Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Mini-ITX
Új hozzászólás Aktív témák
-
JaniS
senior tag
Ilyesmikre gondolok pl.:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
Így már érthető a dolog, köszi az infot, valaki írta is ebben a topicban ezt az aksis dolgot. Korábbi kérdéseim (XPlay2, Anapod Explorer tapasztalatok) mellé várom még a különböző működőképes hotkey ötleteket, pl. merevlemez ellenőrzése - a neten közölt bill. kombináció a mininél vagy ennél a verziónál nem működik.
JaniS
[Szerkesztve] -
JaniS
senior tag
Annyira nem fogalmaznék sarkalotosan az iTunes-zal kapcsolatban, mint a kolléga. Egy-két probléma akadt vele nekem is (valami miatt néhány mp3-ból nem bírta az idtag-ot kiolvasni), de amúgy normálisan ment.
Viszont: jó lenne, ha leírnátok ki milyen programról hallott még iPod (mini)-hoz. XPlay2, Anapod Explorer az általam ismertek.
JaniS -
JaniS
senior tag
Amit találtam iPod-hoz és erről beszéltem az előbb:
Bővebben: link
JaniS -
JaniS
senior tag
válasz
zlaboncz #202 üzenetére
Igen, engem is meglepett, hogy nem volt benne a hálózati adapter és a firewire kábel, mert az Apple oldalán a leírás szerint ezt is tartalmaznia kellett volna. Tekintve azonban, hogy nyeremény, csak egy kicsit kellemetlen ez. (De az Apple részéről talán nem túl jó üzletpolitika.)
Fénykép tárolás: nem, nem, ugyanazt szeretném megoldani, mint amit meg lehet pl. a már említett iAudio X5-tel, vagyis kártyaolvasót csatlakoztatni hozzá és közvetlenül másolni, számítógép nélkül. Szerintem ezt a mini nem tudja, az iPod pedig csak kiegészítővel (erről találtam infot a neten, meg hogy nem compatible with mini).
JaniS -
JaniS
senior tag
Gondolom a válasz nem, azért megkérdem...
Lehet az iPod minire digitális fényképezőgép képeit direkt úton átmásolni?
(iPod-hoz létezik ilyen megoldás) Egyébként a nyereményjátékon (kóla) nyert minikhez sem adnak tápegységet
JaniS
(Azért van különbség ár/tudás arányban egy iPod mini és mondjuk egy iAudio X5 között...)
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest