Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
Briganti
tag
Hello!
nekem olyan bajom lenne hogy regiztem egy csomo ingyenes tarhelyet, es szetszortam az adatbazisaimat, es csinaltam egy olyan oldalt ahonnan 2-3 klikkel barmeiket ki tud(nam)om listazni, meg ehez hasonlo ... csak nekem kiad egy csomo errort (ebbol az elso 2):
Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on 'mysql.lx.ro' (10061) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 8
Warning: mysql_query(): Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) in k:\z_program files\easyphp1-8\www\dbconnect\www.lx.ro-utcstatix_lx_ro.php on line 11
gondolom ez eppen azert van, hogy kizarjak az adatbazis ''kulso felhasznalasat'', vagy nemtudom miert, de mit lehet ezellen tenni ...
elenoriztem hogy az oldalra feltoltott dbconnect.php pontosan megegyezik az uj oldal altal generalt php -vel, kiprobaltam hogy csakugyam az lx.ro -ra, egy masik userhez toltottem fel ott ment, ki akartam probalni a fw-n is,de ott viszont mas errort kaptam:
Proxy Error
The document has moved here.
es tovabb:
Karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető
Az oldal karbantartás miatt átmenetileg nem elérhető, kérjük, próbálkozz később!
de viszont az fw-n mas php, es mysql es minden tokeletesen mukodik ...
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VGA kibeszélő offtopik
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dell XPS 15 9570, 15,6" FHD IPS, I7-8750H CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050TI 4GB VGA, Új akku
- Dell XPS 15 9560, 15,6" UHD/4K Touch, I7-7700HQ CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, GTX 1050, TPM X
- HP ProBook 450 G8 - Felújított - 1 év garanciával - Áfás számla
- HP ZBOOK 15 G5 i7/16Gb/500gb m2 ssd
- Lenovo Legion 5 RYZEN 5 6600H RTX 3050Ti 4GB 16 GB DDR4 512+256 GB SSD FHD 165 Hz Magyar bill Gari
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest