- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Milyen kilépési procedúrát? Nem lép ki sehonnan? Vagy valahol win alatt kell disconnectálni? Nem akarom elqrni, mert nem az enyém. Asszem pézért nem is vennék ilyet... Kezd elegem lenni belőle. Pedig naon szép, és gyönyörűen szól. De ezektől az ami/mac hülyeségektől behalok.
-
leewi
aktív tag
ennél ügyesebb vagyok..
csak azt akartam ha már lúd akkor...vagyis szerettem volna, hogy amint értékelem az ipod-on a zenét azt mindíg amikor rákapcsikolom frissítse a gépen is...de ő mint írtam ilyenkor mindent törölt s kezde elölről...
szóval azóta iTunes & Anapod Exp. együttes használat...
van egy iPod Agent nevü prog...
na ez egy aranyos db...lehet vele RSS híreket iPodra tölteni...meg időjárás jelentést...ja és még horoszkópot is...mindezeket persze napi frissítésben...
ha valakit érdekel miképp néz ki az iPod belülről...
Bővebben: link vagyis ez egy első gen. db de az aksin kívül nem hiszem, hogy sok minden válztozott...
ja és az ANAPOD EXP.-ben az a jó, hogy tudja le/fel/szét kapcsolni az iPod-ot vagyis anélkül is visszacsatlakoztathaó, hogy szétkeljen húzni valamelyik csatlakozót ha már elötte lecsatlakoztattad...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest