- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
Dexter68 #325 üzenetére
Ha csinálsz magadnak egy válogatást, akkor abban a sorrendben teszed föl a Playlistára, ahogy a hangulatod diktálja, és máris megvan a tuti sorrend.
Ha pedig a fájlnév jó, akkor a már említett Tag&Rename programmal egyetlen kattintással kitöltöd az idtagot a fájl nevéből. Én is majdnem minden régi mp3-nál ezt csinláltam, kifejezetten kényelmes. -
divot
veterán
válasz
Dexter68 #312 üzenetére
Első blikkre én is utáltam, hogy ki kell töltögetni az idtagokat, különben káoszkapitány veszi át az irányítást. Aztán letöltöttem a Tag&Rename remek kis progit, és néhány óra alatt megcsináltam 40GB-nyi mp3-at. Manapság pedig kifejezetten zavar, ha nincs megírva rendesen egy mp3 ''jegyzőkönyve''.
-
MoP_FX 57
őstag
válasz
Dexter68 #233 üzenetére
Lehet, hogy Divot nem volt teljesen egyértelmű a leválasztással kapcsolatban. Mindenesetre itt egy kép, ennek a mikéntjéről:Bővebben: link
-
leewi
aktív tag
válasz
Dexter68 #223 üzenetére
windows alatt pedíg:
Bővebben: link gondolom még ezekben is hitachi micro drive van így itt van hozzá a driver... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Portal 2026.12.03-ig gyári garanciával eladó!
- ASRock B560 Steel Legend + i5 11500 + ID-Cooling + 16 Gb Corsair Vengeance RGB Beszámitok!
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest