- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
Most aki a határ mellett lakik az kapott egy csomó netet pluszba
-
pellesmartin
tag
Üdv! MyChat csomagom van,most látom ezt a Romaingos változást.. nem teljesen értem
Szóval most fogok kapni havonta 2gbot amit külföldön csak 1gb-t használhatok szabadon,és 1gb közösségire,belföldön pedig 2gb adatkeret és korlátlan közösségi?
És még azt nem tudom hogy ehhez a MyChathez hogy jár a deezer? Mert most feltöltöttem 3hónap prémium Deezert 99Ftért,de majd ha ez lejár akkor használhatom tovább a Deezert a MyChat csomagom miatt? Vagy csak arra vonatkozik hogy ha Deezeren online hallgatok zenét akkor nem vesz le az adatkeretemből? -
darvinya
titán
MyChat csomag mióta 3Gb-os alapból?
-
Somatom
veterán
-
-
Somatom
veterán
válasz
szkorhetz #48188 üzenetére
Tegnap, meg ma ezzel küzdöttem a flottás kártyámmal. Kiderült, hogy először a Telenor nem aktiválta a roamingot, aztán mára újra letiltotta, és újra kellett aktiváltatni. A notibárra kiíratom a le/feltöltési sávszélességet. Látszott, hogy elindult az adatmozgás, majd megállt, mint a szög. Miután újra aktiválta, már bármelyik német szolgáltató hálózatán működik.
-
szkorhetz
őstag
Van ötlet, hogy német roaming során miért tudok egy fél pillanatra felcsatlakozni, aztán egyből le is dob, és újra kell indítanom, hogy megint kapjak fél pillanatot, ami alatt egyébként elindulnak a push üzeneteim?
-
azbest
félisten
válasz
denorbi #48184 üzenetére
áh, összezavartok a kavarással az ip-k körü, hogy miről mit szeretnél.
Passzív módra kapcsold át a kliens ftp-det. Aktív módban a kliens nyitna egy portot hogy a szerver csatlakozzon arra az adatkapcsolathoz. Miven nem publikus a kliensed címe, így nem tud a szerver rákapcsolódni.
Passzív módban a szerver nyit portot ehhez. De ha a szerver is router mögött van és nincs megfelelően beállítva, hogy abból a port tartományból adjon, ami a routeren is rá van irányítva, akkor nem fog működni. -
azbest
félisten
válasz
Viktor0610 #48182 üzenetére
denorbi hello datájáról volt szó
Én csak leírtam példának, hogy a megosztó kártyán is külön van net apn aktiváló szolgáltatás és így nem online. Nálam minden okés és úgy megy, ahogy szeretném.
(#48184) denorbi
szerinted mégis hogyan érnéd el a gépedet ip cím és port alapján, ha a gépednek nem az az ip címe, hanem a szolgáltató mögött egy alhálózatban van natolással?Mondjuk az sem derült ki, hogy a gépedben van-e a sim. Szóval a géped kap -e ip-t vagy egy routerben van és még ott is van plusz natolás.
Most éjjel valami karbantatrás van, mert nem tudom megnyitni a my telenor oldalon azt a részt, ahol ez van. Holnap nézd meg, hogy mi van. A géped ip címéből meg ránézésről tudnod kéne, hogy publikus-e vagy privát. Vagy például ha http://myip.dk/ nem azt mutatja, mint amit a géped kapott, akkor abból is sejtheted.
-
takacsbotond
őstag
válasz
Viktor0610 #48166 üzenetére
Azt nem tudom pontosan milyen csomagban vagyok, (talán Blue M) viszont a csomag mellett fizetek havi +1GB-nyi extra netet is. Ha jól értem ez benne van?
-
-
Deck
titán
Aktiválni akartam a MAX-ot megjelent a Családi lemondása és az új aktiválása. Tovább, sikeres.
De bármennyiszer is csinálom meg a Családi eltünt, az új pedig nem aktív. -
azbest
félisten
válasz
Somatom #48174 üzenetére
Nem lepne meg, ha online apn-es lenne, mivel hangos csomag. A szolgáltatásoknál esetleg látszik a my.telenor.hu oldalon, hogy van-e aktiválva a net apn aktiváló.
Az adatkártyámnál külön van egy ilyen. Amikor kértem az ügyéntiző kislány alapból bekapcsolta. Lusta voltam megcserélni a kártyákat, a megosztót tettem a routerbe és valóban net apn-es és publikus címet kap. -
radio100jozs
őstag
válasz
H.Istvan25 #48159 üzenetére
De van, csak Plusz adatopcióként akár még + 3 GB is.
Azaz rendelsz egy 3 GB-osat, majd ha lefogy rendelsz hozzá egy Plusz 3 GB-ot, az már 6 GB.
Ez még mindig jobb, mint a max 1 GB a Vodánál. De a Telekomnál sincs sok a feltöltősöknek, ott is max 5 GB van a NetPlusz XXL-el, vagy 4GB a Maratonnal. Gondolom ez üzletpolitika, hogy aki többet netezik, válasszon havi előfizetéses csomagot. -
radio100jozs
őstag
Úgy látom egy napon belül is mindent ismételni kell!
Ezen a linken a Telenor hivatalos PDF-e, hogy mely adatcsomagok, adatopciók mennyi részét lehet EU roamingban használni:[link]
+ akció mától:
"Az akció időtartama alatt az ÁSZF számlás díjszabás és az ÁSZF kártyás díjszabás III.3.1.5. és III.3.1.6., illetve az Üzleti ÁSZF IV.4.3.8, és IV.4.3.9. pontjaiban található 3GB, 5 GB adatjegy” és „Plusz 3 GB, 5GB, 10 GB, 30 GB csomag” szolgáltatáscsomagok esetén a szolgáltatáscsomagokban foglalt adatmennyiség teljes egészében felhasználható belföldi, illetve 1. roaming díjzónában történő forgalmazásra is."
-
tomp
félisten
Hát engem igen csak meglepett ez a nagy csatornabővítés a MyTV-n.
Fox HD, NatGeo HD, MTV Hits -
azbest
félisten
válasz
Viktor0610 #48152 üzenetére
-
z67
őstag
Elkérte egy kedves hölgy a számom és visszahívott a Facebook poszt hatására. Egy hónapot jóváír és bekapcsolta. Neki sincs gőze sem, hogy mehet-e az ajándékkeret terhére. Egy (vagy több) hónapja szervez a Telenor egy projektet, de promotálni, tisztázni a feltételeket, normálisan bevezetni, azt büdös. Pedig elég ütősre sikerült, még ha 67 is az a 72 csatorna.
-
-
Gedeon31
addikt
válasz
-
válasz
ElektrikusDE #48167 üzenetére
Az lehet, de valójában meg már nem rendelhető. (Jelen pillanatban a MyTelenor appot, a MyTelenor fiókot és a honlapon felsorolt lehetőségeket tudom megnézni, figyelembe venni.)
Akinél jelenleg aktívak ezek a netcsomagok, azok használhatják továbbra is, lemondás esetén viszont már nem lehet azokat újra megrendelni. -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Viktor0610 #48160 üzenetére
Az akcios aszf szerint még +30GB-s kiegészitö csomag is rendelhetö, ami visszavonásig korlátlanul felhasználható az 1-es roaming zonaban is...
-
Azért ez nem ilyen egyszerű.
Sok csomagnál valóban nem kell, de célszerű pontos infóért a Roaming változások oldalon "Az EU-ban felhasználható adatmennyiség" lenyitható részen található "EU-s adatkeretek összefoglaló táblázata" részen megnézni. -
Zeki
nagyúr
válasz
takacsbotond #48164 üzenetére
Nem kell.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Elméletileg mától nincs roaming díj telefonálásnál EU-n belül.
A mobilnetre sem kell már Roaming díjat fizetni? -
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
Viktor0610 #48160 üzenetére
Elmennek a francba, emiatt hagytam ott a Vodát 12 év után. Ha nem akarnék váltani Hello Data-ra akkor otthagynám a Telenort, de a másik két szolgáltató még rosszabb. Gondolom ezzel akarják rávenni az embereket a korlátlan csomagra. Enélkül is váltottam volna elöbb-utobb Hello Datára de ez most egy feketepont a Telenornak
-
asdf_
veterán
Valahogy hozni kell a Hello data szamokat
-
válasz
H.Istvan25 #48159 üzenetére
Nem csak feltöltőkártyához, de valóban így van.
-
H.Istvan25
senior tag
Most ez komoly hogy többet nincs feltöltőkártyához 3 gigánál nagyobb opcio?
-
Bferibörs
addikt
válasz
Viktor0610 #48157 üzenetére
A trollkodásomhoz:
Ma is méregettem több helyen amerre járok, korrekt térerő volt mindenhol, sajnos nekem fontos méregetnem mert több órát töltök napközben olyan helyeken ahol gond lehet minden szolgáltatóval -
-
Bferibörs
addikt
válasz
Ezt úgy érted Viktor, ha a feltöltőkártyámhoz nem tartozik semmiféle net - csak hanghívás- akkor is lehet arról a telefonról nézni a MyTV-t ?
Bocs ha hülye kérdés ! -
Somatom
veterán
válasz
Viktor0610 #48151 üzenetére
Wow! Köszi! Akkor lemondom a feltöltősön a havi 1GB -ot.
-
-
-
Somatom
veterán
Feltöltőshöz mi a legolcsóbb net? Csak névleg kellene azért, hogy legyen MyTV -m. Az előbb aktiválták a másik slotban levő flottás korlátlan adatkártyámat, így az adatforgalom arról menne.
denorbi:
Mármint a kártya netén futna az FTP szerver? Ha igen, akkor vszínűleg azért nem megy, mert NAT -olva vagy (online APN). Kérj a Telenor technikustól publikus IP -t (net AíPN)! -
denorbi
tag
Sziasztok! Nem rég használom az új Hello Data csomagot ! Saját ftp-re szeretnék csatlakozni de idáig sehogy sem sikerült! Be lehet minden jól állítva, mert telekomos számmal tudok csatlakozni! Lehetséges, hogy az ftp elérését korlátozza a telenor?
-
z67
őstag
Meg sem próbáltam, ez a telefonos ügyfélszolgálat teljesen kiégetett. Meg ha valóban nem használható fel a kedvezménykeret, akkor igényt sem tartok rá.
Fontos, hogy visszaút sincs a lelakható kedvezményhez. Állítólag. Fos egy cég, erre már az iPad megosztási problémák után rá kellett volna jönnöm.
-
válasz
Bile Demon #48136 üzenetére
Bile Demon:
Úgy tudom, már lehet választani, milyen kártyát kérsz.
Amennyiben nem így volna, akkor jelzed a problémád a 1220-on, és szinte biztos, hogy díjmentesen cserélhetsz nano SIM-re, ha nem olyat kapnál.Benir8:
Nézd meg a részleteket, ott talán írja, hogy miből jön össze a teljes adatmennyiség. -
HXY
addikt
válasz
Bile Demon #48136 üzenetére
Mini SIM-et küldenek, amiből kitörhető a micro.
-
z67
őstag
Hát én rohadtul bebuktam ezt a tévés szart, senkinek nem ajánlom, hogy belevágjon!
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Valaki kapott plusz GB-t internetet a Mychat csomagból? 1 GB az alapcsomag, erre a mytelenorba 2,9 GB ír ki. Hogy lehet? -
Bile Demon
őstag
válasz
Viktor0610 #48135 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Következő projekt:
Szeretnék rendelni új SIM kártyát, kiszállítással.
A megrendelés része egyszerűnek tűnik, de nem tudom megfelelő lesz e a kártya, mert nem lehet választani.
Most milyen kártyát ad a Telenor alapból? Hol lehet jelezni, hogy mindenképp NANO SIM-et küldjenek? -
válasz
Bile Demon #48134 üzenetére
Telefonon csak ügyintézőnél tudsz váltani, pénz nem kell legyen a kártyán.
-
Bile Demon
őstag
válasz
Viktor0610 #48133 üzenetére
Köszi! Az jó hír, mert már majdnem tutis lettem (illetve egy családtag).
Személyesen, nem akarom rabolni az időt az adategyeztetőktől...
Online nem sikerült, telefonon menüsen lehet, vagy mindenképp ügyintézőnél kell? Mennyi egyenleg kell? -
válasz
Bile Demon #48132 üzenetére
Válthatsz. Személyesen vagy telefonon.
-
Bile Demon
őstag
Feltöltőkártyás Praktikum díjcsomagomat át tudom váltani a MyMinute tarifára, vagy csak új kártya mellé van ez a csomag?
-
k-adi
nagyúr
válasz
Viktor0610 #48129 üzenetére
Hát legalább 1 teszt hívást szerettem volna csinálni vele
szerintem nem haltak volna bele, de mindegy már
-
-
JNSK
aktív tag
válasz
4Grider #48124 üzenetére
Szerintem meg a hang alapú pont azt jelenti hogy telefonban használod, mivel azon tudsz telefonálni, nem routeren.. amúgy meg ki kell próbálni routerben, nem itt rugózni ezen. Persze senki se csodálkozzon ha lassítják neki, vagy atvaltjak másik tarifába (ahogy az ügyfélszolgálat mondta)
-
4Grider
félisten
Azért én rákérdeztem volna, hogy mióta számít hang- vagy üzenetküldésnek, ha netezésre használod a sim kártyát. Márpedig ők a hang- és üzenetcélú használat eszközökre való korlátozását írták elő, ezzel egyáltalán nem zárják ki a routerben történő használatot. Azzal sem, hogy havonta legalább egy hívást kezdeményezni kell a kártyáról, mert ennyi időre bárki ki tudja venni.
-
radio100jozs
őstag
A HBO GO is maradt, csak anyi, hogy kell egy élő My TV csomaggal rendelkezni, azaz kvázi jó hozzá az ingyenes My TV Start csomag is, és akkor mehet a HBO GO, lényegében semmi változás nincs.
-
Somatom
veterán
Köszi!
Ez tetszene (meg talán a másik is), csak még nem tudom, hogy mennyi adatomat zabálná le roamingban. Még csak német kártyával teszteltem, Kodin keresztül. Úgy SD felbontásban 10 perc, 180MB körül volt. A flottás kártyámat egy hete nem voltak képesek beaktiválni, úgyhogy azzal nem tudom tesztelni, a feltöltősömön levő 1GB -ot meg nem szeretném tesztre pazarolni. De, nemsokára kiderítem. -
Deck
titán
Az új mytv csomagokat mikor lehet rendelni? Alkalmazás on belül, weboldalon se látom őket.
-
HXY
addikt
HelloData routerben történő felhasználás
Online Chat kérdezz-felelekÉn: Routerben használható?
Telenor Ügyfélszolgálat:Mobiltelefonos használatot rögzítünk a felhasználási feltételekben.Én:És mit történik ha valaki routerbe rakja?
Telenor Ügyfélszolgálat:A tarifa oldalának alján, az Adatforgalmi tudnivalókban találod a felhasználási feltételeket: https://www.telenor.hu/telenor-hello-data. A szerződésben rögzítjük a felhasználás feltételeit, ami mobiltelefonban történő használatot ír körbe. A Telenor Hello Data csomagokról havonta minimum 1 alkalommal várjuk el, hogy hanghívást kezdeményezzenek. Ha feltételezhetjük a visszaélést, a szerződésnek megfelelően járunk el, ami a szolgáltatás korlátozásával, vagy mobilinternet tarifacsomagra történő tarifacsomag váltással is járhat.Mobiltelefonos használatot írunk elő, ha feltételezhetjük, hogy nem mobiltelefonban használod a tarifát, a szerződés szerint korlátozhatjuk vagy átválthatjuk
-
radio100jozs
őstag
válasz
radio100jozs #48112 üzenetére
Már felül is lehet akciós jelleggel írni a táblázatot, mivel az EU roamingban a nagy adatcsomagokban is ugyan annyi forgalmazható le, mint belföldön:
"Az akció időtartama alatt az ÁSZF számlás díjszabás és az ÁSZF kártyás díjszabás III.3.1.5. és III.3.1.6., illetve az Üzleti ÁSZF IV.4.3.8, és IV.4.3.9. pontjaiban található 3GB, 5 GB adatjegy” és „Plusz 3 GB, 5GB, 10 GB, 30 GB csomag” szolgáltatáscsomagok esetén a szolgáltatáscsomagokban foglalt adatmennyiség teljes egészében felhasználható belföldi, illetve 1. roaming díjzónában történő forgalmazásra is."
-
zseko
veterán
válasz
azbest #48102 üzenetére
És úgy látom a hello datához ingyen hozzácsaptak különböző mytv csomagokat is.
Erről tudsz valami konkrétabbat mondani? Kíváncsi vagyok. Bár meg kell mondanom, hogy annyira tele van számomra hasztalan csatornákkal, hogy előfizetni biztosan nem fogok rá ennyiért
Az eddigi árát sem érte meg nekem.
-
radio100jozs
őstag
A Telenor elég jó kis táblázatban összefoglalta, hogy milyen internetes csomagok/opcióknál mennyi az EU-s keret, mik a feltételek.
[link] -
Deck
titán
válasz
vpanangin #48107 üzenetére
Max: 4.500 Ft
AMC, Minimax, Spektrum, TV Paprika, Sport 1, Sport 2, TV2, Super TV2, Spíler HD, Kiwi tv, Prime, Mozi +, Chili tv, Humor+, Izaura tv, Zenebutik, Fem3 (új), Duna, Duna World, M1, M2, M4 HD, M5, COOL, FILM+, FILM+2, SOROZAT+, MUZSIKA, RTL II, RTL Klub, RTL+, Nickelodeon, Nick Jr, Comedy Central, Paramount channel, RTL Spike, LifeNetwork HD, Disney Channel, Discovery Channel, IDX, TLC, Discovery Science, DTX, Animal Planet, National Geographic, National Geographic Wild, FOX, Cartoon Network, CNN, Telenor Ajánló, Spektrum home, Film Cafe, JimJam, BBC World News, BBC Earth, Disney Junior, Travel Channel, Fine living, Food Network, E-entertainment, MTV, VIVA, OzoneNetwork, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, Viasat History/Nature HD, Boomerang, Comedy Central Extra, VH1, MTV Rocks, MTV Hits -
Deck
titán
válasz
123xyz #48103 üzenetére
Nekem most a családi csomag van de váltok a pluszra van pár csatorna ami érdekel de a max már nem.
Plusz: havi 3k
AMC, Minimax, Spektrum, TV Paprika, Sport 1, Sport 2, TV2, Super TV2, Spíler HD, Kiwi tv, Prime, Mozi +, Chili tv, Humor+, Izaura tv, Zenebutik, Fem3 (új), Duna, Duna World, M1, M2, M4 HD, M5, COOL, FILM+, FILM+2, SOROZAT+, MUZSIKA, RTL II, RTL, Klub, RTL+, Nickelodeon, Nick Jr., Comedy Central, Paramount channel, RTL Spike, LifeNetwork HD, Disney Channel, Discovery Channel, IDX, TLC, Discovery Science, DTX, Animal Planet, National Geographic, National Geographic Wild, FOX, Cartoon Network, CNN, Telenor Ajánló -
air
nagyúr
válasz
wetomi #48098 üzenetére
Ez nem biztonság, ez szívatás.
A biztonsági hitelesítést elegendő 1x elvégezni. Akkor kiküldik az aktiváló kódot az adott számra, azt beírom az alkalmazásba, és kész. Telekomnál ez működik. Nem kell minden alkalommal aktiválni."Bezzeg ha éppen ezért vásárolna pl a szomszéd a te előfizetésedre, akkor meg menne a hiszti, hogy szemét szolgáltató, szar az alkalmazása meg hasonlók."
Ez marhaság. Hogyan tudna a szomszéd az én kártyámra vásárolni? Ő nem ismeri az aktiváló kódot, amit egyszer beírtam az alkalmazásba. Azt nem értem, miért kell minden alkalommal ellenőrizni.
Másik szolgáltatónál miért működik jól?
Van webes regisztrációm, de az alkalmazásban kényelmesebb és gyorsabb ránézni, vagy vásárolni.
De mindegy is. Legalább tudom, hogy szándékosan szívat a Telenor ezzel. Egyel több ok, hogy minél hamarabb felhasználjuk az évek alatt felhalmozott egyenleget, és elvigyük az előfizetést tőlük. -
jociolaszi
tag
Sziasztok
Valaki meg tudná mondani mert még az ászf-ben sincs benne!
Hogy hány hónap után lehet készüléket cserélni kszülékcsere dij nélkül! Én 20hónapra emlékszem . Nekem van egy p8 lite 13 hónapja és még mindig 24ezer a csere.A saját oldalamon se tudom megnézni!Köszönöm a válaszokat előre is. -
123xyz
aktív tag
válasz
Somatom #48096 üzenetére
Nem sietnek vele, hogy frissítsék az aktuális információkat... de gondolom idővel majd megcsinálják
(#48099) boxfan
Maradnak a régiek, de újonnan már nem lehet azokat rendelni. Csak akkor használhatod, ha eddig is használtad. Legalábbis én így értelmezem. (A ** megjegyzés szerint lezárásra kerültek, tehát újonnan már biztos nem lehet majd rendelni.)(#48100) tsteve
Az a rész a korábbi ÁSZF-ekben is ilyen (direkt megnéztem az előző kettőt), szóval a telenoros ingyenes adatforgalomnak máshol kell lennie. Látom közben azbest meg is találta... -
azbest
félisten
A Telenor akciók 2017. június 15-től doksi sérült, nem olvasható. Gondolom az is változott, csak hibásat sikerült feltölteni.
szerk: a docx-et töltötték fel pdf kiterjesztéssel
Érdemes lehet megpinkeli a belsősöknek a közzétevő csapatot
Ebben szerepel, hogy
1.2. Korlátlan tematikus MyTV adat
A Telenor a MyTV szolgáltatással rendelkező Előfizetők részére az akció ideje alatt korlátlan tematikus forgalmi keretet biztosít a szolgáltatás belföldi használatához.
A Telenor MyTV Hétvégi korlátlan adatjegyben foglalt forgalmi keret külföldön nem vehető igénybe.
Az akció igénybevételének feltételei:
Az Előfizető rendelkezzen MyTV szolgáltatással, és átalánydíjas adatforgalmi tarifacsomaggal vagy átalánydíjas adatforgalmi szolgáltatással.
Az akció Telenor Blue tarifával rendelkező előfizetőkre nem vonatkozik.Az akció 2015. július 17-étől visszavonásig érvényes.
3.15 szerint a hbo go is 1990 akciósan, hűséggel. Szóval ez nem emelkedett.
És úgy látom a hello datához ingyen hozzácsaptak különböző mytv csomagokat is.
-
azbest
félisten
válasz
123xyz #48095 üzenetére
ha jól látom a korábbi kisebb (25) és közepes (52) csomag helyett egy közepes (~50) és egy nagy (~70) csomag lett. Az árazás is ehhez mértnek tűnik.
Viszont, ha a hbo go külön opcióként van csak és 3200-ért, akkor az drágább lett.(#48100) tsteve
ez a szöveg tényleg ilyen. De érdemes nézni hozzá azt is, hogy az akciós doksi változott -e. Mert sokszor az alap ászfet az akciós enyhíti határozatlan időre. A régi ászf is pont ugyanezeket a szöveget tartalmazta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest