- VR topik
- Milyen videókártyát?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ASUS notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
csigaADSL
tag
Sziasztok!
Most volt dolgom egy iPod mini 4gB-os ketyerével és én szétmentem ezen a technikán, szinte hibátlan annyira jó hogy mindent lehet vele az ébresztő órától kezdve a játékig ami csak létezik mindent tud ez a szerkezet.
A legjobban az tetszettt hogy mondjuk egy két órás mixet tudok akár a közepétől is hallgatni és nem kell félnapig nyomni a gombott hogy oda tekerje ahhoz a részhez. Hát meg mindent tud amit akarok én is beújítok egy ilyet azt hiszem.
Külön jó az hogy volt vmi baja ilyen szervizjel meg az Apple logo villogott, és leültem és az aplle oldaláról egyból le lehetet szedni hozzá a progit amivel kijavítható volt a hiba és utánna ugyanúgy működött nem kellet szervízbe vinni, vagy hasonló dolgok.
Egyetlen NEGATÍVUM: hogy ez a fülhallgató amit adnak hozzá gyárilag ez pont annit ér hogy a csatlakozóját megfogva megpörgessem és eldobjam és közben gyönyörködjek benne hogy milyen szépen repül. Nagyon gagyi meg leis volt eléggé harcolva de szánalmas akkor is. Mindezt azért modom mert kipróbáltam az enyémmel Philips HDD-65 zenecsoda fülesével és kb 10* szebben szólt nem torzított vagy ilyesmi.
Összegezve: a lejátszó egy csoda abszolút megéri az árát de a füles egy sörös kupakot nem ér. (szerintem). -
tadogg
csendes tag
nah csá
csak annyi hogy én is most vetem apróhirdetésen 32-ezerért egy original ipod mini 2. gen. 4GB szürke lejácccót
kólával nyerte és nem kelett neki...
amugy Taybor szentem vegyél minit....
nem azért, a nano is nagyon pöpec szentem csak 2 oka van:
a mini 18 órát bír, a nano 14-et
a másik ok az, hogy ha már mini akkor nem mind1 hogy 2 meg 3 meg4 mm-el vékonyabb, kisebb????
meg a szins kijelző szentem totál fölösleges mert ilyen pici kijelzőn nem olyan élvezetes nézegetni a képeket de az ipod photo-n azér télleg elég szép... és ha olyan a kijelző mint aabban, akkor megéri
azt vedd, amiree szükséged van, se többet, se kevesebbet... -
-
Jared
aktív tag
Közhírré tétetik:
ipod mini akksiteszt:
Folyamatos lejátszás állandó háttérvilágítás és bekapcsolt EQ mellett max hangerőn.
Bekapcs:2:53
Lemerülés:11:01
Nem rossz. -
Taybor
tag
Köszönöm a segitséget Leewinek és Jarednek is!
Csak azért akartam tudni hogy cserélhető-e a szine mert a legtöbb használt ipod ezüst szinű. Most már nem agodom az aksi miatt sem, megnyugattatok.
Valszeg az lesz hogy aproneten kinézek valami jó ajánlatot és azt megveszem.
Ha esetleg nano kapható lesz 55rugó környékén egy kis ügyeskedéssel akkor meg azt veszem meg
Csak lenne már meg -
Jared
aktív tag
Ne vedd személyeskedésnek...Szerintem zárjuk le a dolgót és az utolsó szó előnyt is megadom neked!
Mellesleg tényleg ki kellett törölnöm pár sort ,mert igencsak megsértettem volna a fórum alapelveit.Kiborító nap volt!
Általában visszaszoktam olvasni csak sürgetett az idő!Szvsz ne offoljunk többet!
Taybor:Az akksi miatt tényleg nem kell aggódnod ,de remélem ez is megnyugtat:Bővebben: link
Szerk:2001 -es ipodokban NiMh volt.De 2 évet simán kibírnak sztem a mostani LiIon-osok is jelentősebb kapacitáscsökkenés nélkül.(Javítsatok ki ,ha tévedek).
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
aki ennyire minit-t akar az legalább nézze meg az apple.hu v. com-ot..
láthatod, hogy 4 színben kapható..
de válaszolok is NEM CSERÉLHETŐ..
a NANÓ pedíg 2 színben kapható (lesz nálunk) FEKET FEHÉR..
aksi cseréről annyit, hogy a 2001 1.gen.-es iPodnak most csökkent kb. felére az ideje ami mégiscsak 4 év..azalatt pedíg ilyen fejlődés mellett már nem nagyon fogsz te akku csrével törődni..
hálózati töltő akkor kell ha nagyon sokat vagy géptől távol..azt meg nem hiszem, hogy kb. 12 óránként mai fővárosi lakó aki iPod-ot akar ne lenne gépközelben..
fülhallgatót meg bármilyet lehet hozzá használni..ill. ott az egy év garancia..
na remélem midenre válaszoltam.. -
Taybor
tag
HELO!
Na végigolvastam ugy a 3/4 topikot ami nem kis idö.
De egy valamire nem kaptam választ a szine cserélhető???
Egyébként már 100% hogy ipod minit veszek de ha szerencsém lesz még nano is lehet.
Csak egy két hibája igy is van: nincs hálozati töltő,és állitolag az aksi nem birja 2 év után, meg a fülhalgatot is le lehet cserélni. És ez persze rengeteg pénz!
Almáék kitalálták hogy kell a pénzt előcsalogatni az ember zsebéből!
Ha valaki tudja hogy cserélhető-e a szine akkor irjon -
leewi
aktív tag
először is ne személyeskedjünk helyett te NE tedd mert nem valótlant állítok..tényleg kiborító egy idő után, hogy van akik nem képesek gondolkodni és visszaolvasni..lehet, hogy ott mindenre VAN VÁLASZ
nem tudom milyen rossz üzlet miatt kéne fájnia a ketyegőmnek..de pénzért soha nem fog..s nem értem a milyen bolt, hogy megy dolgot se..de ez is mind1
de azt látom, hogy egy jó nagy lélegzetvételnyit töröltél ki..nem vagyok ám sértődős típus.. -
Taybor
tag
Heloztok!
Most akarok ipod ot venni ami valoszinüleg mini vagy nano lesz.
Azt kérdezném hogy nektek mennyire vált be az ipod mini. Megbizható? Hangminösége milyen?? Az akkurol olvastam hogy ez hátrány hogy nem valami nagy a kappacitása ti hogy tapasztaltátok? A fülhalgató jol szol vagy érdemes lecserélni? És igaz hogy nincs hozzá hálozati töltö és csak usbn keresztül tölthető? Ez azé jo nagy kicseszés mert gondolom a töltő sem két fillér. És mi az a artisjus matrica ami állitolag nagyon megdrágitja a Mao.-i forgalmazást? Mert ha én tesgyük fel usábol hozatnék ismerössel akkor itt lesz rá garancia vagy az elveszik? Egyébként olyan 50rugo környékén áldoznék rá és már kapok használtam garisat 45ért ez megéri szerintetek, vagy inkább boltban vegyek 54rugóért? A szine a mininek cserélhető?Összeségében mit tuttok mondani?
Bocsi a sok kérdésért de fontos lenne!
Üdv -
tadayka
csendes tag
jah boccs
-
szijartg
őstag
nekem bőven elég ha az i-tunesban hangosítok egy kicsit és háromnegyedénél ezis majdnem leviszi a fejem
-
tadayka
csendes tag
csá Leewi...
megvan már a nano???
és nekem maxon van az itunes-ban és nekem teljesen elegendő.... -
leewi
aktív tag
Jared; tadayka:
MIÉRT NEM ELÉG HA AZ iTUNES-ba HANGOSÍTOD? MINEK KELL A GOPOD?
nano lassan gyün de mivel messziről elvileg jöv. hét folyamán..amint itt van csinálok képeket..meg majd írok tapasztalatot.. -
tadayka
csendes tag
csácsá....
naj Jared
Asszem nekem is le van töltve a gopod.
meg vannak még ilyesmi progik mikkel lehet a halkságon segíteni
ilkyen az anapod és az ephpod.....
nah mentem aludni
csácsá -
Jared
aktív tag
Magyarán úgy gondolod ,hogy egy összeomlás esetén elég egy reset/format/restore?
Időközben körülnéztem a baszeljumac-en és valakinek már be sem tudott jelentkezni.
Na majd szólok ,ha érdemben történik valami az ügyben.Nem vagyok tisztában a technikai részletekkel,hogy most akkor hol van az fw a szerkezetben, mit ír át stb.
Visszaolvasva a topicot már felmerült ez a kérdés, de valahogy feledésbe merült...
Mikor lessz meg a nano-d?
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
-
Jared
aktív tag
Bővebben: link
Valaki próbálta már ezt?Nem veszélyes?''Use at your own risk!''
Nekem nagy a csábítás ,mert k'rva halk a mostani minim.Vagy lehet kérni az apple szervízt is?
Mindenkit nyomatékosan megkérek ,hogy ne töltse le ,főleg ,mert én sem vagyok tisztában a kockázattal! -
tadayka
csendes tag
jaja
oksa
nem akarom hogy asszidd hülyének nézlek csak nem tom mióta van ipodod
amugy nekem is van 1 4GB-szürke ..nagyon pöpec
szépen muzsikál....
nagyon megszerettem pedig csak 4 napja van meg -
tadayka
csendes tag
csá
nah először is grat neked LEEWI a nano- hoz biztos nagyon zsír lesz ha megveszed...
a minim nagyon jól megy és amugy eladtads már az ipodod???
másrészt szijartg-hez szólnék:
ha bemész oda hogy settings és ott hogy eq akkor ott lehet olyan hogy basszuskiemelés
gondolom már rájöttél de ha mégsem akkor elmondtam -
szijartg
őstag
hali mini sorstársak!
nemrég vettem egy kis mini 6gigásat. és nagyon meg vagyok vele elégedve. igaz először kisebb-nagyobb problémáim voltak az i-tunes-sal, de már megbékéltem azzalis. kellemes kis készülék, nagyon tetszik. minden frankó benne. az aksi is... volt hogy szólt folyamatosan 5órát és csak egy csíkot ment le az akksi. a füles egy kicsit lehetne jobbis. lehet hogy az csere lesz egy másikra, ami jobban kiemeli a basszust.
de tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom... -
Jared
aktív tag
Na ez már mindjárt más!
A 7000HUF szerintem méltányos.Mindenképpen keresel.Az edigitalon pedig 9000HUF egy vadiúj apple töltő:Bővebben: link -
leewi
aktív tag
na jó nem az én kenyerem a félrevezetés..
akkor másképp fogalmazok..most najon átment minuszba a kassza mert jön jöv. héten a nanó-m..így eme töltőt pénzé' szeretném tenni de majd újjat veszek később ha helyre rázódom..s akkor már apple-éktól kell vennem..
így ha megér neked 8 Mátyás királyot egy ilyen szép töltő-cske akkor hurrá viheted ha nem akkor meg más forrásból próbálom pótolni a hiányt mert később minél kevesett szeretnék majd kiadni a töltőért..vagyis veszteni rajta.. -
leewi
aktív tag
ilyen szép és vaCSI új..
mivel így is spórolhatsz egy ezrest és 390 FT én meg így is vesztek 1.390 Ft asszem megéri neked.. -
HBercI
csendes tag
Holla! Kérdésem lenne: Ha veszek kinn (Amerikába) iPodot akkor azt siman tom tölteni itthon is? csak mert mas a halozati feszültség...Lehet amatőr kérdés de lécci nyugtassatok meg
-
onlysony
aktív tag
hali
ipod tulajok segítsetek légyszi! előszörre feltudtam tölteni rá számokat,de mostmár bajban vagyok most ugye ott vagyok h kitöröltem a Libaryból az iTunes-en belül...és nem tudom most mit tegyek mert ezt írja ki:
Songs on the Ipod~ÁDI IPOD~ cannot be updated because all of the playlists selected for updating no longer exist! szal ez a bajom
Tudnátok segíteni?
megköszönném!!!! -
Jared
aktív tag
Bocsánat ,hogy oktalan kérdésekkel zavarom a témát ,de elég áramot ad ez a töltő?Használt valaki már ilyet?Nem kockázatos?
Előre is köszönet a válaszokért. -
duracell89
senior tag
1.) http://www.speedshop.hu Bővebben: link
2.) A Play/Pause gombot kell 4s-ig nyomva tartani Pauseolás után. -
Jared
aktív tag
Jó cikk:Bővebben: link
tadayka:Te nem a ''chandler'' öccse vagy?Olvasd el a használati útmutatót. -
Gergello
addikt
Smyle erdő, ilyet nem szokás! hújjaj
-
tadayka
csendes tag
Jah boccs és még azt szeretném,hogy melyik gombot vagy gombokat kell megnyomni, hogy ha mondjuk jáccik 1 számot és azt szertném, hogy ne csak megállítsa, hanem hogy leállítsa, tehát hogy ne játszon semmit...
-
tadayka
csendes tag
Csá!!!
nah tegnap vettem 1 ipod minit...
Mivel 2. generációs, nem adtak hozzá hálózati töltőt csak usb-set..........
Már régóta olvasom a fórumot,és azt hallottam hogy lehet a Dózsa György úton vagy hol 990 Ft,- ért venni ilyet
ha tudja valaki lécci mondja meg
Nagyon fontos lenne.....
Köszönöm előre is
csácsá -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #540 üzenetére
wörLd PÍÍÍSz..
egyszerűen csak hagyd és válaszolj a fontosakra..
-
leewi
aktív tag
ezt a b@^!meg-ezést meg máshol rendezzétek sztem...
-
leewi
aktív tag
-
Chandler
senior tag
válasz
duracell89 #531 üzenetére
mivan?
nem olyan zoknirol beszelek amit a labadra huzol bazdmeg
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
mi az a podcast?
-
archer18
csendes tag
Hi all!
Próbálta már valaki az új iTunes-t?Miben jobb mint az előző? -
leewi
aktív tag
válasz
duracell89 #531 üzenetére
látom már nem bírod..
de hát ez van..majd egyszer felnőnek..
-
Chandler
senior tag
hol lehet venni 20 gb-os ipodhoz zoknit?
-
tadayka
csendes tag
msn-ed van leewi???
csak me én új vok és ipodot szertnék
[Szerkesztve] -
tadayka
csendes tag
Értem
már csak az árat kérdezném meg és qazt hogy mikor vetted vagy kaptad???jah meg még annyi hogy övcsipeszt is acc???
meg volt ott még 1 pár kép
azok mik???
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
2. generációs szürke..
tökéletes állapotban..most cserélik a fülest így az vadi új lesz..
de a többit folytassuk itt: Bővebben: link
ill. mindjárt csinálok pár képet is.. -
tadayka
csendes tag
csácsá
nah azt szertném kérdezni leewi, hogy mennyiért adod el az ipododat...
és hogy milyen állapotban van és hogy hányadik generácis
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
''Hello!
Technikai kérdés következik:
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot (minit) az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni?Az updater sem ismeri fel.
Javaslat?''
hanyszor fogod meg megkedezni? senki se tudja ra a valaszt... -
Jared
aktív tag
Hello!
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot (minit) az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Javaslat? -
AloeVera
tag
válasz
zlaboncz #518 üzenetére
Szép meg jó, csak várjuk ki, amíg ideér... Ezek az ámerikai árak, a 48-ból lesz 60 is, mire itt boltba kerül...
Elvileg a 2GB-os 59900Ft, a 4GB-os 72900Ft (lesz?). Bővebben: link -
zlaboncz
tag
Szép meg jó, csak várjuk ki, amíg ideér... Ezek az ámerikai árak, a 48-ból lesz 60 is, mire itt boltba kerül...
(Egy korábbi index cikkből: a kint 240e-ber kerülő iMac itthon 370e volt!!!)
Én egyébként lecserélném rá a minimet...
ZooLee
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
eladó a minim..
-
Chandler
senior tag
hat nemtom most elegge megfontolara veszem hogy ipod photo 20 gb vagy ipod nano 4 gb
pedig mar olyan biztosra mentem hogy a photo-t veszem erre kijott ez... -
Jared
aktív tag
Ha az üzemidő legalább a mostani mini idejét elérné talán megvenném.De így?
-
Cobain
tag
Megmondom őszintén, nekem ez a Nano annyira nem tetszik...stílusos, meg minden, de akkor már a rendes, igazi iPod sokkal jobban néz ki.
Szerintem még a mini is szebb, és szvsz annál nem is kell kisebb...(színes kijelző is felesleges) -
duracell89
senior tag
Apple iPod Nano
Mini? Dehogy! Még annál is kisebb!
----> Bővebben: link -
Jared
aktív tag
Hello!
Help! -
Cobain
tag
Szerintetek érdemes még mini-t venni vagy inkább már nano-t...?
Nekem igazából nem fontos a színes kijelző, sőt, a mini méreteivel sincs semmi bajom... -
leewi
aktív tag
de ahogy nézegettem a mini-nek leáldozott a csillaga..
nem szeretnék messzemenő következtetéseket levonni az ügyben, hogy miért..
de remélem azért nem felejtenek el minket mini tulajokat se..
de a név tetszik...mini --> nano.. -
leewi
aktív tag
sőt van iTunes 5..is..
Bővebben: link -
AloeVera
tag
Az iPod mini vincseszter helyett négygigás flashmemóriát és színes kijelzőt kap.
Cobain
tag
Ezt nézzétek:
Újraértelmezi az Apple az iPodot
Az iPod mini vincseszter helyett négygigás flashmemóriát és színes kijelzőt kap. A Shuffle olcsóbb lesz.
Jared
aktív tag
Hello!
Mióta leformáztam a sajátgépben az ipodot az itunes nem hajlandó update-elni az fw-ét.Felismeri meg minden ,de ez valahogy nem megy.Ugyanúgy tudok rá másolni is.
Lehet valamit tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest