- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeebyKay
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9270 üzenetére
"Jaffa padokkal szerelt MX-518-as"
A pad az új talp, hogy ez nekem nem jutott eddig eszembe
-
-
Vanir
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #9270 üzenetére
Micsoda töppedt Hyper Beast.
Amúgy nagyon jól néz ki.
-
PR0JECTNR56
addikt
X-raypad custom darab a házban:
300x200mm, 3mm vastag, varrot szélek, textúrázott tapadós gumi alsó rész. Anyaghasználat és összeépítés minősége teljesen jó, vastag kartondobozban, zacskózva érkezett, hengerként feltekerve, nincs törés vagy durva egyenletlenség.
A kért artworkot szép minőségben készítették el, élénk színek, precíz élek.Jaffa padokkal szerelt MX-518-as csúszik rajta mint a vesztés, kellemesen gyors a pad, de nem mondanám, hogy a sebessége különösen a control rovására menne.
Még gyári Logitech talpakon sínylődő G303 is teljesen jól el van vele, szenzor ugrást vagy pontatlan felületkövetést egyik egérrel sem tapasztaltam.Valamilyen akció idején vettem, kb. 3500Ft-nyi dollárba került szállítással együtt, ilyen:
-
Triathlete
senior tag
válasz
Leavemealone #9263 üzenetére
Én pénteken vettem egy QCK minit a G402 mellé. Tökéletes, ég és föld a régi pár ezer forintos Hama padhoz képest. Szóval csak ajánlani tudom.
-
sNk77
aktív tag
válasz
Leavemealone #9266 üzenetére
Hát én elajándékoznám valakinek aki nem játszik és vennék egy komolyabbat. Persze ezt vakon mondom, lehet, hogy egy fasza kis pad ami neked is teljes mértékben kielégíti a vágyaid. Ha még nem volt előtte másik amihez tudsz viszonyítani, és úgy érzed neked bejön akkor tartsd meg. A G502 mellé pedig biztos jó, ehhez a szenzorhoz szerintem csak direkt tudnak olyan padot gyártani amin rosszul venné az akadályokat.
-
Vanir
veterán
válasz
Az ajánlóból bármit ami tetszik.
Mit adtak a kártyához?
-
sNk77
aktív tag
válasz
Szia, milyen egérpadot adtak mellé ?
-
Leavemealone
tag
Most veszek egy Logitech G502-es csodát éppen, és az 1060-as Inno3D kártyámhoz kaptam egy egérpadot, amivel használnám. Valakinek van erről valami véleménye? Jó lesz, vagy mindenképp áldozzak egy Steelseries Qck+-ra? Ugyanis azt néztem ki, ha szükséges vennem. Más egyéb egérpadot is ajánlhattok, FPS-re használnám, és olyan 6-10 ezret is rászánok, mostmár nem ezen spórolok. Köszönöm a választ előre is, kedves közösség!
-
Vanir
veterán
-
Vanir
veterán
válasz
holozis_HUN #9258 üzenetére
Tökugyanaz, csak vastagabb. Edigital teljesen jó.
-
TeebyKay
őstag
válasz
holozis_HUN #9258 üzenetére
-
holozis_HUN
addikt
Azt olvastam itt, hogy a HP Omen egérpad ugyan az, mint a Steelseries Qck. Na már most teljesen ugyan az az anyag, csak átcimkézve? Azt is írták itt, hogy olcsóbb. Valaki tud dobni egy linket, ami megbízható és a legolcsóbb? Külföld is jöhet, de leginkább magyar boltból kellene a gyorsaság miatt.
-
sNk77
aktív tag
Végre megjött a Gigantus a Bluechiptől. Fél nap után simább mint pl. a Goliathus Speed. Én gyorsabbnak is érzem, nincs semmi ellenállása a felületének. Nagyon szuper egérpad, eddigi legjobb amit használtam. Persze ki mit preferál, volt eddig G-SR, TF-X, Goliathus Speed, Control. Ajánlom mindenkinek aki szereti a gyors egérpadokat.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Triathlete #9255 üzenetére
A HP Omen ugyanaz mint a QcK+ csak vastagabb és olcsóbb. De van egy összefoglaló meg egy egérpad ajánló.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Triathlete #9253 üzenetére
Az egyetlen ami fehér az jóval a kereted felett van, puretrak talent white, csak a gyártótól rendelhető. Ami jól csúszik az amazonról az allsop raindrop, de az ritkán van olcsó szállítási költséggel. Amit linkeltél logi pad az ki van zárva ha normálisat akarsz. A HP Omen most a legjobb ajánlat a piacon.
-
Triathlete
senior tag
Sziasztok!
1. 6k (+-2k)
2. Mo.-i boltból újat szeretnék.
3. 1200dpi, 40x40-nél nagyobbat nem szeretnék
4. Logitech G402
5. Fehér színben szeretném (bár ahogy látom ez lehetetlen lesz), ha megoldható, játékohoz kellEgyéb infó:
Előzetesen egy ACME MA05-öt használtam (1200dpi) ezzel a paddal. Tökéletesen működött viszont az új egér mintha lassú lenne rajta. Az új G402-es egeret emiatt fel is kellett emelnem 1600dpi-re, hogy megközelítőleg azt adja mint a régi. Viszont így jópárszor úgy érzem, hogy változik menet közben a sebessége. Ha pad nélkül használom a fényes fehér íróasztalon akkor ugyan állandó lesz a sebessége viszont az 1600dpi-s beállítás már baromi gyors. Gondolom a paddal lesz valami, és illő lenne beszerezni valami komolyabbat. Esetleg ez?
Köszönöm a választ előre is! -
xPraetoriaNx
senior tag
Hát ez csodálatos, köszönöm az infókat.
-
m4rk.89
aktív tag
válasz
xPraetoriaNx #9245 üzenetére
2 darabot is vettem összesen majdnem 20ezerért, ha jót akarsz nem veszed meg.
G440: lekopott pár hét alatt - 8000 HUF kuka
G640: pár hét alatt foltos lett teljesen normális felhasználás+tisztítás mellett és nem jön ki belőle - 10800 HUF kuka -
TeebyKay
őstag
válasz
xPraetoriaNx #9245 üzenetére
Rossz a logitech padok minősége, hamar elkopnak. A neten össze-vissza olvasgatott dolgoknak nem sok értelme van, overclock.net fóruma például egy megbízható forrás.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Sziasztok!
Az ajánlási lista mi alapján lett írva? Logitech egerem van (G602), ehhez mérten Logitech padot néztem ki magmanak (G240), netes tesztekben jókat olvastam róla, itt viszont az olvasható, hogy nem ajánlott mert gyorsan sz*rni megy... Kicsit össze vagyok zavarodva most.
-
sNk77
aktív tag
Sziasztok, valakinek van tapasztalata s3888(aby14)+Razer Gigantus kombóval ? Félek, hogy ugyanúgy elmászik a kurzor majd rajta mint a Swift-RX-en. Képek és tesztek alapján hasonló felületük lehet. Abban reménykedek, hogy jó lesz, mert Razer egérpadokon még nem volt baja. A Goliathus Speeddel is tökéletesen működik, a Gigantus viszont 2017?-es termék, a szenzor pedig öreg és lehet nem foglalkozott vele a gyártó, hogy ezzel is kompatibilis legyen.
Mindenesetre a héten érkezik egy a Bluechiptől ha igaz és kiderül.
-
TeebyKay
őstag
válasz
holozis_HUN #9242 üzenetére
Egyáltalán nem nyomódik be, esetleg ha erősen rátámaszkodsz akkor a csuklódnál, de egyébként nem valami puha pamut anyagot kell elképzelni
-
nandow
aktív tag
válasz
TeebyKay #9238 üzenetére
Igen, néztem ezt a HP Oment, hogy az összefoglaló best buy-nak írja.
Viszont kicsit tartok attól, hogy ez tényleg nagyon nagy.Nem biztos, hogy kellene nekem ekkora, még ha van is ekkora helyem.
Kisebb méretben mi lenne az ajánlott?
A csuklótámasz meg nem égetően fontos, vissza tudok szokni a csukótámasz nélküli használatra is. -
nandow
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy egérpadot.
1. Ahogy olvasom, 6000 Ft körül már lehet jót kapni, szóval legyen ~6000 Ft.
2. Újat szeretnék hazai boltból.
3. 45 x 50 cm hely van (de nem biztos, hogy kell is ilyen hatalmas nagy). Nem játékra kellene, hanem munkára. (Autocad + általános programok)
4. Zowie FK2
5. Nincs tapasztalatom jobb egérpadokkal, nem vagyok szaki a témában.Jelenleg egy Logilink csuklótámaszos egérpadom van. Olvasom az összefoglalóban, hogy ezek a csuklótámaszos padok nem ajánlottak. Tényleg ennyire rosszak? Mondjuk ez a mostani is viszonylag gyorsan elkopott, de ezt betudom annak, hogy a régi egeremről hiányzott 2 talp.
Sima egyszínű fekete jó lenne.Üdv!
-
dergander
addikt
Egérrel úgy vagyok hogy fogásba ez a legjobb a kezemhez. Volt már minden féle még drágább fajták is,de ez valahogy kézre áll. Kezek válogatják kinek mi a jó.
Egérpadra visszatérve meglesem az ajánlatod, szerintem jó lesz. Több helyen olvastam h az SS nagyon jó,de mondom rákérdezek a tapasztaltabb kollégáknál is. -
Vanir
veterán
Akinek olcsón kell deskpad: Cougar Arena PCX-nél 5300 most. Ennyiért megérős.
Az ajánlót pedig frissítettem.
-
Vanir
veterán
válasz
dergander #9230 üzenetére
SS 4HD, esetleg 9HD, ha nagyobb kell. Logikat érdemes kerülni, egy hónap alatt rommá kopnak. A Cougar Blade esetleg olcsó alternatíva lehet, de egyelőre nincs tapasztalat róla tartósságügyileg.
Vegyél egy normális egeret is. -
dergander
addikt
Sziasztok, a kérdésem a következő lenne... Van-e olyan egérpad ami olyan 6000 forint környékén van,műanyag és árához képest kiemelkedő ergo ár/teljesítmény bajnok? Vagy érdemes felfelé kacsingatni a 20e forint környékére? Igazából nagyon sokat nem szánnék rá max olyan 7-8e forint lenne a max.
Volt már pár egérpadom nem éppen top kategóriás,sajna mindegyik kényelmetlen volt az egérnek. Játékra venném inkább vagyis főként PC gamma lenne a hangsúly hozzá van egy A4 bloody egerem.Köszi előre is a helpet
-
BoB
veterán
Üdv
Beszereztem egy Razer Manticore teljesen fém egérpadot, control típusú. Korábban tartottam tőle hogy hát kényelmetlen mert kemény. Alaptalonak voltak a félelmeim, előbb kellett volna meglépnem ezt.
Értelemszerűen nagyon könnyen tisztítható, és úgy gondolom hogy tartóssága örök élet.
Ezentúl maradok a fém padoknál
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
ForRedGlory #9222 üzenetére
Én kímélőn szoktam.
-
Vanir
veterán
válasz
ForRedGlory #9222 üzenetére
Osszefoglaloban talasz hozza utmutatot.
-
ForRedGlory
félisten
Látom van itt pár embernek Roccat Taito egérpadja. Mivel célszerű ezt tisztítani?
Már rá férne valami alapos tisztítás.
-
fradi81
veterán
válasz
TeebyKay #8359 üzenetére
Kínai Aula Magicpad helyzetjelentés, még mindig tart, azon a felén ahol használom az egeret már jobban is csúszik mint a nem használt oldalán. Tehát nem egy gagyi hulladék géprongy.
-
fuze
őstag
Végül sikerült választanom és a Cougar Speed 2 L egérpad lesz, ami a bolt kínálatában is van szerencsére. (ha utálom, hogy az egérpad jobban megfogja az egeret mint a csupasz asztal, akkor a speed az ajánlott?) Olvastam, hogy nehezen simul ki, viszont ha csak ez a baja, akkor a varrott szél miatt nekem mindenképpen jobban bejön. Tekintve, hogy május közepétől szeptemberig nem lesz használva, rá kéne tennem valami könyvet hogy lapuljon
Kérdés: csak annyit tegyek rá, hogy pont lapos legyen, vagy mehet egy kis súly is? Nem lenne jó ha külföldről visszatérve azzal szembesülnék, hogy tönkretettem
-
mekker
őstag
Üdv!
Első komoly egérpadomat vásárolnám. A mérettel kapcsolatban vagyok gondban. Olcsó, 22x18 centis egérpadról állok át, az már egyértelműen kevés. Egy 32x27 cm Qck, illetve a 45x40-es HP Omen közt vacillálok. Nem tudom, hogy egyáltalán elférne-e az utóbbi méret a bill+monitor+hangszóró triótól.
Hülye kérdés, de segítség kéne, hogy akkor lenne-e számomra bármi előnye a nagyobb padnak. 30-35 centinél biztos nem húzom nagyobb ívben az egeret. Ez nagyobb padon sem igen változna, viszont szeretem össze-vissza rakosgatni az egeret, ahol előnyös lenne a nagy pad.
-
törölt tag
Sziasztok.
Trust gxt 120 egérhez vásárolnék egérpadot. Vettem egy műanyag egérpadot 36*26 méretűt, de nem igazán tetszett ezért vissza is vittem. Azt már tudom, hogy Razer Goliathus-t vennék. A kérdésem, hogy ebből a speed vagy a controlt érdemes megvenni? Köszönöm.
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Az imént vettem egy nagy méretű sharkoon dark glider egérpadot a Deathadder elite alá. Lehet csak az én hülyeségem, de ha végighúzom az ujjaimat a padon, nem érzem simának, olyan mintha az alsó gumi összetétele miatt göröngyös lenne a felület. Ez szemmel nem látható. Vigyem vissza? Eredetileg egy A4tech X7 300mp-t akartam venni, de nem volt itt Pécsen.
-
Tomi_Sci
őstag
Ma hozzám került dReFiX kolléga Mantis Controlja. A széle már teljesen rojtos, az alján is hiányos néhol a gumi, de az biztos, hogy ez a pad még ma is megállja a helyét. Alaposan kisuvickoltam, a felülete még mindig teljesen jó, pedig már lassan egy évtizedes. Nekem is volt anno ilyen, nagyon meg is bántam amikor lecseréltem SS-re. Azóta volt még pár ilyen-olyan QCK, de ennek a közelébe nem érnek.
-
Drachande
tag
válasz
ribizly #9207 üzenetére
Igazából én nem terveztem megtekerni, de amire megfordultam, fater már fordítva össze is gumizta. Eszemben sem volt, hogy szóljak neki, hogy ne csinálja, mert nem gondoltam, hogy ennyire önállósítja magát... Még ha tönkre is ment, 2800 ft volt, szóval nem vészes. Most lapítjuk könyvekkel, hátha jó lesz. De lehet, hogy nem is ezek a barázdák a probléma, hanem a hullámosság miatt ugrott meg időnként az egér, szóval lehet, semmi baj nincs.
-
ribizly
veterán
válasz
Drachande #9200 üzenetére
Az a gond, hogy különböző típusú egymásra "ragasztott" anyagokat tekersz ide-oda. Ilyenkor, ha valamelyik helyen az ellentétes tekerés hatására olyan erők lépnek fel amelyek a különböző rétegeket elszakíthatják egymástól és így megtörik az amúgy egységes felület.
Egyébként ha jól tudom, akkor a megfelelő módszer az, hogy vársz. Néhány naponta kicsit megemeled és visszateszed. Így lasan kisimul.
-
-
Drachande
tag
válasz
jaffa 2843 #9202 üzenetére
Pont ezt olvastam pedig valamelyik fórumban, hogy más is ezt csinálta a szövet paddal és jó lett neki. Logikai alapon is jó, mert ha egy szövet/ruhadarabot megteker az ember, bármely irányba, semmi bajának nem kéne lennie. Hibrid padnál olvastam, hogy kifejezetten nem szabad fordítva tekerni, mert megtörik, de ugye az műanyag is részben, tiszta sor.
-
megema
őstag
válasz
jaffa 2843 #9202 üzenetére
Akkor hogy kéne kiegyenesíteni? Súllyal? QcK-val ugyanezt csináltam, de nem lett baja tőle.
-
-
T1k3
tag
Xiaomi XL tapasztalatok: QcK-hoz képest nem érzek minőség romlást. Sőt, t'án meg sem mondanám, hogy nem ugyan az a pad - a vastagságát figyelmen kívül hagyva.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest