Hirdetés
Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
aleister #39099 üzenetére
Nos igen. A d5100 képminősége (és iso teljesítménye) etalon számomra, ezért a d90-en sokat nem gondolkodtam (de egy kicsit azért igen...). Most a d5100 bestbuy, de, amint írtam, az oly a két tárcsájával, két programozható gombjával, és az érintőképernyőn gyorsan kezelhető menüjével is lassú volt néha, ezért innen csak a jobb kezelhetőségű váz jött szóba.
A d7000 nagyobb, robusztusabb mint a d5100 volt, ez nyilvánvaló. A kereső ég és föld. A státuszkijelző még újdonság, de két nap után már annyira kézenfekvő, hogy ihajj. Nagyon praktikus, különösen, hogy a sok gombbal mindent tudsz róla vezérelni (iso, af, fénymérés, wb, stb. pikkpakk állítható. Egyelőre ismerkedünk, de nekem tetszik pl., hogy a váz hátuljára az AE-L/AF-L gombra is kitettem az (amúgy alapértelmezett) AF/AE lockot, és a váz elejére, a markolat melletti fn gombra is - ez utóbbi praktikus "normál" állásban, hiszen pont a mutatóujjamnál van, a hátsó viszont praktikus portréállásban.
Szeretni fogod, amikor lecseréled az d5100-at...
És egyelőre kezd úgy tűnni, hogy miként az oly+pana 20 volt az alapkitem az esetek 75 %-ára, itt a váz+35/1.8 lesz az.
Azért amikor feltettem Necro 70-200/1.8-át, éreztem, hogy mindennek van határa
-
m3ss
veterán
nem kell szetszedni hozza amugy, tukor felcsap felragaszt es ennyi, rogton ott van 2 csavar, egy AF es egy MF allito. ennel szerencsere csak bonyolultabb lehetne. most ugy tunik mind3 vizszintes fokuszpontom popec, af mf is de majd kiderul...persze lett egy zsirfoltom
koszi. megyek is ki valahova bar attol felek nem fogok ertelmes temat talalni...amugy en azt hittem hangosabb lesz a fokusza, videoban ijeszto volt. jo mondjuk halknak nem neveznem. inkabb az 50 1.8d is hangos...lehet minden vaz hajtott obi hangos? af sebesseg meg hat..hmm..megfontolt, oreguraskivancsi vagyok mit kezd majd egy futo kutyaval vagy makronal ha izeg-mozog egy rovar...
-
m3ss
veterán
válasz
Larry303 #39092 üzenetére
tegnap vettem egy sigma 105-ot es elkezdtem fokuszt tesztelgetni es ugy latom kicsit meg mindig backfokuszos 50+raynox meg sigma is es allitottam rajta, de hat iszonyat kicsi helyen kell nyulkalni egy imbuszkulcsal es veletlen hozzaert a kezem a szenzorhoz... ketszer
lehet nem tegnap hajnalban kellett volna nekiallni. amugy hogy kell beallitani a dof-ot, 1/3 elotte 2/3 mogotte vagy 1/2, 1/2?
ilyen swab-ot neztem en is, bar en azt hittem ezek nincsnek atitatva hanem venni kell hozzajuk lottyot is. -
dabgergo
őstag
Már kiexportált jpg képekhez utólag hozzá lehet adni exif infot? Konkrétan pl. copyright vagy creatort?
Vagy egyébként LR-ban h lehet az összes képhez egyszerre hozzáadni creatort úgy h a többi (mindegyik képnek egyéni) exif info ne válltozzon?
-
spanyoll
addikt
Ha a d200 ilyen strapabíró, hogy abból vittek egy halommal, akkor azt hiszem mindjárt megyek víz alatti fotókat készíteni búvártok nélkül kb
-
m3ss
veterán
sikerult osszezsiroznom kezzel a szenzort fokuszallitaskor
valaki csinalt mar ilyesmi takaritast? "szarazhoz" meg vannak az eszkozeim de itt mar nem eleg ez...
ahogy olvasom nem erdemes metanol, isopropyl ilyenekkel szorakozni inkabb vegyek egy ilyen eclipse tisztitot? csak mire megjon...szep nagy zsirfolt kozepen... -
Real_Necro
veterán
válasz
Aaron14 #39083 üzenetére
Az elsőt nem tartom hasznosnak, erre a kezed is megfelelő, bár én nem használok LCD-t, max visszanézésre.
A második sok az egyben, hasznos lehet, ha napfénnyel akarsz még szórakozni és van segéded.
A harmadik drága, majdnem ennyiért gyári markolatot is kapsz használtan. Utángyártottban meg Meike-t ajánlották páran.Lásd ebay.
A negyedik gondolom azért drágább mert ott van alul leírásban, hogy milyen csúcsszuper... aztán ki tudja mi belőle az igaz.
-
MC Pite
veterán
válasz
atok666 #39078 üzenetére
Nem pont a nikkor, de mondjuk tamronból
. Mft-re is néztem mindenkitől lencsét akitől csak láttam. Stabis Tamron AF 17-50mm f/2.8 115k, stabi nélkül kb 90k. Használtban 50/70/90 ezer környékén lehet turkálni a különböző változatokból.
De a 360.000 Ft-hoz képest (X 12-35 ára) kicsit odébb vagyunk mindenképp. Sőt, 100.000 alatt, vagy kicsivel felette ha csak a gyári üvegeket nézzük(a minőségüket is), ott van az AF-S 35 1.8G/50 1.8/18-105VR/55-200VR&55-300VR/40 macro/50 1.4G... ehhez képest (ha nem is nézem hogy kevesebb anyag kell bele) az mft üvegek elég húzósak.
szerk: Ahogy Freddy írja, inkább egy komplett X100at ebayeznék helyette
-
-
MC Pite
veterán
Oda-vissza váltáshoz: mft cucc beszerzését még az hátráltatja kicsit -másodgépnek-, hogy 1, jó kis fix kell rá emberi árban 2, asszonynak amúgy is kis helyet foglaló gép kéne > azaz megint csak fix kéne rá.
Amíg 50 papírért vettem egy zsír új 50 1.8G Nikkort (35ös is hasonló árban megy), amiben kb 2× annyi anyag van, addig baszki egy hasonló lencséért a pana/oly olyan pénzt kér hogy a szemem kigúvad. Igazából a 20mm 1,7est meg a 17mm 2,8ast néztem, sigma 30 2,8asa használtan a kanyarban sincs meg akkora mit a 14-42... A 45 .18 meg túl szűk már egyetlen objektívnek (én elvagyok az ekvivalens 75el, asszonyság a 90el nem lesz túl elégedett amikor ő használná). Plusz megint marha nagy.
A tutiért elviselném hogy nem kicsi, de itt aztán q..a nagy difi van az aps és mft rendszerek között: 12-35 f2,8. Akár a 17-50, akár a 24-70/28-75ösöket nézem, töredékéért akadnak, még újonnan is. És kb kizárt hogy belátható időn belül olcsóbb lesz, 2010 óta arra várunk/várok hogy árban is elkezdjenek ezek a lencsék a nagyokkal versenyezni, de idáig semmi
. (G2őn inkább manuáloztam ócsóért.)
Mi a fenét csinál(ta)tok mft fronton, amikor pont a kis méretű fixek drágák; pont egy nem drágán-kicsi rendszert nem lehet összehozni belőle? (A 14-42 OIS-t meg a 18-105VR rommá verte, úgyhogy gondolom az olyétól sem esne le az állam gondolom)
Nem fikázás akart lenni, félre értés ne essék, inkább kesergés. Végén felfújom a pofámat és asszony megkapja a D5000et 35ös 1.8G-vel, mindezt 20/1.7 árából
Szerk: Hm, most látom van már 19 2,8as sigma... Ugyan nem kicsi, de legalább megfizethető és az f/2,8 mégse ~f/4.
-
MC Pite
veterán
Freddy76: Reméljük bejön
. Amúgy mi a macsakaf*sza van hogy az oly vakus képeivel sem vagy elégedett (mármint a gépekkel)? Hogy Slowsync vakunál a pana mindig 160as iso és 1"es tudott (sima vaku módban pedig borzasztóan pocsék képeket csinált) és az nem tetszett az azért nem csoda, de olyknál nem nagyon hallottam ilyet (igaz, azok saját kis vakusok voltak főként amiket nézegettem). 'Persze' vaku használat meleltt nálam még mindig a fuji az etalon; közelébe most a YN468II-vel kerültem csak
.
Amúgy ha nyugatabbra lennénk... Ha meg keletebbre lennénk, akkor arról írnál hogy a használt EPL1-et le tudtad használd D5000re cserélni. Ezt nem pont neked; csak úgy általában a nyugaton minden jobb mi meg szerencsétlenek vagyunk közhagulatra.Larry303: Hát, a legjobb kereső amit használtam csak a D90es, de hogy azt a G2 evf-je ... keresek valami jó hasonlatot, de nem tudok... keresztbe megeszi reggelire az hót ziher. Tűéles, világos, előre látod mi lesz, és a kész képet is fejelemlegetés nélkül (ezt utálom a tükrösben speciel
). Sőt, tán a G2é pont átlagon felüli méretű, 1,4es nagyítású, a D90 0,94ese leülhet
. És manuálozni vele, ohhh... (persze belenagyítva ahogy szeretnéd) Ez hiányzik legeslegjobban a milcekből - és mikor már nagyon olcsó lesz ez E-X1 valószínű ez visz át megint
akela91: S100fs után a használhatóság és fogás szerencsére elég tág skálán mozog, és szerintem egy D7K is kevés ahhoz hogy azt mondjam rá hogy ne, ez fasza (mert most a cserénél azzal is szemeztem egy sort, de csak 'jobb' ilyen téren számomra, akkor meg marad a 'használt árú' új 5100 inkább.)
aleister: Hm, igen statikus témánál van idő mókolni a kevés gombos vázakon - nyár vége óta nem szoktam még meg hogy alig van már gombom, és szerintem ezt már sosem fogom. De már ritkán húzom fel magam rajta mikor gyorsan akarok változtatni. Vagy minden második alkalommal elmormogom a bajszom alatt mikor a harmadik almenübe megyek, hogy a f**ért nem lehet ennél is (mint a fujimnál) gomb+tárcsa és iso auto 400/800/1600/3200. Persze ez a *** a saját menübe se lehet kipakolni hogy vakulnának meg a nikonnál (akik kitalálják mivel deriválják az olcsóbb vázakat).
Szóval mondani könnyű, beletörődni nehéz.Tükörfelcsapósdi alatt a késleltetett expót értitek?(Exposure delay) 1/10-1/100 tartományban a leghasznosabb nekem (az 5000esen).
Más, most keresgélve a manuálban (még mindig kiküldetésben vagyok, a manuál marad a 5100 próbálgatása helyett) látom hogy van ám HD felbontás 30 fps mellett, ha NTSC-t választok. A mai tévék mennyire rinyálnak emiatt? Ugye EU az PAL-os, de hát 30fps jobb mint a 25
. Gondolom nem copom be sehol NTSCre állítva, nem (HDMi-n szinte tutit nem, analógon passz, nem nagyon használom)?
hajospeti: ND-nél? Sztem nincs. Én UV szűrővel szoptam be olcsóval, össze vissza tökröződik. De az olcsó 2-400as ND szűrőm jónak tűnik.
neas: Mit gondolsz, miért akarok asszonynak állandóan milcet venni?
Megint le akartam csapni egy fekete EPL1 kitre, de leszavazott (meg 5100at vettem most, de már februárban szülinapja lesz
)
-
nesa
veterán
válasz
Freddy76 #39040 üzenetére
En ezen az oda vissza dolgon mar tulvagyok es nemerzem jol magamha nincs itthon egy olympus milc es egy nikon dslr is mind2 helyet megtalaltam, tudom mikor melyiket kell fogni.
Ezt az FL36 os vaku cls modot mai napig nem ertem pont ugy mukodik mint nikonnal es frankon villant, ez alol csak egy kivetelt tudok es az pont a nikon D3000 katasztrofa
-
hajospeti
tag
Sziasztok!
Vennék egy ilyen szűrőt, de igen olcsó, van veszélye?
http://www.ebay.com/itm/52mm-slim-Neutral-density-optical-grade-ND-ND1000-filter-for-digital-camera-lens-/170933058335?pt=Camera_Filters&hash=item27cc677b1f
-
NorbixD
tag
válasz
Larry303 #39068 üzenetére
Hát ezaz, sok videózást tervezek vele és oda nagyon jól jön majd az a 60fps.
Ez a Bracketing pontosan mit takar? Nem valami olyasmi, hogy egy témáról többféle zársebesség melett keszítünk képet majd ebből összegyúrunk egy végsőt ami majd sokkal nagyobb dinamika tartománnyal rendelkezik?
Miért épp makrózásnál jelent olyan előnyt a tükörfelcsapás? Ha pl. a természetben egy virágra szálló méhecskét akar valaki egész közelről megörökíteni ott van elég fény eléggé rövid záridők használatához (ahol már nincs ideje a tükörfelcsapásból keletkező rezgésnek bezvarnia) nem? Vagy ezt rosz fényviszonyok közötti makrózáshoz értsem(pl.este vagy bent)?
-
Larry303
addikt
válasz
NorbixD #39058 üzenetére
ha videozni akarsz, nagyon nem mindegy az fps
ezt jól gondold meg...30/60fps az nagy előrelépés a 25höz képest....ez fogja meghatározni a záridődet is...én pl nem tudok úgy videozni ahogy akarok, mert 25fps hez 1/30 a min záridőm....
viszont ha fotozni veszed, akkor abszolut az 5100...24mp egy apscn az inkább hátrány mint előny...mess:nekem rázta már be állványon...de ehhez is hozzátartozik, hogy ugye ilyen pixelsűrűség mellett könnyebben megtörténik
-
zool1
őstag
Este mennek egy kicsit fotozgatni kulteren. Allvanyom van. A kerdes az lenne melyik obit vigyem a 40mm f 2.8at vagy a 18-105 t ?!
-
aleister
veterán
válasz
NorbixD #39058 üzenetére
LV-ben mindvégig fel van emelve a tükör, közvetlenül az érzékelőt éri a fény, és azt látod a kijelzőn. Tehát non-stop tükörfelcsapás módban vagy.
A d3200 előnyei közül egyedül az expeed3 adhat valami pluszt, de azt senki sem tudja, hogy mit.
Inkább hátrány, mint előny a nagy felbontás. DX lapkán már könnyedén diffraktálhat közepes rekesznél is. Ez a felbontás egyedül FX érzékelőn oszlik meg olyan pixelsűrűségen, ahol hasznos. Ellenben feleslegesen nagy fájlméreteid lesznek.A d5100-ben ott a bracketing, amit biztos használni fogsz, és pár egyéb plusz, amit régebben már kitárgyaltunk, továbbá olcsóbb 11-12e forinttal.
Az pedig egyénfüggő, hogy tetszik/nem-tetszik a kihajtható kijelző, de bizonyos esetekben állatira megkönnyíti a fotózást.Egyébként meg: katt.
-
NorbixD
tag
válasz
aleister #39057 üzenetére
LiveViewban nem úgy van, hogy fotózáskor azért csak le és utána megint felcsapódik a tükör? Mert én így halottam.
Miért járnék jobban a D5100 vázával, jobb anyaghasználat, minőségibb darab vagy hogy érted? Nekem a kihajtható kijelző nem tetszik rajta.
D3200 melett szóll: Expeed 3, 720p 60fps, újabb darab
D5100 melett: Delayed Exposure mode, 14bit RAW fájlok(de állítólag a 12bit és ez közt szinte semmi különbség), DXOmark szerint talán egy hajszálnyival jobb képminőség
-
NorbixD
tag
Hello
A tükörfelcsapás(MLU) mennyire fontos funkció egy DLSRben? Teljesen kezdő vagyok ezért fogalmam sincs, hogy ki-e fogom használni, a D3200 és a D5100 közt gondolkodom, az előbbiben nincs ez a funkció de az a gép jobban is tetszik. Próbálom összegyűjteni mindkét gép pro és kontráit, de szerintem bármelyiket is veszem nem leszek csalódott, videózni akarok sokat ezért is kéne az 50fps.
-
Fecniii
tag
Sziasztok!
Az állványos topicban feltettem egy kérdést de úgy látom kevesen járnak oda esetleg itt van olyan aki tud segíteni: [link]
köszi
-
aleister
veterán
válasz
akela91 #39050 üzenetére
Igazából nem csak a kényelmesség szól a d7k mellett. A master beépített vaku, af fine tune, beépített af motor, több személyre szabható gomb nagyon jól jönnek. Aztán az olyan apróságok, mint a 2 kártya aljzat, digitális vízszintező, fejlettebb portrémarkolat még egyszerűbbé teszik az életed. Végül a státuszkijelzőt és a jó keresőt szoktál még felemlegetni.
Annak éri meg szerintem a váltás, akinek gyorsan kell reagálnia a téma változásaira. Az olyan statikus dolgokhoz, mint a tájképek, stockfotózás, makró, műtermi képek, startrail, stb...valóban felesleges a csere, hisz ott van időd mókolni, és ahogy mondtad, az érzékelő ugyanaz.
-
-
aleister
veterán
válasz
Freddy76 #39040 üzenetére
És a D7k milyen a D5100 után?
Egyébként szerintem jól döntöttél, hogy ezt választottad. Hiába best buy egy kezdőnek a D5100, Te már fotózol annyi ideje, hogy kinőhetted. Ráadásul már a D7000-nek is a lélektani határ alatt van az ára, jó vétel az is, és szvsz DX téren a legszimpatikusabb váz.
-
spanyoll
addikt
Ideje lesz szépen lassan átszoktatni az offot, én legalábbis így tervezem
-
Larry303
addikt
-
-
spanyoll
addikt
válasz
#40935168 #39041 üzenetére
Egyszer majd üljünk össze egy kávéra, aztán kipróbálhatsz egy csúcskategóriás még ki sem adott limitált szériás d300at
@Freddy76: Nem hiszem, hogy megbánnád a váltást idővel. Max elcsábulsz FF irányba, de a d7k okos kis játék. Szerezz be mellé egy mft-t aztán meg is van a boldogság
-
Freddy76
addikt
Nos, a váltás okairól... Anno ugyebár elegem lett a cucc méretéből. Így lett az omd két fasza fix-szel, egy nagylátóval, egy vakuval. Hátrányai:
1. Kicsi, de már nem zsebrevágós. Kis táska kell, tényleg kicsi, de kell.
2. Nagyon jó a fókusz, de pont a rohangáló gyerekre nem feltétlenül alkalmas ez a nagy fókuszmezős kontrasztalapú fókusz, ide egy jó dslr 3d tracking-je kell...
3. Egyre többet játszom, sokszor manuálba, egyedi beállításokkal. Az omd-n a két tárcsa frankó, de kettő értelmesen programozható gomb van.
4. Vaku. A nikon cls okos, az esetek 90 %-ában csak felteszem, és gyünyörűen teszi a dolgát. Az olyn egy szépen kivillantott képem nem volt.Előnyei:
1. A méret. Igaz, hogy táska kell, de kicsi, és könnyű.
2. EVF. Lehet akármilyen jó optikai keresőd, egy jó evf (márpedig az olyé jó) veri: világos, pontos, gyors, minden infó ott van, és látod, hogy milyen lesz az elkészült kép, és nem csak a kereső aljára tudsz infokat pakolni, hanem oda, ahova akarsz.
3. Fixek. Nagyon jók a fixek, az ekv. 35-40 körüli fix hiányozni fog.
4. Szép jpg-k.Szóval nagyon jó gép az is, és nem vagyok biztos benne, hogy jó cserét csináltam. Ha párszáz kilóméterre nyugatabbra lennék ügyvéd, meglenne mindkét rendszer. Egy m4/3 így is lesz, valami kis fix obival, de gondolkodom egy nikon j1-en is.
A cserét egyébként az döntötte el, hogy 20 % kedvezménnyel tudtam venni mindent. Azért használt cucc árában venni vadiújat jó dolog... Ja, és vettem egy sb700-at is, vagyis lényegében összeállt a korábbi szett, csak nagyobb vázzal, és az 50 helyett 35-tel. Gondolkodtam a d5100-on is, nagyon jó áron van. De a kezelhetőség billentett egy kicsit, meg az evf után elég lesz megszoknom a d7000 keresőjét is...
És a lényeg, van benne egy adag kütyübuzéria is, az új játék élménye. Nem tudom, innen merre tovább, apsc fronton nincs igazán előrébb, az ff pedig már tényleg tányércsapkodást eredményezne...
Azért Kleroo visszaadhatná az 50-esemet
.
-
törölt tag
válasz
Larry303 #39037 üzenetére
Személyesen. Szeretem a Frei kávézók csendes, nyugodt hangulatát, a könyvek szagát
(illatát).. így rendszeresen járok arra és míg készül a kávém, csapok egy kört a könyvek között, ezotéria és fotó sarkot mindig megnézem
és a 4-est is így vettem meg, hopp, ennyi.
Szerk.: vannak ám gyöngyszemek..
-
Larry303
addikt
válasz
Freddy76 #39020 üzenetére
üdv a klubban! kíváncsi vagyok majd a 35el készült képekre!
tessék ezentúl többet postolni a képelős topicbanEperkutyus: te a múltkor linkelt könyvet személyesen vetted meg, vagy rendelted? mert én hívtam őket, illetve 2x írtamis nekik, de arra nem képesek, hogy visszaírják: nem kapsz b@aszod
-
törölt tag
Tegnap kint voltam a helyi fotós körrel fotózni este Debrecen főterén, modell is jött. Szép fények lettek, a 90-es Tamronra először mindenki csóválta a fejét, aztán "ú de jó" meg "ú de szép a bokeh" meg ilyenek
Azért vannak jó obik 3rd party kínálatban is és egy élmény volt vele dolgozni. A váz pedig kesztyűben élmény, nyomható minden gombja, nem fagy oda a kezem
(Ez is +1 a DSLR mellett, szerintem. Egy zsebgéppel nem tudnék ilyet megjátszani).
-
Throme
veterán
válasz
Real_Necro #39031 üzenetére
Ha váltasz akkor képminőségben ugrasz egyet, kezelhetőségben akkorát nem (vagy semmit).
Freddy képminőségben nem fog ugrani (szenzor miatt gondolom), de kezelhetőségben igen (leszámítva az lcd-t)
-
A Zéé
addikt
válasz
most hogy így visszatértél, és van tapasztalatod a m43-al is megkérdezhetem, hogy mi nem stimmel azzal a rendszerrel, vagy így az egész mirrorless vonallal?
Furcsának tartom, hogy sokan rápróbálnak, mint pl te is, aztán kis idő múlva csak visszatértek a tükrösökhöz. Aki meg nem, az szinte folyamatosan vázat cserélget. Az obiparkja nagyon szimpatikus lenne, de úgy veszem észre, mintha a vázakkal vergődne mindenki.
Te hogyhogy visszatértél végül is a Nikonhoz, ráadásul egy jóval nagyobb vázhoz, mint ami eddig volt? -
Real_Necro
veterán
válasz
t_a_m_a_s #39023 üzenetére
"előbb-utóbb még rákívánsz valami frankó telére..."
Látod? Tegnap meg lett az új váz, ma meg már tapicskolni akarja a 70-200-am
. Szerintem max 2 hónap és vagy tele, vagy nagylátó.
Hasonló cipőben járok azért én is, ezért vagyok most csöndben. Szerintem csak azért van még béke, mert tényleg jó áron volt az obi és ha mégis meg kell szabadulni tőle, akkor még nyerhetek is rajta.
-
szarkad333
tag
Én hónap elején mentem ki Bécsbe és vettem meg a d7000emet 258ezerert
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Gratula Freddy barátom, azt a kis mókusvillantós kicsapongást meg elnézzük neked
És minden tiszteletem a feleségednek, hogy nem rúgta még szét a s*gged a sok cserebere miatt
Jó kis szetted lett, de van egy olyan gyanúm, hogy előbb-utóbb még rákívánsz valami frankó telére...
Nomeg a rendszervakura. Ja, és egy jó hátizsák is kell majd megint. Meg talán egy nagylátó...
-
Freddy76
addikt
Jaja. Westendben night shopping volt, 20 % kedvezménnyel. Előre lehetett utalványokat venni, egy személy max 50e értékben, az egész családot beküldtem, az omd (és a két fix) árát utalványra költöttem. De így lett d7k + 18-105 kit 250e Ft-ért (media marktból, tehát zsír új, 3 év Nikon garral). Meg kihasználandó a kedvezményt, vettem egy 35-öt is...
-
m3ss
veterán
82-ert sok egy sigma 105 2.8 ex dg? vagy realis? nem akar lentebb menni a tulaj...elvileg szep allapotu, minden kiegeszitovel. lehet varok egy olcsobbra vagy tamron 90-re..de nincs tul sok elado ezekbol...
freddy mit vettel, d7k?
-
Freddy76
addikt
válasz
Real_Necro #39015 üzenetére
Azt mondtad, nem tekerhetem fel az obidat a vázamra. Úgyhogy te sem tekerheted a vázamat az obid alá
.
Azért hirtelenjében kurva nehéznek tűnik. Az ujjaim elszoktak ettől...
-
Freddy76
addikt
Nnnna, újra nikon vagyok... És a tükör is csattog...
-
balpis
őstag
válasz
Real_Necro #39011 üzenetére
ez fájt!
-
törölt tag
Silicon Power..
-
8nemesis8
veterán
válasz
balpis #39001 üzenetére
Nézd el nekem.
Rengeteg pletyka terjed a neten, hogy a Sandisket orrba szájba hamisítják, az az igazság, hogy én kicsit hiszek ennek. Témát lezárom, minimális összegért kapok kétszer akkora kártyát, 16GBnál úgysem akartam nagyobbat, mert fölös, inkább több kártyára raknám az adatot.Holnap már a kezemben lesz, kíváncsi leszek, hogyan virít...
Aktív témák
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Íme, a One UI 8
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anime filmek és sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest