- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ceripapa
aktív tag
Sziasztok!
A következő lenne a problémám, hogy van egy monitorom: asus vh228d , ezt használtam eddig a notebookra kötve, de eddig nem láttam ilyet , mint most leirok. Amikor megvettem egy asztali gépet úgy döntöttem hogy rákötöm a monitort, igaz a vga ( gigabyte gtx 660 oc) nincs d-sub kimenet, de szereztem átalakítót. Szóval Film, alap használat esetén nincs semmi baj, de ha a vga nekiáll dolgozni, akkor a monitor elkezd csíkozodni(interferencia ?), először, monitor hibára gondoltam , elvitettem az asusal, leírtam hogy a vga nagyobb teljesítményfelvétel esetén a monitor csikozodik, de visszahozták, hogy nincs baja.Ez után azt észevettem , mivel koliban lakok hogy vannak túlfeszmentesitett konnektorok, ha ilyenbe dugom a monitort kevésbé csikozodik. És végül azt is észrevettem ha nem egy konnektorrol(3 helye van a konnektoron) megy a gép, hanem egy teljessen másikról akkor minimálisra csökken.
Ezután ugy döntöttem hogy a koliban lévő villanyszerelőt ráveszem nézze meg hogy nem az elektromos hálózattal van-e a baj, megnézte, mért rajta feszültséget - azt mondta hogy stabilan jön a 225-230 és nem tudta meghuzni a csavarokat. Szóval tanácstalan vagyok mi lehet a hiba oka, mivel próbáltam más vga kábellel , a gépet kipróbáltam más szobában, a gépet kipróbáltam más monitoron, akkor ott nem volt hiba.
Már csak annak tudnám be a hibát hogy dvi-a -ről alakitom a jelet d-sub-ra.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG PG42UQ Gamer Oled Monitor!42"/4k/138hz/0,1ms/Freesync-Gsync/HDR/Konzolhoz is/Beszámítás!
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest