- Házimozi belépő szinten
- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
máyköl
veterán
válasz
Szten Márs #3440 üzenetére
Dede, de nálam más volt a helyzet. Mert ugye megvettem, utána elmentem kiolvastatni. Akkor volt benne 19980 körül, tehát számoljunk 20ezerrel. Ugye utána volt az akkut dolog, hogy nem működött, akkor sokat próbálgattam az akkut, hogy milyen technikával rakom bele a vázba, úgy jó-e, stb., stb. Itt sok expo-t használtam el, és ugye nem számoltam hányat, meg pont előtte olvastattam ki az expo számot, tehát pénz pazarlás lett volna, még egyszer kiolvastatni. Egyébként igen, számoltam már a sorszám szerint, de valahogy érdekelne a pontos expo szám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Canon EF-S 55-250mm IS STM objektív
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - VADONATÚJ (1.)
- ÚJ bontatlan Inta360 X4 kamera bontatlan - 2db
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest