- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Gaming notebook topik
- ASUS notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tas
tag
A Sony fulest jarasd 1 kicsit es hidd el jobb lesz. En is vettem egy MDR ED21LP tipusut, mert a Senn 350-ben alig van mely ezt a Sonyt meg bass boost parasztvakitassal adtak. Kibontottam a Sonyt es majdnem sirva fakadtam annyira szar volt. Neten olvastam, hogy be kell torni a dragat. Kapott kb 6 ora intenziv kezelest (Manowar, Rammstein, Rhapsody stb
) es most igen szepen szol.
Ipod minivel van egy kis gondom. Lehet, hogy volt mar rola szo, de en megkerdeznem meg1x. Mitol van az, hogy csontra van toltve es egyszercsak kiirja, hogy nincs kraft es tegyem toltore, majd le is kapcsol. Bekapcsolom es az aksit toltottnek jelzi es szo nelkul zenel. kb 15 perc mulva ismet eljatsza ue. Kifingott az aksi?
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
.:GoliBali:. #1196 üzenetére
pont 2. h.sz.-el elötted..
-
.:GoliBali:.
aktív tag
Hi!
Az lenne a kérdésem, hogy ipodról milyen progival lehet leszedni az mp3akat?
Előre is bocs, hogy nem olvastam végig az egész topicot! Ha van már ilyen hsz akkor csak a linket kérem oda
thx -
Tsunami
senior tag
Köszi, ezt nem tudtam
-
ellington
tag
max külön progival tudsz visszafele másolni, iTunes-szal biztosan nem fogsz. ez is az illegális zeneletöltés ellen van...
-
Tsunami
senior tag
Valaki nem tudja, hogy lehet itunesal leszedni vinyora a számokat? Mert én csak felfelé tudok másolni ipodra, lefelé még nem sikerűlt.
-
ellington
tag
esetleg, ha van valakinek SIMA apple fülhallgatója... beszámíthatnám..
-
ellington
tag
de aki tud, mondjon jobb árat. bár nem fogom lejjebb vinni már. az évszázad üzlete
-
ellington
tag
szóval: ma vettem, fél évig garanciás a cucc, a szoniszalonban. 8900 volt. másfél perc használat. öööm 7500 körül adnám.
-
Yanou
csendes tag
Menniyért akarsz megszabadulni ettől a ''sz*r''-tól? Engem is érdekelne....
(Mi lesz itt??? Fájt in dö fórum for dö szoni??) -
ellington
tag
olvass vissza egy kicsit, elég jókat mondanak róla... csak nem tudom mire fel..
-
ellington
tag
Na, megvettem a sony-t. 8900 forint volt. Kábé úgy szól mint egy 200 fotintos kínai szar. Egyszerűen felháborító hangminőség. Nem akarja valaki megvenni?
-
Yanou
csendes tag
iTrip témához kapcsolódva:
Picit utánajártam a témának...
Hát nemtom....egy Fm tuner frekvenciatartománya ha jól tudom 30Hz-15kHz-ig terjed. Egy átlag cd-s fejegység pedig 10Hz-20kHz-ig szól. Na itt ugye nem az alsó határfreki a bibi, mert ugye a 10-20Hz-es hangokat már nem igazán hallja egy ember (max. érzi), hanem a felső. Egy jó bitrátájú mp3 44kHz-es mintavételezéssel képes felső határon 22kHz körül szólni....namost ugye ha vesszük ezt, meg az Fm sáv max frekijét, akkor az 7kHz-es kiesés a felső tartományból, amit azért szerintem észre lehet venni egy normálisan megépített autóhifi összeállítás esetén, még akkor is, ha a fejegység ténylegesen csak 20kHz-ig szól (így is 5kHz a kiesés). Meg autóhifinél nem hiába mondják, hogy vonal szintű bemeneten lehet a legjobb hangot továbbítani, ha külső egységet (példának okáért iPod/DVD lejátszó/stb.) szeretne az ember hozzálőni a rendszerhez.
Ezért nézegetem én az IceLinket. Számos honlap végigböngészése után, valamint az IceLink Plus használati utasításának áttanulmányozását követően ott tartok, hogy igen, a Dension eme ketyeréjével össze lehet lőni az iPod Minit jópár 3rd party fejegységgel a CD váltó bemenetén keresztül. Viszont hogy biztos legyen a dolog, még egy telefont majd megeresztek a forgalmazó felé: [link]
(De ez a 36000-es összeg nem kicsit cseszi a szemem....)
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
ORIDZSINÁL iPod TÖLTŐ ELADÓ..7.000 huF
-
gergod
tag
Tudnátok mondani szabad freki tartományt budapesten, amin jól szól az itrip? mert én nem nagyon találok jót, mondjuk nem is nagyon keresek, de hátha van itt valakinek tapasztalata vele.
-
ellington
tag
azért ez nagy kib*szás, hogy olyan vékony zsínórt adnak hozzá. a héten elnézek abba a szoniszalonba, ahonnan a linket való, és megvizsgálom.. már ha hagyják..
-
divot
veterán
-
ellington
tag
és mégis kitartassz mellette
vagy nem?
-
leewi
aktív tag
-
ellington
tag
leewi: gondolom ilyen nyalánkság, hogy garancia nincs egy 8ezres fülhallgatóra. tényleg annyira sérülékeny?
-
leewi
aktív tag
hallottál már működés közben olyat?
mert én még nem és kíváncsi lennék..rosszat eddíg még nem olvastam róla..s azt tanácsolták, hogy a Pod-ot max. 75%-ig hangosítsa az ember s a többit már a rádiórol s akkor jó minősége lesz..
esetleg ha megtudsz valamit vagy veszel egy transmittert..kérlek írj valami összegzést..
szerintem itt kérhetsz segítséget ilyen ügyben..[link]
füles ügyben semmit nem tudok..de remélem jövőre lesz belőle valami..majd jan. elején beszélek a sráccal.. -
Yanou
csendes tag
Az fm transmitterrel csak az a bajom, hogy sz*rabb minőségben (kisebb frekisávval) adja ki a hangot, mint ha a CD tár vezérlővel kötném össze...de ha nincs más megoldás, akkor így jártam....ha majd egyszer rámszakad valamelyik bank, akkor valszeg fejegységet cserélek olyanra, ami alapból kezeli a Minit....
!!Off!!
Nincs még esetleg elfekvőben EX51/71 Sony fülesed? Nagy valószínűséggel beneveznék egyre....
!!On!! -
Yanou
csendes tag
Sziasztok!
Én is büszke Mini tulaj lettem és lenne egy kérdésem:
Autóban is szeretném használni a cuccost, de nem FM transmitteren keresztül, hanem a CD váltó bemenetén. Nézegettem ezt az IceLink nevű dolgot, de én csak autóspecifikus kompatibilitási táblázatot találtam. Létezik olyan ketyere, amivel (esetemben) Kenwood fejegység CD váltó bemenetéhez is be lehet lőni a Minit? Mintha rémlene egy 3rd party fejegység kompatibilitási táblázat valamilyen eszközhöz, de már halvány lila gőzöm nincs, hogy hol láttam, meg a cucc nevére sem emlékszem....
Ha tudtok segítsetek légyszi!!
Köszönöm előre is! -
killerdog
csendes tag
Hello!
hogyan lehet itunesban az ipodrol zenét másolni a gépemre?mert az ipodban megjelenitett zenet sehova sem engedi beilleszteni? -
cse978
csendes tag
Így az ünnep alatt Mindenkinek Boldog Karácsonyt.
Várjuk az új lejátszókat 2006-ban is! -
peterszky
őstag
tegnap kicsit próbálgattam
nagyon szépen szól a gyári fülessel, sztem nem halk
itunes-t még szokni kell
már most beleszerettem -
killerdog
csendes tag
az miert van hogy csatlakoztattam az ipodomat és akartam nyomni egy updatet, 1.4 es verziot updateelte 1.3 asra.. miez??
-
leewi
aktív tag
A tapasztalataim:
a külső zajok kizárása annyira működik, hogy egyszer majdnem továbbmentem a metrón..ha kb. 3/4-en hallgatod és nem valami lágyabbat akkor minimális az amit meghallasz kivülről..
Én lecserélném..most is gondolkodom eme apple eladásán és vissza a sonyhoz..hiányzik az asszimetrikusság..
hogy én honnan szereztem az titok
elviekben lett volna kb. 20 db-om csak a srác időközben valahogy eltünt..de a bolti ár feléért adta..
a multkor kutakodtam egy ilyen sony után s valahol volt 8e-ért..de már nem tudom hol -
leewi
aktív tag
nagyjából fél éve van meg..kb. nyár közepe óta..
azt, hogy a nyaki részen szétrohadt..nem értem
én annyit tapasztaltam egyszer, hogy a bal oldala sercegett ha forgattama fejemaztán megnyomkodtam s akkor is sercegett..aztán elfelejtettem s már nem csinálta..de egy jó idelye itt pihen az asztalon..
-
Taybor
tag
Szia!
Én is leakarom cserélni a nanomhoz adott fülesemet.
Eddig az volt hogy sennheiser mx500-as lesz a befutó de egy re inkább hajlok a sony ex71 es felé, mert mélyen bemegy a fülbe és állitolag az jobb baszust + az utcán majdnem 100% osan kizárja a hangokat.
Az ex51-nél állitolag jobb a ex71 külföldi tesztek alapján. Te szerinted megéri erre cserélni a gyári füesemet?
És egyébként te honnan szereznéd olcsobban ami nem használt és nem külföldröl kell rendelni? -
ellington
tag
Szóval akkor jól szól az 51-es. Milyen hosszú a kábele (nem tudok jobb szót erre hirtelen)?
-
GP-Sz
senior tag
Azt megkérdezhetem, hogy mióta van meg az EXed? Csak mert én kb 5 hónap alatt elhasználtam az enyémet (fehér EX51) és azóta már mástól is hallottam, hogy ugyanúgy szétrohadt a nyakrészen a műanyag. Én vettem helyette egy fekete EX71et, és tartok tőle, hogy megszívattam magam és ez is szétrohad fél év alatt. Szóval kíváncsi lennék a te tapasztalataidra.
-
leewi
aktív tag
-
ellington
tag
tudnál adni egy linket, vagy képet a sony mdr ex 71-ről? nem találtam se az amerikai, se a magyar sony oldalon.
-
ellington
tag
Szóval jól szól az apple in-ear? Bár nem hinném, hogy vennék olyat, húzós az ára. A sima fülhallgatót kivették, nagyon úgy látszik. A sony-t hol vetted? Gondolom ki lehet őket próbálni ott helyben.
-
leewi
aktív tag
válasz
ellington #1147 üzenetére
küld el privátban a mini széria számát..(hát oldalon alul) s megmondom hogy van-e még rá gar..
a fülhallgatós dologhoz pedíg..hát fura ez a magyar apple:
elviekben ''''3 féle'''' fülhallgató van
- a sima
- a sima ami távirányítós
- és az inear
legalábbis eddíg ez volt a magyar kínálat..akkor most levették a ''sima'' fülest..
de ha engem kérdezel:
SONY MDR EX 51 (kb. 7e) v. 71 (kb. 9e)..én a 71-est használtam a minivel..sokkal jobban szól..sőt mivel ezek is inear-ok kisebb hangerő is elég..
most kaptam a nanohoz egy apple ineart..hát barátim..így elB@SZni valamit..ritkán lehet..van hozzá ugye 3 féle méretű gumi..olyan pocsék anyagból, hogy mindenképp kiesik a füledből..de ha egy kis hideg szellő megfújja még jobban ''megdermed'' s annyi neki..így hát fogtam a 71-ről a gumi izét ráraktam és VOLÁ...van egy működő fülhallgatóm ami NAGYON jól szól.. -
ellington
tag
én az ószeres-nél vettem a minit, használt volt, a bolt adott rá egy hónap garanciát. nekik is egy évet kellett volna adniuk? az alap ipodhoz mellékelt fülhallgató nem kapható, csak a fülhallgatós verzióval, ami 13 rugó. kicsit sok érte. milyen fülhallgatót ajánlanátok? fontos, hogy ugyanolyan alakja legyen, mint az apple-nak, olyan fülbebújós.
-
killerdog
csendes tag
hello!
mennyibe fáj egy háózati töltő minihez? -
leewi
aktív tag
válasz
archer18 #1131 üzenetére
olyan nincs hogy 1 hónapig érvényes garancia műszaki dolgokra..
jogszabály van ami 1 éves min. időt mond ki így nyugodtan vidd..elég sok gond volt a fülhallgatókkal így sztem cserélniük kell de a megtört alatt mit értesz?
ha esetleg az A4 kft.-hez szol a garanciád akkor sztem inkább menj a HDSYS-hez (persze beszél velük mindenképp elöbb tel.-en).. -
archer18
csendes tag
Hi all!
Agusztusban vettem a minim de a fülhallgatóm már megtört(Szerintem ''szakszerűen'' használtam).A kérdés:megtört fülhallgatóra jó a jótállás?Valaki nemrég írta hogy kicserélték a fülhallgatóját attól függetlenűl hogy csak 1 hónapig jó a gari.Én elvihetem kicseréltetni? -
leewi
aktív tag
én is azt hittem, hogy ettől valami nagy változás lesz a Manó-ban
(névadásért felelős: barátnő)
de ugye az egész csak egy szoftver amit formázáskor ráír..
0-236-ig vannak képek és ezek tárolják a ''skin''-t..pl. 115-ős az kép ami a ''don't disconnect''-kor jelenik meg..s az IW csak lehetővé teszi, hogy lásd ezt a képet és kicseréld..ennyi..így ha meguntad akkor letöltöd mégegyszer az eredeti iPod updater-t (vagy mielött modosítja elmented valahova) s csak lefuttatod s visszaál az egész.. -
archer18
csendes tag
Ez hasznos információ volt de ha egy üres itunes-al szinkronizálok akkor autómatikusan elkezdi formázni még mielőtt beállíthatnám azt amit írtál.Lehet van rá megoldás csak azért kérdezem mert nem akarom ezzel megszívni.
-
leewi
aktív tag
válasz
archer18 #1119 üzenetére
hi!
ha elolvasnád a kérdésed..már rá is jönnél, hogy válaszoltál magadnak..vagyis mivel az iPod-ot szinkronizálja a a music library-vel (ha autmatikusra van állítva) így mivel abba nincs semmi ezért letörli, hogy ugyan az legyen a Pod-on is..
kivédés:
jobb gomb az ipod-on..iPod Options -> Music -> Manually manage songs and playlists ezt PIPA innentől te döntöd el, hogy mi legyen rajta s mi nem..
s innentől egyszerű drag-and-drop az egész (persze az iPodrol leszedni nem lehet..legalábbis iTunes-al nem..)
a másik kérdésre nem tudom a választ..de esetleg iTunes? -
archer18
csendes tag
Hi all!
Miért van az hogy ha egy üres music library-s itunes-al szinkronizálom az ipodot akkor letörli a zenéket?Hogy tudom azt megcsinálni hogy csak egyalbumot másoljon fel és ne törölje le a többit?Melyik programmal lehet ipodrol pc-n zenét hallgatni?
A válaszokate löre is köszönöm. -
ellington
tag
a sima fehér alap ipod fülhallgatót lehet valahol kapni? bevittem kicseréltetni, mert recsegett, és kaptam helyette egy szinte ugyanolyant. cak kicsit doboz hangja van.. ha lett volna ablak a buszon kidobm az tuti. nagyon mocsokul szól. ezért kéne nekem egy sima apple fülhallgató, csak nem tudom hol lehet ilyet kapni pesten, és mennyibe kerülne.. tudtok segíteni?
-
Admiral
csendes tag
jah és vennék is ilyesmi mp3-at!!!
-
peterszky
őstag
hi
most tettem szert egy 6 gigás iPod minire( szép zöld)
az lenne a kérdésem, hogy
1. bp-n merre található olyan bolt, ahol hálózati töltőt lehet hozzá venni?
2. ezen a ketyerén lehet szoftvert frissíteni, ha igenérdemes-e? -
Maddox
csendes tag
csácás... nah az egyik haverom most kapott egy video ipodot és léci monnyátok meg, hogy meilye...(akinek van) kösz
-
asimov
aktív tag
Na, meguntam, reseteltem...
Azért kösz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces videók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1030 G8 i7 1185g7/16GB/512SSD/TABLET mód
- ASRock Rack EPC621D8A Intel LGA3647 foglalatú ATX-es szerver alaplap
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest