Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLVASD VÉGIG ALAPOSAN MIELŐTT ÚJ HOZZÁSZÓLÁST ÍRNÁL!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
leviske #5994 üzenetére
sejtettem, csak sajnálom, jövőre kereső leszek(jól kereső
) és beterveztem egy full vadonatúj gépet(2010 nyarára), hát inkább 2011 lesz az
a cél az h jelentős+nagymértékű gyorsulást tapasztaljak a mostanihoz ne aprókat, és hogy egy jó darabig jó legyen, szal eddig sok kis lépésbe fejlesztgettem, most akarok megint egy hatalmas ugrást(mondjuk átmenetinek egy olcsó quad befigyelhet), a nehalem teljesítményét már ismerjük, de az mégis a core2duo/core2quad-hoz hasonlít alapjaiban, a phenom2 meg az athlon64 továbbfejlesztése, sztem a bulldozer és az új intel viszont alapjaiban új rendszer lesz és nekem olyan kell, nem ilyen toldozott foltozott technika, legyen vadonatúj és ne 20-30%-kal gyorsabb hanem 2-3X olyan gyors(ki tudja)
meghát ha valaki 2006 nyarán vett egy akkor vadonatúj procit(E6400pl+tunning) az mai napig megállja a helyét játékokban tunningolva(1-2 kivétellel, de abban is gyors), szal én is ezt akarom a legújabb fejlesztésekkel, megfizetem az árát nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Az ide nem illő hozzászólások topikja:[link]
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva.
- Irodai, Filmezős, Játszós konfig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest