- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hello!
nekem olyan bajom lenne hogy regiztem egy csomo ingyenes tarhelyet, es szetszortam az adatbazisaimat, es csinaltam egy olyan oldalt ahonnan 2-3 klikkel barmeiket ki tud(nam)om listazni, meg ehez hasonlo ... csak nekem kiad egy csomo errort (ebbol az elso 2):
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'mysql.lx.ro' (10061) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 8
Warning: mysql_query(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 11
gondolom ez eppen azert van, hogy kizarjak az adatbazis ''kulso felhasznalasat'', vagy nemtudom miert, de mit lehet ezellen tenni ...
elenoriztem hogy az oldalra feltoltott dbconnect.php pontosan megegyezik az uj oldal altal generalt php -vel, kiprobaltam hogy csakugyam az lx.ro -ra, egy masik userhez toltottem fel ott ment, ki akartam probalni a fw-n is,de ott viszont mas errort kaptam:
Proxy Error
The document has moved here.
es tovabb:
Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető
Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, próbálkozz később!
de viszont az fw-n mas php, es mysql es minden tokeletesen mukodik ...
Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Opel topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest