- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Remekül felszerelt, fürge 5K2K monitorral jelentkezett az LG
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
nah nézd meg a www.ipodbattery.com ot ot vannak az aksikasszem..
és ha az ipodod 1. generációs, akkor olyan 5-6 óra nem durva mert az 1. generacio 8 orat bir ki
a 2. 18- at -
Jared
aktív tag
Hello!
Ez talán segíthet: Bővebben: link
Az oldalon van erre info.(Folder ikon)
Üdv -
cimabue
tag
válasz
szijartg #792 üzenetére
Háát, most ha bekapcsolom, megjelenik az alma, majd egy könyvtár ikon egy felkiáltójellel. USB2, SP2 adott, fel is ismeri az XP, amikor összekötöm.
Az updaternél meg is jelenik a két lehetőség (update/restore), de nem élnek a gombok. Aztán kiírja hogy cannot mount...
Kezdek kétségbe esni... -
ManY
senior tag
hi all !
hol lehet akkut cseréltetni és mennyibbe kerül ?
előre is thx mindent
nem hiszem hogy normális az 5-6 óra lejátszási idő -
szijartg
őstag
hali
hát ez jó kérdés. próbáld meg megint újraformázni. és utána rakd fel az updatert.
pedig látnia kellene, főleg hogy xp.
és mikor rádugod akkor semmit ki sem ír?
próbáld meg a középső gombbal bekapcsolni (hosszan nyomd) és akkor talán felismeri az xp!
más ötletem nincs!
sok szerencsét -
cimabue
tag
Sziasztok,
egy 4GB-os ipod minivel küzdök, nem sikerül életre keltenem,
elkövettem azt a hibát, hogy leformáztam, az ipod updater pedig
azt írja, hogy nem tudja mount-olni a szerkezetet.
Egyszerűen nem látja (WinXP).
Ha lenne vmi ötletetek, hogy merre induljak el, megköszönném. -
leewi
aktív tag
na látjátok erről beszélek..
amióta apple-ös vagyok mindenki azt kérdezil, hogy tud-e videót lejátszani..
na tessék..
Bővebben: link -
-
szijartg
őstag
én mikor legelőször rádugtam a gépre, egyből meg akarta formázni. és ott ki lehetett választani hogy mi is kell. hát jóhogy hogy az ntfs-t választottam
de hogy most utólag hogy lehet, azt nemtom.
még nem néztem meg, mert valami mindig van rajta.
de egy valamit nem tudok: az i-tunessal ugye nem lehet lementeni az mp3-akat?
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
Na meg 1 ember kellene!
Amugy nemrég jöttem rá hogy fat32-es fajlrendszer van az ipodon , ez nagy csalodás volt a számomra. -
Maddox
csendes tag
csácsá!!!
nah ez a tok nagyon zsír wazee.. és azt szeretném kérdezni, hogy ezt a kis irányítópanelt is adják hozzá??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
előre is köszi!!! -
tr00p3r
addikt
válasz
szijartg #775 üzenetére
szia,
lehet kapni, csak elég drága. az ebay-en is kb ennyi. az egyik ismerősömnek van boltja az Andrássy úton. Bővebben: link
8 375 Ftbár lehet, hogy az ismeretségre való tekintettel kapok kedvezményt....
-
Maddox
csendes tag
csácsá
nah szentem lehet hogy ott is van 1 mert nnekem is rémlik a név..
amugy ezt az iskint bécsben lehet kapni??? mert nekem is nagyon teccik -
Kagylo
tag
Ha jól emléxem, XI. kerületben is van egy apple bolt, a Budai Skála oldalában, 4 végállomása talán.
De ebben nem vagyok biztos, megtudja valaki ezt erősíteni? -
Maddox
csendes tag
csács!!
hnjah szentem nekem is jó és nem gáz ha messze van 1 kicsit de a kolozsi tér amugy moszkva tértől 4es 6os villamos a Margit híd budai hídfőig ,és aztán 17es villamos... ott van 1 apple bolt és szentem ott kéne megcsinálni de nekem mind1 ahol nektek is jó..
szombat nem tom hogy jó e....
meg még aszem kellene 1 ember... -
Kagylo
tag
4 Gb-s van nekem, szürke színű, ez is kólás nyeremény volt, csak a srácnak,aki nyerte,nem kellett, és zsír újként (asszem 10 számot töltött rá kipróbálás képpen, még a fóliát is én szedtem le róla) , vettem 35 K-ba, asszem jó biznisz volt.
Már kezdem kiismerni a kicsikét, csak most szívok az mp3-akkal,mert ugye normálisan ki kell tölteni az ''adatlapját'', hogy jól lássa a kicsike.
De amugy tök szuper -
Batman
őstag
Hali!
Bocs kicsit eltüntem a napokban külföldön voltam és nem tudtam netezni.
Tehát eddig 5-en vagytok még egy ember kell, a színeket nem tudom pontosan mik szabadok de holnapra leírom melyik két szín foglalt tutira.
Ha összejött a nép akkor írok egy emailt hogy mikor és hol ejtjük meg a bizniszt.
Amúgy mindenki pesti? -
tr00p3r
addikt
azt tudja a mini, hogy egy playlisten belül véletlenszerűen játsza le a számokat? vagy csak az összes számra vontakozóan tudja ezt?
-
Jared
aktív tag
Én tartom az ájánlatomat.
Chandler:Link?
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
es a 128 kbps es AAC van olyan jo mint egy 160 kbps es mp3?
mert en azt hallottam hogy a 192 kbps es mp3-nal is jobb a 128 kbps es AAC -
Kagylo
tag
Sziasztok!
A napokban hozzájutottam egy minihez.
Valaki tud abban segíteni, hogy tudok rá zenát, vagy akármit tölteni?
iTunes-t felraktam, de nem találom a dolgokat -
Maddox
csendes tag
csá
aki benne vanm a vételben léccike mondja meg hogy mikor lesz és hol...
köszi.. -
Rastafari86
csendes tag
Na végeztem az aksi teszttel: -kikapcsolt EQ és háttérvilágítással
reggel 7 óra 45 perc= Full
éjszaka 12 óra 34 perc= teljesen lemerült
Cseles, mert az első 2 órában a 3/4-éig lemerül. De amikor már csak 2 ill. egy csik van akkor sokáig birja azzal.
Ha nincs rajta csík akkor is megy nekem legalább 1 órát! -
Durai
csendes tag
Akkor a coca colával nyert i pod 2. generációs?
-
Derrrick
tag
Találkoztatok már olyan problémával, hogy az IPod-ot nem hajlandó látni a PC-t, akkor sem ha a fejetek tetejére álltok (minden más futó alkalmazást kikapcsoltam, még a vírusirtót is)?
Mi a francot kezdjek ezzel? Más cucc (nyomtató, webcam, digit fényképező) gyönyörűen megy! -
AloeVera
tag
Elvileg itt is van iSkin, bár a zokninál tényleg jóval drágább: Bővebben: link
-
Rastafari86
csendes tag
Akkor mit mondanál helyette? Egyébként valamelyik nap egy Sony márkakereskedésben voltam és ugyanígy mondtam el az eladónak, és mégis megértette! Sőt ki sem röhögött!
-
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #733 üzenetére
visszavehetnél egy kicsit....
akkormeg írjátok le normálisan amit akartok. nem olyanokkal jöni hogy melegszik. hogyan melegedne már? jóhogy le nem égeti a füled!
asszem ha úgy beviszed és mondod ott hogy mikor már bemelegedett a füles akkor recseg, úgy ki fognak röhögni mint annak a rendje -
modestmouse
csendes tag
De amikor teszteltétek az ipodot,akkor véletlenlejátszásban volt?? Mert sztem az is sokat eszik az aksin...nameg 3honap után 18 helyett 8óra..az nagyon kevés..pedig elvileg ezek 2. generáciosok...
-
Rastafari86
csendes tag
Na sajnos lassan véget ér az aksi tesztem. Már csak a felénél kevesebbet mutat pedig csak 7óra 45kor kezdtem. Ha igy folytatja akkor max 8 órát bír az aksija...
Asszem beviszem hétfőn az AppleCorner-be a fülesével eggyütt. Azért az nem normális, hogy 3 hónap használat után 10 órával kevesebbet bír az aksi.
Ja igen, és ez EQ és háttérvilágítás nélkül. (2.G)
[Szerkesztve] -
Chandler
senior tag
hi
milyen flie ba erdemes az iTunes al tomoriteni audio cd-t?
AAC vagy MP3, ja es ha mondjuk az MP3-ba 160 kbps el tomoritek e ugyanolyan minosegu AAC-t akarok akkor azt mennyi kbps-re kell allitani? -
archer18
csendes tag
Úgy értem hogy 512MB-ra 500 dal fér atrac formátumban,míg 4GB-ra 1000 dal
fér mp3 formátumban.Ha jol tudom akkor 1000-nek 500 a fele. -
Rastafari86
csendes tag
Ja bocs, de azt nem irtam le hogy az enyém az tuti 2. G-s.
Most tesztelem az aksit. Feltöltöttem fullra és most folyamatosan megy rajta a zene amig le nem merül. 7 óra 45 kor kezdtem, (ma) és mostanáig csak a negyedéig merült le.
[Szerkesztve] -
ManY
senior tag
nemtud valaki eladó minit ? kb 40 et szánnék rá de sehol se találok
-
Jared
aktív tag
válasz
Rastafari86 #727 üzenetére
Szvsz a fülest biztosan fogják cserélni.Az akksival csináltam tesztet:Bővebben: linkCirka 8 óra, de háttérvilágítás nélkül ez kitolható 14-15 órára is.
A generációk tisztázására:Bővebben: link -
Rastafari86
csendes tag
szijartg te meg mi a f*szt okoskodsz. Szerintem mindenki értette miről beszélek. Csak neked ki kell forgatni az Archer18 és az én mondandómat is.
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #727 üzenetére
Ha bemelegedik, akkor a bal fülhalgató elkezd recsegni.
szerinted a fülhallgató az be tud melegedni? érdekes lenne... -
Maddox
csendes tag
csácsá...
nah akkor mikor esedékes a vétel??? -
archer18
csendes tag
Azt értem hogy mp3,aac,apple lossless fájlokat jáccik le,de nincs valami progi amivel ezt meg lehet kerülni?Ez egy nagyon jó mp3 lejátszó de az sux hogy egy 512mb-ra feleannyi zene fér mint 4GB-ra Nem?????
-
modestmouse
csendes tag
Nemtom...igazábol énis at aksi miatt aggodom....van aki aztmondta,h rendesen birja a 18 órát,de vanaki csak azt,hogy, 4-5órát..szoval nemtom.Neked hanyadig generácios ipodod van?Mert elvileg az 1.genesek birják8órát,a 2.genesek pedig 18 órát.....
-
Rastafari86
csendes tag
Na hello. Nekem is van egy ilyen cuccom. Már lassan 3 hónapja. Minden nagyon jól működik. Egyszerű kezelni minden nagyon jó, de a fülhalgatója bekattant. Ha bemelegedik, akkor a bal fülhalgató elkezd recsegni. Olvastam a fórumon, hogy ki lehet cserélni garisan. (ezt próbálta valaki megcsinálni vagy csak irta.)
A másik dolog hogy az előirt 18 óra helyett kb ha jól számoltam akkor csak 6-7 órát bír. Garisan ha ki kell cserélni az aksit akkor pénzt valszeg nem fognak kérni ugye? -
Jared
aktív tag
válasz
modestmouse #724 üzenetére
Erre már én is rákérdeztem ebben a topicban!
Kérdésedre ím itt a felelet: Bővebben: link
Szerk:Nem hiszem, hogy lejjebb menne, mert befejezték a gyártását.+Szerintema nano nem éri meg.(Nem savanyú a szőlő)
[Szerkesztve] -
archer18
csendes tag
Hi all!
Az lenne a kérdésem hogy melyik az a zeneformátum amit ismer az ipod és a legtöbb zene fér így a lejátszóra.A héten történt hogy haverom kapott 35ezré egy sony mp3 lejátszót (512MB) és ATRAC formátumban 500 dal fér rá míg a 4GB ipodra 1000db MP3?! -
Jared
aktív tag
válasz
modestmouse #722 üzenetére
Biztosíthatla, hogy nem igaz amiket hallotál kivéve, ha első generációs ipodról van szó!Arra nagyon ügyelj, hogy második generációs legyen!
-
modestmouse
csendes tag
Hali mindenkinek! mostanában szeretnék venni egy 6GB s ipodot.....de olyanokat hallottam rola,h az aksi 4-5 orát birja csak,holott a cég lapján az volt,h ''akár 18 óra üzemidö.......''. Akkor most ez hogy van?Vagy nektek mi a véleményetek az ipodrol?Mármint megért,h aztvettétek??
-
tr00p3r
addikt
-
tr00p3r
addikt
válasz
szijartg #719 üzenetére
elfelejtettem a linket
na itt van:Bővebben: link -
szijartg
őstag
nekem valami szilikon tok kellene.
ilyen zokniba tuti bele nem tenném -
tr00p3r
addikt
sztok,
arra van lehetőség, hogy úgy rakjak fel albumot, hogy nem legyen a számok közt szünet? értem ezt úgy, hogy pl egy mix- vagy egy koncertalbumnál ugye a számok közt nincs szünet csak indexek! tehát ne szakítsa meg az ipod a lejátszást 1mp-re se!
[Szerkesztve] -
Maddox
csendes tag
csácsá!!
nah akkor én beszállok ebbe a bizniszbe és akkor a szürkét vagy a narancssárgát lefoglalnám.. jah és vannak még egyéb progik is:
anapod
és az ephpod, amivel winamp playlisteket lehet rámásolni az ipodra és az ephpod asszem INGYENES..
keressetek rá nekem le van töltve...... -
Jared
aktív tag
Ez nem igaz.Csak év vok ilyen balf'sz, hogy nincs lepecsételve?!
ON:Lila zokni továbbra is foglalt. -
tr00p3r
addikt
válasz
zlaboncz #709 üzenetére
szia,
sajna az RTFM nem mond semmit... bár biztos kéne
a tanácsaid megfogadom és majd így fogom beállítani. bár azt hiszem mintha így lennének beállítva! mind1. ez a anapod nagyon bejön, egyszerűbb sokkal!
sajnos több vinyón van a tömérdek zeném és ezért aztán valószínűleg ezt nem kezeli rendesen! mit jelent az a kis felkiáltójel a számok mellett? olyat ír a get info, hogy nem találja az eredetit fájlt.... -
zlaboncz
tag
Nem suxx az, csak RTFM (ha ez mond valamit...
)
Edit -> Preferences -> Advanced fül -> Importing fül és ott ''Create filenames with track numbers. Így megmarad a számok eredeti sorrendje.
A másik szükséges beállítás, az a Library-ben jobb gomb egy számon -> Get Info -> Info fül. Itt a ''Track number'' xx of yy nak kell korrektül kitöltve lennie, ez alapján rendezi be. Ha CD-ről importálod a zenét, akkor ezt korrektül ki is tölti. Ha több helyről szedett mp3 fájlokat raksz be, akkor nem tudja kitölteni, ezért lesz összevissza.
Tud ez mindent, csak RTFM!!!
ZooLee -
tr00p3r
addikt
ja, itunes sux! próbáld ki ezt: Bővebben: link szerintem nagyon jó és használható lenne, de fizetős és sok hasznos funkció nem működik! beépül az intézőbe és sokkal jobb és könnyebb vele kezelni mindent!
-
-
tr00p3r
addikt
na találtam valami anapod nevű kis progit ami teljesen jól helyettesítti az iTunes-t, de ezt meg kell venni, hogy az összes funkciót lehessen használni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest