Új hozzászólás Aktív témák
-
asimov
aktív tag
Sziasztok, segítség kéne!
Az ipodom ma reggel megmiccelt, és bejött valami diagnostics menü...
Annyit kéne megtudnom ebből hogy lehet kilépni.
Elöre is köszönöm!
Asimov -
Maddox
csendes tag
csácsá... nah csak azt szeretném kérdezni,hogy réges-régen valami zokniügyletet beszépltünk itt a srácokkal... nah és annyi lenne, hogy hogy áoll az ügy??? csak kérdezem.
előre is thx! -
szijartg
őstag
válasz
adriankoooo #1096 üzenetére
apronet.hu
-
biker
nagyúr
válasz
adriankoooo #1094 üzenetére
attól függ, mert mindenki jó sokért szeretné eladni.
nanók belföldi vétel esetén 50-55k picit használtan, nem belföldi vétel esetén is kb 50
minik ha nem belföldi, és nincs gar, akkor 30körül futnak aproneten, ha belföldi, akkor 35-45 kiépítés függően és garifüggően
és sokan árulják 50-60ezerért az egyéves garitlan minijüket, ők a vicc kategória -
adriankoooo
senior tag
sziasztok,
mennyiert mennek hasznaltan az ipod minik meg a nanok? esetleg van valaki aki megvállna tőle? -
Maddox
csendes tag
csácsá.. nah én vagyok és boxsa hogy nem írtam csak el voltam foglalva... nekem most egy ipod minim van,olyan 2 és fél hónapja és nagyon jól megy meg minden semmi baja!!!
nagyon szeretem... a nano sem rosz de nekem a mini sokkal jobban teccik... jah és a fülhalélgatóm is nagyon zsírrul megy tehát azzal sincsen gond... nincsen valaki aki tudna oolyan helyet mondani, ahol olcsón lehetne iskin-t venni?
Előre is thx!!! -
tr00p3r
addikt
sztok,
mennyiért lehet mostanság egy 4 hónapos, kifogástalan állapotban lévő minit eladni? 4gb, nyeremény! 2006 júliusig garis! -
Taybor
tag
helo!
Az lenne a kérdésem hogy az aksi töltésénél én honnan látom hogy max ig feltöltött. Eddig mindig ugy csatlakozatattam le hogy az volt kiirva hogy ''Ne csatlakoztassa le'' pedig már töltötöd vagy 5 órája és a nanonak 3 óra alatt fel kéne töltödnie. Tuttok segiteni? -
archer18
csendes tag
Hi all!
I tunes-t használok és a library tele van mp3-al.Az lenne a kérdésem hogy van-e olyan beállítási lehetőség hogy ezeket az mp3-akat AAC-be másolja fel az itunes a minimre? -
Rastafari86
csendes tag
Ahogy látom ebbe a topic-ba nem nagyon ír senki. Mi van mindenki eladta a Miniét? Egyik barátom tegnap szétszedte az övét. Nem is volt egy nehéz dolog. Tök könnyen lehetne akksit cserélni benne.
-
kukac7
tag
tulajdonkeppen azt playlist-nek hivjak.
-
_Andrew_
csendes tag
Hali!
Azt mondjátok már el légyszíves, hogy hogy lehet az iTuneson belül könyvtárakat létrehozni és ezen belül a saját kedvem szerint rendezgetni a zenéket?
Mert nekem összevissza pakolja a iPodomra és 1 óra mire megtalálom azt a zenét amin éppen hallgatni akarok!
Előre is thx!
[Szerkesztve] -
szijartg
őstag
válasz
modestmouse #1075 üzenetére
ez egy ipod topik. azt a kérdést írd a milyen mp3 lejátszót topikba
-
modestmouse
csendes tag
válasz
modestmouse #1075 üzenetére
Ezt nézzétek,Ipod Flea
http://static.flickr.com/23/28368385_cfd359879f_o.jpg -
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
Én lecseréltem a minit nanora, kb 20ezrembe került a dolog és elégedett vagyok.
-a nano eddig (3 hét) nem karcolódott, de tény, hogy a mini fél év alatt sem, ebből a szempontból elég jól meg volt csinálva
-sokkal kisebb a nano, eszméletlen vékonyka és könnyű lett, ami nekem fontos, főleg ezért lett a csere (én a minit nem éreztem azért annyira kicsinek)
-az nem hat meg különösebben, hogy színes, de a kijelző egyszerűen király a minihez képest: sokkal olvashatóbb és a címek görgetése is sokkal jobb lett (a miniét épphogy csak el lehetett olvasni görgetés közben)
-az akkuidő tényleg kevesebb, de hát valamivel fizetni kell a méretért és a tömegért -
Taybor
tag
válasz
Rastafari86 #1072 üzenetére
A nano műanyag boritása egyáltalán nem gáz szerintem tök normális. A kijelzője nálam egyáltalán nem karcolodik szerencsére, de a hátlapjáról ez mondjuk nem mondható el. A színes kijelzője meg gyönyörű szerintem sokkal szebb egy ilyet nézni
A dizájnjban meg azért veri a minit, a flash memo kártya meg fejlettebb technika. Sokkal kisebb és könnyebb, persze a fénykép nézegetés nem dob sokat a latba de azért egy 130X172 felbontású kijelzőn szépek a képek is.
-
Rastafari86
csendes tag
Mi van senki se ír semmit? Jaa azt a Skint az Europarki Saturnban vettem. Nagyon hasznos. Már vagy 2-szer elejtettem és semmi baja nem lett. Most szeretnék venni egy utángyártott távirányítót. 5 ezer Ft-ért jobb mint a gyári...
Azon is gondolkodtam, hogy lecserélem a Minimet egy Nanora de:
-A Mini fém házához képest a Nano müanyag háza.. GÁZ (na jó a hátlapja nem)
-A Nano kijelzője hamar karcolódik (állítólag még mindíg nem javították ki a hibát)
-Felesleges nekem a színes kijelző ( az akksit jobban szívja)
-Igaz a Nano NAGYON kicsi, de a Mini se egy féltégla...
-A Nano teljes erőbedobással is csak 12 órát bír, mig a Mini nálam tartja a 16-ot
-A Nano flash memóriás és igy nem ''ugrik'' meg a lejátszás. Nekem a Microdrive-os minim egyszer se csinált ilyet.
Összegezve: Teljesen felesleges lecserélni. Meg vagyok vele elégedve így is, hogy nem tud fényképet nézegetni!
(Remélem el fogok indítani valami vitát és sokan fognak már irni ide, mert mostanában valahogy kihalt a topic)
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
válasz
modestmouse #1069 üzenetére
jo kis lejatszo ez, ha nem akarsz feltetlen apple-t, nem jon be az itunes, vegyel inkabb ilyet, nekem mondjuk nem teccik, de ez szemelyes nyomor
-
modestmouse
csendes tag
válasz
modestmouse #1068 üzenetére
http://images.americas.creative.com/images/products/galleries/gal10274_full_1.jpg
itt mega 20GBs -
modestmouse
csendes tag
válasz
modestmouse #1067 üzenetére
-
modestmouse
csendes tag
válasz
modestmouse #1066 üzenetére
http://images-eu.amazon.com/images/P/B00069BU4U.02.LZZZZZZZ.jpg
ittvan,és a kijelzön nemsok különbség van ez és az ipod között -
modestmouse
csendes tag
nézegettem az ipodokat is és a kunkurens termékeket....Volt szerencsém kézbevenni egy Creative lejátszót,ami nem érintöpados ''görgövel'' hanem tacspaddal van ellátva,és a 6GBs kerül annyiba mint a 4GBs mini,és még a 20GBs Creative is olcsobb a 6GBs mininél,ráadásul van benne rádioami mondjuk számomra lényegtelen),diktafon,és cserélhetö aksis.Most felmerül bennem a kérdés,h ez miért olcsobb??csak azért mert nem apple?Van vkinek ilyen lejátszoja?ha igen,akkor irjon egy véleményt!!modest
-
kukac7
tag
tegnap az itunes-szel toltottem fel a cuccokat a minire es kellemesen csalodtam benne.
nem is rossz az a progi, pedig az elejen nagyon lirtam szegenyt. -
kukac7
tag
''buheraltam'' kicsit a gepen vmit, lenyegtelen, hogy mit.
az mini nem lat egy mp3at sem rajta, holott tele van cuccal.
probaltam formazni, de nem igazan ment.
aztan most radugtam a gepre es ismeretlen eszkoznek ismeri fel.
kabel nelkul lehet vhogy formazni a lejatszot?
vagy hogy legalabb ujbol mukodjon. -
esfrost
tag
PX200 hoz amugy nagy reményeket fűztem, de szeríntem elég gyenge. (saját vélemény)
-
esfrost
tag
A következőket próbáltam amik szóba jöhetnek utcai viseletre: mx550, Px100, Px200, Px250, Pxc150 ezek közül egyiket sem tartottam elég jónak...
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Tangerine #1053 üzenetére
Nyilván a fülbe akasztós Seniket próbálta. Azokban meg nincs basszus, mint ahogy a többi gyártóéban sincs. Hiába jó a PX200, én pl nem használnám, mert nekem egyik pántos fejhallgató sem elég diszkrét utcára, buszra. És sokan vannak még így ezzel. Így meg maradnak a fülhallgatók. Ha az ember basszust is szeretne (nem olyat, ami szétüti a fejét, csak egyszerűen a tompa puffogáson kívül hallani is szeretne belőle valamit), akkor ezeken belül a The Plughoz hasonló füldugók. Nekem egy Sony EX51 van, a head-fi.org tagok szerint az EX51/EX71 páros a legjobb olcsó füldugó (illetve a Sharp MD33, de azzal is van gond) és én is meg vagyok vele elégedve. Egy PX200nak biztos szebb hangja van, de kompromisszumokat kell kötni. A The Plugot én is néztem, de valahogy élőben egész más, mint a képeken és megállapítottam, hogy én ezt be nem dugom a fülembe
-
Tangerine
senior tag
válasz
esfrost #1052 üzenetére
Szerintem csak az vegyen ilyet, aki szereti az eltúlzott basszust, és a gyenge közép/magasat. Lineárisnak a legnagyobb jóindulattal sem mondható.
Nekem is van ilyen, mert hittem az ehhez hasonló áradozásnak, de aztán meghalgattam, és
Aztán jött a Sennheiser PX200, és
Ég és föld. Bár tény hogy halkabb az átlag füleseknél, de ha van elég kraft a lejátszóban, akkor ez nem lehet probléma.
Nem tudom te milyen Sennheisereket próbáltál? -
esfrost
tag
Nah! Voltam budaörsön a media markt-ban és szerencsém volt kipróbálni egy jo pár fajta sennheiser fülest... sajnos hatalamasat csalódtam ebben a nagyon jo kis márkában. Kb 5 vagy 6 fajta fülesét próbáltam és mindegyiknél azt tapasztaltam, hogy halk, gyenge, dinamikátlan nincs benne kellő basszus nincs benne normalis magas. 1 óra nézegetés után és elkeseredettség közepette észrevettem a polcon egy koss márkájú kis fülest...régebben már hallottam efelöl a márka felöl, de nem tanusítottam neki különösebb figyelmet. Levettem a polcról nem láttam rajta semmi extrát, egy kis doboz azt jovan... mondom kipróbálom mit veszíthetek. Bekapcsoltam kedvenc ipodomat
majd megkerestem a már korábban direkt erre a célra tartogatott Bass Test számot amit az ilyen füles próbálgatáshoz raktam rá... bedugtam a cuccot beraktam a fülembe majd ELEJTETTEM AZ ÁLLAM! olyan mély jött abbol a kis fülesből, hogy azthittem össze sz****om magam... nem akartam hinni a fülemnek. Ezekután egyértelmű volt a választás... kapásból meg is vettem. Azóta sem tudok betelni a cuccal. Erről a kis szerkezetről annyit kell tudni, hogy titán membárn van benne és aranyozott a bedugója. Amugy meg a kis szerkezet teljesen benyúlik a hallójáratba, e mellett van rajta egy érdekes gumiból készített kis párnácska ami hangszigetel, szóval a cucc úgy funkcionál mint egy füldugó... berakod és kuss van körülötted... Annak aki szereti a nagyon mély telt hangokat és nem zavarja, hogy telejesen csak a zenét hallja annak ez a füles a megoldás... Ma szerencsém volt próbára tenni a metrón, illetve buszon, az eredmény magáért beszél... semmiféle ''ajtócsukódást'' meg ''bemondó bácsit'' nem lehet hallani, csak is a zenét. Az ára, hát igen, nem olcsó... 7.490 HUF. de asszem nekem megérte.
és egy még jobban ide vágó képecske. -
Maddox
csendes tag
válasz
Rastafari86 #1047 üzenetére
melyik saturnban van 1600 ért???????????,,,
-
Maddox
csendes tag
csácsá...
nah ahogy nézem a fülhallgaton van a hangsúly mostanság...
nekem az a fülhallgatom, amit azz ipodhoz adtak, teljesen megfelel!! semmi baja és nagyon jó... bár mikor voltam a BNV-n (Budapesti Nemzetküzi Vásár), ott láttam egy logitech fülhallgatot, ami bluetooth os volt és az nagyon teccett... de amit mutattatok, az ok is nagyon zsírak voltak... -
szijartg
őstag
válasz
Rastafari86 #1047 üzenetére
miért lenne?
-
Rastafari86
csendes tag
Na mi van vége a topicnak? A saturnban van 1600Ft-ért Mini-hez Skin.
-
GP-Sz
senior tag
válasz
Rastafari86 #1045 üzenetére
-
Rastafari86
csendes tag
Gyorsan valaki monja meg azt az oldal nevét ahol igazából mobiltelefon tartozékokat lehet kapni, de mostmár iPod kiegészítőket is!
-
esfrost
tag
Én most asszem ha minden jol megy akkor be fogok ruházni egy apple fehér sennheiser px100ra...
-
D4v3
őstag
Hello! Gondolkodom egy ipod vételében, de nekem elég lenne az ipod Shuffle is. Ilyet hol lehetne a legolcsóbban beszerezni?
-
GP-Sz
senior tag
válasz
tr00p3r #1038 üzenetére
Nekem is egy EX51 van és annyit mondhatok, hogy a hangjával meg vagyok elégedve. Ez a zárt füldugó konstrukció azért jobb a fülbe akaszthatóknál, hogy itt van basszus is. Persze vannak korlátai, de ha valaki nem akar fejhallgatót, akkor ez marad. A head-fi.orgon olcsó fülhallgatók közül (magyarul ha vki nem akar 100ezerért Ety-t venni, vagy esetleg be nem dugná a fülébe, mert nem akar úgy kinézni, mint egy űrlény
) ezt szokják ajánlani. Ennél a Sharp MD33 jobb elvileg, csak azt sehol nem lehet kapni, meg van vele egy apró bibi. Na jó, az audiocubes.comról megrendelhető kb 10000ért, ami nem is különösebben drágább a Sony EX-eknél. Viszont az a bizonyos bibi: 4pólusú csatija van (2 föld), ami bizonyos lejátszókban simán megy, bizonyos lejátszókban meg csak az egyik oldal szól (a jack aljzat kialakításától függ). Persze meg lehet buherálni, mint mindent (ugyesen össze kell kötni a két földet a jacken), csak kérdés, hogy az embernek van-e hozzá kedve. Ha nincs, akkor marad az EX51/71 attól függően, hogy az ember hosszú, vagy rövid kábelt akar. Mert ezen kívül tök ugyanaz a kettő.
[Szerkesztve] -
modestmouse
csendes tag
válasz
modestmouse #1036 üzenetére
ráadásul a vezetékje is kuurva hosszu,nemugy mint más füleseké,és ilyen izével van bevonva...mint a pulcsik kapucniában a madzag
szoval nem is törik meg..
-
modestmouse
csendes tag
válasz
tr00p3r #1032 üzenetére
Sztem vegyetek philips fejhallgatot...an rá eg yév gari,és ha bármi baja van,visszaviszed a szervizbe,megse nézik mibaja,de kapsz eg yujat egy héten belül...olyan 4000Ft körül van,de nagyon megvagyok vele elégedve....
http://www.monsieurprix.com/photosProduits/976/ME0000413976_1.jpg -
modestmouse
csendes tag
Nekem Philips fejhallgatom van,sztem érdemes ilyet venni...van rá egy év gari,és ha visszaviszed a szervizbe,megse nézik,1héten belül kapsz egy ujjat....ez olyan 4000körül van...de ilyen fejrevehetö füles....
http://www.monsieurprix.com/photosProduits/976/ME0000413976_1.jpg
ö lenne de van belöle több tipus is.... -
esfrost
tag
Eheze a fülhalgató témához annyit fűznék, hozzá, hogy inkább veszek most egy sennheiser-t potom 4600ft-ért és maximálisan meg leszek vele elégedve (legalábbis nagyon remélem) mint, hogy rohangásszak megcsináltatni a fülest...azthiszem a sennheiser egy fokkal megbízhatóbb és minőségibb mint bármelyik apple füles...
-
Taybor
tag
Tud már valaki Magyarországon ipod nanohoz tokot?
Mert már elégé karcolodik a hátulja a nanomnak és még az elejéröl le sem vettem a védő foliát -
Kagylo
tag
segítsetek pliz.
szivok evvel az itunes-sal: letöröltem a librarybol (direrk) a számokat,majd feltölzöttem ujra.
nyomok egy update-et, kb fél perc mulva jelzni,hogy kész, na és persze nem tölt rá semmit (fél perc alatt durva lenne a kb 3,8 gb) -
szijartg
őstag
az sajna nemtom most pontosan hogy hova szól mert az az albimban van! de nem kólás nyeremény volt azt tudom, hanem a srác akitől vettem valami rokonától kapta!
de azért köszi az infót a bolttal kapcsolatban!
de amúgy azt kellene csinálniuk, hogy adnak helyette egyből egy másikat, nem azt hogy bennt tartják... hát hülyék ezek? az ilyenen tökre ki tudok akadni. -
leewi
aktív tag
válasz
szijartg #1019 üzenetére
nézd meg hogy hova szól pontosan a gar. pecséted (ha colás nyeremény akkor val.színű, hogy A4-be s akkor vedd tárgytalannak amit írok
)
ill. számolj avval, hogy nem cserlik azonnal - pedíg kötelességük lenne..ha nem akarsz kétszer utazni akkor menj inkább a hdsys-hez ott intézik a világgart s ha egyeztetsz velük elött sztem egyből kapsz egy újjat..
A4 különben Andrássy u. 4. - kisföldalatti Bajcsy Zsilinszky u.-nál le s onnan egy pár lépés.. -
szijartg
őstag
hogyha jövő vagy utána héten felmegyek pestre akkor asszem bemegyek ebbe a boltba kicsréltetem a fülesem énis
de hogyha nekemis majd osztani fogják az észt akkor én megcsinálom amit a leewi kolléga mondott
biztos hogy elküldöm őket a ....a anny...a!
mod: hol is van ez a bolt?
[Szerkesztve] -
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1016 üzenetére
elmondom engem mi zavar igazán..
van az almlap amiben megjelent egy cikk az A4-ről..be is szkennelem és fölteszem, hogy elolvashassa akit érdekel..
tehát ott agyon dícsérte az A4 vezető a boltot, hogy ők ilyen-olyan magas szinvonalon ezt-meg-azt..és akkor ilyen emberek dolgoznak ott.. -
tr00p3r
addikt
hát igen... ez magyarország. ahelyett, hogy belátnák, hogy szar széria, lebasznak, hogy hogy használom az a cuccot amit nem kevés pénzért megvettem! ez sosem fog változni itthon. tőlünk nyugatra ez úgy megy, hogy ''ezer bocs a kellemetlenségért, itt egy másik''! nem 4-5 napot várni és aztán még le is tolni,h nem vigyázok a saját cuccomra!?! ha gáz lett volna tuti szólok az ügyvezetőnek, hogy milyen rendszer ez, ahol megmondják mit csináljak a tulajdonommal. mellesleg nem csapkodom oda sehova és nagyon vigyázok a cuccaimra!
-
leewi
aktív tag
válasz
tr00p3r #1014 üzenetére
ha lenne egy akkora lábam, hogy azt a 3 db ilyen okos-kedves embert aki ott mint hivatalos apple dolgozó munkálkodik ISTENSEN JÓL (bocsánat)SEGGBE RUGJAM..megtenném többször is
tudják, hogy volt egy hibás széria
tudják, hogy eladták majdnem mindet
s még mindíg nekik áll feljebb..ahelyett, hogy elnézést kért volna.. -
tr00p3r
addikt
most hívtak az A4-ből, hogy megvan a fülhallgatóm cseredarabja! remélem ez nem azt jelenti, hogy elkezdték forrasztgatni a fülhallgatóm rossz oldalát!?!?!?! meghülyülök, hogy ha sufnitunungolva kapom vissza az eredeti fülest!
-
tr00p3r
addikt
itt esetleg találsz olyat aki szívesen segít neked. nekem pl GaboRF segített tavaly nyáron, pedig sosem találkoztunk elötte! 50 dollárnyi cuccot hozott úgy, hogy azt sem tudta ki vagyok és nem fizettem előre! szóval lehet, hogy itt még a posta költséget sem kell állnod, mert elhozza neked valaki!
-
GP-Sz
senior tag
Gondolod? Mondjuk tényleg lehetne akár postázni is. Gondolom abban egyetérthetünk, hogy az 1.2m-es usb kábel nélkül meglennénk, meg a csomagolás nélkül is, úgyhogy ha egy amerikai kollega lenne olyan jó és rendelne nekünk kettőt, kicsomagolná és bevágná egy borítékba, akkor mindössze plusz 5 dolcsiért (Global Priority Mail - Flat-rate Envelope (Small)) elpostázhatná nekünk.
Csak hát a dolognak több buktatója is van. Először is ismeretlen emberektől ilyen szíveséget kérni, hogy másszon el a postára és adja fel, mindezt persze tök ingyen, mert ha már pár ezressel megdobjuk érte, máris nem éri meg annyira a dolog, nos hát, eléggé esélytelenMásodszor a fizetés: az illető kell, hogy adjon egy magyar bankszámlaszámot, mert én szívesen utalok előre, de ésszerű költséggel ezt csak itthon lehet megoldani. Szóval az illetőnek, vagy rokonának kell, hogy legyen itthon egy bankszámlája.
Hát szóval nem egyszerű. Nem tudom hol találunk ennyire segítőkész embert -
GP-Sz
senior tag
Mondjuk 18 dolcsiért már akár nekem is kéne, de sajna erre esély nincs. Olyan boltot még nem láttam, ami emberi áron hajlandó lenne EUba küldeni. Egy volt az ebayen, ami 18$ plusz valami 30$ postaköltségért küldene
, de azt inkább kihagynám. Van olyan ebay shop, ami 15 dolcsiért adja és a pktg 13$+6$ minden további db, egy ilyen 2 darabnál (30+13+6)/2=24.5$~5eFt. Ha nagyon-nagyon mélyre dugom a józan eszemet, akkor ennyit, de semmi többet még áldoznék rá, de ehhez az kell, hogy legyen vki, aki megrendeli és elhozza. Tehát kinn élő, vagy hosszabb ideig ott dolgozó ember, aki néha hazajön. Én ilyet nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Milyen alaplapot vegyek?
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- OLED TV topic
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest