- Projektor topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- UHD filmek lejátszása
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ZIDOO médialejátszók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AI a játékokban és azon túl
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ga_-bor
tag
Helló mindenki. Volt (van) egy nagyon szeretett senheiser hd 202 fejhallatóm, amit nagyon szerettem, olyan másfél éve vettem. Most letettem 3 hétre a cégnél az íróasztalra, mikor visszajöttem, már nem szólt a jobb oldala. Van egy elektrotechnikus munkatársunk, megmérte, kábeltörés. Örülök. Ebből kifolyólag szeretnék egy új fejhallgatót venni. Alapjába véve meg voltam elégedve a minőséggel, bár azért több mélyet el tudtam volna viselni a fülesről.
Szóval, a paraméterek:
- irodában használnám, csöndes helyen, nincsenek hangos képek, csak billentyűleütések
- első sorban zene hallgatásra. napi 8-10 órában. Max néha beesik egy kis youtube.
- a max ősszeg legyen mondjuk bruttó 20k. Deeeee az sem baj ha ennek jóval alatta van
- fület körül ölelő fejhallgató kellene. Volt már ráülős fülesem, 8 órában kényelmetlen volt, főleg szemüveggel párosítva
- zárt vagy nyitott? Inkább zárt legyen, néha szeretem hangosan hallgatni a zenét, nem lenne jó ha mást zavarnék
- mic nem kell, véletlen sem
- nem várok el semmi 'extrát' ebben az árkategóriában, szeretem ha jól ki vannak egyenlítve a hangok, van egy logitech z2300-am, amiben nem sok magas van, szeretem, de ennek ellentéte volt a senheiser hd 202 ami inkább magas orientáltságú. Valahogy meg kéne találni a középutat amiben szép mind a két oldal, és nem riad vissza attól ha rátekerem a hangerőt. A sony nagyon durva mélyei tetszenek, bár lehet az már egy kicsit sok. Aztán lehet beleszokna az ember. A kocsimban harman kardon rendszer van aminél jobbat kívánni sem tud az ember. Minden tartományban dinamikus, nem sok, nem kevés, feltekerve is eszméletlen tiszta magas/mély. Tudom hogy 20e alatt nem találok olyan fülest ami ezt visszaadja, de remélem közelíteni tudunk hozzá. És sajnos notiról hallgatok zenét, integrált hangkártyával. Bár a minőségre sosem volt panaszom, főleg a lossless anyagokkal.Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés