Új hozzászólás Aktív témák
-
taday0000000
csendes tag
csá
na szal Chanderhez szólnék:
Nekem még nincs ipodom,de a közeljövőben lesz remélem és nagyon sokat hallottam róla
van 2 olyan progi amelyikkel winamp playlisteket lehet másolni az ipodra.
az 1-ik az anapod, csak asszem az fizetős.
a másik az ephpod és asszem az ingyenes
a nyelv az választható nagyon sokféle nyelv van benne, csak kis hazánkat kihagyták de angol német meg csomó van
a kérdésem az lenne,hogy ha kínából hozzák nekem és elromlik akkor itthon +csinálják, és
hogy az ism olyan mint amit nálunk árulnak????
előre is köszi -
taday0000000
csendes tag
figyi
szerintem töltsd le az anapod explorert és/vagy az ephpod nevű programot
tegnap utánanéztem és asszondják hogy ezekkel jobb lesz meg winamp playlisteket is lehet rá tenni állítólag...
én most akarok venni egy ipod minit
ja és lene 1 kérdésem: az ipodhoz adnak itunes-t vagy külön kell megvenni
ha tudj lécci valaki írja le!!!
köszi -
taday0000000
csendes tag
csá
szeretném ha ipod mini tulajok megmondanák a véleményüket a lejáccóról fontos lenne
remélem augusztu végére meglesz
kínából hozzák mert ott csak 42 ezer körül van
szal lécci -
taday0000000
csendes tag
Elmést az Applecornerbe, és kérsz 1 szoftverfrissítés...
aztán vagy megcsinálják ingyen, vagy nem
nem tom, mert még nincs ipodom, de már sokat hallottam az apple-ról és sokan emlegették az applecornert is -
taday0000000
csendes tag
Az ipododat szetrintem vidd el szoftver frissítésre az Applecornerbe vagy valamilyen márkaboltba
[Szerkesztve] -
taday0000000
csendes tag
-
taday0000000
csendes tag
nem tom
neked mióta van ipodod?? -
taday0000000
csendes tag
Hát nem tom
én is remélem nem sokára egy ipod tulaj leszek csak azt nem tom, hogy az ipod mini vagy a creative zen micro a jobb, mert az ipod nagyon bejön, de a creative többet tud, és nekéz a kezelhetősége... szal én inkább az ipod felé hajlok
és nekem nincs fireware-m
és a nélkül is lehet tölteni???
Lécci valaki mondja meg
előre is köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest