- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rekid
addikt
válasz
total90 #45900 üzenetére
Az a vicc, hogy a sok híresebb fotós képeiből az ember azt gondolná kimegy fotózik aztán hazajön ott a király kép. Ha nincs időd hetente 2x-3x kijárni nagyon ritka az, hogy ideálisak legyenek a körülmények é meglegyenek a jó képek. A túráim jó részén edzés miatt cipelem az állványt a szűrőket a kioldót meg van hogy a gépet is...
Haverok már sokszor röhögnek rajtam.. legutóbb is a tökig érő hóban remek volt a tizen pluszos zsákkal mászkálni aztán meg hágóvasazni. Gondoltam nem baj majd fenn a menedékháznál lesz király csillagos égbolt meg világító hó meg minden csillámfaxláma. Jah felértünk aztán olyan hóvihar volt, hogy örültem, hogy felértem..
Persze ha nem vittem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Túra és kirándulás topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AliExpress tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged