- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- Megnyitotta kapuit a hardverpláza
- Megjöttek a Corsair Nautilus RS LCD sorozatú, készre szerelt vízhűtései
- Formabontó analóg klaviatúra a Sunder keze nyomán
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cse978
csendes tag
nem nyertem ( utálom a colát
) vettem.
De kiderítettem mi a bibi.
A colás buliba G2 verziójú termék van amihhez valóban az apple nem ad firewire kábelt és ac adaptert sem.
Én még a G1 szériát sikerült megvennem.
Hátrányom 1 dolog, az akksi élettartama rövidebb.
De legalább nem kell +10eF ráköltenem.
Szóval cola-s buli normális, az apple a szenya.
Én viszont keresnék sima USB-s töltöt.
Nem arra gondolok ami gyárilag adtak hozzá, hanem olyanra mint ami a mobiltelefonokhoz van, csak töltsőn adatátvitel nem szökséges.
ha esetleg tud vki olyat ami itthon kapható ... -
zlaboncz
tag
Ezt nagyon szomorúan hallom. Ezek szerint létezhet ilyen csomag, amiben nincs hálózati töltő...
Upd: Felhívtam az Apple Corner-t. Naqgyon segítőkészek voltak, és elmondták, hogy az új iPod minihez nincs se hálózati töltő, se FW kábel, csak az USB-tudod alaban tölteni. Ha mégis vásárolni szeretnél hozzá, akkor ~8e + tréfa a normál hálózati töltő, vagy ~3+fa az autós töltő. Viszont cserébe ennek az új generációs mininek sokkal nagyobb az akksi kapacitása.
Ezek szerint a kólásjátékon már új generációsat lehet nyerni.
Fénykép tárolás: Csak tárolni/szállítani akarod a képeket, mint egy PenDrive-on? Mert azt lehet, USB-s meghajtóként látja.
ZooLee
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest