Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz aleister #39099 üzenetére
Nos igen. A d5100 képminősége (és iso teljesítménye) etalon számomra, ezért a d90-en sokat nem gondolkodtam (de egy kicsit azért igen...). Most a d5100 bestbuy, de, amint írtam, az oly a két tárcsájával, két programozható gombjával, és az érintőképernyőn gyorsan kezelhető menüjével is lassú volt néha, ezért innen csak a jobb kezelhetőségű váz jött szóba.
A d7000 nagyobb, robusztusabb mint a d5100 volt, ez nyilvánvaló. A kereső ég és föld. A státuszkijelző még újdonság, de két nap után már annyira kézenfekvő, hogy ihajj. Nagyon praktikus, különösen, hogy a sok gombbal mindent tudsz róla vezérelni (iso, af, fénymérés, wb, stb. pikkpakk állítható. Egyelőre ismerkedünk, de nekem tetszik pl., hogy a váz hátuljára az AE-L/AF-L gombra is kitettem az (amúgy alapértelmezett) AF/AE lockot, és a váz elejére, a markolat melletti fn gombra is - ez utóbbi praktikus "normál" állásban, hiszen pont a mutatóujjamnál van, a hátsó viszont praktikus portréállásban.
Szeretni fogod, amikor lecseréled az d5100-at...
És egyelőre kezd úgy tűnni, hogy miként az oly+pana 20 volt az alapkitem az esetek 75 %-ára, itt a váz+35/1.8 lesz az.
Azért amikor feltettem Necro 70-200/1.8-át, éreztem, hogy mindennek van határa
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Építő/felújító topik
- Vicces képek
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- Már nem fut a régebbi Windowsokon a legújabb Steam kliens
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest