Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• tomcsi23

veterán

Üdv!

Tréonlánnyal akadt kis problem.
    Internetet felmondtuk dec 17-én. Pontosabban 15-én e-mailban, de aztán visszajelzett egy csajszi, hogy nem lehet már így, ezért megadta, hogy miket kell faxon vagy levélben elküldeni, na ez ment 17-én, faxon. Aztán érdeklődtünk, hogy mi a helyzet, majd rá egy hónapra egy másik személy visszaírt, hogy nem találják a felmondást. Kérésre átküldtem a fax igazoló lapot. Közben eltelt megint egy hónap, és egy harmadik személy visszajelzett, hogy megtalálták a felmondást, de nem jól van kitöltve (pedig minden úgy ment, ahogy az első csajszi megírta). Újabb hónap csúszással az ügy átkerült egy behajtó céghez (Bross), akik követeltek valami összeget. Visszaírtunk, mi is ez. S ekkor kiderült, hogy a tréonlány azt a 3 hónapot is jogosnak tartja, ami az ügymenet alatt eltelt, s ezt az összeget követeli. Namost a behajtó azt mondja, hogy a tréonlány már kivizsgálta, és a követelésüket fenntartják, fizessünk. Ezután hova lehetne fordulni? Mert most úgy néz ki, hogy eloldalúan eldöntötték. :U

Köszi. ;)

Új hozzászólás Aktív témák