- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- 3D nyomtatás
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz
modestmouse #897 üzenetére
Mert lecserélem egy nanora
-
GP-Sz
senior tag
Üdv, szerintetek mennyiért lehetne most eladni egy teljesen hibátlan állapotú fél éves 2. generációs kék 4Gs minit (dobozzal, bontatlan fülhallgatóval, számlával)?
-
szijartg
őstag
aki nano-t akar venni akkor egy cikk:
[link] -
leewi
aktív tag
hát most kérek egy NAGY ELNÉZÉST[/L]
én amit kapok is kedvezményesebb áron arra is van ÁFA..gondolom az ugymond főnököm is csippent egyet..így gondoltam, hogy lehetetlen 50e beszerezni..
igazság szerint hálával tartozom mert majdnem vettem egyet 60ért de így akkor felveszem velük a kapcsolatot..
jövök neked eggyel..
s elnézést az elöző h.sz. hangneméért.. -
Taybor
tag
Fogalmam sincs menyi az alap magyarországi ára az tom hogy usában 250$ a 4 GB gondoltam itthon is enyi föleg annak aki apple-nál dolgozik (áfa nélkül) . De tévettem egyébként lehet kapni Magyarországon 50 rugoért a my e sellernél csak ők most kifogytak a készletböl
szoval nem tudom milyen badarságot akarsz te itt nekem elnézni. Vagy te nem vagy elég tájékozott a témában mert ha az lennél tudnád hol lehet olcson beszrezni
Na mind1 egyébként én valoszinüleg 51e ft ért veszem meg használtan de kitünő állapotbanMár rohattul várom. Azt aki meg 76 ért akarja meg venni javaslom hogy nézzem szét egy kicsit a neten
-
Maddox
csendes tag
csácsá
nah ma voltam a mammutban és most ki vannnak álítva az ipodok...!
nem is tom, nekem a nano nem teccett.
nagyon szép meg minden de nekem nem álkl kézre annyira mint a kis minim. de ez nem para........
és akkor milesz azookal a zoknikkal mert már megcsinálhatnánk valamikor!!!!!! -
leewi
aktív tag
elnézem neked eme badarságot amit írtál mert még ujonc vagy..de ez nem ment fel a gondolkodás alol..
először is ha valahol megszerzed 50-55 körül akkor rendelj kettőt megveszem az egyiket..
1- az USA-i árat hiába nézed arra is jön ÁFA csak éppen 3-8% közötti..tehát egy kicsit fejszámolj s rájössz, hogy nem reális amit kérsz..
2- 80%...emberek 10-ei-20-ai-30-ai vannak aki 74e-ért is vinné csak már legyen az országban..(tudom, hogy már van..de a legtöbben még nem tudják)
-
leewi
aktív tag
1- olcsóbbat s jobbat szerintem nem kapsz..aki nálam verte az apple fülest az egy SONY EX71-es..de az 10 körüli kategória..
2- a zokni szerintem igen jó ötlet s a röpke használat alatt nekem be is vált..a mindenféle ''sufni tuning-ot''meg felejtsd el..jól ki van az találva nem kell bele madzag meg kisAtomerőműSe
-
Taybor
tag
helo!
Leewi már tudnál nanot is szerezni? Mert engem érdekelne mondjuk max. 50-55 rugot tudnék rászánni de ha ennyiért van akkor 80% hogy meg is venném -
kukac7
tag
lenne ket kerdesem:
1.) ki milyen fulest erdemes hozza venni? ami olcsobb es jobb minosegu.
2.) a ''zokni'' mennyire vedi meg a kicsit, erdemes venni?
teljesen belefer a mini vagy a zokni lelog a tetjen meg?
csak mert engem az zavar, hogy nem lehet a szajat osszehuzni vagy vmi.
es arra gondoltam, hogy huzok bele egy fonalat, amivel ossze tudom huzni a zokni szajat.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kewin21
tag
Arról nem lehet tudni,hogy az Apple nem csinál 1Gb-s iPodot a shuffleön kívül?
Csak mert nekem annyi memória elég lenne...
Jah,meg miben különbözik egy amcsi,és egy magyar csomag?Csak a töltőcsatlakozóban? -
leewi
aktív tag
mivel csak addíg pörög a microdrive amíg beolvassa a számokat a memoriába így..szerintem nincs ilyen, hogy stopp mert a memóriának mindegy, hogy kitörődik belőle a szám vagy nem ill. ki sem törlődik mert amikor bekapcsolod u.a. onnan folytatja..az iPod-ok igazán ki se kapcsolnak ugye..
tudom mire gondolsz..kicsit zavaró, hogy ott a pause jel..de hát hallgatni kell nem nézni
vagyis szerintem könyveld le, úgy, hogy EZ VAN! -
kukac7
tag
egyszeruen nem tudok rajonni, hogyan kell teljesen megallitani egy zeneszamot.
pausalni tudom, de teljesen stopolni hogy kell? -
cimabue
tag
Sziasztok,
az iTrip nevű FM kütyüvel kapcsolatban van valakinek gyakorlati tapasztalata?
Tényleg működőképes a dolog? -
leewi
aktív tag
mindenkinek szántam!
na akkor pontosítok:
HA MONDJUK ELDÖNTÖTTE VALAKI 100%-ra, HOGY Ő AKAR VENNI ILYEN és OLYAN DOLGOT..pl. iPOD-ot vagy KIEGÉSZÍTŐT AKKOR SZOLJON S MEGKÉRDEZEM S MONDOK ÁRAT DE CSAK ÚGY, HOGY JAJ DE JÓ LÁSSUK MENNIY AZ ÁRA ENNEK MEG ENNEK..SE KEDVEM SE IDŐM..
TEHÁT HA VALAKI HOLNAP MENNE A BOLTBA VAGY RENDELNÉ BÁRHONNAN SZOLJON S SZERINTEM MÉRSÉKELTEBB LESZ..
ÜDv -
Rastafari86
csendes tag
Leewi ezt a jutányos áras mondatot kinek szántad? Mindenkinek v. csak egy bizonyos embernek? Mert ha mindenkinek akkor lehet igyénybe venném. És ez mire vonatkozik? iPod tartozékokra is? Pl: Icewear tok Mini-hez, Airclick mini-hez.
[Szerkesztve] -
modestmouse
csendes tag
6GB - s minit is tucc olcsobban kihozni?
-
leewi
aktív tag
pl.
csinálasz egy olyan playlist-et amiben megjelölöd, hogy csak a 3 *-nál magasabbra értékelt számok szerepeljenek..így ha értékeled a számokat az iPod-on akkor azok a számok fognak csak szerepelni a listában amik 3*-nál többet kaptak..
azt pontosan nem tudom, hogy szükség van-e iTunesra, hogy frissüljön a lista vagy már az iPod is elvégzi..de midnenképp egy okos dolog.. -
tr00p3r
addikt
ez az iSkin milyen qrva drága!!! 9000 forint! hihetetlen!! nemtom ér-e nekem ennyit
-
tr00p3r
addikt
az hogy szép az szerintem túlzás. csicsás igen, de szerintem nem szép. nekem az anapod jobban bejönne, mert egyszerű, átlátható és beépül az Intéző alá. így nem kell még plusz egy progi, hanem intézőn belül elintézhetnék mindent!!!
aki nég nem tudja, van 6-os iTunes! -
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #846 üzenetére
távol áljon tőlem, hogy meggyőzni akarjalak..
nagyjából mindent progit kipróbáltam amit csak találtam anapod; ephod; ipod agent...stb.
nekem pusztán egy gondom volt velük azon kívűl, hogy az agentel még RSS cuccokat is le lehet tölteni-ez nagyon tetszett..
szóval egyszer zenéket is raktam fel valamelyikkel s valmiért valahogyan ''belenyúlt'' a fájlrendszerbe s utána az itunes valami hibát jelzett vgayis, hogy megváltozott a fáklrendszer s jött a leformázás s újra minden..én nem szeretem ha belenyulkálnak a dolgaimba
de tényleg vannak hátrányai az iTunes-nak..mindamellett viszont SZÉP -
Rastafari86
csendes tag
Na szóval a gépm egy 2000-es pentium. Geforce kártyával és 512 rammal. Úgyhogy az iTunes úgy szar ahogyvan...
-
kukac7
tag
válasz
Rastafari86 #841 üzenetére
en is az EphPod progit hasznalom.
tenyleg jo, konnyebben kezelheto, mint az itunes.
Bővebben: link
leewi: en iJoe-nal fogdostam meg a nanot, mikor a miniert mentem vasarnap este.
tenyleg elkepeszto az a masina. -
leewi
aktív tag
na és akkor a NANÓ..
ma lekéstem a vonatom így gondoltam bemegyek végre s megfogdosok egyet..a nagyon nagy elefántszerárű kihalt mára állat 3-ik szintjén az Extrem Digital-ban van egy 2Gb-os fekete kirakva..
láttam már jópár képet..meg stb. de..ez így élőben..egyszerűen nem hittem el, hogy minden belefér..ma olvastam egy cikket az alma lapban, hogy a nano tervezésekor minden rendelkezésre álló helyet felhasználtak..na ezt elhiszem..
egyszerűen TÖCKÉLETES lett..ugyan talán egy kicsit túl kicsi is..ugye súlyban közel van a shuffle-hoz..olyan mintha ott se lenne az ember kezében..
a kijelző se túl kicsi se túl nagy...na jó lehetne nagyobb
de az egész olyan mint egy ékszer..
na most már bíztos lesz ilyenem.. -
leewi
aktív tag
válasz
Rastafari86 #841 üzenetére
hasonló gondom volt. s kb. 4-5 munkanap alatt cserélték..ők hívtak, hogy megjött s mehetek érte..
nekem P3 800 van 512-vel sima intel alappal + alapi vid.-el s nem lassúlt a gép az iTunes-tól..így ha ennél nem ''rosszabb'' a géped a hiba benned mint készülékben van -
Maddox
csendes tag
csácsá
nah már elég régen írtam ugyhogy nem is tom...
hogy áll a zokni ügylet???
jah és itt a Kolosi téren is lehet kapni zoknit mert ki van állítva a kirakatba... -
Rastafari86
csendes tag
A fülhalgatómat ami recseget beadtam a szervízbe, és azt mondta a srác hogy tesztelésre átveszik...na most ennek már több mint egy hete.
Vajon mikor kapom meg? EphPod a legjobb. Egyszerű mindent meg lehet csinálni vele. Könnyen át lehet nevezni az album/előadó/számcím-eket. Akár egyszerre is.
Nagyon király. A köcsög iTunes-tól meg úgy belassult a gépem... -
cimabue
tag
Bővebben: link
Talán itt, az Anapod Explorer 8 ilyesmi lehet... -
kukac7
tag
tudna vki ajanlani vmi jo progit itunes helyett?
lehetoleg olyat, ami nem trial.
koszi! -
szijartg
őstag
azt lécci valaki mondja már meg hogy valamilyen adatot lehet importálni/exportálni az i-tunesban?
-
cimabue
tag
Sziasztok!
Nehéz szülés volt, (ciki, de majd 1 napom ráment) azért végül összejött...
Egészen addig nem volt hajlandó felismerni az updater a cuccot, amíg át nem neveztem a meghajtót C-ről pl I-re... (ba***a+)
Ezután rögtön futott az updater, 1.3 majd 1.4 verzió felugrott, az itunes rögtön felismerte, már fel is toltam rá a zenéket.
NAGGGGGYON TETSZIK!
Azért még lesz pár lamer kérdésem: ha megy a lejátszás, csap pause-t tudok nyomni? Egyszerűen csak automatikusan kikapcsol????
THX -
ManY
senior tag
leewi !
ha jól emléxek voltak sony füleseid !
szeretnék rólluk kérdezgetni
MSN: mannyc@freemail.hu
és felvehetne valami ipod szaki is msn en -
archer18
csendes tag
Hi all!
Használ valaki AAC-t az ipodján?Milyen tömörítésben érdemes AAC-t használni hogy jo legyen?Tud valaki olyan programot ami wma-bol csinal aac-t?
Elöre is thnx. -
Durai
csendes tag
Naszóval hello mindenki, megoldódott a probléma!
Fater elvitte szervízbe, aszonták ha nem bírják megcsinálni kiviszik Amerikába.
Végül cseréltek benne egy alaplapot és má jó is
Persze ezt mind garanciálisan -
Jared
aktív tag
Hi!
Az 1.4-est letöltheted innen:Bővebben: link
Felrakás előtt próbáld meg a menu+középső gomb kombinációt!
[Szerkesztve] -
adam60e
tag
VALAKI SEGÍTSEN!
egy második generciós ipod minim van és most leforáztam. Kihúztam, újraindítottam és a windows nem akarja felismerni sehogy sem!!! valaki ha tud segítsen! Ilyen probléám még nem volt vele. Ja és ha ki van kapcsolva a mini ádugom az usbre akkor bekapcsol viszont a windows meg nem ismeri fel!jaés 1.3 as szoftver van rajta (tudna valaki küldeni eg linket ahonnan lelehet tölteni az 1.4 est)
[Szerkesztve] -
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #818 üzenetére
Hi!
Nekem speciel a rádió és a diktafon hiányzik.Ráadásul a minihez nem lehet venni italk diktafon modult.Szerintem, ha ipodot akarsz venni érdemes a legújabb generációsat venni. -
szijartg
őstag
válasz
katavagyok #818 üzenetére
szia!
amúgy nekemis minim van. 6gigás. ezis nagyon alkalni vétel volt.
ha ipodot akarsz, akkor elöbb gondolt végig mire kell. mert már van olyan is amivel ''filmeket'' tudsz lejátszani. amit én feleslegesnek tartok, ezért vettem minit.
nézz szét az aproneten, ott vannak viszonylag jó árban minik. -
Jared
aktív tag
válasz
katavagyok #816 üzenetére
Szia!
Sajnos sulinetben már nincsen.(If I correct).Which ipod?Szakik majd megmondják.Én nem vennék(annak ellenére, hogy minim van, ami egy jó alkalmi vétel volt).
Üdv -
katavagyok
tag
sziasztok. én azt szeretném kérdezni tapasztalatok alapján melyik fajta ipodiot érdemes megvenni, és h sulinetben ill azon kívül mennyi az ára, mert ilyen hozzászólást nem nagyon találtam mostanában, igaz nem ovastam még végig az egészet
-
Jared
aktív tag
OFF
ON:Na valaki zoknit?
[Szerkesztve] -
ManY
senior tag
Griffin iTalk Voice Recorder
Csatlakoztassa a Griffin iTalk kiegészítőt az iPod tetejéhez és máris egy világszínvonalú hangrögzítőhöz jut, mellyel rögzíthet emlékeztetőket, a találkozók és az interjúk időpontját és mást, majd ezeket tárolhatja iPod készülékén.
iPod Remote and Earbuds
Vezetékes távirányítást tesz lehetővé ez a fülhallgató, így még kényelmesebbé teheti iPod készüléke használatát. Az iPod Dokk csatlakozóját támogatja.
engem ezek érdekelnének
nem tud valaki ilyeneket olcsón szerezni ?
használt is megfelelne -
leewi
aktív tag
van egy eladó APPLE töltőm.. -
-
ManY
senior tag
Playlistet hogy lehet csínálni és felrakni ?
thxaztmondta haverom azért bír olyan keveset mert mindig játszok menübe a tárcsával és az fogyaszt hogy pörgeti wincsit vagy hogy híják -
ManY
senior tag
Szerintetek ha bemegyek skálához ipod os üzletbe ott nemtudnak nekem akksit cserélni ?
-
Jared
aktív tag
Az oldalon részletesen le van írva a csere mikéntje: Bővebben: link
Üdv
U.I.
Sztem tényleg jól fogsz járni azzal a cserével. -
ManY
senior tag
hogy lehet eldönteni hogy ipod minim hányadik generációs ?
7500 ért még nem is taartom soknak
annyiért befizetnék 1 új akksira !
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Witcher topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest