Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kompakt vízhűtés
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
Ariadne #1205 üzenetére
Hello!
Köszi az választ.
Nem volt hűségidő sem, meg semmi ilyesmi, elég régi volt a viszony, még az axeleróval kezdődött.
A lényeg, eleinte fel lehetett mondani e-mailon is, de időközben módosították a feltételeiket, aztán már csak faxon (ill. postai úton). Ezzel nincs semmi baj, mert a mailos felmondásra másnap válaszolt egy levelezési képviselő (tudnak ők gyorsak is lenni), hogy küldjük el faxon, és leírta azokat is, miket kell megküldeni. Pontosan eszerint tettünk. Visszajelezték, hogy intézik a felmondást.
Rá egy bő hónapra írt egy másik faszi (szintén levelezési képviselő), hogy e-mailban nem tudják elfogadni. Ez után több levél is jött, hogy ezért, meg azért nem tudják elfogadni, ill. végül olyan is, hogy a felmondást rögzítették - ez a kezdeti időhöz képest bő 2 hónapra.Aztán jött az indokás tréonlány részéről, amikor a behajtónál is leírtuk a fentieket, megküldve a levelezési előzményeket:
„XY vonal tulajdonos valóban elküldte az ADSL Start Plusz szolgáltatásra vonatkozó lemondását 2008.12.17-én, ám tekintettel arra, hogy a szolgáltatás egy cég nevén van, a lemondást nem tudtuk elfogadni. 2008.12.17-én hiánypótló levelet küldtünk az ügyfélnek, hogy a lemondáshoz szükség van cégszerű aláírásra és aláírási címpéldány másolatára. Az ügyféltől nem érkeztek meg a kért dokumentumok, így a szolgáltatást nem szüntettük meg, és az, az ÁSZF 2. melléklete alapján az ügyfél rendelkezésére állt. A számlatartozásról 2008. 12.09-én elektronikus levélben fizetési emlékeztetőt küldtünk, 2008.12.19-én levélben tájékoztattuk, majd 2009.01.05-én ismét elektronikus levelet küldtünk. Tekintettel arra, hogy rendszerünkben továbbra is lejárt tartozás mutatkozott, a szolgáltatást 2009.01.23-tól korlátoztuk, egyben szüneteltetési levelet postáztunk. ÁSZF 2. melléklet 2. pontjai alapján társaságunk a díjtartozás miatti szüneteltetés időszaka alatt jogosult a teljes havi előfizetési díjat számlázni. 2009.02.05-én tértivevényes felmondó levelet postáztunk. A tértivevény „nem kereste” válasszal visszaérkezett társaságunkhoz. A felmondó levélben további 30 napos határidőt biztosítottunk az elmaradás befizetésére, ez azonban továbbra sem történt meg. A számlatartozás miatti szerződésbontás 2009. 03.13-án lépett hatályba. Az ügyféltől nem érkezett reklamáció a számlákkal kapcsolatban. A fentiek alapján jogos a követelésünk.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljesen hibátlan, karcmentes Iphone 6s 64gb
- IPhone 15 128GB gyári független 2025.09.12. Apple jótállás
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest