Aktív témák
-
cAby
tag
válasz
Sk8erPeter #2034 üzenetére
Szia!
Köszi a hozzászólást. Marha késő van, alig látok, holnap rendesen is megpróbálom elemzni, amit írtál, de nagyjából értem.Sehogy nem akar összejönni a dolog, most ilyet csináltam:
if ( $apartman != ' ' || $vendeghaz != ' ' )
{
if ( $reggeli != ' ' || $felpanzio != ' ' )
{
$sql = "SELECT * FROM szallasok WHERE tipus_kereses IN ('" . $apartman . "','" . $vendeghaz . "') AND ellatas_rovid_kereses IN ('" . $reggeli . "','" . $felpanzio . "')";
}
elseif ( $reggeli = ' ' && $felpanzio = ' ' )
{
$sql = "SELECT * FROM szallasok WHERE tipus_kereses IN ('" . $apartman . "','" . $vendeghaz . "')";
}
}így ha bekattintom az apartmant vagy vendégházat vagy mindkettőt + reggelit és/vagy félpanziót, akkor teljesen jól kiadja a dolgot. De ha csak apartmant és/vagy vendégházat jelölöm be, de nem jelölöm be reggelit se meg félpanziót se, akkor nem ad ki semmit.
Egyszerűen nem jövök rá, hogy miért és nagyon idegel, hogy több napja ezzel szenvedek.
Ha ez jó is lenne, akkor sem lenne jó szerintem, mivel csomó értéket lehetne beállítani és amíg mindent lekezelek if-fel.. háát.. megöregednék valszeg meg belebonyolódnék.
Tehát gondolom van erre valami jobb megoldás.
Ha dolgoztál ilyen területen, akkor gondolom neked van ötleted erre is.
Nagyon szépen megköszönném, ha tudnál segíteni, persze ha időd engedi.üdv,
Csabi
Aktív témák
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest