Új hozzászólás Aktív témák

• ga_-bor

tag

Helló mindenki. Volt (van) egy nagyon szeretett senheiser hd 202 fejhallatóm, amit nagyon szerettem, olyan másfél éve vettem. Most letettem 3 hétre a cégnél az íróasztalra, mikor visszajöttem, már nem szólt a jobb oldala. Van egy elektrotechnikus munkatársunk, megmérte, kábeltörés. Örülök. Ebből kifolyólag szeretnék egy új fejhallgatót venni. Alapjába véve meg voltam elégedve a minőséggel, bár azért több mélyet el tudtam volna viselni a fülesről.

Szóval, a paraméterek:
    - irodában használnám, csöndes helyen, nincsenek hangos képek, csak billentyűleütések
    - első sorban zene hallgatásra. napi 8-10 órában. Max néha beesik egy kis youtube.
    - a max ősszeg legyen mondjuk bruttó 20k. Deeeee az sem baj ha ennek jóval alatta van :)
    - fület körül ölelő fejhallgató kellene. Volt már ráülős fülesem, 8 órában kényelmetlen volt, főleg szemüveggel párosítva
    - zárt vagy nyitott? Inkább zárt legyen, néha szeretem hangosan hallgatni a zenét, nem lenne jó ha mást zavarnék
    - mic nem kell, véletlen sem
    - nem várok el semmi 'extrát' ebben az árkategóriában, szeretem ha jól ki vannak egyenlítve a hangok, van egy logitech z2300-am, amiben nem sok magas van, szeretem, de ennek ellentéte volt a senheiser hd 202 ami inkább magas orientáltságú. Valahogy meg kéne találni a középutat amiben szép mind a két oldal, és nem riad vissza attól ha rátekerem a hangerőt. A sony nagyon durva mélyei tetszenek, bár lehet az már egy kicsit sok. Aztán lehet beleszokna az ember. A kocsimban harman kardon rendszer van aminél jobbat kívánni sem tud az ember. Minden tartományban dinamikus, nem sok, nem kevés, feltekerve is eszméletlen tiszta magas/mély. Tudom hogy 20e alatt nem találok olyan fülest ami ezt visszaadja, de remélem közelíteni tudunk hozzá. És sajnos notiról hallgatok zenét, integrált hangkártyával. Bár a minőségre sosem volt panaszom, főleg a lossless anyagokkal.

Előre is köszi.

Új hozzászólás Aktív témák