Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
leewi
aktív tag
EMBEREK
KITALÁLTAM...bár csak elméletben még...holnap elvileg már BOLDOG Mini iPod tulaj leszek...
szóval mivel ugye már nem jár hozzá hálózati töltő...én azt hittem hű de rendes az Apple, hogy olcsóbban adja...ja hisz kihagytak a csomagból egy 8e pénzt...
DE A LÉNYEG...
az a töltő is USB-s...vagyis azt az áramot veszi fel ami a szabvány USB-n megy...tehát arra gondoltam...s van is egy itthon...vannak ezek az USB port 'szétosztók' ill. hogy is nevezzem...ami csinál több USB-t az egyből...
s ennek tápja is van...legalábbis amit itthon van annak igen...tehát csak eccerüen ebbe kell bedugni a USB kábelt s a tápot 220-ba...s már töltődik is
meg nem is egy olyan nagy darab, hogy ne lehetne esetlegesen hordozni...
meg mégse 8e valamennyi...
holnap kipróbálom ötletem s ha megy...ÖRÜLÜNK...legalábbis én tuttttti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- YouTube
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Dell notebook topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest