Hirdetés
-
PROHARDVER!
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
holozis_HUN #10149 üzenetére
Osszehasonlithatatlanul jobb.
-
holozis_HUN
addikt
Dreammachine DM XL (80x45cm) berendelve, Jaffa talpakat intézem
Kíváncsi vagyok mennyivel lesz jobb az asztal-gyári talp combo-tól...
Reszkessetek OW és PUBG játékosok
-
ribizly
veterán
Én már próbáltam a kétoldalú ragasztólapos megoldást, de az egyetlen dolog ami történt, hogy nyúlós, ragacsos lett az alja, de az asztalon nem tartotta rendesen. Jobban jársz, ha lefogatod valamivel 2-3 ponton.
Vagy elfelejted a Zowie padokat, mert eddig ahogy nézem mindenkinek meggyűlik velük a baja. Vagy így vagy úgy... -
gaben22
senior tag
Csak nem egy Zowie
, én épp levelezgetek a supporttal, hogy legyen valami történés az én P TF-X-el kapcsolatban, korábbi hozzászólásaimban benne van a háborúm a "hullámokkal"
a végeredményt majd megírom.
Egyébként nekem a magyar support ezt írta (nekem már késő, de dolgozok rajta, hogy valami legyen vele
):
"Javasoljuk, hogy kövesse az alábbi egyszerű megoldást, melyhez egy vasaló szükséges:
Vegyünk egy puha rongyot az egéralátét lefedésére, és végezzünk rajta normál vasalást - folyamatosan nyomjuk meg és mozogjunk a hajlítási területen, ne tartsuk és maradjunk ugyanazon a helyen pár pillanatnál tovább.
Folytassuk a műveletet amíg szükséges.
- A "vasalás" károsítja az egérpadot? -> A vasalás nem teszi tönkre el vagy károsítja az egéralátétet, mert a gyártás során is hőnek teszik ki.
- Milyen vasalót javasolnak? -> akár gőzölős, akár egy normál típus megfelelő lesz, nincs szükség különleges márkára vagy modellre.
- Miért van szüksége puha ruhára, hogy lefedje a vasalást? -> a lehetséges karcolások és foltok elkerülése érdekében."
-
MuNy3Z
csendes tag
Sziasztok,
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Razer DA Elite-hez tudnátok ajánlani egérpadot? Jelenleg egy Razer Gigantus Elite-el használom, de nekem túl érzékeny, túlságosan csúszik rajta, miközben fogom 2sec után már elkezd mozogni a legkisebb mozzanatra is. Ezelőtt egy A4Tech X7 egerm volt egy Roccat Taito paddal (nem a 2017) utána pedig egy Cyborg R.A.T 7, ezekkel nagyon jól mentek az FPS játékok, paddal és anélkül is. De ezzel az összeállítással iszonyat. Ha alá teszek egy Jysk
újságot azzal már javul a helyzet.
-
demmer123
őstag
Lehetséges hogy nekem nem jön be a Varrott szélű egérpad?
Vettem egy HyperX FURY S Pro M egérpadot de nagyon kényelmetlen számomra.Úgy mond megemeli a csuklómat és nem birok egyszerűen normálisan lőni így játékokban.
Előző egérpadom steelseries qck medium volt bevált de lassúsága miatt cseréltem.
-
ribizly
veterán
válasz
goamantra #10133 üzenetére
Na arra kíváncsi lennék, mert még Vanir sem írt arról a G102 tesztjében sem tett említést, hogy ezzel gond lenne.
Nekem van G Pro-m és G102-m is. Alapvetően nem venni észre semmi különbséget, ami indokolja a többszörös árat.
A G102 anyaga kicsit érdesebb, de cserébe jobban kopik... De akkor már inkább 3db G102 egy G Pro árából. -
goamantra
tag
válasz
ribizly #10132 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Gondolkodtam a G102/G203-n, pont emiatt, hogy a szenzor talán nem annyira 'kényes'- túlérzékeny.. (pl LOD-ra) Egyszer össze kéne vetni a G-Proval, hogy az tényleg annyival jobb e, hogy 2x es áron kínálják.
Legalábbis az én "szintemen", érezni e a különbséget.. Egy "pro" (idézőjelben.. hozzám képest) rögtön rávágta : "203 rosszabb, simán kiakasztotottam low sensel .." .. Azért megnézném..
Pad: fórumokban mindenfélét írnak, de főleg QCK variánsokkal hasznáják , sztem én is azzal kezdek majd.
(Zowie kizárva, nem tapad ,enyhén hullámos marad, nem jött be EC2Aval)Ha érdekel valakit pár beszámoló g403al ->>
Zowie G-SR (black) - feels like the mouse is moving on mud, sticky
Glorious XL - better than G-SR, feel less muddy but still micro-adjustment is hard to make
QCK Heavy - glide was quite good during first ~3 month, after that the little "rough" feeling of the surface is gone and it feels like using the Glorious XL with the sticky feeling LOL
....
Zowie GS-R : didn't like it, i felt like i was playing on ice, couln't flick on point.
Logitech G640 : same feeling as the GS-R, couln't find consistency.
(Favourite one) : OMEN mousepad by HP, it is the same as the QCK+ (it have the Steelseries logo on the rubberized bottom) but without the Steelseries logo on top. I love the feeling on it and i feel a lot more consistent. -
ribizly
veterán
válasz
goamantra #10131 üzenetére
Elvileg mindent szeret a 336x-es szenzor. Nekem csak egyszer volt gondom a G403-al, amikor a Xiaomi XL egy sávon meg volt törve, akkor ott ugrott egyet a kurzor. De elvileg ezt is fel lehet vele térképeztetni. Érdekes volt, mert ugyanakkor a G102 mercury-ja nem volt erre érzékeny.
De long story short: igen, minden jó hozzá.
Szóval az összefoglalóban lévő listából bármit választhatsz hozzá. -
goamantra
tag
Hali,
Azt kérdezném, hogy a Logitech 403/G pro szenzor-hoz milyen egérpad passzolna? (controll inkább)
Van olyan pad, amivel nem jól működik ? (ahogy -állítólag- egyes Razerek szövetpaddal nem jó páros) -
ssgk
aktív tag
Sziasztok !
Ez a hp omen az ajánlólistában szereplő vagy valami olcsó változat ?
[link] -
demmer123
őstag
Akkor a ROCCAT Taito 2017 King egérpad "gyorsabb" sebességű mint a Hyperx Fury PRO l?
-
ribizly
veterán
Az egy nagyon jó kérdés, de nekem olyan, mintha nem nagyon haladnának a korral, de legalábbis más irányt képviselnének, mint a piac úgy általában igényel.
Nézzétek meg ezeket a csodákat. -
-
ribizly
veterán
válasz
demmer123 #10109 üzenetére
Nem tudok többet mondani attól, mint hogy a topic összefoglalójában (desktop nézetben érhető csak el) van egyrészt egy google táblázat, amiben itt vannak az ajánlott padok, amiből ár, sebesség igény és méret lehetőségeknek megfelelően tudsz választani.
Ha ez nem kielégítő, akkor szintén az összefoglalóban van egy csokornyi kérdés, amiket komment formájában ide behajítasz megválaszolva és akkor tuti jön egy korrekt ajánlat a topic gazdáitól.Az a helyzet, ha most nekem kellene ajánlani valamit, akkor az ütközne a topic szabályaival.
Meg már csak azért is, mert ismeretem sincs minden padról. És akkor most nagyon korrekt voltam.
-
ribizly
veterán
válasz
demmer123 #10090 üzenetére
Most csak az alapján írom, amit a táblázatban látok.
Méretben elég nagy a különbség, és ha van helyed akkor a "nagyobb jobb" elve alapján a HyperX jobb a méret szempontjából.
A sebesség egy másik jó kérdés. Én rájöttem, hogy megőrülök a lassú padoktól. Szóval ez így még egy piros pont a HyperX javára, mert az elvileg "gyosrabb". -
demmer123
őstag
Valaki erre esetleg tud válaszolni?
[link]
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10105 üzenetére
Na tüzetesen megvizsgálva sajnos apró hosszúkás sávök/göröngyök/bordák lettek a Zowie P TF-X-en. Nem tudom megállapítani, hogy ez okoz-e bármit is. Mindenesetre a tanulság, hogy a dobozánál alig nagyobb hengerbe ellenkező irányba feltekerve rosszul jár az ember
. 2 hónapig árultam aprón, nem kellett senkinek, gondoltam megpróbálom.
QCK+ Limited helyett most Zowie van egér alatt, el is felejtettem, hogy mennyivel hangosabban csúszik az egér
.
Szóval, aki most akar venni:
- csakis az új csomagolással vegye, feltekertet még csak véletlen se
- hangos (Jaffa féle talpak)
- viszont cserébe gyors és az tuti, hogy nagyon tartós és masszív egérpadEgyébként írtam BenQ supportnak, szépen leírtam nekik őszintén mindent (a feltekerést is), kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá
.
-
gaben22
senior tag
válasz
ribizly #10103 üzenetére
Tegnap kitekertem, ilyen Zowie padot még lehet senki se látott (majdnem teljesen egyenes)
. Visszatekertem, még adok neki 1 napot. Felületet majd tüzetesen megvizsgálom, durva sérülést tegnap nem láttam rajta, remélem kicsi se lesz. Amúgy meg továbbra is kapják be...
Itt egy kép az új csomagolásról: kép. Majd este lemérem a dobozát és megnézem kb. mennyi lehet a térfogat különbség az új és a régi dobozolás között. Tipikusan ez egy olyan termék, aminek az árán +100 forint (sokat mondtam) már nem oszt nem szoroz, ha ennyivel több lenne szállítás miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Karcmentes Független Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite ! ÚJ 1OO% AKKU !! 1 Hó Jótállás
- Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + táska
- SanDisk Extreme Portable 500 GB
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest