 16 helyett junius 16-an szuntetik meg, ugyhogy szerencsere meg valaszthatom. -
Hosssszu
őstag
Üdv!
Valaki megnézné nekem hogy hipernet home előfizetéssel megy-e neki a viber?
Eddig nekem jó volt, most viszont a viber nem tud csatlakozni. Minden más jó (böngészés, fb chat, stb...). Telefon mobilnettel a viber is megy, úgy ahogy eddig is ment (a hipernet home előfizuval is).Köszönöm szépen a segítséget!
-
radio100jozs
őstag
válasz
Viktor0610 #46656 üzenetére
"Majd ma utánanézek pontosan." -> Azt hiszem nincs mit kommentálni, és még neked áll feljebb, nevetni van kedvem ezen a mentalitáson.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Viktor0610 #46655 üzenetére
Nem egy hónapban gondolkozok, de nem lenne mivel használni a SIM-et (iPad nem játszik a Hello Datához).
-
válasz
radio100jozs #46651 üzenetére
Jó lenne, ha visszavennél az arcodból.
Nem szándékos volt, elhiheted. Majd ma utánanézek pontosan. -
-
reddoors
tag
válasz
#71835392 #46634 üzenetére
Pedig jobb , nekem elhiheted hiszen évek óta használom a Telekom hálózatát ezen az útvonalon, és az utóbbi 3napban a Telenor hálózatát (folyamatosan).
Várpalota környékén klasszisokkal jobb a Telekom, sőt van olyan pont ahol a TELENOR 4G hálózat sebessége még a 20Mbps sem üti meg. De olyan is volt , hogy egy azonos helyen 3-4 különböző helyről veszi az adatot. Ez a speedtest alatt látszik tökéletesen. Győr , Budapest azon belül a szolgáltató DIGI, Magyar Telekom, meg még van egy szolgáltató amire nem emlékszem. Szóval használható de néha eldobja a kanalt az egész.
Székesfehérváron klasszisokkal jobb a telenor , mondhatni kis túlzássaltökéletes.
Veszprémben talán hasonló a kettő. -
radio100jozs
őstag
-
radio100jozs
őstag
válasz
Viktor0610 #46633 üzenetére
Ha nem nézel utána valaminek, akkor legalább ne írd le a hülyeséget! A Homenet csomag használható roamingban, pont most a június 15-től érvényes új díjszabás miatt írtunk is erről, hogy még EU-ban is ad havi leforgalmazható keretet.
-
radio100jozs
őstag
válasz
bopeti98 #46632 üzenetére
A Homenet csomag roamingban is működik, sőt június 15-től az S-ben az EU-ban alapból 4 GB/hó leforgalmazhatóság van. EU-n kívül meg adatjegyet kell venni. pl. Világ net Napijegy.
De ha június 15-ig használnád EU-ban, akkor még ide is vehetsz EU-s netjegyet.
Fontos, hogy a roaming alapból ki van kapcsolva, ezért azt be kell kapcsolni a My Telenorba, ha belépsz, vagy a 1220-on keresztül.
-
wetomi
aktív tag
válasz
lugosi #46648 üzenetére
Ha a számládat kifizeted, akkor igen, visszakapod az előleget. Ha nem fizeted ki a számlát, akkor gyakorlatilag az előleggel rendezhető a számla, vagy annak egy része, de ez nem megy automatikusan.
De nehéz ezt így kiszámolni, hogy koppra 1 hónapig használd. Először úgyis lesz egy törthavi számlád a szerződéskötéskor. Utána pedig megszüntetéskor teljes havidíj terhelés van tört időszakra is. -
wetomi
aktív tag
válasz
lugosi #46646 üzenetére
Nem. Ugyan annyi a havidíj minden hónapban.
Befizeted az előleget. Ha a normál 4. teljes havi számla elkészülte előtt megszűnik az előfizetésed, akkor az előleg nem veszik el, hanem az aktuálisan nyitott számládhoz kötődik hozzá, amiből így vagy kevesebbet kell befizetned, vagy akár a teljes számlát lezárja ha úgy alakul a forgalmad. Ha nincsen nyitott számlád, akkor az előfizetés egyenlegén marad, mint "túlfizetés" Ezt lehet a következő számlához kötni, vagy visszautalni, ha nem lesz másik számla. Nincsen semmi lehúzás, nem kell megijedni. -
Watt25
veterán
Azt írja, hogy a 4. hónapban "kapod vissza" az előleget.
Tehát ha valakinek csak 1 hónapra kellene ez a frankó új díjcsomagból a legkisebb "TELENOR
HELLO DATA START", akkor az 5990 Ft x 2 -t kell fizetnie?!
Tegnap kaptam meg a SIM kártyát, az ügyintéző azt mondta, hogy valóban így van. (4. hónapban jóváírják.) Ezt pont ellened találták ki -
UHHH
őstag
Előlegfizetéshez kötik, ha jól látom. Azt írja, hogy a 4. hónapban "kapod vissza" az előleget.
Tehát ha valakinek csak 1 hónapra kellene ez a frankó új díjcsomagból a legkisebb "TELENOR
HELLO DATA START", akkor az 5990 Ft x 2 -t kell fizetnie?!
Nekem előfordul, hogy jó lenne csak júniusban ilyen szolgáltatás, de így akkor 12 rugómba fog kerülni?!Továbbá ugye nem csak LTE-n fog menni, ez a "hipernet" kifejezés nagyon rossz, tanyán 2G netem is lesz?
-
Mister_X
nagyúr
Üdv nép,
kicsit vakarom a fejem a Hello Data miatt. Gondoltam, hogy nem ártana egy alapabb készülék mellé (J3'16/J5'16/A3'17), hogy legyen mivel a SIM-et használni. Rakhatnám iPadbe, de mégse. Amit most nem vágok: nincs hűségidő telefon elhozatalával sem? Van ugye a forgalmi előleg, ami mondjuk picit vicces, mert akkora, hogy már inkább kifizetem vele a telefont (vagy akkor is van, ha nem részletre kérem?), de nem nagyon tudtam beletúrni magam a részletekbe.
-
tomp
félisten
Ahhoz képest, hogy leállt a közeli állomás(3G+4G off) egy távoli LTE cella "jelét" még pislákolva látja a telefon. -119dBm. Térerő jelzés nincs de a Hello Data Start megy 11/2Mbiten.
Nem dobja le a hálózat a korlátlan tarifát. -
-
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610 #46636 üzenetére
Mert ha már van 4g-s tablet, akkor nem akarom mindenhova magammal vinni a mifit, plusz azt is külön tölteni, véletlen otthon marad, lemerül...stb.
-
-
bopeti98
őstag
válasz
Viktor0610 #46633 üzenetére
Rendben köszi!
Ha esetleg kérek egy adatmegosztó sim-et is és azt belerakom az ajándék mifibe akkor így tudok netet osztani nem? -
válasz
bopeti98 #46632 üzenetére
Fontos, hogy iPaden nem tudsz netet osztani telenoros kártyával (ha ez szempont). Ha csak abban használod tethering nélkül, akkor no para.
Nano SIM-et lehet kérni, csak jelezd, mert alapból az eszköz miatt lehet, normál/micro SIM-kártyát kapnál.
Roaming során nem működik a csomag, és nem is kérhető mellé roaming kiegészítő adatjegy. -
bopeti98
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új 4G-s iPad-et, és ebbe szeretnék valami normális mobilnetet. Mivel iPad-ről nem lehet hívást indítani, és nem is akarom ki-be rakosgatni a kártyát, plusz nekem 25GB bőven elég, ezért a Home S csomagot néztem ki. Ehhez ugye lehet nano SIM-et kérni, és gond nélkül használhatom tabletbe? A roamingal mi a helyzet ebben a csomagban? -
Watt25
veterán
Ma kaptam meg a HelloData-s SIM kártyámat. Eddig Telekom-os voltam (illetve még mindig az is, mert számhordozás majd pénteken este) és eddig a Nexus 5 telefonom LTE feliratot rakott a térerőjelző mellé. Most ugyanez a telefon a Telenoros kártyával 4G feliratot jelez. (Preferált hálózattípusok között is megjelenik ez a különbség.) Igazából mi a különbség a kettő között? A szolgáltatók eléggé összemossák a kifejezéseket, de ezek szerint mégis van valami komolyabb különbség, nem? (Sebességben nem mértem szignifikáns eltérést a két hálózat között.)
-
tusik
tag
válasz
ElektrikusDE #46627 üzenetére
Itt még mindig semmi.
Telenortól:Szia János, jelenleg roaming és nemzetközi hívások esetén fennakadás tapasztalható, a türelmedet kérem a hiba elhárításáig. Köszönöm. ^Nóra - Hipernet Guru
Én: Köszönöm. Türelmes vagyok, de kb mégis meddig?
Telenor Hungary: Sajnos nem tudjuk megjósolni, mikor hárul el a probléma, bízunk benne, hogy hamarosan.
Ennek már több min 4 órája.
Még jó hogy van román kártyám. -
cocka
veterán
Hi!
A szolgáltatás megrendelőben ezek micsodák?
RLAH - alternatív nyilatkoztatás
Netroaming-figyelő kizárva -
darvinya
titán
Kicsit bonyolódik SMS mizéria.
Ugye Telenor hálózaton használt MyTv app egyből beazonosítja számot.
Na ez nálam nincs, s mikor app-ban szeretném manuálisan megrendelést aktíválni, akkor Már létezik email/telefonszám! hibaüzenetet kapom.22-es csapdája.
Most várom 2. kollégát, hogy jussunk valamire s 1h beszélgetésben vagyunk már. -
milenda
tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy a MyTelenor és a MyMenu nem ugyanazt az egyenleget mutatja? És ha igen, akkor melyik az igazi?
-
tusik
tag
Üdv.
Nem tudja valaki mi a túró van a Telenor házatáján? Romániában vagyok, van nálam 3 telenoros kártya (1 előfizus, 2 feltöltős) és egyik sem akar felmászni egyik román hálózatra sem. Tegnap még fainul működött. -
törölt tag
Sziasztok!
2015. augusztusában vettem a szolgáltatónál egy készüléket, ezzel együtt kötöttem egy 2 éves hűségidős szerződést. Ha én most tarifacsomagot szeretnék váltani, akkor azt megtehetem a Telenor fiókomból, vagy csak a 1220-as telefonszám hívásával, illetve személyesen valamelyik üzletben?
A Hello Data Start az én esetemben 5990 Ft helyett 7490 Ft?
Köszi előre is! -
Tapasztalt valaki esetleg olyat "budán" hogy LTE/3G/2G módban csak segélyhívásra vállt át a teló, majd ugyan ott maradva, átválltva a telót 3G/2G módban minden okés lesz ?
Nálam 3 hete ez van.
Most jeleztem telenornak . -
reddoors
tag
Dehogy
a munkahelyemen és ráadásul épületben vagyok.
De Székesfehérvár több pontján mértem , ma és mindenhol 150Mbps felett volt. Majd a hazafelé úton is mérek Veszprém fele , de tegnap este Várpalota környékén kb. 80Mbps volt de ott csak "sima" 4G volt .A plusz jelzés csak ma jelent meg Székesfehérváron. A Telekomnak nincs 4G+ sebessége Székesfehérváron. Legközelebb Budapesten tudok ilyet mérni amit múlt hét pénteken tapasztaltam. -
tomp
félisten
Bp közepe: egyik cellán 25/48mbitet kapok miközben a mellette lévőn 51/40mbitet.
-
reddoors
tag
válasz
Viktor0610 #46602 üzenetére
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Proxmox VE
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen légkondit a lakásba?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Torrent meghívó kunyeráló
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Újszerű! 2db VIVAMAX rovarcsapda UV fénnyel és halk ventilátorral - csomag atm-ba küldés az árban!
- I7 8700k Gigabyte Z370P D3 alaplap 16gb ddr4 ram
- Dell Precision 15.6"FHD IPS/11.gen i7-1165G7/16GB DDR4/512GB SSD/Nvidia T500
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel Kyndryl - csomag atm-ba küldés az árban!
- A4Tech Bloody N50, fehér gamer egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest