Aktív témák

• Briganti

tag

Hello!

nekem olyan bajom lenne hogy regiztem egy csomo ingyenes tarhelyet, es szetszortam az adatbazisaimat, es csinaltam egy olyan oldalt ahonnan 2-3 klikkel barmeiket ki tud(nam)om listazni, meg ehez hasonlo ... csak nekem kiad egy csomo errort (ebbol az elso 2):

Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'mysql.lx.ro' (10061) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 8

Warning: mysql_query(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 11

gondolom ez eppen azert van, hogy kizarjak az adatbazis ''kulso felhasznalasat'', vagy nemtudom miert, de mit lehet ezellen tenni ...

elenoriztem hogy az oldalra feltoltott dbconnect.php pontosan megegyezik az uj oldal altal generalt php -vel, kiprobaltam hogy csakugyam az lx.ro -ra, egy masik userhez toltottem fel ott ment, ki akartam probalni a fw-n is,de ott viszont mas errort kaptam:

Proxy Error

The document has moved here.

es tovabb:

Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető
    Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, próbálkozz később!

de viszont az fw-n mas php, es mysql es minden tokeletesen mukodik ...

Aktív témák