- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman
őstag
Hali!
A tesom kapott egy ilyet Bővebben: link, és mondta hogy üzemeljem be neki!
Itt kezdőrdtek a problémák.
Egyszerüen nem tudok semmilyen hangot előcsalogatni belőle.
Mindig hibaüzenetet kapok a sárga és a zöld lámpa egymás után villog.
Fel van töltve van rajta mp3, a leírást elolvastam , ott írta ha nem megy rakjak rá uj szoftvert az is megtörtént de még mindig semmi!
Valakinek esetleg valami ötlete?
Tudom hogy ez a mini topicja de hátha tud valakí segíteni!
köszi -
zlaboncz
tag
válasz
archer18 #278 üzenetére
I Pod mini-hez nem adnak fali töltőt csak usb-set!
Ez a mondat helyesen így hangzik: Az új iPod minihez nem adnak töltőt!!! (Ezeket lehet nyerni a CocaCola játékban is!) A régihez még volt.
''Töltőt'' pedig úgy csinált valaki, hogy - ha jól értettem - vett egy külső tápos USB HUB-ot, és csak rá kell dugni az iPod-ot és már tölt is. (számítógép nélkül is!)
ZooLee -
nomac
tag
Köszönöm az infókat!
-
nomac
tag
up
-
nomac
tag
Up
-
nomac
tag
Apropó a nyert minikre van garancia?
-
nomac
tag
40k ért megéri venni 1et?
-
nomac
tag
Nagyon fontos lenne help plíííz!
-
nomac
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül h a colás reklámban nyerhető mini-k
hányadik generációsak? -
archer18
csendes tag
Köszi a segítséget,már sokkal jobb:411 dal = 1,61Gb és már csak 1,63 Gb a foglalt terület.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
taday0000000 #281 üzenetére
Nem érzed feleslegesnek ezért elrohangálni az Applecornerbe? Ez az Update progi nem valami third party cucc, az Apple adta ki ,hogy bárki formázhassa meg frissíthesse az Ipodját.
-
taday0000000
csendes tag
Elmést az Applecornerbe, és kérsz 1 szoftverfrissítés...
aztán vagy megcsinálják ingyen, vagy nem
nem tom, mert még nincs ipodom, de már sokat hallottam az apple-ról és sokan emlegették az applecornert is -
MoP_FX 57
őstag
Apropó nincs valakinek feleslegesen egy ipod dockolója? 3G-s 15 Gigáshoz.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
archer18 #278 üzenetére
Érdekes ahol én néztem, ott adnak hozzá, na mindegy. Innen tudod leszedni. Bővebben: link aztán install és indítod.
-
archer18
csendes tag
I Pod mini-hez nem adnak fali töltőt csak usb-set!Leírnád bővebben hogy honnan szedjem le és hogy rakjam fel a legújjabb driver-t(gondolom az apple oldalárol de honnan)?Melyik a legújjabb verzió?
Előre is köszi! -
MoP_FX 57
őstag
válasz
taday0000000 #270 üzenetére
Elvileg adnak mellé egy fali töltőt. Azzal meg simán.
-
taday0000000
csendes tag
Az ipododat szetrintem vidd el szoftver frissítésre az Applecornerbe vagy valamilyen márkaboltba
[Szerkesztve] -
archer18
csendes tag
Öt napja vagyok tulaj de ez nem jelenti azt hogy hülye vagyok!Ez tulajdonképpen csak egy merevlemez és nem tudom hogy miért hiányzik Kb: 700 MB a memóriábol de lehet hogy csak én számoltam el!Én csak segítséget kértem és ha valaki nem tud segíteni akkor nem kell!Fenntebb olvastam hogy valaki 2000-ft-ért vett valamit amivel hálózati töltővé alakította az USB-t.Mi ennek az izének a neve?
Olcsó kijelzővédő fóliát hol lehet kapni és mi a neve?A válaszokat köszönöm! -
taday0000000
csendes tag
-
taday0000000
csendes tag
nem tom
neked mióta van ipodod?? -
archer18
csendes tag
Hi All!
Lenne egy kérdésem!372 db zeneszám van az Ipod - on ami 1,48 GB, Capacity 3.72 GB,Available 1.5 GB (Version 1.3).Ha 3.72 GB - 1.48 GB = 2.24 GB akkor miért 1.5 GB a szabad memória ! Az anapod explorer azt írja hogy a használt terület 1515 MB , a szabad terület 1551 MB , a teljes terület 3851 MB. Nem véletlenül írtam MB-ot! A kérdés az hogy hova tűnt 785 valami?
Firmware version 2.5
Driver version 4.9.0.17
Remélem érthető voltam és a válaszokat előre is köszönöm!
: -
taday0000000
csendes tag
Hát nem tom
én is remélem nem sokára egy ipod tulaj leszek csak azt nem tom, hogy az ipod mini vagy a creative zen micro a jobb, mert az ipod nagyon bejön, de a creative többet tud, és nekéz a kezelhetősége... szal én inkább az ipod felé hajlok
és nekem nincs fireware-m
és a nélkül is lehet tölteni???
Lécci valaki mondja meg
előre is köszi
[Szerkesztve] -
archer18
csendes tag
Most töltöttem le az anapod programot.A honlapon csak egy download link volt.Ez azt jelenti hogy minden fajta(mini,Photo) ipod-al lehet használni a programot?A telepítés után csak a shuffle-nak van külön progi.
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Szokta írni hogy ''do not disconnect'' mikor zenét másol a készülékre de miután befejezi utána azt írja hogy OK to disconnect->szóval csak egyszerüen le lehet akasztani a kábelröl?Most olvastam végig a fórumot és érdekelne a generációk közötti külömbség!Az enyém hanyadik G-s.Azt hittem 18 órát bír az akksi! -
archer18
csendes tag
Hi all!
2 napja vagyok boldog tulajdonosa egy 4 GB-os Ipod mininek!Tudja valaki azt hogy hogy lehet naptárbejegyzéseket és txt file-okat küldeni Ipodra?A készülék nagyon korrekt,minőségi cucc.Van valamilyen ingyenes program ipodra vagy ipod-hoz win alá? -
adam60e
tag
az nem is olyan drága én most ipod zoknikat akarok venni csak nekem sok az ami egy csomagban van. ha valaki akar még venni megbeszélhetnénk és összedobhatnánk rá közösen a lét.
Hanyadik kategóriások a mostani ipodok? -
adam60e
tag
Hallottam olyanról hogy lehet venni ipodminikhez skineket ez hogy is működik? meg lehet e itthon kapni ilyet?
-
-
MoP_FX 57
őstag
1.Ez furcsa, biztos ,hogy nem volt hozzá egy fehér színű trafó aminek vannak kihajtható villái.
2.Igen amennyiben ez a kettes generációs Ipod akkor igen, ez 8 helyett 18 óra töltésnélküli egyfolytábani üzemre vonatkozó adat.
3.Pontosan azért ,hogy ne tépd ki hanem Itunes-ban távolítsd el, vagy az óra mellett a a hardver biztonságos eltávolítása szekcióban.
4.2005-06-26-os a legújabb szoftver hozzá, ezt le tudod tölteni az Apple oldaláról. Itunes-ból a 4.9-es.
5.Haverod valszeg tévedett mert ha rádogud firewire-ön akkor elkezdi tölteni, ez USB-re nem vonatkozik.
6.Ezt az Ipod Agentet nem ismerem én Itunes-szal szinkronizálok.De google a barátod.
Egyéb kérdés?
[Szerkesztve] -
adam60e
tag
Én feltűztem a lámpámra azzal az övcsipesszel szerintem így nagyon zsí, és egyedi, bár egy dokkolónak jobban örülnék
-
adam60e
tag
Én egyébként tegnap jutottam hozzá egy iPod mini-hez. és meglepően tapasztaltam hogy nem volt benne hállózati töltő. VIszont valaki említette az akumlátort, hogy ebben a kivitelben jobb aksi van benne! mégis mennyivel bír többet? Ja és mikor rá van dugva a gépre a do not disconect azért van kiírva mindig hogy nem bunkómódon távolítsuk el? Melyik a legújabb szoftver a a minire és mivel lehet rátölteni? Haverom mondta hogy hálózati töltő nélkül nem lehet.
.......hállózati töltőt vennék olyantól akinek van egy fölösleges......
Honnan lehet letölteni az iPod Agent et?
[Szerkesztve] -
adam60e
tag
ez most vicc? 10 k egy töltő?
-
adam60e
tag
Mennyiért lehet hozzá venni hállózati töltöt? sajnálom hogy az nincs hoizzá alapból! Én tegnap vettem egy minit és nagyon zsír!
Lehet rá rakni valamilyen programot ? Ha igen milyen programmal? -
GGábor
csendes tag
Kössz mindenkinek!
-
GGábor
csendes tag
Hy!Az ipod mini az audion kívül más adatot is tud tárolni?
[Szerkesztve] -
GGábor
csendes tag
Hello!Nincs valakinek eladó Apple ipod mini 4 g olyan 35 e ft körül.szín mindegy(de azért lehetőleg ne pink)
[Szerkesztve] -
MoP_FX 57
őstag
válasz
Dexter68 #233 üzenetére
Lehet, hogy Divot nem volt teljesen egyértelmű a leválasztással kapcsolatban. Mindenesetre itt egy kép, ennek a mikéntjéről:Bővebben: link
-
Dexter68
addikt
Oké... Tehát az akksinak nem lesz baja. Attól parázok csak, mert nem sok jót olvastam róla. Egyelőre nekem megfelel a cd-s mp3-lejátszóm, úgyis cd-n van az mp3-maim nagy része – 60 giga... a maradék 30-ból meg szoktam csinálni újraírhatóra valami válogatást, ha éppen ahhoz van kedvem.
-
Dexter68
addikt
Milyen kilépési procedúrát? Nem lép ki sehonnan? Vagy valahol win alatt kell disconnectálni? Nem akarom elqrni, mert nem az enyém. Asszem pézért nem is vennék ilyet... Kezd elegem lenni belőle. Pedig naon szép, és gyönyörűen szól. De ezektől az ami/mac hülyeségektől behalok.
-
leewi
aktív tag
ennél ügyesebb vagyok..
csak azt akartam ha már lúd akkor...vagyis szerettem volna, hogy amint értékelem az ipod-on a zenét azt mindíg amikor rákapcsikolom frissítse a gépen is...de ő mint írtam ilyenkor mindent törölt s kezde elölről...
szóval azóta iTunes & Anapod Exp. együttes használat...
van egy iPod Agent nevü prog...
na ez egy aranyos db...lehet vele RSS híreket iPodra tölteni...meg időjárás jelentést...ja és még horoszkópot is...mindezeket persze napi frissítésben...
ha valakit érdekel miképp néz ki az iPod belülről...
Bővebben: link vagyis ez egy első gen. db de az aksin kívül nem hiszem, hogy sok minden válztozott...
ja és az ANAPOD EXP.-ben az a jó, hogy tudja le/fel/szét kapcsolni az iPod-ot vagyis anélkül is visszacsatlakoztathaó, hogy szétkeljen húzni valamelyik csatlakozót ha már elötte lecsatlakoztattad...
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Ja igen: eleinte engem is zavart, hogy mindent az idtagból akar kiolvasni, hiszen egyáltalán nem voltak ilyen téren rendbetéve az mp3-aim. Aztán a Tag&Rename nevű egyszerű, de nagyszerű progival megcsinálgattam őket, és most, hogy gondozott az egész kóceráj, a lejátszón is sokkal jobban mutat a szám eredeti előadója és címe, mint hogy állandóan csak a Track 01 fusson a képernyőn...
-
divot
veterán
A Do not disconnect azért van kiírva, hogy ne rángasd csak úgy le az usb-kábelről, hanem szép rendben csináld végig a kilépési procedúrát.
A szinkronizálásnál pedig egyszerűen a beállításoknál kikapcsolod az automatikus szinkronizálást, és akkor nem fog minden rácsatlakozásnál szarakodni.
Illen eccerű az egész. -
leewi
aktív tag
válasz
Dexter68 #223 üzenetére
windows alatt pedíg:
Bővebben: link gondolom még ezekben is hitachi micro drive van így itt van hozzá a driver... -
-
Dexter68
addikt
...és az is érdekelne, hogy Win98 alatt lehet-e kezdeni valamit a cuccal? Legalább tölteni. (USB 1.1)
-
Dexter68
addikt
Na, feltoltam az iTunessal. Azért fáztam tőle, mert utáltam, ahogy a fájlokat kezelte. Amiben mp3 tag-ban nem volt beállítva, hogy hanyadik szám, azt szépen abc-rendben játszotta. Aztán először nem voltam elég körültekintő és átnevezte az mp3-maimat... azt hittem megüt a guta. Kicsit javult, de még mindig utálom.
Viszont az mitől van, hogy ahányszor rádugom a cuccot a pc-re, állandóan „Do not disconnect”-et jelez. Eddig egyszer volt, hogy abbahagyta... Mi a rák ez? -
Dexter68
addikt
Segítséget kérnék: Sógorlány nyert egy ilyet és persze az én dolgom a cucc feltöltése... Nézegettem, de nem tudok rájönni, hogy hogyan lehet iTunes-mentesen használni. iTunessal töltöttem rá cuccot, megnéztem és szanaszét nyomja a fájlokat, rémes nevekkel... Ha csak simán rátöltök egy könyvtárnyi mp3-at, azt nem látja...
-
leewi
aktív tag
jelentem alásan GYÖNYÖRŰ egy darab eme lejátszó...
s az elméletem már gyakorlat ugyanis nekem müxik...így nagyjából 2e Ft-ből van egy töltőm is...
-
leewi
aktív tag
EMBEREK
KITALÁLTAM...bár csak elméletben még...holnap elvileg már BOLDOG Mini iPod tulaj leszek...
szóval mivel ugye már nem jár hozzá hálózati töltő...én azt hittem hű de rendes az Apple, hogy olcsóbban adja...ja hisz kihagytak a csomagból egy 8e pénzt...
DE A LÉNYEG...
az a töltő is USB-s...vagyis azt az áramot veszi fel ami a szabvány USB-n megy...tehát arra gondoltam...s van is egy itthon...vannak ezek az USB port 'szétosztók' ill. hogy is nevezzem...ami csinál több USB-t az egyből...
s ennek tápja is van...legalábbis amit itthon van annak igen...tehát csak eccerüen ebbe kell bedugni a USB kábelt s a tápot 220-ba...s már töltődik is
meg nem is egy olyan nagy darab, hogy ne lehetne esetlegesen hordozni...
meg mégse 8e valamennyi...
holnap kipróbálom ötletem s ha megy...ÖRÜLÜNK...legalábbis én tuttttti... -
JaniS
senior tag
Ilyesmikre gondolok pl.:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
Így már érthető a dolog, köszi az infot, valaki írta is ebben a topicban ezt az aksis dolgot. Korábbi kérdéseim (XPlay2, Anapod Explorer tapasztalatok) mellé várom még a különböző működőképes hotkey ötleteket, pl. merevlemez ellenőrzése - a neten közölt bill. kombináció a mininél vagy ennél a verziónál nem működik.
JaniS
[Szerkesztve] -
cse978
csendes tag
nem nyertem ( utálom a colát
) vettem.
De kiderítettem mi a bibi.
A colás buliba G2 verziójú termék van amihhez valóban az apple nem ad firewire kábelt és ac adaptert sem.
Én még a G1 szériát sikerült megvennem.
Hátrányom 1 dolog, az akksi élettartama rövidebb.
De legalább nem kell +10eF ráköltenem.
Szóval cola-s buli normális, az apple a szenya.
Én viszont keresnék sima USB-s töltöt.
Nem arra gondolok ami gyárilag adtak hozzá, hanem olyanra mint ami a mobiltelefonokhoz van, csak töltsőn adatátvitel nem szökséges.
ha esetleg tud vki olyat ami itthon kapható ... -
JaniS
senior tag
Annyira nem fogalmaznék sarkalotosan az iTunes-zal kapcsolatban, mint a kolléga. Egy-két probléma akadt vele nekem is (valami miatt néhány mp3-ból nem bírta az idtag-ot kiolvasni), de amúgy normálisan ment.
Viszont: jó lenne, ha leírnátok ki milyen programról hallott még iPod (mini)-hoz. XPlay2, Anapod Explorer az általam ismertek.
JaniS -
cse978
csendes tag
Na hogy borzoljam a kedélyeket.
Megvan a kicsike (4GB kék mini)
VOLT BENNE FIREWIRE KÁBEL ÉS TÖLTŐ IS!!!!!
Na erre varjatok gombot.
Melllesleg ez az iTunes egy rakás xar! -
JaniS
senior tag
Amit találtam iPod-hoz és erről beszéltem az előbb:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
válasz
zlaboncz #202 üzenetére
Igen, engem is meglepett, hogy nem volt benne a hálózati adapter és a firewire kábel, mert az Apple oldalán a leírás szerint ezt is tartalmaznia kellett volna. Tekintve azonban, hogy nyeremény, csak egy kicsit kellemetlen ez. (De az Apple részéről talán nem túl jó üzletpolitika.)
Fénykép tárolás: nem, nem, ugyanazt szeretném megoldani, mint amit meg lehet pl. a már említett iAudio X5-tel, vagyis kártyaolvasót csatlakoztatni hozzá és közvetlenül másolni, számítógép nélkül. Szerintem ezt a mini nem tudja, az iPod pedig csak kiegészítővel (erről találtam infot a neten, meg hogy nem compatible with mini).
JaniS -
zlaboncz
tag
Ezt nagyon szomorúan hallom. Ezek szerint létezhet ilyen csomag, amiben nincs hálózati töltő...
Upd: Felhívtam az Apple Corner-t. Naqgyon segítőkészek voltak, és elmondták, hogy az új iPod minihez nincs se hálózati töltő, se FW kábel, csak az USB-tudod alaban tölteni. Ha mégis vásárolni szeretnél hozzá, akkor ~8e + tréfa a normál hálózati töltő, vagy ~3+fa az autós töltő. Viszont cserébe ennek az új generációs mininek sokkal nagyobb az akksi kapacitása.
Ezek szerint a kólásjátékon már új generációsat lehet nyerni.
Fénykép tárolás: Csak tárolni/szállítani akarod a képeket, mint egy PenDrive-on? Mert azt lehet, USB-s meghajtóként látja.
ZooLee -
JaniS
senior tag
Gondolom a válasz nem, azért megkérdem...
Lehet az iPod minire digitális fényképezőgép képeit direkt úton átmásolni?
(iPod-hoz létezik ilyen megoldás) Egyébként a nyereményjátékon (kóla) nyert minikhez sem adnak tápegységet
JaniS
(Azért van különbség ár/tudás arányban egy iPod mini és mondjuk egy iAudio X5 között...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MacBook Air (13 hüvelykes, 2014 eleje)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (243)
- Zbook 14 Firefly G10 I7 1370P/L14 /T14 G1/T490/T495/Hp 840 G6 I5/830 G6 I7/745 Ryzen 3 Dell X1 yogaH
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- A.R.E.S. L50 hangsugárzó pár
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest